- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.081
iyi akşamalr güzelim yarın görüşürz
amin inşallahCanımmm inşallah hele bir o günler gelsinde sizlere özel olarak ziyafet vericem anacım yeterki sağ salim görelim o günleri hihoyyyt hihoyyyt
iyi akşamlar canım inşallah herşey yoluna girer ama hiçbişi bebeğinden daha önemli değil yemişim işini boşverkızlar bende çıkıyorum görüşürüz dua edin benim için lütfen...hem bebgim hemde rapor işi için.. hadi iyi akşamlar..
arifem keyifler yerindemi nasılsın benim biraz canım sıkıldı maviye çünkü dr rapor al demiş o hala çalışmam lazım diyo iş de bi yere kadar yani sağlığı daha önemli bence
aaaaa karabiberim hoşgeldin bebiş nasıl bakem çok maşallah allah nazarlardan saklasın
rabbim gönlünüze göre versin inşallah
bu arada kayracım filiz abla iyi maşallah dersleri çok onun okulda kafasını kaşıyacak vakti olmuyor
geçen hafta doktora gitti güzelim 10 gün sonra inşallah pıt pıtları duyucaz bebişin.
Herkesler yemeklerini yemiş afiyet şeker olsun canlarım yarasın bebişlerimize inş.
Eftelya hoşgeldin canım
kayra bebeğine çok güzel isim bulmuşsun inş adı gibi uzun ömürlü olur
nasılsın beyazım? zeynep'imiz nasıl? kendini yormuyorsun artık değil mi?günaydınn
herkesler bebişlerini görmüş ne güzel
maşallah hepinize
neşecim bence elindeki fırsatları değerlendir cnm
heyete sokunca tüp bebeğin maliyeti de uygun olur
bence bu sabah tahlillerini yaptır aşılamayı sor yeni dr.una önce onu mu denesek diye
o sana gerekn bilgiyi verecektir
eskisiyle pek yol katedemediniz bence bununla yola devam et
hakkında hayırlısı olsun tatlım
ayyy yerim ben onu o da başka bir cadı deseneCanım bu sabah daha iyiyim çok şükür balım. Bacağım daha iyi ara ara sızlıyor o kadar onada razıyım valla umarım bir daha yaşamam bunu. Ceren hanımda iyi teyzesi maşallah dün akşam annemler gelirken yiğenimide getirdiler (beyza hani resimlerini koymuştum buraya hatırlarsın) cadı daha 1,5 yaşında ama zehir gibi maşallah ceren nerde kızım diyorum göbeğimi gösteriyor parmağı ile birde gülüyor çok tatlıydı ya.... Ceren hanımda beyza onu her gösterdiğinde içerden tepikliyor görüyormu hissediyormu anlamadım valla. ama iyi maşallah ters giden bir şey yok çok şükür. Seninde iyi olmana sevindim balım inşallah dahada iyi olduğun günler gelicek yakında....
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canımmerhaba bende 7+4 haftalık hamileyim bebişimi dün gördüm çok mutluyum gelsin bu sefer kuzucum sağlıkla. Allah hepimize Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
bak bak bak yine yoruyor kendinigünaydın hepinize
sabah geldim kimsecikler yoktu
bende duş aldım
kahvaltı sofrasını topladım
anca işte tekrar geldim
nassınız bakalım
ben iyiyim çok şükür
biraz başdönmem var dün derste başım döndü biraz
bi de dersi ben anlatıyordum
hocadan izin aldım oturdum sandalyeye
sonra ne anlattım bilmiyorumşutarafagitti
diğer öğrenciler beni kıskanıyor bana özel muamele varmış:roflol:
birkaç gündür de belim ağrıyor bakalım
bugün dr.a gidicem hemde rapor işini ayarlıycaz
daha okula gitmemem için
cuma günü de sınavım var atlatsam onuda rahatlıycam biraz
canım kabızlık tehlikeli hamilelikte, lütfen doktorunla bu konuda konuş, doktorum bana duphalac verdi, akşamları içiyorum, hergün olmasa da gün aşırı içiyorum, içmediğim günlerde ne yazık ki çıkamıyorum, bence bir danış doktoruna tatlımgünaydın kızlar ...benimde acayip uykum var anlatamam..gözlerimi açamıyorum bir yeri bile okuyamıyorum bulanıyor..kızlar ya benden az önce wc de afedersiniz azıcık kabızdım zorlamadım fazla kendimi ama o ara hafif bir damla kadar kahverengi leke geldi...bir sıkıntı yoktur degilmi..?
Dualarımız seninle hayatım, gönlünü ferah tut :teselli:Dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar. Bir de şu aklıma takıldı, ay çok didikliyorum galiba :jeyyar:, önceki dktorumun muayenehanesinde iğne atsan yere düşmüyordu, bunda 1 hasta benden sonra geldi. Acaba? demeden de duramadım...
bir şey söylerdim ama neyse söylemiyorum... seni seviyorum arkadaşım :1hug:Canım yeni doktor bu sabah için erken gel hemen testlerini yapıp heyete sokalım demişti, saat 10,5 oldu hala kararsızım. offfffff
Göremez çünkü gelmedi, ben anlattım akşam. Bana tüp kaç liraya mal oluyor diye sordu ilk. Pahalı gördü aşılama yaptıralım dedi. Anlayacağınız beni düşündüğü için değil, parasını düşündü. Biriktiriyor parasını, babasını hacca gönderecekmiş de...
sana bütün kalbimle katılıyorum canımCanım benimmmmmm ben şimdi anladım durumunuzu valla ağzıma gelen o kadar şey var ama burdan yazmak istemiyorum sende anladın onu. O halde sana direk saptırmadan söyleyeceğim tek şey git tüp bebek tedavisine başla balım. Ben olsam bunu yapardım eşinle ne kadar ters düşebilirsinki sonuçta bunuda yapan öneren doktor yani kendi kafana göre hareket etmiyorsun. Allahım yüzünü güldürsün inşallah bitanem.... :Saruboceq:
kendini bırakma lütfen, sen bize lazımsınSaoalsın bitanem. Kimseye demiyorum ama bu bebek olayı da dahil herşey burnumdan geldi. Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Maddi manevi tüm yük üstümde. Allah bütün kadınların yardımcısı olsun..
Pembeincim inşallah hayırlı doğru kararı bulabilirim. Fevri hareket etmek istemiyorum, bu yüzdensize soruyorum dışarıdan bakamıyorum çok duygusallaştım son günlerde. Şeytan diyor çek git, kimin ne hali varsa görsün...
hayırlısı olsun canım, kanda beta-hcg'ye baktır, ona göre doktoruna gidersinCeren bu degerler nerede yapılıyor.yanİ demek oluyorkİ hemen hastaneye gİtmem daha İyİ olucak.hamİlelİĞİmden de sÖyle emİnİm adetİm 10 gÜn gecİktİ.evde test yaptım ve pozİtİf cıktı.aman allahım su saatden sonra aksİnİ dÜŞÜnemİyorum.yİnede hayırlısı allahtan
çoooooooooook sevindim güzelim, hadi bakalım yavaş yavaş geri saymaya başladın artık sen deiyiyim canım sen nasılsın?valla şeker yüklememizde yapıldı çok şükür sorun yok şimdilik...sizde iyisiniz inşallah...
aaaa duymamış olayım, ne demek muhabbeti bölmek, çok kızdım bak şimdicerencim sağol.aslında uğruyorum ama genelde muhabbetinizi bölmek istemediğim için sizlere bakıp çıkıyorum.iyiyiz cerencim.sende iyisin çok şükür.sık dişini az kaldı...hayırlısıyla...
İsmiyle bin yaşasın, Allah hayırlı, mutlu, uzun ömürler versin canımcımevet ya maşallah sana allhım nazarlardan saklasın.testimiz temiz ve ben 8 kilo alınca kesin şeker var dedim ona sığındım ama yok.oğlumun ismi ÖMÜR olacak teyzesi.ömrüyle gelsin uzun ömürlü olsun diye....
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinbende geldim aranıza
amin canımrabbim gönlünüze göre versin inşallah
sorduğun için sağol birtanem, iyiyim :) Ceren söylemiş zaten çok şükür şimdilik bir sorun yokceren sana teklif yolladım.sakıncası yoksa..
bu arada filiz abla iyi değilmi?bebişin kalbini duymuşmu?allahım onu ve bebeğini korusun...
alemsin sen yaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:
ayy ben ingilizce olarak hiç düşünmedim böyle bireişk okudum birden
diyorumki ne demek nehiri ver olarak algılıom
zaten teomanın şarkısındaki bir bar taburesi üstündee kısmında hep barta kulesi olarak algııodumm :roflol:
Allaaaaaaaah bir cadı daha gelmiş meğer aramızaaaaaaa :sm_cool:ay yok kıs ne ismi kız olursa derin düşünüom dedim okadar
anam cerencim he seni buldum sende benim methimi bi duysan dudakların ucuklar bacım :) ne derler bilirsin hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede deli deliyi dakkada bulurmuş :roflol:
bu arada bebeğime isim misim buldugum o yok o benim nickim aaaaaaaaaaaaaaklava:
yaaa hiç sormayın yaaa... offf çok kötü oldu böyle :çok üzgünüm::roflol:
arka cep heee kaydirigubbakcemile3
yaaa ben yine yakalayamadım seni yaaa ben sana yazana kadar sen çıktın
ama ben uyuz olmaya başladım bu okul işine heeeeeeeeeeeee
önce sen okula başladın koptun bizden uzaklaştın
sonra iremin iş yerinde yasaklandık oda koptu akşamlarıda gelmiyor ne oluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama
burcu??? delikafadulden naptın kız? :1shok: kovduracaksan daha uygun birşeyler bulsaydın bari fisfisfiskaydirigubbakcemile3
bence okulu arayıp filiz çocuklara iyi eğitim vermiyo
beyinerini yıkıyo faan diyelim belki kovarlar kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:evet hep senin yüzünden
arka cepten beni aradığında lak lak yapacağına koş diyecektin bana telefonu kapatırken söyledin :dilcikar: senağlama
artık laptop'u götürmüyorum okula çünkü vaktim yok açmaya, bölümdeki bilgisayarlardan girebilirsem giriyorum kk'yayok olmaz bu kez siciline kötü işler kovulmasın ama başka bişi yapmak gerek :uhm:
laptop unu sınıfa soksa arada bize yazsa derste olmazmı ya bu öğrencilerde kendi kendilerine ders çalışsa kaydirigubbakcemile3
canım beniiiiiiim sağol :)tüüüüühhhhhhhhhhhhhhhhh kaçırdım abla seni yaaaa neyse sonra görüşürz iyi dersler fazla yorma kendiniŞeniz
neyse çok şükür bir daha gelmemiş, ama sen yine de doktorunun söylediklerini harfiyyen yap canımbir daha gelmedi neşecim aslında ondan sonra sadece bir kez wc ye gittim birşey yoktu...biraz daha rahatım ama dedim ya daha rahat olabilmek ve sonradan keike dememk için arayacam ...toplantıda oldugu için konuşamadım doktorumla..
güzelim benim, nasılsın? görüüşemiyoruz yaaa :çok üzgünüm:nbr kızlar
yakınlarında bir sağlık ocağı varsa durumunu anlat, gerekirse doktorunla konuştur, sanırım rapor alabiliyorsun oradankızlar doktoru aradım konuştum...progestan diye bir ilaç alıyordum normalde onu kesmiştik bi haftadan fazla olmuştu ona geri başla dedi(üşük olmasını engelliyor) birde igneden bahsetmiştim size onu vurul dedi zaten dün yaptırmıştım..kaçıncı haftadasın dedi 8 bitti dedim 12 haftaya kadar devam edin dedi..çalışıp çalışmadıgımı sordu çalışıyorum deyince 2 gün izin alın dedi hafta sonuda geliyor dinlenin dedi..bende tamam dedim...iyide izin alamam..rapor alsam doktorum burada dgl hastaneye gitsem işim uzun sürer gidi orada ugraşacagıma gelirim işime..ne yapacam bilmem..başka yerden herhangi bir rapor alsam nasıl olacak onuda bilmiyorum..
hoşbulduk birtanem iyiyim, ben gelene kadar sizler gitmişsiniz ama :çok üzgünüm:ablammmmmmmm hoşgeldin nasılsın
dualarım seninle canım :)kızlar bende çıkıyorum görüşürüz dua edin benim için lütfen...hem bebgim hemde rapor işi için.. hadi iyi akşamlar..
ohoooooo daha çoooooooooooooooooooook... pıtpıt şafağını soruyorsan bugün 9 gün kaldı :)filiz ablam şafak kaççç şikerim
yok be güzelim, hamileymişim ben işe girerken bilmiyormuşum, ama çalışıyorduk biliyorsun, hemen bu ay tutacağını hiç düşünmemiştim ama benyordularmı bugün seni
abla bişi sorcam sen hamile olacağını bile bilemi işe girdin yoksam
kıyamam ben sanaaaaa... gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee senağlamakismecikler cevap vermiyooooo tüstüm hem sohbete katıl biz burdayken gel diyonuz hemide geçmişten günümüze gelip cvp bilem vermiyonuz bende pılımı pırtımı toplar giderim
canım benim, çok zor değil mi? allah yardımcın olsunsağolun canım bebiş gündüzleri daha iyi uyuyor tabi bir günü bir gününe de uymuyor mesela bugün sadece 2 saat yattı
gece ise uyutana kadar eşimle helak oluyoruz en erken 12.30 da yatıyor 2-3 saat arayla kalkıyor.tabi ben evhamlıyım ık dese uyanıyorum ben tekrar dalana kadarda o uyanıyo
hortlak gibi geziyorum evin içinde bakalım 40 nı iple çekiyorum güyya düzelecekmiş öle diyolar
vay yaramaza bak seeeeeen... hehehekızlar ben yengemlerdeyim sizi haberdar edeyim diye girdim geçmişi okuyamadım kusura bakmayın bebişimi gördüm teyzeleri çok tatlıydı 1 kilo olmuş maşallah yavruma ama yüzünü hiç göstermedi eliyle kapattı
hoşbuldum canmmhihoyyyteveeeeeet geldim ben eve ama geçmişten günümüze gelene kadar sizleri kaçırmışım :çok üzgünüm: neyse napalım, artık cumaya konuşuruz :çok üzgünüm:
nasılsın beyazım? zeynep'imiz nasıl? kendini yormuyorsun artık değil mi?
ayyy yerim ben onu o da başka bir cadı desene
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım
bak bak bak yine yoruyor kendiniklava:
canım kabızlık tehlikeli hamilelikte, lütfen doktorunla bu konuda konuş, doktorum bana duphalac verdi, akşamları içiyorum, hergün olmasa da gün aşırı içiyorum, içmediğim günlerde ne yazık ki çıkamıyorum, bence bir danış doktoruna tatlım
Dualarımız seninle hayatım, gönlünü ferah tut :teselli:
bir şey söylerdim ama neyse söylemiyorum... seni seviyorum arkadaşım :1hug:
sana bütün kalbimle katılıyorum canım
kendini bırakma lütfen, sen bize lazımsın
hayırlısı olsun canım, kanda beta-hcg'ye baktır, ona göre doktoruna gidersin
çoooooooooook sevindim güzelim, hadi bakalım yavaş yavaş geri saymaya başladın artık sen dedaha sık gelsene aramıza ya, özlüyoruz seni Şeniz
aaaa duymamış olayım, ne demek muhabbeti bölmek, çok kızdım bak şimdiklava: daha sık bekliyoruz seni ona göre a.s.
İsmiyle bin yaşasın, Allah hayırlı, mutlu, uzun ömürler versin canımcım
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
amin canım
sorduğun için sağol birtanem, iyiyim :) Ceren söylemiş zaten çok şükür şimdilik bir sorun yokAllah nazarlardan saklasın inşallah hepimizi, haftaya Cuma kalp atışlarını duymaya gideceğiz canım, inşallah bu sefer duyarız :)
alemsin sen yaaaaaaaaaaa :roflol:
Allaaaaaaaah bir cadı daha gelmiş meğer aramızaaaaaaa :sm_cool:
yaaa hiç sormayın yaaa... offf çok kötü oldu böyle :çok üzgünüm:
burcu??? delikafadulden naptın kız? :1shok: kovduracaksan daha uygun birşeyler bulsaydın bari fisfisfis
:roflol: :roflol:
artık laptop'u götürmüyorum okula çünkü vaktim yok açmaya, bölümdeki bilgisayarlardan girebilirsem giriyorum kk'ya
canım beniiiiiiim sağol :)
neyse çok şükür bir daha gelmemiş, ama sen yine de doktorunun söylediklerini harfiyyen yap canım
güzelim benim, nasılsın? görüüşemiyoruz yaaa :çok üzgünüm:
yakınlarında bir sağlık ocağı varsa durumunu anlat, gerekirse doktorunla konuştur, sanırım rapor alabiliyorsun oradan
hoşbulduk birtanem iyiyim, ben gelene kadar sizler gitmişsiniz ama :çok üzgünüm:
dualarım seninle canım :)
ohoooooo daha çoooooooooooooooooooook... pıtpıt şafağını soruyorsan bugün 9 gün kaldı :)
yok be güzelim, hamileymişim ben işe girerken bilmiyormuşum, ama çalışıyorduk biliyorsun, hemen bu ay tutacağını hiç düşünmemiştim ama ben
kıyamam ben sanaaaaa... gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee senağlama
canım benim, çok zor değil mi? allah yardımcın olsun
vay yaramaza bak seeeeeen... hehehe
eveeeeeet geldim ben eve ama geçmişten günümüze gelene kadar sizleri kaçırmışım :çok üzgünüm: neyse napalım, artık cumaya konuşuruz :çok üzgünüm:
nasılsın beyazım? zeynep'imiz nasıl? kendini yormuyorsun artık değil mi?
ayyy yerim ben onu o da başka bir cadı desene
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım
bak bak bak yine yoruyor kendiniklava:
canım kabızlık tehlikeli hamilelikte, lütfen doktorunla bu konuda konuş, doktorum bana duphalac verdi, akşamları içiyorum, hergün olmasa da gün aşırı içiyorum, içmediğim günlerde ne yazık ki çıkamıyorum, bence bir danış doktoruna tatlım
Dualarımız seninle hayatım, gönlünü ferah tut :teselli:
bir şey söylerdim ama neyse söylemiyorum... seni seviyorum arkadaşım :1hug:
sana bütün kalbimle katılıyorum canım
kendini bırakma lütfen, sen bize lazımsın
hayırlısı olsun canım, kanda beta-hcg'ye baktır, ona göre doktoruna gidersin
çoooooooooook sevindim güzelim, hadi bakalım yavaş yavaş geri saymaya başladın artık sen dedaha sık gelsene aramıza ya, özlüyoruz seni Şeniz
aaaa duymamış olayım, ne demek muhabbeti bölmek, çok kızdım bak şimdiklava: daha sık bekliyoruz seni ona göre a.s.
İsmiyle bin yaşasın, Allah hayırlı, mutlu, uzun ömürler versin canımcım
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
amin canım
sorduğun için sağol birtanem, iyiyim :) Ceren söylemiş zaten çok şükür şimdilik bir sorun yokAllah nazarlardan saklasın inşallah hepimizi, haftaya Cuma kalp atışlarını duymaya gideceğiz canım, inşallah bu sefer duyarız :)
alemsin sen yaaaaaaaaaaa :roflol:
Allaaaaaaaah bir cadı daha gelmiş meğer aramızaaaaaaa :sm_cool:
yaaa hiç sormayın yaaa... offf çok kötü oldu böyle :çok üzgünüm:
burcu??? delikafadulden naptın kız? :1shok: kovduracaksan daha uygun birşeyler bulsaydın bari fisfisfis
:roflol: :roflol:
artık laptop'u götürmüyorum okula çünkü vaktim yok açmaya, bölümdeki bilgisayarlardan girebilirsem giriyorum kk'ya
canım beniiiiiiim sağol :)
neyse çok şükür bir daha gelmemiş, ama sen yine de doktorunun söylediklerini harfiyyen yap canım
güzelim benim, nasılsın? görüüşemiyoruz yaaa :çok üzgünüm:
yakınlarında bir sağlık ocağı varsa durumunu anlat, gerekirse doktorunla konuştur, sanırım rapor alabiliyorsun oradan
hoşbulduk birtanem iyiyim, ben gelene kadar sizler gitmişsiniz ama :çok üzgünüm:
dualarım seninle canım :)
ohoooooo daha çoooooooooooooooooooook... pıtpıt şafağını soruyorsan bugün 9 gün kaldı :)
yok be güzelim, hamileymişim ben işe girerken bilmiyormuşum, ama çalışıyorduk biliyorsun, hemen bu ay tutacağını hiç düşünmemiştim ama ben
kıyamam ben sanaaaaa... gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee senağlama
canım benim, çok zor değil mi? allah yardımcın olsun
vay yaramaza bak seeeeeen... hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?