Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

arifem keyifler yerindemi nasılsın benim biraz canım sıkıldı maviye çünkü dr rapor al demiş o hala çalışmam lazım diyo iş de bi yere kadar yani sağlığı daha önemli bence

ufff ya acaba evde veya işte yordumu kendini niye oldu ki şimdi durup dururken ben zaten evhamlı biriyim şimdi bu rapor olayına takıldım kaldım

kismecikler cevap vermiyooooo tüstüm hem sohbete katıl biz burdayken gel diyonuz hemide geçmişten günümüze gelip cvp bilem vermiyonuz bende pılımı pırtımı toplar giderim

iyi akşamalr güzelim yarın görüşürz
Canımmm inşallah hele bir o günler gelsinde sizlere özel olarak ziyafet vericem anacım yeterki sağ salim görelim o günleri hihoyyyt hihoyyyt
amin inşallah
kızlar bende çıkıyorum görüşürüz dua edin benim için lütfen...hem bebgim hemde rapor işi için.. hadi iyi akşamlar..
iyi akşamlar canım inşallah herşey yoluna girer ama hiçbişi bebeğinden daha önemli değil yemişim işini boşver
arifem keyifler yerindemi nasılsın benim biraz canım sıkıldı maviye çünkü dr rapor al demiş o hala çalışmam lazım diyo iş de bi yere kadar yani sağlığı daha önemli bence

çok şükür canım keyifler yerinde bi yaramazlık yok bende birazdan çıkıcam bende maviye çok üzüldüm ama eminim doğru kararı vericek

aaaaa karabiberim hoşgeldin bebiş nasıl bakem çok maşallah allah nazarlardan saklasın

sağolun canım bebiş gündüzleri daha iyi uyuyor tabi bir günü bir gününe de uymuyor mesela bugün sadece 2 saat yattı
gece ise uyutana kadar eşimle helak oluyoruz en erken 12.30 da yatıyor 2-3 saat arayla kalkıyor.tabi ben evhamlıyım ık dese uyanıyorum ben tekrar dalana kadarda o uyanıyo
hortlak gibi geziyorum evin içinde bakalım 40 nı iple çekiyorum güyya düzelecekmiş öle diyolar

kızlar ben yengemlerdeyim sizi haberdar edeyim diye girdim geçmişi okuyamadım kusura bakmayın bebişimi gördüm teyzeleri çok tatlıydı 1 kilo olmuş maşallah yavruma ama yüzünü hiç göstermedi eliyle kapattı

rabbim gönlünüze göre versin inşallah

amin inşallah.

bu arada kayracım filiz abla iyi maşallah dersleri çok onun okulda kafasını kaşıyacak vakti olmuyor
geçen hafta doktora gitti güzelim 10 gün sonra inşallah pıt pıtları duyucaz bebişin.

çok sevindim dahada güzel olur inşallah.o pıt pıtlar hepimizin duymak istediği şey sanırım filiz abla adına.dualarım onunla iletirsen canım....

Herkesler yemeklerini yemiş afiyet şeker olsun canlarım yarasın bebişlerimize inş.
Eftelya hoşgeldin canım
kayra bebeğine çok güzel isim bulmuşsun inş adı gibi uzun ömürlü olur

amin canım amin inşallah.herkesin bebeğinin ömrü su gibi berrak ve uzun olsun...

eveeeeeet geldim ben eve ama geçmişten günümüze gelene kadar sizleri kaçırmışım :çok üzgünüm: neyse napalım, artık cumaya konuşuruz :çok üzgünüm:
nasılsın beyazım? zeynep'imiz nasıl? kendini yormuyorsun artık değil mi?
ayyy yerim ben onu o da başka bir cadı desene
merhaba bende 7+4 haftalık hamileyim bebişimi dün gördüm çok mutluyum gelsin bu sefer kuzucum sağlıkla. Allah hepimize Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım
bak bak bak yine yoruyor kendini klava:
canım kabızlık tehlikeli hamilelikte, lütfen doktorunla bu konuda konuş, doktorum bana duphalac verdi, akşamları içiyorum, hergün olmasa da gün aşırı içiyorum, içmediğim günlerde ne yazık ki çıkamıyorum, bence bir danış doktoruna tatlım
Dualarımız seninle hayatım, gönlünü ferah tut :teselli:
bir şey söylerdim ama neyse söylemiyorum... seni seviyorum arkadaşım :1hug:
sana bütün kalbimle katılıyorum canım
kendini bırakma lütfen, sen bize lazımsın
hayırlısı olsun canım, kanda beta-hcg'ye baktır, ona göre doktoruna gidersin
iyiyim canım sen nasılsın?valla şeker yüklememizde yapıldı çok şükür sorun yok şimdilik...sizde iyisiniz inşallah...
çoooooooooook sevindim güzelim, hadi bakalım yavaş yavaş geri saymaya başladın artık sen de daha sık gelsene aramıza ya, özlüyoruz seni Şeniz
cerencim sağol.aslında uğruyorum ama genelde muhabbetinizi bölmek istemediğim için sizlere bakıp çıkıyorum.iyiyiz cerencim.sende iyisin çok şükür.sık dişini az kaldı...hayırlısıyla...
aaaa duymamış olayım, ne demek muhabbeti bölmek, çok kızdım bak şimdi klava: daha sık bekliyoruz seni ona göre a.s.
İsmiyle bin yaşasın, Allah hayırlı, mutlu, uzun ömürler versin canımcım
bende geldim aranıza
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
rabbim gönlünüze göre versin inşallah
amin canım
ceren sana teklif yolladım.sakıncası yoksa..
bu arada filiz abla iyi değilmi?bebişin kalbini duymuşmu?allahım onu ve bebeğini korusun...
sorduğun için sağol birtanem, iyiyim :) Ceren söylemiş zaten çok şükür şimdilik bir sorun yok Allah nazarlardan saklasın inşallah hepimizi, haftaya Cuma kalp atışlarını duymaya gideceğiz canım, inşallah bu sefer duyarız :)
alemsin sen yaaaaaaaaaaa :roflol:
Allaaaaaaaah bir cadı daha gelmiş meğer aramızaaaaaaa :sm_cool:
yaaa hiç sormayın yaaa... offf çok kötü oldu böyle :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3
bence okulu arayıp filiz çocuklara iyi eğitim vermiyo
beyinerini yıkıyo faan diyelim belki kovarlar kaydirigubbakcemile3
burcu??? delikafadulden naptın kız? :1shok: kovduracaksan daha uygun birşeyler bulsaydın bari fisfisfis
evet hep senin yüzünden
arka cepten beni aradığında lak lak yapacağına koş diyecektin bana telefonu kapatırken söyledin :dilcikar: senağlama
:roflol: :roflol:
artık laptop'u götürmüyorum okula çünkü vaktim yok açmaya, bölümdeki bilgisayarlardan girebilirsem giriyorum kk'ya
tüüüüühhhhhhhhhhhhhhhhh kaçırdım abla seni yaaaa neyse sonra görüşürz iyi dersler fazla yorma kendiniŞeniz
canım beniiiiiiim sağol :)
neyse çok şükür bir daha gelmemiş, ama sen yine de doktorunun söylediklerini harfiyyen yap canım
güzelim benim, nasılsın? görüüşemiyoruz yaaa :çok üzgünüm:
yakınlarında bir sağlık ocağı varsa durumunu anlat, gerekirse doktorunla konuştur, sanırım rapor alabiliyorsun oradan
ablammmmmmmm hoşgeldin nasılsın
hoşbulduk birtanem iyiyim, ben gelene kadar sizler gitmişsiniz ama :çok üzgünüm:
kızlar bende çıkıyorum görüşürüz dua edin benim için lütfen...hem bebgim hemde rapor işi için.. hadi iyi akşamlar..
dualarım seninle canım :)
filiz ablam şafak kaççç şikerim
ohoooooo daha çoooooooooooooooooooook... pıtpıt şafağını soruyorsan bugün 9 gün kaldı :)
yordularmı bugün seni
abla bişi sorcam sen hamile olacağını bile bilemi işe girdin yoksam
yok be güzelim, hamileymişim ben işe girerken bilmiyormuşum, ama çalışıyorduk biliyorsun, hemen bu ay tutacağını hiç düşünmemiştim ama ben
kismecikler cevap vermiyooooo tüstüm hem sohbete katıl biz burdayken gel diyonuz hemide geçmişten günümüze gelip cvp bilem vermiyonuz bende pılımı pırtımı toplar giderim
kıyamam ben sanaaaaa... gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee senağlama
canım benim, çok zor değil mi? allah yardımcın olsun
vay yaramaza bak seeeeeen... hehehe

sagolun kızlar....ierrorcum kızma lütfen ben de ne yapacıgımı şaşırdım..bahsettigim tıp merkezine sordum önce muane olur gibi ücreti ödeyip doktorla görüşecem doktor eger uygun görürse rapor yazarmış yani kesin dgl ve rapor için 30 tl ödeyecem ayrıyetten..yani kesin rapor alacamdiye bir şey yok yarın doktor 9 da gelir diyor bende hiç randevu almadım bile..benim durumum bu diyorum fazla ugraşamam diyedirek söylüyorum yahu normal hastalıgım olsa rapor istesem bununiçin o zman duruma bakar ona göre verir yada vermez ama ..benim sıkıntım gebelikle ilgili....doktorumu aradım tekrar ben izin almam çok düşük ne yapacam nasıl rapor alacam siz burda degilsiniz dglmi diye sordum..beni hastaneye yönlendirdi yarın gidecem inş alırım bakalım...bir yandan bebgimi kaybedebilirim sıkıntısı bir yandan şu rapor işi...dğn ben bulaşık makinasını boşalttım dikkat etmedim sanırım biraz uzandım falan eşim görünce kızdı bayagıı..bugünde böyle olunca bayagı canı sıkıldı şimdi yerimden kaldırmıyor..

hoşbuldum canmmhihoyyyt

bende 10 haftalık hamılyım slmmmmm herkese

günaydın herkeeeseee
akşam kimse gelmemiş iremde uğramıyor artık akşamları
yorgunlukdan yığııp kalıyo anlaşılan herkess

günaydın burcum tabi kimseler gelemiyor kimi hamileliğin başlarında kimi sonunda
kimi de işte çok yoğun
yaz gelsinde hareketlenir topikkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…