- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.161
vaaay demek daha bu kadar erken saatte bizi terk ediyorsun öylemiii
anladım sen evelsi günde öyle yaptın zaten hevesin geçti dimi topikten yavaş yavaş tüyüyorsun başlarda iki üç günde bir sonra her gün sonra hiç gelmicen peki git bakalım öyle olsun :dilcikar: :a015:
oleeeeeeyyyyyyyyyy oğlumuz geldi yani darısı başımıza sağlıkla sıhhatle inşallah.
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
eeee ne zaman gidiyorsun ziyaretine? ne zaman doğdu? Sezeryanmi, normalmi?
vaaay demek daha bu kadar erken saatte bizi terk ediyorsun öylemiii
anladım sen evelsi günde öyle yaptın zaten hevesin geçti dimi topikten yavaş yavaş tüyüyorsun başlarda iki üç günde bir sonra her gün sonra hiç gelmicen peki git bakalım öyle olsun :dilcikar: :a015:
oleeeeeeyyyyyyyyyy oğlumuz geldi yani darısı başımıza sağlıkla sıhhatle inşallah.
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
eeee ne zaman gidiyorsun ziyaretine? ne zaman doğdu? Sezeryanmi, normalmi?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kopardın beni ceren allah seni yeri daralıyor annesi ondan artık eskisi gibi kıpırdayamıyo cimcime
tamam çiğdemcim kendine dikkat et fazla yorulma Şeniz
evet nası nasıl sevindim anlatamam darısı sizin başınıza inşallah amin cerencim çok sağol
cumartesiye kadar hastahanede heralde cumartesi giderim yada eve gelince bilmiyorum eşimlşe konuşup karar verriz ona bugün saat dokuzda girmiş onu çeyrek geçe falan doğmuş velet epidurel sezeryan oldu
delümün kız sen o nebiçim laflar öleklava: ilk gözağrım burası ayol gülü bir gün sizi hergün ama bugün 15:30 da çıkıcam izin aldım ne zamandırda biriktiridğim bir sürü iş var pazar gezicem kafamın rahat olması lazım yoksa zırt pırt ararlar anladınmı balımm yoksa hep burdayım ayol Şeniz muck muck byee
biz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
hoş geldinizzzzzzzzzz :dance: :dance: :dance:
nasılsınız efendim memlekette havalar nasıl gezgincilerrr
slm kızlar..beni sormamışsınız ama ben haber vereyim yine dedim...ben aldım raporu 3 gün ..biraz ugraştık ama aldık sonunda evdeyim ben...birazdan uyuyacam...size iyi sohbetler..yine ugramaya çalışacam...kendinize iyi bakın...
hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok memlekettebiz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
slm kızlar..beni sormamışsınız ama ben haber vereyim yine dedim...ben aldım raporu 3 gün ..biraz ugraştık ama aldık sonunda evdeyim ben...birazdan uyuyacam...size iyi sohbetler..yine ugramaya çalışacam...kendinize iyi bakın...
biz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
tamam cicim anlatırım hatta eve gelsin resminide koyarım burayacanım benim ya rabbim hayırlı ömür versin inşallah.
git gör kız bebişi sonrada bize anlat emi cicim
şimdi bizde merak ve heyecan var sona yaklaşıyoruz malum....
iyi hadi bakalım öyle olsun yap işlerinide rahat rahat gez pazarda
hele bir gelme buraya seni saçından tuttuğum gibi sürüklerim alimallah kaydirigubbakcemile
hoşgeldiniz nasılsın nurcum keyifler nasılbiz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
aminnnn sağol burcumkumsalcım gözünüz aydın
allah analı babalı sağlıklı ömürler versin işallahh
pembe inci namaza koptummm :roflol:
Hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor memleket yaradı gezip duruyorsun oh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?