Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet nası nasıl sevindim anlatamam darısı sizin başınıza inşallah amin cerencim çok sağol
cumartesiye kadar hastahanede heralde cumartesi giderim yada eve gelince bilmiyorum eşimlşe konuşup karar verriz ona bugün saat dokuzda girmiş onu çeyrek geçe falan doğmuş velet epidurel sezeryan oldu

delümün kız sen o nebiçim laflar öleklava: ilk gözağrım burası ayol gülü bir gün sizi hergün ama bugün 15:30 da çıkıcam izin aldım ne zamandırda biriktiridğim bir sürü iş var pazar gezicem kafamın rahat olması lazım yoksa zırt pırt ararlar anladınmı balımm yoksa hep burdayım ayol Şeniz muck muck byee

canım benim ya rabbim hayırlı ömür versin inşallah.
git gör kız bebişi sonrada bize anlat emi cicim
şimdi bizde merak ve heyecan var sona yaklaşıyoruz malum....

iyi hadi bakalım öyle olsun yap işlerinide rahat rahat gez pazarda
hele bir gelme buraya seni saçından tuttuğum gibi sürüklerim alimallah kaydirigubbakcemile

kumsalcım gözünüz aydın
allah analı babalı sağlıklı ömürler versin işallahh

pembe inci namaza koptummm :roflol:

slm kızlar..beni sormamışsınız ama ben haber vereyim yine dedim...ben aldım raporu 3 gün ..biraz ugraştık ama aldık sonunda evdeyim ben...birazdan uyuyacam...size iyi sohbetler..yine ugramaya çalışacam...kendinize iyi bakın...

hoş geldinizzzzzzzzzz :dance: :dance: :dance:
nasılsınız efendim memlekette havalar nasıl gezgincilerrr

hoşbulduk canım benim hava bugün çok güzel canım benim annem hiç evde oturmaz her gün bi yerde mecburen bende siz nasılsınız cerenim nasıl

mavicim hasta mısın canım geçmişi okuyamadım da

biz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok memlekette

mavicim hadi alabilmişin raporu bol bol dinlen yat emii

burcum memleket iyi canım tek sorunum ders çalışamıyorum bugünde yengemin kardeşi doğum yaptı bebiş görmeye gidecez

Canım raporu almana sevindim hadi dinlen bir tanem görüşürüz tekrar Şeniz

tamam cicim anlatırım hatta eve gelsin resminide koyarım buraya
biz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
hoşgeldiniz nasılsın nurcum keyifler nasıl
kumsalcım gözünüz aydın
allah analı babalı sağlıklı ömürler versin işallahh

pembe inci namaza koptummm :roflol:
aminnnn sağol burcum

canım nasılsın herşey yolunda dimi rapor almana çok sevindim sakın biş yapma bol bol dinlena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…