- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.201
kızlar şöyle bir baktım derse giriyorum şimdi, hepinizi öptüm, akşama detaylı olarak okuyacağım yazdıklarınızı :) bu arada mavi deniz nasıl? rapor alabildi mi? neyse akşama okuyacağım artık, byeeee
arkadasla dün dokdora gitdim ve bir oglusum oluyorrrrrgamyoncuiremsudelikafaduldendelikafadulden
hoş buldum canım iim bugün biraz daha enerjik hissediyorum kendimi öleki oğluşumda çok enerjik içimde kıpırdanıp duruyor::))
ay daha kötüyüm birazdan bir doktora görüncem geceleri hic yatamiyorum
allah hayirlisini versin
GCAN takvimini şimdi farkettim sen ben bulcuk aynı tarihlerdeyiz yaw doğumlarımız aynı zamanlara gelecek hihoyyyt
günaydın:))) nasılsın canımgünaydin arkadaslar
nerdesiniz kimsecikler yok burda
afiyet olsun canımyemeğe gidiyorum kızlarrr
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsınben geldim kızlar nasılsınız
iyi yapmışsın canım iiyiz sen nasılsınkızlar annemin ütülerine yardım edip geldim nasılsınız
iyi dersler ablacım mavi rapor aldı pazartesiye kadar dinlenicek görüşürüzkızlar şöyle bir baktım derse giriyorum şimdi, hepinizi öptüm, akşama detaylı olarak okuyacağım yazdıklarınızı :) bu arada mavi deniz nasıl? rapor alabildi mi? neyse akşama okuyacağım artık, byeeee
canım gözün aydın allah bağışlasınarkadasla dün dokdora gitdim ve bir oglusum oluyorrrrrgamyoncuiremsudelikafaduldendelikafadulden
GCAN takvimini şimdi farkettim sen ben bulcuk aynı tarihlerdeyiz yaw doğumlarımız aynı zamanlara gelecek hihoyyyt
anneler iyi olunca bebişlerde iyi oluyor miniğinin herşeyi sana bağlı tatlım ona göre hareket et unutma hihoyyyt
hareketli bebek sağlıklı bebektir
canım yaa neden daha kötüsün öksürükmü hala?
Neden yatamıyorsunki?
İnşallah bir an önce iyileşirsin tatlım.... :teselli:
evet siz peşpeşe doğuracaksınız belkide aynı günn :dance: hihoyyyt
anneler iyi olunca bebişlerde iyi oluyor miniğinin herşeyi sana bağlı tatlım ona göre hareket et unutma hihoyyyt
hareketli bebek sağlıklı bebektir
canım yaa neden daha kötüsün öksürükmü hala?
Neden yatamıyorsunki?
İnşallah bir an önce iyileşirsin tatlım.... :teselli:
evet siz peşpeşe doğuracaksınız belkide aynı günn :dance: hihoyyyt
günaydın:))) nasılsın canım
afiyet olsun canım
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
iyi yapmışsın canım iiyiz sen nasılsın
iyi dersler ablacım mavi rapor aldı pazartesiye kadar dinlenicek görüşürüz
canım gözün aydın allah bağışlasın
ceren ilaydam çok utangaç teyzesi yüzünü eliyle kapattı bebişi görecem ama dr gününden çok önce almış bebişi hala kendine gelemedi yavrucak
gcan gözün aydın paşa geliyormuş
evet valla gcan pembe ben aynı anda çığırtcazzdelikafadulden
gcan gözün aydın paşa geliyormuş
evet valla gcan pembe ben aynı anda çığırtcazzdelikafadulden
afiyet olsun arifecim
gcan ilaç kullnıyomusun grip için
aaaa evet bulcukla ayniyizda senlede ayniymis negüzel
seninkinin cinsiyeti belimi
ayyy canım beniimm yüzünü kapatıp bacaklarınımı açıyor yoksa kızzz kaydirigubbakcemile3
bakalım bizde cumartesi üç boyutluya gidip görücez çitlenbiği ayyy çok merak ediyorum yaa valla zaman geçmiyor heee :sm_cool:
ayyy canım benim neden erken aldıki doktor bebişi bir sorunmu vardı?
allah hepiciğiniz bir avazda kurtarsın inşallahhhh delikafadulden
öksürükde var vucut kirginlida dün gece beni bir titreme aldi cok kötü oldum ben hic böyle olmamisdim.
evet belkide ayni gün olucak dogumumuz
afiyet olsun balımkızlar ben yemeğe gidiyorum hepinize afiyet olsun
amin insallah allah herkeze hayirli dogumlar nasip etsin
kiz oglusum oluyo duydunmu
Hayır canım belli değil 1 ay sonra gideceğim doktora anca o zaman öğreneceğim nasıl sabredebileceğim bilmiyorum
ayyy canım beniimm yüzünü kapatıp bacaklarınımı açıyor yoksa kızzz kaydirigubbakcemile3
bakalım bizde cumartesi üç boyutluya gidip görücez çitlenbiği ayyy çok merak ediyorum yaa valla zaman geçmiyor heee :sm_cool:
ayyy canım benim neden erken aldıki doktor bebişi bir sorunmu vardı?
hoş geldin ve hoşça kal ablacım kaydirigubbakcemile3
mavi rapor aldı üç gün evde abla haberin olsun
neyse akşama geldiğinde okur cevaplarsın sen yerimseniben
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
biliyordum biliyordum ben tahmin etmiştim yine yanılmadım yine tutturdum oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance:
Keşke iddiaya girseydim yine ben kazanırdım yaaaa çok sevindim
canım benim gözünüz aydın topiğimizi kızlar basmıştı son hamişlerin çoğunda erkek belirtileri var damat adayları geliyor hadi bakalım :dance: :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?