Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoş geldin ve hoşça kal ablacım kaydirigubbakcemile3
mavi rapor aldı üç gün evde abla haberin olsun
neyse akşama geldiğinde okur cevaplarsın sen yerimseniben

arkadasla dün dokdora gitdim ve bir oglusum oluyorrrrrgamyoncuiremsudelikafaduldendelikafadulden

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

biliyordum biliyordum ben tahmin etmiştim yine yanılmadım yine tutturdum oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance:
keşke iddiaya girseydim yine ben kazanırdım yaaaa çok sevindim
canım benim gözünüz aydın topiğimizi kızlar basmıştı son hamişlerin çoğunda erkek belirtileri var damat adayları geliyor hadi bakalım :dance: :hooray:

hoş buldum canım iim bugün biraz daha enerjik hissediyorum kendimi öleki oğluşumda çok enerjik içimde kıpırdanıp duruyor::))

anneler iyi olunca bebişlerde iyi oluyor miniğinin herşeyi sana bağlı tatlım ona göre hareket et unutma hihoyyyt
hareketli bebek sağlıklı bebektir

ay daha kötüyüm birazdan bir doktora görüncem geceleri hic yatamiyorum
allah hayirlisini versin

canım yaa neden daha kötüsün öksürükmü hala?
Neden yatamıyorsunki?
İnşallah bir an önce iyileşirsin tatlım.... :teselli:

GCAN takvimini şimdi farkettim sen ben bulcuk aynı tarihlerdeyiz yaw doğumlarımız aynı zamanlara gelecek hihoyyyt

evet siz peşpeşe doğuracaksınız belkide aynı günn :dance: hihoyyyt

günaydin arkadaslar
nerdesiniz kimsecikler yok burda
günaydın:))) nasılsın canım
yemeğe gidiyorum kızlarrr
afiyet olsun canım
ben geldim kızlar nasılsınız
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
kızlar annemin ütülerine yardım edip geldim nasılsınız
iyi yapmışsın canım iiyiz sen nasılsın
iyi dersler ablacım mavi rapor aldı pazartesiye kadar dinlenicek görüşürüz
arkadasla dün dokdora gitdim ve bir oglusum oluyorrrrrgamyoncuiremsudelikafaduldendelikafadulden
canım gözün aydın allah bağışlasın

ceren ilaydam çok utangaç teyzesi yüzünü eliyle kapattı bebişi görecem ama dr gününden çok önce almış bebişi hala kendine gelemedi yavrucak

gcan gözün aydın paşa geliyormuş

evet valla gcan pembe ben aynı anda çığırtcazzdelikafadulden

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................32. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6. İerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
9. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci.............................14. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan.................................... 14. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem..................................12 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb..............................11. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

öksürükde var vucut kirginlida dün gece beni bir titreme aldi cok kötü oldum ben hic böyle olmamisdim.
evet belkide ayni gün olucak dogumumuz

sagol bitanem allah razi olsun darisi sana olsun insallah
iyi olmaya calisiyorum

ceren ilaydam çok utangaç teyzesi yüzünü eliyle kapattı bebişi görecem ama dr gününden çok önce almış bebişi hala kendine gelemedi yavrucak

ayyy canım beniimm yüzünü kapatıp bacaklarınımı açıyor yoksa kızzz kaydirigubbakcemile3
bakalım bizde cumartesi üç boyutluya gidip görücez çitlenbiği ayyy çok merak ediyorum yaa valla zaman geçmiyor heee :sm_cool:
ayyy canım benim neden erken aldıki doktor bebişi bir sorunmu vardı?

gcan gözün aydın paşa geliyormuş

evet valla gcan pembe ben aynı anda çığırtcazzdelikafadulden

allah hepiciğiniz bir avazda kurtarsın inşallahhhh delikafadulden

amin insallah allah herkeze hayirli dogumlar nasip etsin
kiz oglusum oluyo duydunmu

öksürükde var vucut kirginlida dün gece beni bir titreme aldi cok kötü oldum ben hic böyle olmamisdim.
evet belkide ayni gün olucak dogumumuz

canım yaa çok dikkat et kendine 4 aylıkken bende fecii grip olmuştum çok fena yaa hamilelikte çok zor oluyor allah acil şifa versin ne diyim....

kızlar ben yemeğe gidiyorum hepinize afiyet olsun
afiyet olsun balım

amin insallah allah herkeze hayirli dogumlar nasip etsin
kiz oglusum oluyo duydunmu

kızzz deli yazdım ya görmedinmi?

yok kız bacaklarıda kapalı babası yoktu ya yüzünü göstermedi bize anneannesi bi göreyim dedi ama nafile biz haftaya da kendi drumuza gidecez bu arada kafasındaki kist dağılmış çok mutlu oldum...
canım drun bi doğumu nisan 10 demiş başka bi dr doğumu yaptırmış sezeryanla oldu bebek doğalı 2 gün oldu hala zor nefes alıyormuş çocuk film çekmişler ciğerindeki suyu atamamış

bak gönül yazdığım yazı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…