- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.181
iyiyiz arifecim sen nasılsın
oy oyyy alışverişie gidilecek bugün desene ne güzel,işlerini çabuk bitir de erken çık balım senyerimsenibenGünaydın güzeller nasılsınız bebişler nasıl ? ben güne bomba gibi başladım:dance: hava süper,patron şehir dışında,saat 15:30 da çıkmak için dünden izin aldım burda perşembe pazarı var arakadaşımla orayı dolaşıcam bebişimede birşeyler bakıcam kendimede çok heyecanlıyım 16 nisanada birşey kalmadı bebişi görücez inşallah randevumuz var dün bebişime tırnak makası aldım minik tırnaklarını kesmek için:dance:
rapor alabilmene sevindim cnm 3 gün 3 gündür yat dinlen:CüvCüv:slm kızlar..beni sormamışsınız ama ben haber vereyim yine dedim...ben aldım raporu 3 gün ..biraz ugraştık ama aldık sonunda evdeyim ben...birazdan uyuyacam...size iyi sohbetler..yine ugramaya çalışacam...kendinize iyi bakın...
maşallah ilaydayateyzeleri ben dün meleğimi gördüm çok tatlıydı
yemeğe gidiyorum kızlarrr
gözün aydın canımmarkadasla dün dokdora gitdim ve bir oglusum oluyorrrrrgamyoncuiremsudelikafaduldendelikafadulden
arkadasla dün dokdora gitdim ve bir oglusum oluyorrrrrgamyoncuiremsudelikafaduldendelikafadulden
slm kızlar..beni sormamışsınız ama ben haber vereyim yine dedim...ben aldım raporu 3 gün ..biraz ugraştık ama aldık sonunda evdeyim ben...birazdan uyuyacam...size iyi sohbetler..yine ugramaya çalışacam...kendinize iyi bakın...
hoşbulduk canım benim hava bugün çok güzel canım benim annem hiç evde oturmaz her gün bi yerde mecburen bende siz nasılsınız cerenim nasıl
burcum memleket iyi canım tek sorunum ders çalışamıyorum bugünde yengemin kardeşi doğum yaptı bebiş görmeye gidecez
teyzeleri ben dün meleğimi gördüm çok tatlıydı
günaydin arkadaslar
nerdesiniz kimsecikler yok burda
yemeğe gidiyorum kızlarrr
ben geldim kızlar nasılsınız
gözün aydın canımm
canım çok sevindim allah size bağışlasın
hoş buldum canım iim bugün biraz daha enerjik hissediyorum kendimi öleki oğluşumda çok enerjik içimde kıpırdanıp duruyor::))Canımcım hadi gözün aydın pazartesiye kadar evdesin oh maşallah yat dinlen bol bol tatlım evde de iş yapma sakın. ıstirahat et bunun için aldın raporu unutma.
Hadi sen şimdi dinlen sonra yine gelirsen grş.
boşver yaa evde durup ne yapıcan kendini fazla yormadığın sürece gezebilirsin zaten sanırım bu gezmelerde çarşı pazar değil ev gezmeleri oluyor yiyip içip oturuyorsun yani ne güzel yaa... Hazır gitmişin memlekete madem konu komşu akraba kim varsa git gör bir daha fırsat bulamayabilirsin canımcım.
Cerende iyi maşallah teyzesi bildiğin gibi işte ara ara sağlam yiyorum tekmeleri yine kaydirigubbakcemile3
oh oh hadi iyisin bebiş görücen git görde bir kaç ay sonra ne yaşayacağına şahit ol sende delikafadulden
oy oy oy yerim ben onu annemmmm kurban olurum ben ilaydaya.
bizden öpücük yollasaydın ya gülüm ona. mucxxx :ecrin_bebek:
günaydın canım hoş geldin biz iyiyiz asıl sen nasılsın
nasıl oldun daha iyimisin?
afiyet olsun şeker cokacimcoook
hoş geldin cicim iyiyiz sen nasılsın?
Canımcım hadi gözün aydın pazartesiye kadar evdesin oh maşallah yat dinlen bol bol tatlım evde de iş yapma sakın. İstirahat et bunun için aldın raporu unutma.
Hadi sen şimdi dinlen sonra yine gelirsen grş.
boşver yaa evde durup ne yapıcan kendini fazla yormadığın sürece gezebilirsin zaten sanırım bu gezmelerde çarşı pazar değil ev gezmeleri oluyor yiyip içip oturuyorsun yani ne güzel yaa... Hazır gitmişin memlekete madem konu komşu akraba kim varsa git gör bir daha fırsat bulamayabilirsin canımcım.
Cerende iyi maşallah teyzesi bildiğin gibi işte ara ara sağlam yiyorum tekmeleri yine kaydirigubbakcemile3
oh oh hadi iyisin bebiş görücen git görde bir kaç ay sonra ne yaşayacağına şahit ol sende delikafadulden
oy oy oy yerim ben onu annemmmm kurban olurum ben ilaydaya.
bizden öpücük yollasaydın ya gülüm ona. mucxxx :ecrin_bebek:
günaydın canım hoş geldin biz iyiyiz asıl sen nasılsın
nasıl oldun daha iyimisin?
afiyet olsun şeker cokacimcoook
hoş geldin cicim iyiyiz sen nasılsın?
arkadasla dün dokdora gitdim ve bir oglusum oluyorrrrrgamyoncuiremsudelikafaduldendelikafadulden
Canım gözünaydın çok sevindim Allahım sağlıla kucağına aldığın günleride gösteririr inş. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?