- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.221
canım yaa çok dikkat et kendine 4 aylıkken bende fecii grip olmuştum çok fena yaa hamilelikte çok zor oluyor allah acil şifa versin ne diyim....
afiyet olsun balım
kızzz deli yazdım ya görmedinmi?
bak gönül yazdığım yazı.....
yok kız bacaklarıda kapalı babası yoktu ya yüzünü göstermedi bize anneannesi bi göreyim dedi ama nafile biz haftaya da kendi drumuza gidecez bu arada kafasındaki kist dağılmış çok mutlu oldum...
canım drun bi doğumu nisan 10 demiş başka bi dr doğumu yaptırmış sezeryanla oldu bebek doğalı 2 gün oldu hala zor nefes alıyormuş çocuk film çekmişler ciğerindeki suyu atamamış
hayirlisi olsun olur insallah birdaki randevunda
icinden ne geciyo
sağol canımafiyet olsun arifecim
gcan ilaç kullnıyomusun grip için
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarabbim inşallahsagol bitanem allah razi olsun darisi sana olsun insallah
iyi olmaya calisiyorum
canım yaa çok dikkat et kendine 4 aylıkken bende fecii grip olmuştum çok fena yaa hamilelikte çok zor oluyor allah acil şifa versin ne diyim....
afiyet olsun balım
kızzz deli yazdım ya görmedinmi?
ok ben kacirmisim ve görmemisim
cok sagol tatlim ya cok güzel bir duygu ya ultrasonda gördümde sasirdim vallaha
ben hep kiz bekliyordum ben degil bütün ayle kiz tahmin ediyorlardi ama oglusum geliyor
iyi tahmin etmissin bravvvoooooooooo
sorma ya cerencim hemde cok kötü oluyor basimi kaldiramiyorum
iyi beeee birdaha duy sanki neolcak:roflol:
sağol cerencim...
annede falan bi sorun yoktu canım işine öyle gelmiş bence şimdide bebişin nefesi daralıyor zaten çokta küçücük 2 kilo 600 gram doğdu
ben yemeğe gittim arkadaşlar görüşmek üzere
canım benim ya kıyamam ben ona 2600 gr. demek oy oy yavrum
peki pislik doktor ne pohh varmışta erken almış uyuz oluyorum bu tiplere he bırak dursun çocuk içerde biraz daha yaa
eskiler ne yapıyormuş sezeryan yokken doğum anına kadar duruyormuş çocuk içerde
o yüzden de belki eskiler daha sağlıklı allah akıl fikir versin doktorlara ne diyim kötükedihüso
evet yaaaa tahminlerim hep tuttu şaşmadı hiç hadi bakalım hayırlısı
duydum duydum mutlu oldum hihoyyyt hihoyyyt
sağol canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarabbim inşallah
sağol cerencim
ben yemeğe gittim arkadaşlar görüşmek üzere
kesinlikle canım demekki son ana kadar kalması lazım ki bebeğin günü bukadar deniyor değilse daha önce gelirdi kendisi içerde işi bitseydi
sagol canim insallah hep böyle mutlu oluruz
ya filiz ablaya okulu bıraktıralım hep brlikte hiç görüşemiyoruz
kesinlikle hayatım nasıl olsa üç beş gün hastanede kalıyor bebek toparlıyor diye düşünüyor doktorlar yazık günah ya o miniklere bakalım allah bize hayırlı zamanlı doğumlar nasip etsin inşallah...
İnşallah bitanem inşallah daha güzel haberlerle de geleceksin....
Hep birlikte sevineceğiz burda... hihoyyyt
evet ya bu gidişle zaten psikolojik baskılarımız yüzünden kendisi bırakacak okulu :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bebiş sevmeye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?