- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.261
hadi iyi akşamlar kızlarr
ben kaçtımmm
ceren takım gerçekten çok güzelmiş
hadi iyi akşamlar kızlarr
ben kaçtımmm
evet canım bencede kız çocuklarının kıyafetleri bir başka oluyor yaaa
süslü püslü cicili bicili ::):):)
iyi akşamlar burcuuuuu :a015:
canlarım kuzucuklarım kuzu sarmalarım bende çıkıyorum anacım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi kuduruklar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
haydin iyi akşamlarrrr a.s. a.s.
gözün aydın canıııııııııım, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)arkadasla dün dokdora gitdim ve bir oglusum oluyorrrrrgamyoncuiremsudelikafaduldendelikafadulden
sağol haber verdiğin için canım, aklım onda kalımıştı... inşallah lekelenmesi de kesilmiştirhoş geldin ve hoşça kal ablacım kaydirigubbakcemile3
mavi rapor aldı üç gün evde abla haberin olsun
neyse akşama geldiğinde okur cevaplarsın sen yerimseniben
biliyordum biliyordum ben tahmin etmiştim yine yanılmadım yine tutturdum oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance:
keşke iddiaya girseydim yine ben kazanırdım yaaaa çok sevindim
canım benim gözünüz aydın topiğimizi kızlar basmıştı son hamişlerin çoğunda erkek belirtileri var damat adayları geliyor hadi bakalım :dance: :hooray:
ayyyyy kıyamam ben yaaaa, Allah acil şifalar versin inşallah... kız sen ne zaman dönüyorsun eve?yok kız bacaklarıda kapalı babası yoktu ya yüzünü göstermedi bize anneannesi bi göreyim dedi ama nafile biz haftaya da kendi drumuza gidecez bu arada kafasındaki kist dağılmış çok mutlu oldum...
canım drun bi doğumu nisan 10 demiş başka bi dr doğumu yaptırmış sezeryanla oldu bebek doğalı 2 gün oldu hala zor nefes alıyormuş çocuk film çekmişler ciğerindeki suyu atamamış
hehehehe böyle diye diye bıraktıracaksınız valla kaydirigubbakcemile3ya filiz ablaya okulu bıraktıralım hep brlikte hiç görüşemiyoruz
hah olacağına bak sen... iyi bırakırsam kredi kartlarımı ödeyecek misiniz bakiim kızlar? lülülülülülüevet ya bu gidişle zaten psikolojik baskılarımız yüzünden kendisi bırakacak okulu :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
canım lekelenme bitti mi? yat dinlen hayatım, hiçbir iş yapma, bizi de habersiz bırakma kendinden canımcım :)ayy evet uyuyamadım birşeyler yedim açtım bilgisayarı..ney yapıyorsunuz? tşk ederim kızlar sagolun...nur ne oldugunu anlamayamamış....cm benim bende leke geldi dün doktorda ilaç falan verdi istirahat etmen gerek dedi o yüzden rapor falan işi ile ugraştım evdeyim şimdi...gerçi geç gelirse geçmişe dönüp bakamazsa bunuda göremez....kasıgım agrıyor fazla oturamıyorum bende...
sağol canım :)slm arkadaşlar
nasılsınız umarım hamilelik güzel ve sorunsuz geçiyordur sevgiler...
gözün aydın canıııııııııım, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
sağol haber verdiğin için canım, aklım onda kalımıştı... inşallah lekelenmesi de kesilmiştir
eveeeeet kalp atışlarını duyayım ondan sonra sana soracağım gülüm benimkinin cinsiyeti ne diye.. ultrason gibisin kız... yoksa müneccim misin? :uhm:
ayyyyy kıyamam ben yaaaa, Allah acil şifalar versin inşallah... kız sen ne zaman dönüyorsun eve?
hehehehe böyle diye diye bıraktıracaksınız valla kaydirigubbakcemile3
hah olacağına bak sen... iyi bırakırsam kredi kartlarımı ödeyecek misiniz bakiim kızlar? lülülülülülü
canım lekelenme bitti mi? yat dinlen hayatım, hiçbir iş yapma, bizi de habersiz bırakma kendinden canımcım :)
sağol canım :)
gözün aydın canıııııııııım, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
sağol haber verdiğin için canım, aklım onda kalımıştı... inşallah lekelenmesi de kesilmiştir
eveeeeet kalp atışlarını duyayım ondan sonra sana soracağım gülüm benimkinin cinsiyeti ne diye.. ultrason gibisin kız... yoksa müneccim misin? :uhm:
ayyyyy kıyamam ben yaaaa, Allah acil şifalar versin inşallah... kız sen ne zaman dönüyorsun eve?
hehehehe böyle diye diye bıraktıracaksınız valla kaydirigubbakcemile3
hah olacağına bak sen... iyi bırakırsam kredi kartlarımı ödeyecek misiniz bakiim kızlar? lülülülülülü
canım lekelenme bitti mi? yat dinlen hayatım, hiçbir iş yapma, bizi de habersiz bırakma kendinden canımcım :)
sağol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?