Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren takım gerçekten çok güzelmiş

evet canım bencede kız çocuklarının kıyafetleri bir başka oluyor yaaa
süslü püslü cicili bicili ::):):)

hadi iyi akşamlar kızlarr
ben kaçtımmm

iyi akşamlar burcuuuuu :a015:

canlarım kuzucuklarım kuzu sarmalarım bende çıkıyorum anacım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi kuduruklar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
haydin iyi akşamlarrrr a.s. a.s.

iyi akşamlar cerencim Şeniz

arkadasla dün dokdora gitdim ve bir oglusum oluyorrrrrgamyoncuiremsudelikafaduldendelikafadulden
gözün aydın canıııııııııım, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
sağol haber verdiğin için canım, aklım onda kalımıştı... inşallah lekelenmesi de kesilmiştir

eveeeeet kalp atışlarını duyayım ondan sonra sana soracağım gülüm benimkinin cinsiyeti ne diye.. ultrason gibisin kız... yoksa müneccim misin? :uhm:
ayyyyy kıyamam ben yaaaa, Allah acil şifalar versin inşallah... kız sen ne zaman dönüyorsun eve?
ya filiz ablaya okulu bıraktıralım hep brlikte hiç görüşemiyoruz
hehehehe böyle diye diye bıraktıracaksınız valla kaydirigubbakcemile3
evet ya bu gidişle zaten psikolojik baskılarımız yüzünden kendisi bırakacak okulu :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
hah olacağına bak sen... iyi bırakırsam kredi kartlarımı ödeyecek misiniz bakiim kızlar? lülülülülülü
canım lekelenme bitti mi? yat dinlen hayatım, hiçbir iş yapma, bizi de habersiz bırakma kendinden canımcım :)
slm arkadaşlar
nasılsınız umarım hamilelik güzel ve sorunsuz geçiyordur sevgiler...
sağol canım :)

kumsalcım nasılsın birtanem, çıkıyorsun sanırım, yarın burada olacağım, bol bol sohbet ederiz :) ben de biraz uzanıp dinleneceğim :) bye şimdilik

sagol ablacim amin insallah
darisi senin bebisinin basina

sagol ablacim amin cümlemizin insalla.
darisi senin bebisine
nasil bir sikayetin varmi

gcan nasılsın tatlı yazıları okudum paşacığımız hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsim hastalığın geçtimi nasılsın bakem

mavim ya iyi etmişsin raporu almakla valla senin yerine ben daralıyodum alıcakmı alamıcakmı diye yavrukuşum hiç iş yapma gözünü sevem hatta mümkünse hep yat dinlen yerleşme lekside olabilir hayatım bazen 3 aya kadar sürüyomuş bebişlerin yerleşmesi aman diyim sen yat ara ara da bizi haberdar et merakta kalmıyalım

nurcum kız meleğimizi görmüşsün maşallah kızımıza pek nazlı yüzünü saklıyo benim beişde bana 2. düzey ultrasonda aynısını yapmıştı dr umdan rica etmiştim renkli görüntü için malesef bizimki yüzünü kapatmıştı dr umda bu minik poz vermedi çıkartmıyalım dedi tama dedim bende... allahtan cinsiyetlerini gösterdilerde bizi çatlatmadılar ...
hayatım başındaki kistin gitmesinede çok sevindim maşallah diyelim yinede annelik bu aklından çıkmıyodu dimi şimdi rahatladın

arifem canım , çiğdem ,bulcuk ,ve ismini yazmadığım canım arkadaşlarım yetişip sizlerle sohbet etmek isterdim ama kısmet değilmiş ben geldim kismecikler yok çok öpüyorum hepinizi
kız ceren sakına cumartesi bize bilgi vermeyi unutma ultrasonla ilgili çatlarım meraktan iyice bi incele meleğimiz kime benziyo nasılmış bakkkk

kız filiz abla bende cerenlerle aynı fikirde oldum en sonunda senin işe girmen çok sinir etmeye başladı bizi sohbetine mahrum kalır olduk ablam pıt pıt ları duyalım hayırlısı ile ondan sonrada cinsiyetini merak ederiz

gcan selamıma karşılık bilem vermedin beni topiğin sakinlerinden saymıyonmu yoksam kız ben senden öncede burdaydım korkma adam yemem

cerenlere sor bak o benim sicilimi anlatır sana zararsızımdır biliyon bu topiğe rastgele adam alınmıyo hımmmm bak sen adam yerine bilem koymadın beni halbuysam ben herzaman buranın sakiniydim

beyaz kız hazırlamışın çantanı aayyyy beni sen anlatırken bilem heyecan sardı ozaman gelince naparım allah bilir

kızlar bende aynı ceren gibi 36 ya kadar çalışmak istiyom allah izin verirse bide ağırlaşmazsam çünkü o bir ayı dfoğumdan sonraya aktarmak istiyom inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…