- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.301
ablam iyiyim sağol inşallah bekliyoruzkumsalcım nasılsın birtanem, çıkıyorsun sanırım, yarın burada olacağım, bol bol sohbet ederiz :) ben de biraz uzanıp dinleneceğim :) bye şimdilik
jerror canım nasılsın bende çok öpüyorumarifem canım , çiğdem ,bulcuk ,ve ismini yazmadığım canım arkadaşlarım yetişip sizlerle sohbet etmek isterdim ama kısmet değilmiş ben geldim kismecikler yok çok öpüyorum hepinizi
kız ceren sakına cumartesi bize bilgi vermeyi unutma ultrasonla ilgili çatlarım meraktan iyice bi incele meleğimiz kime benziyo nasılmış bakkkk
Bende diyorum kulaklarım neden çınlıyorr kankim anmış beniiiŞeniz
Bence Burcunun oğluşu olucakköyle doğdu içimee kaydirigubbakcemile3( demek kız olucakk:roflol:)
varım iddaya ceren hanımm:roflol:
günaydın beyazcım nasılsın zeynebimiz nasılkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2günaydınnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canıım çok sevindim bolbol dinlen yorma kendini canım herzaman bekleriz sen rahat ol kendinide yorma artıkkızlarrrrrrrrrrrrrr
eşim dün raporumu almış çok şükürrrrrr:dance::dance::dance::dance::dance:
bugün de sınavım var artık boşum oleyyy:hooray:
hafta sonu görümcemler gelecek meşhur babnneyle kalmaya
hatta ananemizde gelecek onlarla birlikte
görümcem pazar günü giecek de ananeyle babanne bakalım ne kadar kalacak bende neyse
sorun değil
onlar gidince yine size yazarım
belki fırsat bulursam onlra bizdeykende girerim
hafta sonu yoğun olurum giremem de
pazartesi uğramaya çalışırım
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sonnnnnnnnnn 38 gün kaldı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar günaydın nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlar eşim bana kuş aldı :))) bi görseniz çok tatlı bişi bayıldım ona bırakıp işe gelesim gelmedi
günaydın cnm sanada hayırlı cumalar
nasılsın güzelim
ne güzel eşin sana süpriz yapmış
adını ne koydun?
meraklıyızdır biliyorsun[m
günaydın beyazcım sağol iyiyim balım sen nasılsın evet süpriz oldu gerçekten ama çok sevindim yeşil bi kuş adını yakut koydum nasıl güzelmi sizce
kızlar ben kaçtım ders çalışıcam hepinizi öpüyorum
tamam canım çok öpüyorum seni
kızlar günaydın nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlar eşim bana kuş aldı :))) bi görseniz çok tatlı bişi bayıldım ona bırakıp işe gelesim gelmedi
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sonnnnnnnnnn 38 gün kaldı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın çiğdemcim
cuma olması süper ama benim en yoğun günüm oluyor ve stresli :1no2:
günaydın canımm sanada hayırlı cumalar nasılsın dün akşam çok sevindim bir kuş için bukadar seviniceğimi tahmin etmezdim doğrusu bende çok severim hayvanları benimde japonlarım var hep kuşum olsun isterdim sağolsun bitanem almış eşiminde varmış oda10yıl yaşamış inşallah buda o kadar yaşargünaydınn kızlaaarrrr
herkese hayırlı cumalarrr
beyazcım azıcık kaldııı yaşasııınn hihoyyyt
arife bayılırım kuşlaraa benimde vardı 10 yıl yaşadı
deli gibi bağlanıyorum ben kuşlara hayvanlara çocuğum gibi
şimdide bi tanecik balığım varrr
günaydın çiğdemcim nasılsınGünaydınnn güzellerr bugün cuma yupiii ben bu hafat çok kaytardım hafta çabuk bitti bana nasılsınız kızlarr
günaydın canım olsun yoğun olduğunda daha çabuk bitiyor gün hafta sonu dinlenirsin ben hafta sonu akvaryum almayı düşünüyorum arkadaşımalmış o kadar dinlendiriciki bayıldım hem kolay ve temiz oluyor bakımı normal boy bir şey alıp içinede 10 tane falan balık alıcam sonra alık alık bakıp durucam :)
günaydın kızlar
Süpriz neymiş bulcuk ...
Dün akşam Eve gitik yemeğimizi yedik süpriz müpriz yok saat 10 oldu ben yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum sonra kapı çaldı bir açtım kapıyı bir orkide getirdi çiçekçi neyse aldık meğersem tanışma yıldönümümüzmüş birde kapalı çarşıda bir kolye beğenmiştim onu almış canım benim..işin kötü yanı ben hiç hatırlamdım benim romatik kocam :asigim:
günaydın nesecim nasılsın canım evet çok iyi oluyo insanın kafası dağılıyo balıklarım vardı şimdide bi kuşum oldu inşallah çabuk alışır bize canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer herşey çok güzel olucak dualarım seninleCanım ne güzel, kendimize meşgale arıyoruz işte, ben de dün eve giderken 1 balık daha aldım doğurması yakın bir lepistes:)) yakında bebek balıklarımız olacak işallah, aklım evde doğrudu mu acaba diye..Başak neler yapıyorsun canım...
Oh oh maşallah canım erken de gelebilir hazırlıklarını yap aman...Maşallah diyeyim telkrar...
Mavidenizcim iyice dinlen kuzum. MenzilGülünden haberi olan var mı? nasıl acaba? Kızlar ben dün eski dr gidip aşılama istiyorum dedim. İnşallah bu ay 20sinde gidicem yumurta durumum iyise aşılama yapılacak, ne olur dua edin...
günaydın canım nasılsın süperrrr eşin çok düşünceliymiş tebrik ederim valla güle güle kullan en kötü gününüz böyle olsungünaydın kızlar
Süpriz neymiş bulcuk ...
Dün akşam Eve gitik yemeğimizi yedik süpriz müpriz yok saat 10 oldu ben yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum sonra kapı çaldı bir açtım kapıyı bir orkide getirdi çiçekçi neyse aldık meğersem tanışma yıldönümümüzmüş birde kapalı çarşıda bir kolye beğenmiştim onu almış canım benim..işin kötü yanı ben hiç hatırlamdım benim romatik kocam :asigim:
kumsal senin eşinde sana süpriz yapmış ne güzel .
İsmide çok güzelmiş kuşunun yakut :1hug:
kaydirigubbakcemile3 he bende bi tanecik japon balıkla bakışıoyorum eve gidince konuşuyorum onlaa onuda ölümden kurtardım benim balığım değildi kayınvalidemde akvaryum vardı oda tatile gitmiş kapıcıda bi kutu yemi boşlatmış hayvancuklar çatlamış yemekten ölmüş hepsi bi tanesi çırpınıyodu hemen kavona aldım eve götürdüm öylelike bende kaldı balığım :1hug:
oooo süper yaa ne ince bi kocaa :asigim:
bana sor tanışma yılımızı faan bilmiyorum nişan tarihimizi bile ıkına kımına hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3 çok kazma biriyim galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?