Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

resimleri çok tatlı maşallah gerçi daha öncede yazmıştım bunu insanın o kiraz dudakları yiyesi geliyo valla

Bende diyorum kulaklarım neden çınlıyorr kankim anmış beniiiŞeniz
Bence Burcunun oğluşu olucakk öyle doğdu içimee kaydirigubbakcemile3( demek kız olucakk:roflol:)

varım iddaya ceren hanımm:roflol:

sen kime çatlak diyorsun kızz gelirsem saçını başını yolarımm:mymeka:

sagol ablacim amin cümlemizin insalla.
darisi senin bebisine
nasil bir sikayetin varmi
canım beniiiim sağolasın inşallah be güzelim Rabbim o günleri de göstersin inşallah :)

aslında düne ve bugüne kadar pek bir şikayetim yoktu ama iki gündür uyku olayı çok fazla, sabahları servilse giderken hooop uyuyorum, akşam gelirken de öyle, bazen öğrencilerin karşısında uyuyasım geliyor :1closedeyes :mirmirmirmir her daim böyleyim yani, son yarım saattir de midem de bir huzursuzluk var, bulantı desem bulantı değil valla ne olduğunu anlamadım bende :) şikayetçi değilim ama ben memnunum halimden :) sadece şikayetn var mı diye sorduğun için anlatıyorum canımcım :CüvCüv:
hehehe haklısınız valla... ben de çok şikayetçiyim bu durumdan... 27 saat ders yüklenince böyle oldum, 19 saat ders varken hiç olmazsa gündüzleri uğrayabiliyordum artık uğrayamıyorum bile

ah canım ahhhh inşallah Allah göstersin o günleri :)
cerenlere sor bak o benim sicilimi anlatır sana zararsızımdır biliyon bu topiğe rastgele adam alınmıyo hımmmm bak sen adam yerine bilem koymadın beni halbuysam ben herzaman buranın sakiniydim
oyyyy canım beniiiiiiiim sakin arkadaşım :) senin zararın olabilir mi hiç?
kızlar bende aynı ceren gibi 36 ya kadar çalışmak istiyom allah izin verirse bide ağırlaşmazsam çünkü o bir ayı dfoğumdan sonraya aktarmak istiyom inşallah
hayırlısı olsun inşallah güzelim, sen ve ufaklık iyi sağlıklı olunda çalırsın canım :)
Bende diyorum kulaklarım neden çınlıyorr kankim anmış beniiiŞeniz
Bence Burcunun oğluşu olucakk öyle doğdu içimee kaydirigubbakcemile3( demek kız olucakk:roflol:)
varım iddaya ceren hanımm:roflol:
aaaaaaaaaaaay benim ayışığım da gelmiş sositososito

hmmm tahminlerin süper hihoyyyt
sen kime çatlak diyorsun kızz gelirsem saçını başını yolarımm:mymeka:
hehehe özlemişim kız çekişmenizi :)

cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELıS}
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................32. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
6. ıerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
9. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci.............................14. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan.................................... 14. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem..................................12 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb..............................11. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Son düzenleme:
beyaz kız hazırlamışın çantanı aayyyy beni sen anlatırken bilem heyecan sardı ozaman gelince naparım allah bilir
canım hazır sayılır çantam bir tek geceliklerim hazır değil tam oalrak hepsini yıkadım benim boy biraz kısa :1rolleyes:bazılarının paçalarını yaptırmam gerekiyor onlarıda bugün vericem inş
sonra bir kez daha ütü yaparım çantama koyarım
sonra artık zeynebimin gelmesi bekleniyor:dance::dance::dance:
zaman çabuk geçiyor sende bu günleri görürürsün merak etme cnm:teytey::teytey:

canım benim ya geçmiş olsun
geçmiş okumuştum bende ama bulantıların için aldın sandım raporu
sanırım arada atladığım olmuş kanamanda hberim yoktu
umarım bir sorun yoktur inş
menzil gülü aklıma geldi bak herşeye rağmen bebişi sağlıklı sende üzülme emi cnm
geçmiş olsun:teselli:

kızlarrrrrrrrrrrrrr
eşim dün raporumu almış çok şükürrrrrr:dance::dance::dance::dance::dance:
bugün de sınavım var artık boşum oleyyy:hooray:
hafta sonu görümcemler gelecek meşhur babnneyle kalmaya
hatta ananemizde gelecek onlarla birlikte
görümcem pazar günü giecek de ananeyle babanne bakalım ne kadar kalacak bende neyse
sorun değil
onlar gidince yine size yazarım
belki fırsat bulursam onlra bizdeykende girerim
hafta sonu yoğun olurum giremem de
pazartesi uğramaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…