E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.321
Allah mutluluğunuzu bir ömür sürdürsün inşallahgünaydın kızlar
Süpriz neymiş bulcuk ...
Dün akşam Eve gitik yemeğimizi yedik süpriz müpriz yok saat 10 oldu ben yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum sonra kapı çaldı bir açtım kapıyı bir orkide getirdi çiçekçi neyse aldık meğersem tanışma yıldönümümüzmüş birde kapalı çarşıda bir kolye beğenmiştim onu almış canım benim..işin kötü yanı ben hiç hatırlamdım benim romatik kocam :asigim:
günaydın canımm sanada hayırlı cumalar nasılsın dün akşam çok sevindim bir kuş için bukadar seviniceğimi tahmin etmezdim doğrusu bende çok severim hayvanları benimde japonlarım var hep kuşum olsun isterdim sağolsun bitanem almış eşiminde varmış oda10yıl yaşamış inşallah buda o kadar yaşar
günaydın çiğdemcim nasılsın
sağol haber verdiğin için canım, aklım onda kalımıştı... inşallah lekelenmesi de kesilmiştir
eveeeeet kalp atışlarını duyayım ondan sonra sana soracağım gülüm benimkinin cinsiyeti ne diye.. ultrason gibisin kız... yoksa müneccim misin?
hah olacağına bak sen... iyi bırakırsam kredi kartlarımı ödeyecek misiniz bakiim kızlar?
kız ceren sakına cumartesi bize bilgi vermeyi unutma ultrasonla ilgili çatlarım meraktan iyice bi incele meleğimiz kime benziyo nasılmış bakkkk
cerenlere sor bak o benim sicilimi anlatır sana zararsızımdır biliyon bu topiğe rastgele adam alınmıyo hımmmm bak sen adam yerine bilem koymadın beni halbuysam ben herzaman buranın sakiniydim
kızlar bende aynı ceren gibi 36 ya kadar çalışmak istiyom allah izin verirse bide ağırlaşmazsam çünkü o bir ayı dfoğumdan sonraya aktarmak istiyom inşallah
Bende diyorum kulaklarım neden çınlıyorr kankim anmış beniiiŞeniz
Bence Burcunun oğluşu olucakk öyle doğdu içimee kaydirigubbakcemile3( demek kız olucakk
varım iddaya ceren hanımm:roflol:
sen kime çatlak diyorsun kızz gelirsem saçını başını yolarımm:mymeka:
Hadi geldim burdayımsüprizzzzz ne gelecekmiş başımaaa:mymeka: daha mesajınızı unutmadım ceren hanımmmklava:
cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
yine kolaçan edeyim dedim topiği ama yine kimse yokk:sm_confused:
yarın hiç irem yok gelmedi demeyinnn:dilcikar:
küstüm gidiyorum ben
kızlarrrrrrrrrrrrrr
eşim dün raporumu almış çok şükürrrrrr:dance::dance::dance:
bugün de sınavım var artık boşum oleyyy:hooray:
hafta sonu görümcemler gelecek meşhur babnneyle kalmaya
hatta ananemizde gelecek onlarla birlikte
görümcem pazar günü giecek de ananeyle babanne bakalım ne kadar kalacak bende neyse
sorun değil
onlar gidince yine size yazarım
belki fırsat bulursam onlra bizdeykende girerim
hafta sonu yoğun olurum giremem de
pazartesi uğramaya çalışırım
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sonnnnnnnnnn 38 gün kaldı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar günaydın nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlar eşim bana kuş aldı :))) bi görseniz çok tatlı bişi bayıldım ona bırakıp işe gelesim gelmedi
kızlar ben kaçtım ders çalışıcam hepinizi öpüyorum
cerencim canım benim günaydın nasılsın
günaydın canım nasılsın süperrrr eşin çok düşünceliymiş tebrik ederim valla güle güle kullan en kötü gününüz böyle olsun
evet canım çok sevindim ismini beyendiğine sevindim çok sağol
kaydirigubbakcemile3 he bende bi tanecik japon balıkla bakışıoyorum eve gidince konuşuyorum onlaa onuda ölümden kurtardım benim balığım değildi kayınvalidemde akvaryum vardı oda tatile gitmiş kapıcıda bi kutu yemi boşlatmış hayvancuklar çatlamış yemekten ölmüş hepsi bi tanesi çırpınıyodu hemen kavona aldım eve götürdüm öylelike bende kaldı balığım :1hug:
oooo süper yaa ne ince bi kocaa :asigim:
bana sor tanışma yılımızı faan bilmiyorum nişan tarihimizi bile ıkına kımına hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3 çok kazma biriyim galibaa
Allah mutluluğunuzu bir ömür sürdürsün inşallah
günaydınn kızlaaarrrr
herkese hayırlı cumalarrr
beyazcım azıcık kaldııı yaşasııınn hihoyyyt
arife bayılırım kuşlaraa benimde vardı 10 yıl yaşadı
deli gibi bağlanıyorum ben kuşlara hayvanlara çocuğum gibi
şimdide bi tanecik balığım varrr
Günaydınnn güzellerr bugün cuma yupiii ben bu hafat çok kaytardım hafta çabuk bitti bana nasılsınız kızlarr
Canım ne güzel, kendimize meşgale arıyoruz işte, ben de dün eve giderken 1 balık daha aldım doğurması yakın bir lepistes:)) yakında bebek balıklarımız olacak işallah, aklım evde doğrudu mu acaba diye..Başak neler yapıyorsun canım...
Oh oh maşallah canım erken de gelebilir hazırlıklarını yap aman...Maşallah diyeyim telkrar...
Mavidenizcim iyice dinlen kuzum. MenzilGülünden haberi olan var mı? nasıl acaba? Kızlar ben dün eski dr gidip aşılama istiyorum dedim. İnşallah bu ay 20sinde gidicem yumurta durumum iyise aşılama yapılacak, ne olur dua edin...
günaydın kızlar
Süpriz neymiş bulcuk ...
Dün akşam Eve gitik yemeğimizi yedik süpriz müpriz yok saat 10 oldu ben yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum sonra kapı çaldı bir açtım kapıyı bir orkide getirdi çiçekçi neyse aldık meğersem tanışma yıldönümümüzmüş birde kapalı çarşıda bir kolye beğenmiştim onu almış canım benim..işin kötü yanı ben hiç hatırlamdım benim romatik kocam :asigim:
Kazmalık demeyelim canım :1hug:
Bende pek önem vermem açıkçası evlilik yıldönümü - doğum günlerimiz önemlidir benim için
Eşim balık burcu biraz fazla romantik bende aslan burcuyum romantiklikten pek anlamam
oh seni gidi çakal seni konmuşun balığın üstüne yani ben senin hayatını kurtardım ayağına sırnaşık şey
kız ceren balıkmısın senn
anam balıklar çok duygu yüklü olurrr fisfisfis
bende ikizlerim kaydirigubbakcemile3
bende iyyim çok şükür ama bira başım ağrıyo sağol canım inşallah dediğin gibi uzun ömürlü olurAllah mutluluğunuzu bir ömür sürdürsün inşallah
günaydın canım sağol iyiyim sen nasılsın tatlım kuşunu güle güle büyüt eminim sen ona çok güzel bakarsın oda 10 yıl yaşar belki daha fazla ..
cümlemize amin cerencim inşallah sağol canım bağlandım bile sabah kaltım ilk işim kuşun yanına gitmek oldu bakıştık biraz sonra o küçücük ağzıla esnedi yerim onu benGünaydınnnnnnnn çıtır vede kıtır hatunlar nasılsınızzzzz
yaa ablacım müneccim değilimde içime doğuyor işte çok temiz kalpliyim ya ondan sanırsam kaydirigubbakcemile3
ablacım kredi kartlarını öderiz sen rahat ol ama bir kereye mahsus bir daha harcama yapmayacaksın ehe ehe naniknanik :roflol:
ahhh kuzum benim ilk fırsatta yazıcam size bakalım kime benziyor valla yavrum bir beni birde sizleri çok görüyor dinliyor babasına benzemeyeceği kesin en az onu görüyor çünkü kaydirigubbakcemile3
kızz senin sicilde hafif lekeler var ne ettin bakem?
+ 18 yüzünden olabilirmi :sm_cool:
sen bizim en sakin üyemizsin anacım üzme kendini :teselli:
canımm inşallah kuzum herşey yolunda gider inşallah ve 37. haftanda başlar iznin böylelikle bebişide fazla yalnız beklememiş olursun heyecan biraz daha az olur deeeelmi
kalan bir ay ise inan doğumdan sonra olacağı için süpper olur şükredersin haline.
kankiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hoş gelmişsin kuzucuğum benim nasılsın bitanem
anacım seni çok özledik yawww nerelerdesin sen
Kızz kankaa kayınvaliden nasıl oldu iyileştimi? Umarım daha iyidir? Sen hala ordamısın?
bencede burcunun oğlu olucak irem nesine iddia edicez deli karııı kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
çatlak işte çatlak çatlak lülülülülülü
benimde unutmadığım şeyler var kuzum ay sen gel hep burda ol anam benle uğraşmana razıyım kız gözümde tütüyorsun heee çok özlüyorum seniiiii :çok üzgünüm:
lülülülülülü lülülülülülü
al işte bir çatlak daha
ben ireme derken bir tane daha eklendi başıma
yoksa seni iremmi bıraktı kız yerine emaneten kaydirigubbakcemile3
küsmeee annem sen küsme gel benim sevgi ve şefkat dolu kollarımın arasına bakemmmm :teselli: birde yanacığını uzaaattt Şeniz ooohh tamam şimdi oldu
gecenin o saatinde gelip kimi bulucan burda yavrucum çoğumuz gebe ve uykuya düşkün hatunlarız bilmiyinmi mirmirmirmir
canımmm hadi gözün aydın şeker bu günkü sınavıda atlattınmı evdesin oleyyy süpperrr :dance: :dance:
kızzz dua edicem senin için görümceler ve babaanne pazar günü gitsinler diye şutarafagitti
pazartesi mutlaka gel merakta bırakma bizi şeker :teytey:
neeeeeee 38 günmü ayyyyy sıra bana geliyorrrrr delikafadulden delikafadulden
Günaydın bitanem sanada hayırlı cumalar Rabbim dualarımız kabul eylesin bizi geri çevirmesin inşallahhhh :Saruboceq:
kızzz kuşunda hayırlı olsun cicim fazla bağlanma ama tatlım sonra ayrılamazsın
Kız sen kuşu zor bırakıp geldiysen bebişini nasıl bırakıp çalışıcan :uhm:
hoşça kal beyazım deryam fazla yorma kendini anacım tamammı
iyi derslerrr :a015:
günaydın tekrar birtanem iyiyim sen nasılsın hayatım
kahvaltımı yapıp anca gelebildim aranıza şeker.....
Kumsalım bugün cuma yarın tatil çok iyiyim çok inş. sende iyisindir.
Kumsalım teşekkürler allah hepimizin yuvasındaki sevgiyi ve muhabbeti bozmasın inş. :Saruboceq:
sağol cnm bitti gibi hazırlıklar az kaldıCanım ne güzel, kendimize meşgale arıyoruz işte, ben de dün eve giderken 1 balık daha aldım doğurması yakın bir lepistes:)) yakında bebek balıklarımız olacak işallah, aklım evde doğrudu mu acaba diye..Başak neler yapıyorsun canım...
Oh oh maşallah canım erken de gelebilir hazırlıklarını yap aman...Maşallah diyeyim telkrar...
Mavidenizcim iyice dinlen kuzum. MenzilGülünden haberi olan var mı? nasıl acaba? Kızlar ben dün eski dr gidip aşılama istiyorum dedim. İnşallah bu ay 20sinde gidicem yumurta durumum iyise aşılama yapılacak, ne olur dua edin...
vay be ne kocalar ve eşleri varmışgünaydın kızlar
Süpriz neymiş bulcuk ...
Günaydınnnnnnnn çıtır vede kıtır hatunlar nasılsınızzzzz
yaa ablacım müneccim değilimde içime doğuyor işte çok temiz kalpliyim ya ondan sanırsam kaydirigubbakcemile3
ablacım kredi kartlarını öderiz sen rahat ol ama bir kereye mahsus bir daha harcama yapmayacaksın ehe ehe naniknanik :roflol:
ahhh kuzum benim ilk fırsatta yazıcam size bakalım kime benziyor valla yavrum bir beni birde sizleri çok görüyor dinliyor babasına benzemeyeceği kesin en az onu görüyor çünkü kaydirigubbakcemile3
kızz senin sicilde hafif lekeler var ne ettin bakem?
+ 18 yüzünden olabilirmi :sm_cool:
sen bizim en sakin üyemizsin anacım üzme kendini :teselli:
canımm inşallah kuzum herşey yolunda gider inşallah ve 37. haftanda başlar iznin böylelikle bebişide fazla yalnız beklememiş olursun heyecan biraz daha az olur deeeelmi
kalan bir ay ise inan doğumdan sonra olacağı için süpper olur şükredersin haline.
kankiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hoş gelmişsin kuzucuğum benim nasılsın bitanem
anacım seni çok özledik yawww nerelerdesin sen
Kızz kankaa kayınvaliden nasıl oldu iyileştimi? Umarım daha iyidir? Sen hala ordamısın?
bencede burcunun oğlu olucak irem nesine iddia edicez deli karııı kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
çatlak işte çatlak çatlak lülülülülülü
benimde unutmadığım şeyler var kuzum ay sen gel hep burda ol anam benle uğraşmana razıyım kız gözümde tütüyorsun heee çok özlüyorum seniiiii :çok üzgünüm:
lülülülülülü lülülülülülü
al işte bir çatlak daha
ben ireme derken bir tane daha eklendi başıma
yoksa seni iremmi bıraktı kız yerine emaneten kaydirigubbakcemile3
küsmeee annem sen küsme gel benim sevgi ve şefkat dolu kollarımın arasına bakemmmm :teselli: birde yanacığını uzaaattt Şeniz ooohh tamam şimdi oldu
gecenin o saatinde gelip kimi bulucan burda yavrucum çoğumuz gebe ve uykuya düşkün hatunlarız bilmiyinmi mirmirmirmir
canımmm hadi gözün aydın şeker bu günkü sınavıda atlattınmı evdesin oleyyy süpperrr :dance: :dance:
kızzz dua edicem senin için görümceler ve babaanne pazar günü gitsinler diye şutarafagitti
pazartesi mutlaka gel merakta bırakma bizi şeker :teytey:
neeeeeee 38 günmü ayyyyy sıra bana geliyorrrrr delikafadulden delikafadulden
Günaydın bitanem sanada hayırlı cumalar Rabbim dualarımız kabul eylesin bizi geri çevirmesin inşallahhhh :Saruboceq:
kızzz kuşunda hayırlı olsun cicim fazla bağlanma ama tatlım sonra ayrılamazsın
Kız sen kuşu zor bırakıp geldiysen bebişini nasıl bırakıp çalışıcan :uhm:
hoşça kal beyazım deryam fazla yorma kendini anacım tamammı
iyi derslerrr :a015:
günaydın tekrar birtanem iyiyim sen nasılsın hayatım
kahvaltımı yapıp anca gelebildim aranıza şeker.....
valla gülüm eskiden öyleydim bende çok fazla aşırı duygusal davranır duygusal tepkiler verirdim ama zamanla duygularımı bastırmaya başladım ve adım sulugözden gamsıza geçiş yaptı
ben böyle değildim yaşarken oldum bu gamsız halimi sonradan buldum
aldana aldana duygumdan oldum
beni bu günümde dünden ettilerrrrrrrrr
beni duygularımdan pişman ettilerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neeee ikizlermisin amanın delikafadulden
kız benim kardeşim ikizler burcu ve çok dengesiz çift karakter muhabbeti bir öyle bir böyle
Ve sanırım cerende ikizler olucak kaydirigubbakcemile3
günaydın canımcım nasılsınkızlar günaydın nasılsınız
sağol cnm bitti gibi hazırlıklar az kaldı
dualrımız seninle güzelim inş güzel heberler alırsın
vay be ne kocalar ve eşleri varmış
sen nasıl unuttun kız:mymeka:yazık eşine vallakaydirigubbakcemile3
et canım dualarını bekliyorum
ben şimdi giyinip çıkıcam anca yetişirim derse hepinizi öptüm fıstıklarŞeniz
arifecim kuş adı çok hoşmuş yakut beğendim valla:içelim:
kızlar günaydın nasılsınız
pembe inci günaydın şeker
güzel bir gece geçirmişsin anlaşılan kızzz arkasından unutma özrü olarak bir hediye vereydin ya kocişe:asigim:
neee balıkmı kaydirigubbakcemile3
kızzz bende balık burcuyum fakat benim romantizm gerilerde kaldı bekarlık döneminde bende evlendikten sonra kazma oldum galiba kaydirigubbakcemile3
sağol cnm bitti gibi hazırlıklar az kaldı
dualrımız seninle güzelim inş güzel heberler alırsın
vay be ne kocalar ve eşleri varmış
sen nasıl unuttun kız:mymeka:yazık eşine vallakaydirigubbakcemile3
et canım dualarını bekliyorum
ben şimdi giyinip çıkıcam anca yetişirim derse hepinizi öptüm fıstıklarŞeniz
arifecim kuş adı çok hoşmuş yakut beğendim valla:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?