Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Allah mutluluğunuzu bir ömür sürdürsün inşallah

günaydın canım sağol iyiyim sen nasılsın tatlım kuşunu güle güle büyüt eminim sen ona çok güzel bakarsın oda 10 yıl yaşar belki daha fazla ..

Günaydınnnnnnnn çıtır vede kıtır hatunlar nasılsınızzzzz

yaa ablacım müneccim değilimde içime doğuyor işte çok temiz kalpliyim ya ondan sanırsam kaydirigubbakcemile3

ablacım kredi kartlarını öderiz sen rahat ol ama bir kereye mahsus bir daha harcama yapmayacaksın ehe ehe naniknanik :roflol:

kız ceren sakına cumartesi bize bilgi vermeyi unutma ultrasonla ilgili çatlarım meraktan iyice bi incele meleğimiz kime benziyo nasılmış bakkkk

ahhh kuzum benim ilk fırsatta yazıcam size bakalım kime benziyor valla yavrum bir beni birde sizleri çok görüyor dinliyor babasına benzemeyeceği kesin en az onu görüyor çünkü kaydirigubbakcemile3

cerenlere sor bak o benim sicilimi anlatır sana zararsızımdır biliyon bu topiğe rastgele adam alınmıyo hımmmm bak sen adam yerine bilem koymadın beni halbuysam ben herzaman buranın sakiniydim

kızz senin sicilde hafif lekeler var ne ettin bakem?
+ 18 yüzünden olabilirmi :sm_cool:
sen bizim en sakin üyemizsin anacım üzme kendini :teselli:

kızlar bende aynı ceren gibi 36 ya kadar çalışmak istiyom allah izin verirse bide ağırlaşmazsam çünkü o bir ayı dfoğumdan sonraya aktarmak istiyom inşallah

canımm inşallah kuzum herşey yolunda gider inşallah ve 37. haftanda başlar iznin böylelikle bebişide fazla yalnız beklememiş olursun heyecan biraz daha az olur deeeelmi
kalan bir ay ise inan doğumdan sonra olacağı için süpper olur şükredersin haline.

Bende diyorum kulaklarım neden çınlıyorr kankim anmış beniiiŞeniz
Bence Burcunun oğluşu olucakk öyle doğdu içimee kaydirigubbakcemile3( demek kız olucakk

varım iddaya ceren hanımm:roflol:

kankiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hoş gelmişsin kuzucuğum benim nasılsın bitanem
anacım seni çok özledik yawww nerelerdesin sen
Kızz kankaa kayınvaliden nasıl oldu iyileştimi? Umarım daha iyidir? Sen hala ordamısın?
bencede burcunun oğlu olucak irem nesine iddia edicez deli karııı kaydirigubbakcemile3

sen kime çatlak diyorsun kızz gelirsem saçını başını yolarımm:mymeka:

:roflol: :roflol:
çatlak işte çatlak çatlak lülülülülülü

Hadi geldim burdayımsüprizzzzz ne gelecekmiş başımaaa:mymeka: daha mesajınızı unutmadım ceren hanımmmklava:

benimde unutmadığım şeyler var kuzum ay sen gel hep burda ol anam benle uğraşmana razıyım kız gözümde tütüyorsun heee çok özlüyorum seniiiii :çok üzgünüm:

cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

lülülülülülü lülülülülülü
al işte bir çatlak daha
ben ireme derken bir tane daha eklendi başıma
yoksa seni iremmi bıraktı kız yerine emaneten kaydirigubbakcemile3

yine kolaçan edeyim dedim topiği ama yine kimse yokk:sm_confused:
yarın hiç irem yok gelmedi demeyinnn:dilcikar:

küstüm gidiyorum ben

küsmeee annem sen küsme gel benim sevgi ve şefkat dolu kollarımın arasına bakemmmm :teselli: birde yanacığını uzaaattt Şeniz ooohh tamam şimdi oldu
gecenin o saatinde gelip kimi bulucan burda yavrucum çoğumuz gebe ve uykuya düşkün hatunlarız bilmiyinmi mirmirmirmir

canımmm hadi gözün aydın şeker bu günkü sınavıda atlattınmı evdesin oleyyy süpperrr :dance: :dance:
kızzz dua edicem senin için görümceler ve babaanne pazar günü gitsinler diye şutarafagitti
pazartesi mutlaka gel merakta bırakma bizi şeker :teytey:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sonnnnnnnnnn 38 gün kaldı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

neeeeeee 38 günmü ayyyyy sıra bana geliyorrrrr delikafadulden delikafadulden

Günaydın bitanem sanada hayırlı cumalar Rabbim dualarımız kabul eylesin bizi geri çevirmesin inşallahhhh :Saruboceq:
kızzz kuşunda hayırlı olsun cicim fazla bağlanma ama tatlım sonra ayrılamazsın
Kız sen kuşu zor bırakıp geldiysen bebişini nasıl bırakıp çalışıcan :uhm:

kızlar ben kaçtım ders çalışıcam hepinizi öpüyorum

hoşça kal beyazım deryam fazla yorma kendini anacım tamammı
iyi derslerrr :a015:

cerencim canım benim günaydın nasılsın

günaydın tekrar birtanem iyiyim sen nasılsın hayatım
kahvaltımı yapıp anca gelebildim aranıza şeker.....

Kumsalım bugün cuma yarın tatil çok iyiyim çok inş. sende iyisindir.
Kumsalım teşekkürler allah hepimizin yuvasındaki sevgiyi ve muhabbeti bozmasın inş. :Saruboceq:

oh seni gidi çakal seni konmuşun balığın üstüne yani ben senin hayatını kurtardım ayağına sırnaşık şey

günaydın burcum sanada hayırlı cumalar şekerrr

Günaydınnn güzellerr bugün cuma yupiii ben bu hafat çok kaytardım hafta çabuk bitti bana nasılsınız kızlarr

evet canım sen bu hafta iyi kaytardın
neler yaptın pazarda miniğine bir şeyler aldınmı bakem anlat hadi

dualarımız her daim seninle neşecim stres yok unutma sakin ol relaxxxx herşey çok güzel olacak yerimseniben

pembe inci günaydın şeker
güzel bir gece geçirmişsin anlaşılan kızzz arkasından unutma özrü olarak bir hediye vereydin ya kocişe :asigim:

neee balıkmı kaydirigubbakcemile3
kızzz bende balık burcuyum fakat benim romantizm gerilerde kaldı bekarlık döneminde bende evlendikten sonra kazma oldum galiba kaydirigubbakcemile3

oh seni gidi çakal seni konmuşun balığın üstüne yani ben senin hayatını kurtardım ayağına sırnaşık şey

hee acııkın öyle oldu galibaa
kuşumuda kendim almadım anneme zırlayıp duruyodum kuşda kuş diyee
komşu acıdı kuşunu bana verdii kaydirigubbakcemile3

ana beleşçimi denir şimdi banaa delikafadulden

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................32. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6. İerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
9. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci.............................14. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan.................................... 14. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem..................................12 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb..............................11. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

kız ceren balıkmısın senn
anam balıklar çok duygu yüklü olurrr fisfisfis

bende ikizlerim kaydirigubbakcemile3

kız ceren balıkmısın senn
anam balıklar çok duygu yüklü olurrr fisfisfis

bende ikizlerim kaydirigubbakcemile3

valla gülüm eskiden öyleydim bende çok fazla aşırı duygusal davranır duygusal tepkiler verirdim ama zamanla duygularımı bastırmaya başladım ve adım sulugözden gamsıza geçiş yaptı
ben böyle değildim yaşarken oldum bu gamsız halimi sonradan buldum
aldana aldana duygumdan oldum
beni bu günümde dünden ettilerrrrrrrrr
beni duygularımdan pişman ettilerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neeee ikizlermisin amanın delikafadulden
kız benim kardeşim ikizler burcu ve çok dengesiz çift karakter muhabbeti bir öyle bir böyle
Ve sanırım cerende ikizler olucak kaydirigubbakcemile3

bende iyyim çok şükür ama bira başım ağrıyo sağol canım inşallah dediğin gibi uzun ömürlü olur
cümlemize amin cerencim inşallah sağol canım bağlandım bile sabah kaltım ilk işim kuşun yanına gitmek oldu bakıştık biraz sonra o küçücük ağzıla esnedi yerim onu ben
he he ben bebişimi bırakmıcamki hayırlısıyla o bi gelsin allahın izniyle bebiş olunca çalışmıcam afiyet oldun cicim bende iyiyim ama biraz başım ağrıyor yine
Kumsalım bugün cuma yarın tatil çok iyiyim çok inş. sende iyisindir.
Kumsalım teşekkürler allah hepimizin yuvasındaki sevgiyi ve muhabbeti bozmasın inş. :Saruboceq:

bende tatil olduğu için çok sevinçliyim havalarda güzel ohh miss bende iyiyim çok şükür sabahtan beri bi baş ağrısı dışındaamin canım allah hepimize bi ömür huzur ve sağlık versin

Son düzenleme:
sağol cnm bitti gibi hazırlıklar az kaldı
dualrımız seninle güzelim inş güzel heberler alırsın

vay be ne kocalar ve eşleri varmış
sen nasıl unuttun kız:mymeka:yazık eşine vallakaydirigubbakcemile3

et canım dualarını bekliyorum
ben şimdi giyinip çıkıcam anca yetişirim derse hepinizi öptüm fıstıklarŞeniz
arifecim kuş adı çok hoşmuş yakut beğendim valla:içelim:

:roflol:efkarmı yaptın kızzz :içelim:

hee ikizler ayneny öyle çift karakter ne kii oooo b ende 15 ben diim 20 karakter
vallaa ben bile şaşırıyorum bazen aha bunu benmi yaptım diyeedelikafadulden
cerenle iyi anlaşcazz kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın nasılsınız
günaydın canımcım nasılsın

başarılar beyazcımmm :Saruboceq:

Öptüm yanağından yetmezmi daha ne hediyesi :jeyyar: zaten grip olmamak için çaba sarfediyordum keyfim yoktu sütümü içip yattım Sonra telafi ederim :jeyyar:

sağol canım teşekkür ederim başarılar canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…