Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

eslemim tebrik ederim canım
sen doktora erkende gitsen olur
ben keseyi geç görmüştüm ve aşşadan ultrasonla bakılmıştı

arkadaşlar selam idrar testinde hamile olduğumu öğrendim bugünde kan testi sonucunu alıcaz sizce b hcg değerim kaç çıkmalı sat 11 marttı bu tarihe göre 4+2 hamileyim yardımcı olurmusunuz
eslemcim tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin

koptum geliyorum ceren sıkı tut
Kizlar merhaba.. Girmisken selam vermeden cikmiyim dedim.. Insallah herkes iyidir.. Herkese hayirli cumalar...

merhaba canım nasılsın sansada hayırlı cumalar yazın çok güzeldi çok teşekkür ederim
1,5 ayın kalmış menzilgülü yüzdün yüzdün kuyruğuna gelsin allah yardımcın olsun sağlıkla bebişini kucağına alırısn inşallah bizi habersiz bırakma kendine dikkat et

canimlar ben cikdim hepinizi allah emanet ediyorum
iyi hafdasonu gecirmenizi diliyorum iyiceeeeeeeee dinlenin oldumu
öptüm bye bye

iyiyim cerencim sağolasın.kızın sağlıkla giysin cicilerini...

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canımmm inşallah :Saruboceq:

Kizlar merhaba.. Girmisken selam vermeden cikmiyim dedim.. Insallah herkes iyidir.. Herkese hayirli cumalar...

hoş geldin canım seni gördüğümüze sevindik valla gerçi ben yakalayamadım ama olsun sen iyisin ya gerisi önemli değil...

allah insallah iyi günlerde giymeyi nasip etsim hepimizinkine

amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

Simdi cikmak zorundayim.. Hepinizi cok seviyorum canlarim...

kendine ve bebişine iyi bak tatlım sağlıklı günler diliyorum size yine gel arayı uzatma

kızlar eşim kızıyor.çıkıyorum.allaha emanet olun...

sende allaha emanet ol şeker sende yine gel emi tatlım biz hep burdayız hihoyyyt

hanım hanıııııııııımmmmmmmmmm bana bak sen daha dün geldinde bana hesapmı soruyorsun? Kız ben seni parçalarım parça pinçik ederim hatta hatuna bak nereye çattığının farkındamısın sen klava:
kuzum benim nerelere girdiğimi bütün kk topik bilir ama bak bakalım sizin gibi online takılıp başka topiklerin listelerine dahil oluyormuyum.
Bak hatta bu sabah Sakarya54 topiğinden bana davet geldi emme ben girip orda çok fazla olmayacağımı bu topiğin benim için daha önemli olduğunu yazdım yaaaa... :dilcikar:
şuna bak ya dağdan gelmiş bağdakini......... töbe töbe kaydirigubbakcemile3

koptum geliyorum ceren sıkı tut

gel anam gel açtım kollarımı bekliyorum koşşşşşşşşş hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

canimlar ben cikdim hepinizi allah emanet ediyorum
iyi hafdasonu gecirmenizi diliyorum iyiceeeeeeeee dinlenin oldumu
öptüm bye bye

kendine iyi bak canımcım yorma fazla kendini yat dinlen grş. yine... :a015:

karamanlı nerelerdesin nassen iyiseeennnnn

bak nur geziyor sizin akrabaları seni çatlatmak içinmi yapıyor acep kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................32. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................28. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6. İerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
9. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci.............................14. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan.................................... 14. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem..................................12 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb..............................11. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

buradayimcerencim türkiyeden misafirim vardi onu yolcu ettim ev isi yapacam valla nur gercekten catlatiyor anam birgün evde oturmuyotlar neyse ben de günleri sayiyorum burc konusunda benim cocuklarin ikisde ikizler allah kolaylik versin canim sana gercekten cift karakterli oluyorlar ama cok neseli cocuk oluyorlar

anacığım zeytinyağı gibi üste çıkmak bu oluyo demekki kaydirigubbakcemile3 birde dövseydin dün geldiysek susup oturacakmıyız:dilcikar: yahu kıdeme göre bağırma hakkımızmı oluyor sen bizi yakalayınca yerin dibine sok biz seni yakalayınca oklava kadar dil klava:

canımmm gerçektenmi yaa benim kardeşim hiç neşeli değil ama çok yaramazdı küçükken bize az çektirmedi
şimdide sırf bunalım takılıyor benide bunaltıyor valla dövesim geliyor onu kaydirigubbakcemile3
nur evet durduğu yerde durmuyor gezsin bırak nasılsa uzun bir süre böyle rahat rahat gezemicek kaydirigubbakcemile3
abla sen ne zaman geliyorsun türkiyeye?

iyiyim cerncim sen nasilsin valla nur catlatiyor ama bende artik gün sayiyorum burc konusmusunuz sabah benim cocuklarin ikiside ikizler burcu allah kolaylik versin sana gercekten cift karakterli oluyorlar ama cok neseli oluyorlar iyi tarafi bu

valla benim oglum cok aglardi ama herseye aninda da gülmeye baslardi anlayamazdin yani sorarlardi agliyor mu gülüyor mu diye kizim o kadar degil ama cok gülüyor insallah böyle gider hep canim ben allah izin verirse 30 temmuzda türkiyedeyim yani ben gelesiye ilaydam insallah 1 aylik olacak

Sen ne sandınnn :roflol: :roflol: :dilcikar:
kendimi savunmayıp susup oturucammı :dilcikar:
çok beklersinnnn lülülülülülü lülülülülülü
aklıma birini getirdin çiğdem çok yaşa sen emiiiii :sm_cool:
o biri artık gelmiyor gerçi buraya kaydirigubbakcemile3

aaa bak ben öyleydim biliyonmu
ağlarken gülmeye başlardım sonra bana bakıp bakıp delirdi derlerdi
ama ağlamaktan çok gülerdim ben hatta kriz gelirdi bana herkeste bilirdi
nasıl kahkaha atardım valla kendime gelemezdim ya içimden gelirdi durduramazdım kendimi
hatta bir keresinde babaannem yeni ölmüştü evde 7 gece tebareke okunur ya heh işte o gecelerden biri idi ya 3 yada 4. gece idi hatırlamıyorum yani evden yeni cenaze çıkmış nasıl olur o ev bilirsin. O gece tebareke varken anam beni bir gülme aldı annem sus diyo yok ben katılıyorum ama ortada bir şey yok kuran okunuyor millet ağlıyor ben gülüyorum annem kızıyor bağıyıro sus diyor yok en son beni mutfağa götürdüler orda da devam ediyorum gülmeye amcam bana sus gülçin diyor gülmekten cevap veremiyorum ama o kadar gülmüşümki herkes gıcık amcam saçımdan tuttuğu gibi yerde sürükledi beni kaydirigubbakcemile dövecek arka odaya götürüyor ben hala gülüyorum o sırada kardeşim işte erkek ya atladı amcamın üstüne ne yapıyorsun sen bırak o kızı diye amcam bıraktı kardeşimle bağırışıyorlar ben kenarda onlara bakıp hala gülüyorum kaydirigubbakcemile3 haa bu arada diğer odada da halen mevlüt okunuyordu ramazandı üstelik sahura kadar gülmüştüm inan :roflol: :roflol:
allahım gülmekten aytırmasın hiç birimizi inşallah kaydirigubbakcemile3

demek 30 temmuzda burdasın süppperrrrrrrr hihoyyyt
ne kadar kalıcaksınız?

susucağını beklememiştim herkes sussa ceren susarmı ayol susmasında zaten ya sonra sıkılırız biz :1hug:
kim ayol o kişi:sm_confused:neden gelmiyor pek gizemli konuştun merak ederim ben şimdi:uhm:

susucağını beklememiştim herkes sussa ceren susarmı ayol susmasında zaten ya sonra sıkılırız biz :1hug:
kim ayol o kişi:sm_confused:neden gelmiyor pek gizemli konuştun merak ederim ben şimdi:uhm:

yaa dimi ama ben susup kalırsam bilki bir sorun var ya ben iyi değilim
yada ben ben değilim delikafadulden kaydirigubbakcemile3

boşver güzelim eskilerde kaldı bir arkadaş vardıda birazcıcık atışmıştık sonra terk etti bizi arada girip okuyup kaçıyordu ama artık hiç görmüyorum başka topiklere adamış kendisini kaydirigubbakcemile3

canim alti hafta kalacam ama benimizin ikiye bölünüyor kayinvalidemlerde türkiyede ama daha cok annemlerde kaliyorum

kayınvalidenler karamandamı peki abla?
Başka şehire gitmeyeceksin yani dimi?
allah yardımcın olsun ya gurbetliğin bu tarafı çok zor izine geliyorsun tatil hesapta ama gezmekten ziyaretten inan insan daha çok yoruluyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…