Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oooo filiz ablam gelmiş
kızzz nerdesin sen bakiiiiimmmm
bu saate kadar alış verişmi yaptın heeeeeeeeee
yoksa cundayamı gittin hadi itiraf et kızmıcam söz kaydirigubbakcemile3

hımm anladım küstü demek ya burdan küsmekte bana komik geliyor belki hamilelikten olabilir bilmiyorum neyse herkes istediği yere gider tabi kimseyi zorla tutmuyoz dimi yolu açık olsun arkadaşın ne diyeyim

bu arada ben kaçanzi kayınvalideme gidicem çıkışta yemeğimi yiyip onunda gönlünü edip eve kaçıcam akşam beşiktaşın maçı varmış kocamla maç seyredicez birde patlamış mısır yaparım ohh pijama terlik televizyon yani hepinizi öperim yarın görüşürüz :CüvCüv:

cigdem ve kumsal sizler nasilsinz nasil gidiyor hamilelik bebisler nasil
hoşgeldin ablacım nasılsın çingenenle oğluşun nasıl bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz akşam olsun da eve gidelim diye bakıyoz işte az kalmış gelmene sende o zaman bol bol hasret gideririsin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çatlak

ay tatildi dimi yarın ya nasıl unuturum:sm_cool: hepinşze iyi hafta sonları güzeller pzt görüşmek üzereŞeniz

of işlerimiz çok yoğun Çok üzgünüm çoook

canımmm kolay gelsin az kaldı sabret acıkın
mesai bitmek üzere nerdeyse ha gayret

öyle tabii canım muhakkak gidene dur demeyiz biz gelene deriz ama yasakkelime kaydirigubbakcemile3
neyse sen git hadi keyfine bak sana iyi akşamlar vede iyi tatiller cicim hoşça kal
pazartesi grş.inşallah.... hihoyyyt

efendim canım hııı banamı seslendin buyur kaydirigubbakcemile3

sıfır beden diyorlar ya sanırım bu eksilerde kızlarrr kaydirigubbakcemile3

pişt abla alış veriş olayını abartma sakın heee
kredi kartını öderiz dediysek o kadarda rahat olma kaydirigubbakcemile3
hehehe... yoook be fazla bir şey almadım, bizim burada Kipa açıldı yeni, hem bir göreyim ne var ne yok diye, hem de eksikler vardı onları hallettim, ama bir geldim elektrikler kesilmiş, ben de yattım uyudum biraz, uyandığımda gelmişti elektrikler, bu sefer de internet kesikti, o da az önce geldi, amaaan internet olmayınca nasıl eksik hissettim kendimi yaaa
ablacım salı günü dönecem inş burda güzel geçiyor ama ben ev gezmesini çok sevmiyorum annemlerde sürekli geziyor alışmışım evimde sakince oturmaya...
arifecim akıntı olunca mantara çeviriyor
hadi bakalım, salıya kader keyfini çıkar annenlerle beraber olmanın canımcım :)
arkadaşlar selam idrar testinde hamile olduğumu öğrendim bugünde kan testi sonucunu alıcaz sizce b hcg değerim kaç çıkmalı sat 11 marttı bu tarihe göre 4+2 hamileyim yardımcı olurmusunuz
1000 civarı falandır herhalde canım, allh sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)
Kizlar merhaba.. Girmisken selam vermeden cikmiyim dedim.. Insallah herkes iyidir.. Herkese hayirli cumalar...
canım hoşgeldin, inşallah iyisindir güzelim, merak ettik seni :)
Canim cok tesekkur ederim. Beni merak ediyorsunuz Allah sizden razi olsun. Ben Allaha sukur iyiyim, bebemizde iyi.. Onumuzde 1.5 ayimiz var, insallah sorunsuz gecmesi nasip olur.

Sende iyisindir umarim...
bir şey kalmamış fazla, hadi bakalım geri sayım başladı artık, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım :)
kızlar eşim kızıyor.çıkıyorum.allaha emanet olun...
kayracım hoşgeldin ve güle güle, karşılaşamıyoruz artık seninle tatlım
:roflol: :roflol: :roflol: ben biliyorum o "birini" :roflol: :roflol: :roflol:
selam canım ben çok iyiyim sağol hamilelikte şükür çok iyi şimdilik kabızlık dışında şikayetim yok bebiş büyüyüp duruyor sen nasılsın?
çiğdemcim kabızlık bende de çok büyük bir problemdi ama doktorumun verdiği şurupla çok rahatladım canım, tavsiye ederim, doktoruna sor istersen, ben duphalac içiyorum kabızlık durumunda
oooo filiz ablam gelmiş
kızzz nerdesin sen bakiiiiimmmm
bu saate kadar alış verişmi yaptın heeeeeeeeee
yoksa cundayamı gittin hadi itiraf et kızmıcam söz kaydirigubbakcemile3
yok beeeeeee ne Cunda'sı, yukarıda anlattım, işte :)

ne şans bee önce elektrik sonra net kaydirigubbakcemile3
bahane ile uyumuşsun sende ablacım daha neee mirmirmirmir

Sen o birini bilmicende benmi bilicem :roflol:

ama eğer kendini iyi hissetseydin giderdin dimi cundaya hadi itiraf et kaydirigubbakcemile3

ooohhhh sefen olsun görüşürüz canım iyi akşamlar
ay tatildi dimi yarın ya nasıl unuturum:sm_cool: hepinşze iyi hafta sonları güzeller pzt görüşmek üzereŞeniz
sanada iyi tatiller canım by by by

o kendini biliyoooooooorrrrrr isim vermeme gerek yokkaydirigubbakcemile3

hehehe ne yalan söyleyeyim, hava da güzel, giderdim ama yemedi valla

deli yaaa :roflol::roflol:
yicekmişin az daha sopayıı

Allah ağlatmasınn :Saruboceq:

ben yoruldum valla bugun telefonla konuşmaktan
şimdide kapımın kilidini tamir ediyolar çıkan sesi tahmin edemesseniz asla kuscam şimdi -tatlicadiarzu-

burdayımda cuma malum
ödemeler hesaplar doğru düzgün fırsat bulamadım topiğe gelmeye :1no2:
ne güsel uyumşun dinlenmişin bende eve gider gitmez atcam kendimi yatağamirmirmirmir
yat valla canım çok iyi geliyor valla
iyyidir ablacım millete çene patlatıyoz işte sen nasılsın yapmışsın alışverişi
evet canım yaptım alışverişi, eşimi bekliyorum gelsinde arabadan alsın eşyaları diye heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…