- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.461
yaa dimi ama ben susup kalırsam bilki bir sorun var ya ben iyi değilim
yada ben ben değilim delikafadulden kaydirigubbakcemile3
boşver güzelim eskilerde kaldı bir arkadaş vardıda birazcıcık atışmıştık sonra terk etti bizi arada girip okuyup kaçıyordu ama artık hiç görmüyorum başka topiklere adamış kendisini kaydirigubbakcemile3
kayınvalidenler karamandamı peki abla?
Başka şehire gitmeyeceksin yani dimi?
allah yardımcın olsun ya gurbetliğin bu tarafı çok zor izine geliyorsun tatil hesapta ama gezmekten ziyaretten inan insan daha çok yoruluyor kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin ablacım nasılsın çingenenle oğluşun nasıl bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz akşam olsun da eve gidelim diye bakıyoz işte az kalmış gelmene sende o zaman bol bol hasret gideririsincigdem ve kumsal sizler nasilsinz nasil gidiyor hamilelik bebisler nasil
of işlerimiz çok yoğun Çok üzgünüm çoook
hımm anladım küstü demek ya burdan küsmekte bana komik geliyor belki hamilelikten olabilir bilmiyorum neyse herkes istediği yere gider tabi kimseyi zorla tutmuyoz dimi yolu açık olsun arkadaşın ne diyeyim
bu arada ben kaçanzi kayınvalideme gidicem çıkışta yemeğimi yiyip onunda gönlünü edip eve kaçıcam akşam beşiktaşın maçı varmış kocamla maç seyredicez birde patlamış mısır yaparım ohh pijama terlik televizyon yani hepinizi öperim yarın görüşürüz :CüvCüv:
hoşgeldin ablacım nasılsın çingenenle oğluşun nasıl bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz akşam olsun da eve gidelim diye bakıyoz işte az kalmış gelmene sende o zaman bol bol hasret gideririsin
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: çatlak
hehehe... yoook be fazla bir şey almadım, bizim burada Kipa açıldı yeni, hem bir göreyim ne var ne yok diye, hem de eksikler vardı onları hallettim, ama bir geldim elektrikler kesilmiş, ben de yattım uyudum biraz, uyandığımda gelmişti elektrikler, bu sefer de internet kesikti, o da az önce geldi, amaaan internet olmayınca nasıl eksik hissettim kendimi yaaasıfır beden diyorlar ya sanırım bu eksilerde kızlarrr kaydirigubbakcemile3
pişt abla alış veriş olayını abartma sakın heee
kredi kartını öderiz dediysek o kadarda rahat olma kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım, salıya kader keyfini çıkar annenlerle beraber olmanın canımcım :)ablacım salı günü dönecem inş burda güzel geçiyor ama ben ev gezmesini çok sevmiyorum annemlerde sürekli geziyor alışmışım evimde sakince oturmaya...
arifecim akıntı olunca mantara çeviriyor
1000 civarı falandır herhalde canım, allh sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)arkadaşlar selam idrar testinde hamile olduğumu öğrendim bugünde kan testi sonucunu alıcaz sizce b hcg değerim kaç çıkmalı sat 11 marttı bu tarihe göre 4+2 hamileyim yardımcı olurmusunuz
canım hoşgeldin, inşallah iyisindir güzelim, merak ettik seni :)Kizlar merhaba.. Girmisken selam vermeden cikmiyim dedim.. Insallah herkes iyidir.. Herkese hayirli cumalar...
bir şey kalmamış fazla, hadi bakalım geri sayım başladı artık, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım :)Canim cok tesekkur ederim. Beni merak ediyorsunuz Allah sizden razi olsun. Ben Allaha sukur iyiyim, bebemizde iyi.. Onumuzde 1.5 ayimiz var, insallah sorunsuz gecmesi nasip olur.
Sende iyisindir umarim...
kayracım hoşgeldin ve güle güle, karşılaşamıyoruz artık seninle tatlımkızlar eşim kızıyor.çıkıyorum.allaha emanet olun...
:roflol: :roflol: :roflol: ben biliyorum o "birini" :roflol: :roflol: :roflol:Sen ne sandınnn :roflol: :roflol: :dilcikar:
kendimi savunmayıp susup oturucammı :dilcikar:
çok beklersinnnn lülülülülülü lülülülülülü
aklıma birini getirdin çiğdem çok yaşa sen emiiiii :sm_cool:
o biri artık gelmiyor gerçi buraya kaydirigubbakcemile3
çiğdemcim kabızlık bende de çok büyük bir problemdi ama doktorumun verdiği şurupla çok rahatladım canım, tavsiye ederim, doktoruna sor istersen, ben duphalac içiyorum kabızlık durumundaselam canım ben çok iyiyim sağol hamilelikte şükür çok iyi şimdilik kabızlık dışında şikayetim yok bebiş büyüyüp duruyor sen nasılsın?
yok beeeeeee ne Cunda'sı, yukarıda anlattım, işte :)oooo filiz ablam gelmiş
kızzz nerdesin sen bakiiiiimmmm
bu saate kadar alış verişmi yaptın heeeeeeeeee
yoksa cundayamı gittin hadi itiraf et kızmıcam söz kaydirigubbakcemile3
hehehe... yoook be fazla bir şey almadım, bizim burada Kipa açıldı yeni, hem bir göreyim ne var ne yok diye, hem de eksikler vardı onları hallettim, ama bir geldim elektrikler kesilmiş, ben de yattım uyudum biraz, uyandığımda gelmişti elektrikler, bu sefer de internet kesikti, o da az önce geldi, amaaan internet olmayınca nasıl eksik hissettim kendimi yaaa
:roflol: :roflol: :roflol: ben biliyorum o "birini" :roflol: :roflol: :roflol:
yok beeeeeee ne Cunda'sı, yukarıda anlattım, işte :)
ooohhhh sefen olsun görüşürüz canım iyi akşamlarhımm anladım küstü demek ya burdan küsmekte bana komik geliyor belki hamilelikten olabilir bilmiyorum neyse herkes istediği yere gider tabi kimseyi zorla tutmuyoz dimi yolu açık olsun arkadaşın ne diyeyim
bu arada ben kaçanzi kayınvalideme gidicem çıkışta yemeğimi yiyip onunda gönlünü edip eve kaçıcam akşam beşiktaşın maçı varmış kocamla maç seyredicez birde patlamış mısır yaparım ohh pijama terlik televizyon yani hepinizi öperim yarın görüşürüz :CüvCüv:
sanada iyi tatiller canım by by byay tatildi dimi yarın ya nasıl unuturum:sm_cool: hepinşze iyi hafta sonları güzeller pzt görüşmek üzereŞeniz
canımmm kolay gelsin az kaldı sabret acıkın
mesai bitmek üzere nerdeyse ha gayret
öyle tabii canım muhakkak gidene dur demeyiz biz gelene deriz ama yasakkelime kaydirigubbakcemile3
neyse sen git hadi keyfine bak sana iyi akşamlar vede iyi tatiller cicim hoşça kal
pazartesi grş.inşallah.... hihoyyyt
efendim canım hııı banamı seslendin buyur kaydirigubbakcemile3
ne şans bee önce elektrik sonra net kaydirigubbakcemile3
bahane ile uyumuşsun sende ablacım daha neee mirmirmirmir
Sen o birini bilmicende benmi bilicem :roflol:
ama eğer kendini iyi hissetseydin giderdin dimi cundaya hadi itiraf et kaydirigubbakcemile3
aaa bak ben öyleydim biliyonmu
ağlarken gülmeye başlardım sonra bana bakıp bakıp delirdi derlerdi
ama ağlamaktan çok gülerdim ben hatta kriz gelirdi bana herkeste bilirdi
nasıl kahkaha atardım valla kendime gelemezdim ya içimden gelirdi durduramazdım kendimi
hatta bir keresinde babaannem yeni ölmüştü evde 7 gece tebareke okunur ya heh işte o gecelerden biri idi ya 3 yada 4. gece idi hatırlamıyorum yani evden yeni cenaze çıkmış nasıl olur o ev bilirsin. O gece tebareke varken anam beni bir gülme aldı annem sus diyo yok ben katılıyorum ama ortada bir şey yok kuran okunuyor millet ağlıyor ben gülüyorum annem kızıyor bağıyıro sus diyor yok en son beni mutfağa götürdüler orda da devam ediyorum gülmeye amcam bana sus gülçin diyor gülmekten cevap veremiyorum ama o kadar gülmüşümki herkes gıcık amcam saçımdan tuttuğu gibi yerde sürükledi beni kaydirigubbakcemile dövecek arka odaya götürüyor ben hala gülüyorum o sırada kardeşim işte erkek ya atladı amcamın üstüne ne yapıyorsun sen bırak o kızı diye amcam bıraktı kardeşimle bağırışıyorlar ben kenarda onlara bakıp hala gülüyorum kaydirigubbakcemile3 haa bu arada diğer odada da halen mevlüt okunuyordu ramazandı üstelik sahura kadar gülmüştüm inan :roflol: :roflol:
allahım gülmekten aytırmasın hiç birimizi inşallah kaydirigubbakcemile3
demek 30 temmuzda burdasın süppperrrrrrrr hihoyyyt
ne kadar kalıcaksınız?
eeeeeee kızlar daha daha nasılsınız
deli yaaa :roflol::roflol:
yicekmişin az daha sopayıı
Allah ağlatmasınn :Saruboceq:
güzelim benim, sen nerelerdesin bakiim?
güzelim benim, sen nerelerdesin bakiim?
ben yoruldum valla bugun telefonla konuşmaktan
şimdide kapımın kilidini tamir ediyolar çıkan sesi tahmin edemesseniz asla kuscam şimdi -tatlicadiarzu-
yat valla canım çok iyi geliyor vallaburdayımda cuma malum
ödemeler hesaplar doğru düzgün fırsat bulamadım topiğe gelmeye :1no2:
ne güsel uyumşun dinlenmişin bende eve gider gitmez atcam kendimi yatağamirmirmirmir
evet canım yaptım alışverişi, eşimi bekliyorum gelsinde arabadan alsın eşyaları diye hehehiyyidir ablacım millete çene patlatıyoz işte sen nasılsın yapmışsın alışverişi
amaaaaan çok sinir bozucu, sen gel bu tarafa gülüm, ben seni rahat ettiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?