Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

afiyet olsun hemserim bende cok severim pirasayi.
onu bende cok merak ediyorum hani aydan itibaren duydunu bizi.
bebisimiz nasil karnin cikdimi biraz:CüvCüv:

hımm anladım cnaım rabbim giydirmeyi kullanmayı nasip etsin iyi günlerde inşallah
evet balım biz bitirdik alış verişi ama bebek eşyası gördükçe hala alasım var doyamıyorumki aldıkça alasım geliyor valla. Ama kendimi frenliyorum artık bundan sonrası doğumdan sonra diyorum bu arada biz cinsiyeti öğrendikten sonra başladık almaya düşün yani kaç aydır alış veriş yapıyorum anca bitirdim kendime ve bebeğe ne kadar çok eksik varmış meğer yaaa...
Gerçi ben oyuncaklarına varıncaya kadar aldım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum annemin günü var akşam buralardayım haberiniz olsun

evde dursan şaşardım zatiiiiii kaydirigubbakcemile3
hadi gitde gez bakalım

sağol canımm a.s.

canım nasılsın

bende geldim okudum iki dakkada şimdi yemeğe gidiyorum
herkese afiyet bal şeker olsun
afiyet olsun canım
ablacım salı günü dönecem inş burda güzel geçiyor ama ben ev gezmesini çok sevmiyorum annemlerde sürekli geziyor alışmışım evimde sakince oturmaya...
arifecim akıntı olunca mantara çeviriyor
canım dikkat et doktoruna sorsana belki fitil falan veririr
herkese afiyet olsun bende idiyorum yemeğe
afiyet olsun cicim
slm arkadaslsr nasilsiniz
slm canım nasılın iyileştinmi oğluşun nasıl
sağol canım sanada afiyet olsun
Erkek dediğin budur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ceren allah iyiliğini versin koptum kız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hay masalllahhh sana kiz fazla alma zaten fazla giyemicek hemencik buyucek annesi
insallah sagsalim dogarda giyer tatli cerenimiz

afiyet olsun hemserim bende cok severim pirasayi.
onu bende cok merak ediyorum hani aydan itibaren duydunu bizi.
bebisimiz nasil karnin cikdimi biraz:CüvCüv:

ukalalık olarak algılanmazsa ben cevap vereyim.20.hafta tiz sesleri duymaya başlıyor.genelde anneninkini.24.hafta kulak gelişimi tamamlanıyor ve daha kalın sesleri duymaya başlıyor.hatta babanın sesini anneden daha iyi algılıyor.20.haftalarda eşleriniz konuşacaksa bile seslerini inceltmeleri gerekiyor...

daha iyi olmamadim ama olucam insallah
oglusum büyüyo teyzesi.
sen nasilsin kus almissiniz hayrli olsun

hmmm anladim sagol canim tsk

daha iyi olmamadim ama olucam insallah
oglusum büyüyo teyzesi.
sen nasilsin kus almissiniz hayrli olsun

maşallah büyüsün bakalım inşallah daha iyi olursun bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok çalışıyoruz yarın tatilhihoyyythihoyyythihoyyyt
evet kuş aldık sağol canım

neden ukalalık olsun teşekkür ederim cevap için demekki baba daha çok konuşacak

bizde iyiyiz çok şükür haftanın son işgününü tamamlamaya çalışıyoruz işte oğluşun nasıl

sağol canım.oğlum çok yaramaz.gece gündüz hareketli ve canımı acıtıyor.olsun sağlıklı olsunda.canım bu duygular ve dahada güzelleri senin ve tüm bekleyenlerin başına inşallah.mübarek cumanın hatırına rabbim sanada nasip etsin.tez zamanda hayırlısıyla....

arkadaşlar selam idrar testinde hamile olduğumu öğrendim bugünde kan testi sonucunu alıcaz sizce b hcg değerim kaç çıkmalı sat 11 marttı bu tarihe göre 4+2 hamileyim yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar selam idrar testinde hamile olduğumu öğrendim bugünde kan testi sonucunu alıcaz sizce b hcg değerim kaç çıkmalı sat 11 marttı bu tarihe göre 4+2 hamileyim yardımcı olurmusunuz

hayırlı olsun.10 ve üzeri pozitiftir.ama sanırım senin 4+2 se1000 küsürlü çıkması lazım.ben 4 haftalıkken 1450 çıkmıştı..tabii geç döllenme olmadıysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…