- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.421
sağol canımm a.s.
canım nasılsın
ceren allah iyiliğini versin koptum kız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
selam kızlar.
hay masalllahhh sana kiz fazla alma zaten fazla giyemicek hemencik buyucek annesi
insallah sagsalim dogarda giyer tatli cerenimiz
ukalalık olarak algılanmazsa ben cevap vereyim.20.hafta tiz sesleri duymaya başlıyor.genelde anneninkini.24.hafta kulak gelişimi tamamlanıyor ve daha kalın sesleri duymaya başlıyor.hatta babanın sesini anneden daha iyi algılıyor.20.haftalarda eşleriniz konuşacaksa bile seslerini inceltmeleri gerekiyor...
hayırlı olsun.10 ve üzeri pozitiftir.ama sanırım senin 4+2 se1000 küsürlü çıkması lazım.ben 4 haftalıkken 1450 çıkmıştı..tabii geç döllenme olmadıysa...
teşekkür ederim canım çok saol birde sence ne zaman gitmeliyim doktora karından ultrasonla keseyi görebilmek için
Kizlar merhaba.. Girmisken selam vermeden cikmiyim dedim.. Insallah herkes iyidir.. Herkese hayirli cumalar...
kesen görünür 4+2 se.kalp atışı içinde 3 hafta sonra gitki garanti olsun...test yaptırdınmı sen?
rica ederim efendim ne demek her zaman a.s.
kop kop ayrılda geeeellllkaydirigubbakcemile3
kayra hoş geldin balım nasılsın?
ne yapıyım dayanamıyomki ama çok kusuyor çiş yapıyor diye bebekler fazlacana aldım günde üç beş kere değiştiririm üstünü ben biraz titizimde. Gerçi bizimki kusmasada sırf değişiklik olsun hiç giymemiş olmasın diye giydiririm aldıklarımı kaydirigubbakcemile3
allahım o günleri göstersin inşallah aldığım bütün cicilerle resimlrini çekip koyucam buraya...
heee anladım canımcım demek bizim kız o yüzden babası konuşurken hiç hareket etmiyor kalın ses yaaa korkuyor demek ondan delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Bilgi için teşekkürler a.s.
dün kan verdim birazdan sonucu alıcak eşim ben 6. haftada karından ultrasonla görünür sanıodum 4+2 de vajinal ultrasonla görünmez mi ben karından baktırmak istiyorum bunun için 6. haftaya kadar beklemelimiyim
canım 5 haftalıkken karından görüldü benimki.ama dedim ya geç döllenme olmadıysa.hayırlısı olsun.test sonucuna göre bak 1200 ün üzerindeyse karından görünür...
Canim cok tesekkur ederim. Beni merak ediyorsunuz Allah sizden razi olsun. Ben Allaha sukur iyiyim, bebemizde iyi.. Onumuzde 1.5 ayimiz var, insallah sorunsuz gecmesi nasip olur.seni çok merak ediyordum.nasılsın?inşallah daha iyisindir...
sağol canım.oğlum çok yaramaz.gece gündüz hareketli ve canımı acıtıyor.olsun sağlıklı olsunda.canım bu duygular ve dahada güzelleri senin ve tüm bekleyenlerin başına inşallah.mübarek cumanın hatırına rabbim sanada nasip etsin.tez zamanda hayırlısıyla....
kızlar eşim kızıyor.çıkıyorum.allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?