- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.501
inş çok güzel haberlerle geleceksin bize ablacım hep birlikte parti yapacaz o gün
hoşbulduk sizide görmek çok güzel 3 gün çalıştım gerçiama yıllık izinler nedeniyle eksik kadro çalışıyoruz bittim bu hafta cuma gelmeyecek sandım sizler nasılsınız neler yapıosunuz
nurcum az kalmış eşinin gelmesine sabret canım benim
slm kizlar.ben bugun test yapip hamile oldugumu ogrendim.ne zaman dotora gitmeliyim sizce?bide kasik ve rahim agrim oluyo.ayaklarim cok usuyo.normal mi bunlar?nolur yardim edin bana?cevaplarinizi bekliyorum.optum hepinizi....
evet entelliyecim az kaldı 1 hafta oldu gideli çok koyuyor bu dönemimde yanımda olmaması
hoşgeldin banucum, tebrikler canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) önce kan testi yaptır canım, eğer kan testinde 1500 civarındaysa kese görülür canım ya da hamileliğinin 5. haftasında falan görülür kese... kasık ve rahim ağrıları çok normal, merak etme :)
amin canm cok sagol cevapladigin icin.aklimda bir suru soru isareti ve korku var.bu ilk olacak insallah..yok dis gebelik bos gebelik vs.yani simdi ben yarin dr a gidiyim diyosun dimi canm?erken diil yani?bir de ben 1test yaptim ama cok hassas bi test.yanilma payi yoktur dimi?insallah yoktur...:Saruboceq:
canım ben tam senin zamanındayken gitmiştim ama geç döllenme olduğu için görünmedicanm 5mart
canım ben tam senin zamanındayken gitmiştim ama geç döllenme olduğu için görünmedi
normal böle şeyler fazla kafana takıp üzülme
SAT'a göre 5 hafta 1 günlüksün, yarın görünür kese muhtemelken görünür canım :)canm 5mart
geçmiş olsun hayatım, iyidir umarım şimdi, evet yarın veli toplantısı var, mecburen okuldayımnurcum çok haklısın canım demiştim ya bende aşırı düşkün oldum eşime bu aralar sülük gibiyim doğurana kadar bıkacak adam
filizcim bu akşam dinelenirim biraz ama hafta sonu görümceydeyim ameliyat oldu da gelen giden çok olur iyi olsun gerisi önemli değil sabahta uyurum biraz yeter sen yarında okuldaasın demek
inşallah canım hepimiz için yolunda gider inşallahanladim canm.cok sagolasin.insallah hersey yolunda gider...
SAT'a göre 5 hafta 1 günlüksün, yarın görünür kese muhtemelken görünür canım :)
geçmiş olsun hayatım, iyidir umarım şimdi, evet yarın veli toplantısı var, mecburen okuldayım
anladim canm.cok sagolasin.insallah hersey yolunda gider...
ablacım allah sabır versin sana yarın valla veli toplantılarından nefret ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?