Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşbulduk sizide görmek çok güzel 3 gün çalıştım gerçiama yıllık izinler nedeniyle eksik kadro çalışıyoruz bittim bu hafta cuma gelmeyecek sandım sizler nasılsınız neler yapıosunuz
nurcum az kalmış eşinin gelmesine sabret canım benim

çok yorgunsundur sen şimdi, iyice dinlen hayatım :)

slm kizlar.ben bugun test yapip hamile oldugumu ogrendim.ne zaman dotora gitmeliyim sizce?bide kasik ve rahim agrim oluyo.ayaklarim cok usuyo.normal mi bunlar?nolur yardim edin bana?cevaplarinizi bekliyorum.optum hepinizi....

slm kizlar.ben bugun test yapip hamile oldugumu ogrendim.ne zaman dotora gitmeliyim sizce?bide kasik ve rahim agrim oluyo.ayaklarim cok usuyo.normal mi bunlar?nolur yardim edin bana?cevaplarinizi bekliyorum.optum hepinizi....

hoşgeldin banucum, tebrikler canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) önce kan testi yaptır canım, eğer kan testinde 1500 civarındaysa kese görülür canım ya da hamileliğinin 5. haftasında falan görülür kese... kasık ve rahim ağrıları çok normal, merak etme :)

amin canm cok sagol cevapladigin icin.aklimda bir suru soru isareti ve korku var.bu ilk olacak insallah..yok dis gebelik bos gebelik vs.yani simdi ben yarin dr a gidiyim diyosun dimi canm?erken diil yani?bir de ben 1test yaptim ama cok hassas bi test.yanilma payi yoktur dimi?insallah yoktur...:Saruboceq:

banucum son adet tarihin ne canım?

nurcum çok haklısın canım demiştim ya bende aşırı düşkün oldum eşime bu aralar sülük gibiyim doğurana kadar bıkacak adam
filizcim bu akşam dinelenirim biraz ama hafta sonu görümceydeyim ameliyat oldu da gelen giden çok olur iyi olsun gerisi önemli değil sabahta uyurum biraz yeter sen yarında okuldaasın demek

SAT'a göre 5 hafta 1 günlüksün, yarın görünür kese muhtemelken görünür canım :)
geçmiş olsun hayatım, iyidir umarım şimdi, evet yarın veli toplantısı var, mecburen okuldayım

SAT'a göre 5 hafta 1 günlüksün, yarın görünür kese muhtemelken görünür canım :)

geçmiş olsun hayatım, iyidir umarım şimdi, evet yarın veli toplantısı var, mecburen okuldayım

ablacım allah sabır versin sana yarın valla veli toplantılarından nefret ederim

ablacım allah sabır versin sana yarın valla veli toplantılarından nefret ederim

hiç sorma canım, ben de nefret ediyorum, işin tuhafı yarın 8. sınıflar ve 9. sınıfların toplantısı var... pazartesi ve salı akşam saat 5.00 den sonra 10 ve 11. sınıfların toplantısı var... saçma sapan işler yani

kizlar cok sagolun ya.sizinle konusunca moral buluyorum.insallah yarin belli olur ve ben hayirli haberler veririm size...cok tesekkur ederim ilginize..rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…