Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kizlar cok sagolun ya.sizinle konusunca moral buluyorum.insallah yarin belli olur ve ben hayirli haberler veririm size...cok tesekkur ederim ilginize..rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah.

hepimiz moral almak ve vermek için buradayız canım, inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, nazarlardan saklasın ve bebişlerimizi kucağımıza almamıza izin versin :)

kizlar cok sagolun ya.sizinle konusunca moral buluyorum.insallah yarin belli olur ve ben hayirli haberler veririm size...cok tesekkur ederim ilginize..rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah.

amin canım sen hiç strs yapma ama tamam mı canım

sorma canım bende iki yıl önce geçirmiştim göğsümde bi operasyon dediğin gibi kadınlık zor zanaat

canım rahim desen hastalıklı bişey ya yara olur ya başka bişey ben durmadan mantara yakalanıyorum göğüs desen durmadan kitle yapar off offklava:klava:

kızlar meleğime bugün küçücük bi elbise ve beşik aldım elbisesi çok tatlı teyzeleri

ablacım ben çıkıyorum oturunca ilayda feci dövmeye başladı biraz uzanayım hem sende biraz dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…