- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.521
kizlar cok sagolun ya.sizinle konusunca moral buluyorum.insallah yarin belli olur ve ben hayirli haberler veririm size...cok tesekkur ederim ilginize..rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah.
göğsünde büyük bir kitle vardı ilaçla ve iğneyle geçmeyince dr almamız lazım dedi salı günü acil ameliyata girdi şimdi iyi sayılır canım çok saolentelliyecim geçmiş olsun canım hayırdır neden amreliyat oldu
kizlar cok sagolun ya.sizinle konusunca moral buluyorum.insallah yarin belli olur ve ben hayirli haberler veririm size...cok tesekkur ederim ilginize..rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah.
cerenin bu hafta kocişi evde miydi
göğsünde büyük bir kitle vardı ilaçla ve iğneyle geçmeyince dr almamız lazım dedi salı günü acil ameliyata girdi şimdi iyi sayılır canım çok saol
hepimiz moral almak ve vermek için buradayız canım, inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, nazarlardan saklasın ve bebişlerimizi kucağımıza almamıza izin versin :)
göğsünde büyük bir kitle vardı ilaçla ve iğneyle geçmeyince dr almamız lazım dedi salı günü acil ameliyata girdi şimdi iyi sayılır canım çok saol
sorma canım bende iki yıl önce geçirmiştim göğsümde bi operasyon dediğin gibi kadınlık zor zanaatçok çok geçmiş olsun canım ah bu kadınlık ne kadar zor ya her dert bizde
çok saol filizcim inşallahçok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallah... umarım herşey yolunda gider
sorma canım bende iki yıl önce geçirmiştim göğsümde bi operasyon dediğin gibi kadınlık zor zanaat
sorma canım bende iki yıl önce geçirmiştim göğsümde bi operasyon dediğin gibi kadınlık zor zanaat
canım rahim desen hastalıklı bişey ya yara olur ya başka bişey ben durmadan mantara yakalanıyorum göğüs desen durmadan kitle yapar off offklava: klava:
kızlar meleğime bugün küçücük bi elbise ve beşik aldım elbisesi çok tatlı teyzeleri
rahimi hiç sorma yaw ondan hep çektim iltihap iltihap ama napalım canım bizde bebişlerimizi taşıyabiliyoruz dimicanım rahim desen hastalıklı bişey ya yara olur ya başka bişey ben durmadan mantara yakalanıyorum göğüs desen durmadan kitle yapar off offklava: klava:
rahimi hiç sorma yaw ondan hep çektim iltihap iltihap ama napalım canım bizde bebişlerimizi taşıyabiliyoruz dimi
ablacım ben çıkıyorum oturunca ilayda feci dövmeye başladı biraz uzanayım hem sende biraz dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?