- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.541
nasılsın birtanem? umarım herşey yolundadır :) seni özlüyoruz canımcımOoo bugun kimsecikler yok anlasilan:) Herkese tunaydin diyim, burda ise saat henuz sabah 6...
aaaaa hay allah ya, neyse dediğin gibi kısmet değilmiş canım, artık cumartesiye kadar sabredeceksin napalım :) belki de bugün göstermeyecekti yüzünü, boşver her işte bir hayır vardır :)Selam kızlarrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkk hihoyyyt hihoyyyt
siz bunları okurken biz kızımla geziyor olacağız kaydirigubbakcemile3
Canlarım kuzucuklarım benim size malesef güzel haberler getiremedim çünkü doktorum yoktu
zaten geçen hafta nanemolla idi şifayı kapmış bu hafta dahada kötü olunca hastaneye gelmemiş randevularının hepsini iptal etmiş bizde hastaneye gidince öğrendik bilseydin gitmeden arardık neyse sağlık olsun doktor amcamız iyileşsinde haftaya görürüz çitlenbiği kısmet değilmiş napalım.
Gerçi o kadarda heveslenmiştim ya ilk defa net olarak görecektim senağlama
Kızlarrr gece kulaklarımı çınlatmışsınız valla canlarım yanınıza gelmek isterdim fakat halimi görseydiniz acırdınız bana dün akşam eve gittim yemeğimi yedim sonra ceren hanımın yıkanmış eşyalarını bir başladım ütüleyip kaldırmaya anam anam saat 10 olmuş bir yandan ütüle bir yandan yıka as nasıl yorulmuşum anlatamam dinlenmek için bir uzandım, o uzanış eşim geldiğinde gece 1 de kaldırdı beni fecii haldeydim yani. Ama olsun cicilerin çoğunu yıkayıp ütüledim az kaldı. Bu gün beşiğimizide aldık haftaya gelecek eve yerleştirince resimlerini çeker koyarım buraya eksiğimiz kalmadı çok şükür.
Sırada ceren vaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 delikafadulden
allahım herkese bunları yaşatsın hayırlısı ile yarabbimmmmmmm.........
Şimdilik kaçıyorum kızlar ve büyük ihtimalle pazartesiye kadar gelemem hepiniz kendinize yi bakın anacım öpüyorum. İyi tatillleeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr. mucxxxxxxxxxxxxx...........
iyi akşamlar kızlar listenize benide ekleyin.27 haftalık hamileyim ve kızım serra gelicek inş.:)
hayırlısı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)iyi akşamlar kızlar listenize benide ekleyin.27 haftalık hamileyim ve kızım serra gelicek inş.:)
:roflol: :roflol: :roflol: alemsin nehircim :) canımcım arkadaşlar açıkladı ya, bütün gelen arkadaşlar listeye girmek istiyorlar, girdikten sonra ise bir daha görünmüyorlar, listede gördükleriniz sık sık buraya gelip bilgi alışverişinde bulunan arkadaşlarımız :) sizler de listeye girebilirsiniz tabii ama bu topikte sık sık görünmeniz gerekiyor :)iyi akşamlar bekle seni eklerler ben kaç haftadır geliom beni eklemediler seni eklerlerse küserim :CüvCüv::roflol::roflol::roflol:
Merhaba sevgili arkadaşlarıma.s.
Şimdiki yazdıklarımı lütfen önyargılı olmadan kendinizi benim yerime koyarak anlamaya çalışarak okuyun :çok üzgünüm:
Bazı arkadaşlarımın bildiği üzere eşim bebek istemiyor ve bu yüzden bebek konusunu mecburen ertelemek zorunda kaldım:çok üzgünüm:Aralıktan itibaren eşimi ikna etmeye çalışıyorum ama sonuç alamadım ne yazıkki hatta bu yüzden eşimle neredeyse aram açılıyordu:çok üzgünüm:Neyseki toparlandık biraz daha iyiyiz:)
Bebeğim olmasını çok istememe rağmen mecburen ertelemek ve aylardır verdiğim savaş beni çok yıprattı:çok üzgünüm:Bu yüzden üzülerek söylüyorum ki artık KK ya giremeyeceğimsenağlama çünkü bu şekilde kafamdan hiç atamıyorum bebek konusunu:çok üzgünüm:
Psikolojimin düzelmesi için burdan uzak kalmam en doğrusu şuansenağlama
senağlama
Biliyorsunuz sadece akşamları giriyordum işyerinden dolayı ama eşim artık pc başında ne zaman beni görse sizinle konuştuğumu sanıp kızıyor:çok üzgünüm:
Lütfen bana kızmayın anlamaya çalışın lütfensenağlama
İnşallah ilerleyen aylarda hamile kalırsam aranıza kabul ederseniz o zaman gelicem yanınıza:çok üzgünüm:
Bu kadar aydır her türlü konuda yanımda olduğunuz bildiklerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim sizi hiç unutmayacağım
İrem:a015:
Cok sukur iyiyiz ablacim, umarim sen ve bebisinde iyisinizdir. Insallah sorunsuz bir gebelik gecirirsin ve saglikla bebisini kucaklarsin...nasılsın birtanem? umarım herşey yolundadır :) seni özlüyoruz canımcım
aaaaa hay allah ya, neyse dediğin gibi kısmet değilmiş canım, artık cumartesiye kadar sabredeceksin napalım :) belki de bugün göstermeyecekti yüzünü, boşver her işte bir hayır vardır :)
çok yormuşsun kendini güzelim, bari haftasonu iyice dinlen... bu arada beşik de hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle kullanın, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim... resimlerini de bekliyoruz tabii ki :) çok öpüyorum seni :)
Cok sukur iyiyiz ablacim, umarim sen ve bebisinde iyisinizdir. Insallah sorunsuz bir gebelik gecirirsin ve saglikla bebisini kucaklarsin...
Merhaba sevgili arkadaşlarıma.s.
Şimdiki yazdıklarımı lütfen önyargılı olmadan kendinizi benim yerime koyarak anlamaya çalışarak okuyun :çok üzgünüm:
Bazı arkadaşlarımın bildiği üzere eşim bebek istemiyor ve bu yüzden bebek konusunu mecburen ertelemek zorunda kaldım:çok üzgünüm:Aralıktan itibaren eşimi ikna etmeye çalışıyorum ama sonuç alamadım ne yazıkki hatta bu yüzden eşimle neredeyse aram açılıyordu:çok üzgünüm:Neyseki toparlandık biraz daha iyiyiz:)
Bebeğim olmasını çok istememe rağmen mecburen ertelemek ve aylardır verdiğim savaş beni çok yıprattı:çok üzgünüm:Bu yüzden üzülerek söylüyorum ki artık KK ya giremeyeceğimsenağlama çünkü bu şekilde kafamdan hiç atamıyorum bebek konusunu:çok üzgünüm:
Psikolojimin düzelmesi için burdan uzak kalmam en doğrusu şuansenağlama
senağlama
Biliyorsunuz sadece akşamları giriyordum işyerinden dolayı ama eşim artık pc başında ne zaman beni görse sizinle konuştuğumu sanıp kızıyor:çok üzgünüm:
Lütfen bana kızmayın anlamaya çalışın lütfensenağlama
İnşallah ilerleyen aylarda hamile kalırsam aranıza kabul ederseniz o zaman gelicem yanınıza:çok üzgünüm:
Bu kadar aydır her türlü konuda yanımda olduğunuz bildiklerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim sizi hiç unutmayacağım
İrem:a015:
Cok sukur iyiyiz ablacim, umarim sen ve bebisinde iyisinizdir. Insallah sorunsuz bir gebelik gecirirsin ve saglikla bebisini kucaklarsin...
canım .ok sevindim iyi olmanıza, ben de iyiyim canım :) bebişin iyi olup olmadığını cuma günü öğreneceğiz, kalp atışlarını duymak için gideceğiz doktora, şimdiden dua et bizim için canım :) inşallah duaların kabul olur ve sağlıklı bir gebelikten sonra kavuşurum miniğime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?