Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Insallah ablacim, meraklanma, insallah hersey iyi olacak...

Canım iyi olduğunuza çok sevindim. Tüm hamişlere sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum...
Sagol nesemesem. :1hug:

iremcim canım sen eşinle huurlu mutlu ol kendinide üzüp yıpratma herşey zamanında yoluna girecektir bi her zaman burdyız ve seni bekliyoruz ne zaman istersebaşımızın üstünde yerin var canım benim sadece kendini üzme tamam mı

Allah'ın izniyle sağlıklı güzel haberler alacaksınız canım, hiç içinden kötü şeyler geçirme...Güzel haberlerini bekliyoruz...
inşallah güzel haberler alırım birtanem, bu bekleyiş çok zor gerçekten :)
Insallah ablacim, meraklanma, insallah hersey iyi olacak...
inşallah birtanem, bugün oturdum uzun uzun yasin okudum, dua ettim... Allahım bu sefer yüzümü güldürsün inşallah canım :)
bayıldıııııııııııııııım, harika şeyler bunlar, Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canımcım, senin pijamalarını da çok beğendim bu arada :)
filiz abla nerdesinnnnn
canım burdayım, daha doğrusu topiğe şimdi geldim, dolaşıyordum orada burada :)

Sagolasin Filiz ablacim. Allahim dualarimizi kabul etsin...

Iremcim herseyin bir zamani var, merak etme zamani gelince hersey yoluna girecektir. Sen umidini yitirme ve bol bol dua et, Ayetel Kursi oku...

günaydın kızlarrrr hadi kapıyı ben açtım bugun gelin gariiii
menzilcim ciciler süper harikalar iyi günlerde kullansın yusufumuzz işallahhh

herkese güzel süper mutlu bi hafta diliyorummm

Günaydın kızlar, bugün derslerim ve ödevlerim çok birdaha giremeyebilirm. Hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum...Menzilgülü bebişinin kıyafetlerine baktım çok şekerler maşallah Allah güle güle giydirmek nasip etsin. Herkese sağlıklı haftalar diliyorum....

bulcuk canım güzel bir hafta sonu geçirdim 2 'li testimin sonucunu aldık güzel çıkmış bir problem yokmuş o yüzden çok sevindik . Eşimle dolaştık biraz hava çok güzeldi senin nasıl geçti haftasonun
Kumsalım günaydın canım nasılsın

ohh süper pembecim hadi gözün aydın
benimde güzedi hafta sonu m gezdik kocişle bebek mağazalarını neler var nler yok diyee

delikafadulden bizde bebek mağazalarını gezdik ama bir şey almadık cinsiyeti belli değil diye ama çok güzel şeyler vardı sen birşeyler aldınmı?

yok canım ya bende alamadım dediğin gibi cinsiyet belli değil diye hangini alcağımı bilemedim ama süper şeyler var yaa bebekler için

nurcum eşinin gelmesine az kalmış birazdaha sabır nasıl oldun mantarım oluyo demiştin en son ilerleme falan yoktur inşallah

filiz ablacım kendini fazla yorma belki hep aynı şeyi söylüyorum ama yorulmanı istemiyorum inşallah bu hafta çok güzel haberler alıcaz allahın izniyle

cerencim görememişsin çitlenbiğini olsun bu hafta görürüsün inşallah hem biraz daha büyümüş olur
ohh ciciler yıkanmış ütülenmiş beşikte gelmiş allah güle güle kullanmayı nasip etsin sağlıkla resimleri bekliyoruz

iremcim canım ne olur üzme kendini konu ne olursa olsun aranızın açılmasına izin verme siz güçlü olunki herşeyin üstesinden birlikte geliceksiniz bunuda bebişte dahil :))))
herzaman bekleriz başımızın üstünde yerin var inşallah bidaki gelişin bebişinle birlikte olur ama seni çok özlücezŞeniz

menzilgüllü iyi olmana sevindim cicileriniz çok güzel bayıldım allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

günaydın kızlarrrr hadi kapıyı ben açtım bugun gelin gariiii
menzilcim ciciler süper harikalar iyi günlerde kullansın yusufumuzz işallahhh

herkese güzel süper mutlu bi hafta diliyorummm
günaydın :))) nasılsın canım bebişimiz nasıl
günaydın:))) nasılsın nesecim sana iyi dersler kolay gelsin yorma kendini

günaydın pembeinci iyiyim canım sen nasılsın test sonuçların güzel çıkmış çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…