- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.561
Insallah ablacim, meraklanma, insallah hersey iyi olacak...canım .ok sevindim iyi olmanıza, ben de iyiyim canım :) bebişin iyi olup olmadığını cuma günü öğreneceğiz, kalp atışlarını duymak için gideceğiz doktora, şimdiden dua et bizim için canım :) inşallah duaların kabul olur ve sağlıklı bir gebelikten sonra kavuşurum miniğime :)
Sagol nesemesem. :1hug:Canım iyi olduğunuza çok sevindim. Tüm hamişlere sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum...
inşallah güzel haberler alırım birtanem, bu bekleyiş çok zor gerçekten :)Allah'ın izniyle sağlıklı güzel haberler alacaksınız canım, hiç içinden kötü şeyler geçirme...Güzel haberlerini bekliyoruz...
inşallah birtanem, bugün oturdum uzun uzun yasin okudum, dua ettim... Allahım bu sefer yüzümü güldürsün inşallah canım :)Insallah ablacim, meraklanma, insallah hersey iyi olacak...
bayıldıııııııııııııııım, harika şeyler bunlar, Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canımcım, senin pijamalarını da çok beğendim bu arada :)Bunlarda Yusufumuzun cicisleri...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...arin-fotograflari-buraya-130.html#post6259139
canım burdayım, daha doğrusu topiğe şimdi geldim, dolaşıyordum orada burada :)filiz abla nerdesinnnnn
ohh süper pembecim hadi gözün aydın
benimde güzedi hafta sonu m gezdik kocişle bebek mağazalarını neler var nler yok diyee
delikafadulden bizde bebek mağazalarını gezdik ama bir şey almadık cinsiyeti belli değil diye ama çok güzel şeyler vardı sen birşeyler aldınmı?
günaydın :))) nasılsın canım bebişimiz nasılgünaydın kızlarrrr hadi kapıyı ben açtım bugun gelin gariiii
menzilcim ciciler süper harikalar iyi günlerde kullansın yusufumuzz işallahhh
herkese güzel süper mutlu bi hafta diliyorummm
günaydın:))) nasılsın nesecim sana iyi dersler kolay gelsin yorma kendiniGünaydın kızlar, bugün derslerim ve ödevlerim çok birdaha giremeyebilirm. Hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum...Menzilgülü bebişinin kıyafetlerine baktım çok şekerler maşallah Allah güle güle giydirmek nasip etsin. Herkese sağlıklı haftalar diliyorum....
bulcuk canım güzel bir hafta sonu geçirdim 2 'li testimin sonucunu aldık güzel çıkmış bir problem yokmuş o yüzden çok sevindik . Eşimle dolaştık biraz hava çok güzeldi senin nasıl geçti haftasonun
Kumsalım günaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?