Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

menzilgüllü iyi olmana sevindim cicileriniz çok güzel bayıldım allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

günaydın kızlarrrr hadi kapıyı ben açtım bugun gelin gariiii
menzilcim ciciler süper harikalar iyi günlerde kullansın yusufumuzz işallahhh

herkese güzel süper mutlu bi hafta diliyorummm

Tesekkurler kizlaarr.. Daha guzelleri insallah sizlerin bebelerine olsun...

Canim kanamam cok sukur durdu simdilik. Bakalim carsamba ultrasonumuz var, insallah plasenta yukari cikmistir.

Maasallah Yasemincim sona yaklastin ne guzel:))) Allah kolay bir dogumla yavrunu saglikla kucagina almani nasip etsin...

kızlar merhaba, sizlerden bu kadar uzak kalmak bana çok koyuyor ama vakit bulamıyorum senağlama bu duruma da çok sinir oluyorum, bu akşam veli toplantısı vardı eve geldiğimde saat 8.00'i geçiyordu, yemekti falan derken ancak geldim ve sizleri okudum, ne olacak böyle bu durum bilmiyorum ama sizleri çok özlüyorum, neyse napalım idare edeceğiz artık... bugün doktorumdan randevu aldım, Cuma günü saat 12.00 de miniğimin pıt pıtlarını duyacağım inşallah :)

kızlar lütfen hepiniz tek tek kendinize çok ama çok dikkat edin ve iyi bakın canlarım, her ne kadar karşılıklı sohbet edemesekde kalbim sizlerle... sizi çok seviyorum canlarım :)

senin adına çok sevindim canım, çok şükür, darısı diğer testlerin başına inşallah :)
filiz ablacım kendini fazla yorma belki hep aynı şeyi söylüyorum ama yorulmanı istemiyorum inşallah bu hafta çok güzel haberler alıcaz allahın izniyle
sağol canım ama yorulmamak ne mümkün, elimden geldiğince korumaya çalışıyorum kendimi, ama sabaha karşı ters bir hareket mi yaptım ne, sol kasığıma biçak saplanır gibi oldu, acısıyla uyandım, sonra geçti, aynısı bugün okulda sandalyeden kalkarken oldu iki büklüm oldum kaldım, umarım korkulacak bir şey yoktur ama bun beni bayağı huzursuz etti, bir an önce şu Cuma gelse de içim rahat etse artık
sağlık olsun canım inşallah haftaya göreceksin çitlenbiğini :)

artık bundan sonra daha dikkatli olman ve kendini yormaman gerekiyor canım :)

bugün hiç girmemişsin hayatım, iyi misin?
filiz ablam yormadın kendini değilmi bu toplantı davasına bak kızarım sen iki canlısın az efor sarfetmen lazım bence herşeyi ağırdan al sen
elimden geleni yapıyorum canımcım ama çok zor bütün gün yorulmamak, sen nasılsın güzelim?
eyvah eyvah... daha ilk aydan bu kadar heyecan ve stres yaparsan sen yanmışsın güzelim :) inşallah en kısa zamanda olur ama sakın stres yapma, bebekler stresden nefret ediyor çünkü, inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın :)
aaaaaaa bizim kıozlara nolduysa bugün gelen giden yokkk topikkk terkedildi,
bende topiğe gelmeden önce sayfalar almış başını gitmiştir dedim ama hiç de öyle olmamış :)
belirti arama canım, belirtisi adetle birebir aynı neredeyse, bazen ise hiç belirti olmuyor, bu kadar heyecan ve stres yapma canım, tecrübelerime dayanarak söylüyorum :)
en kısa zamanda alacaksınız bebişlerinizi kucağınıza canım, ben inanıyorum :)
adet tarihin ne Jasmincim?
geçmiş olsun canım, gerçekten ağır geçiriyorsun bu dönemi... yakında geçmesini dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden canım :)
hadi bakalıııııııııııııııım inşallah canım, bizi sakın habersiz bırakma... Karabiberim nerdeyse canlı yayın yapacaktı hastaneden kaydirigubbakcemile3 neden seninle de olmasın kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla Allah bir avazda kurtarsın canım, darısı bizim başımıza inşallah :)
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
sanırım şu saate kadar konuşmuşsundur doktorunla, ne dedi?
gözün aydın :)
gözün aydın canım, çok sevindim senin adına :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)
çok şüküüüüüüüüüür sonunda gittiler... sen de artık dinlen canım tamam mı? korkuyorum vaktinden evvel doğuracaksın bu kadar hareketle :)
selam arkadaslar bende 7 haftalık ikiz bebek bekliyorum kısmetse.bende takvim yapmak istiyorum ama nerden oluyo bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
gözün aydın canım :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)

adet tarihim 22 nisan belkide ilk ay olduğu için bu kadar heycan yaptım :) hayırlısı inşallah

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................28. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6. Karen81..................................27. Haftamızdayız (K) {SERRA}
7. İerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
8. Entelliye .................................25. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
9. Htc80......................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
10. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
11.Bulcuk....................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
12.Pembeinci...............................14. Haftamızdayız (13 Ekim)
13.Gcan..................................... 14. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
14.Ciğdem...................................12 . Haftamızdayız (26 Ekim)
15.Nehiriver..................................12. Haftamızdayız (??)
16.Benssenb................................11. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz..................................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz.............................7. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

[/FONT]

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELıS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................28. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
6. Karen81..................................27. Haftamızdayız (K) {SERRA}
7. ıerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
8. Entelliye .................................25. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
9. Htc80......................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
10. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
11.Bulcuk....................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
12.Pembeinci...............................14. Haftamızdayız (13 Ekim)
13.Gcan..................................... 14. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
14.Ciğdem...................................12 . Haftamızdayız (26 Ekim)
15.Nehiriver..................................12. Haftamızdayız (??)
16.Benssenb................................11. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz..................................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz.............................7. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

URL="http://img227.imageshack.us/my.php?image=wwwyeniresimcombebekres.gif"]

günaydın burcucucm naıslsın cnm?gribin falan geçmiştir herhalde
ben baya geride kaldım da
geçmişte çok uzun okuyamadım

menzilgülü inşallah çarşamba günü güzel haberlerle geliceksin amin inşallah rabbim bizede nasip etsin

ablam nasılsın valla bizde seni özlüyoruz doğru okul gibi bi yerde yorulmamak mümkünmü :))
ablam ani ve hızlı hareketlerden kaçın yapmamaya dikkat et hani kızlar diyor ya hapşırınca kasığıma biş batıyo diye seninkide öyle bişi olmuş heralde sıkma canınıı ama çok kafana takılırsa cumayı bekleme arayıp sor derim cuma günüde allahın izniyle inşallah pıt pıtları duyucaksın ve bizi brda çok sevindireceksin hayırlı ve güzel haberlerle gel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…