- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.681
menzilgüllü iyi olmana sevindim cicileriniz çok güzel bayıldım allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar, bugün derslerim ve ödevlerim çok birdaha giremeyebilirm. Hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum...Menzilgülü bebişinin kıyafetlerine baktım çok şekerler maşallah Allah güle güle giydirmek nasip etsin. Herkese sağlıklı haftalar diliyorum....
günaydın kızlarrrr hadi kapıyı ben açtım bugun gelin gariiii
menzilcim ciciler süper harikalar iyi günlerde kullansın yusufumuzz işallahhh
herkese güzel süper mutlu bi hafta diliyorummm
Canim kanamam cok sukur durdu simdilik. Bakalim carsamba ultrasonumuz var, insallah plasenta yukari cikmistir.canlarım merhabalar
herkese güzel mutlu ve huzur dolu hafta diliyorum .
cerencim meleğimizi görmek kısmet olmamış .olsun geç olsun güç olmasın derler hayırlısı olsun naıl olsa görücen .bu arada gözün aydın yıkamışsın cicişleri ütülemişsin kurtardın işin zor kısmından.
filiz ablam yormadın kendini değilmi bu toplantı davasına bak kızarım sen iki canlısın az efor sarfetmen lazım bence herşeyi ağırdan al sen
nurcum sen nasılsın hayatım .gözünaydın babacığınıza kavuşuyonuz hayatım şu mantar olayından bende kurtaramadım gitti hatta bi keresinde dr a dedimki ben lavabo ve çamaşır konusunda aşırı hassas biriyim çok dikkat ediyorum lavaboyu kimin evi olursa olsun yıkamadan girmem klozet konusunda da hassasım neden benim başıma geldi dedim oda dediki canım istediğin kadar temiz ol bazı kişilerde çıkıyo çünkü hamilelik hormonları ile alakalı iyi mantarlar yok olup kötüleri ortaya çıkıyomuş senin elinde olan bişi değil dedi. ama inan bu olay benide rahatsız ediyo yeri geliyo günde 2 çamaşır değiştiğim oluyo
çiğdemcim canım sen nasılsın ooo bebişimizin kontrolünede az kalmış hadi hayırlısı
burcum canım sende ilk benim gibi hep net bi şekilde bebeğini hissetmek istiyosun ben çok kendi vucudumu dinlerdim duymak için ama merak etme o günlerine az kaldı net bi şekilde tekmeleri yede gör bak ozaman nasılmış
menzilgülü hayatım nasıl oldun bakıyım kanaman devam ediyomu bide çok yorma kendini
entelliye cicim sen nasılsın seni daha sık görmek istiyoz aramızda muhabbetlerini özledik
neşem sen nasılsın sınavların çok güzel geçer inşallah canım en son bildiğim kadarı ile aşılamaya karar vermiştiniz bencede iyi fikir ama son kararlar neler ne zaman olucak bizi bilgisiz bırakma
arifecim sen çalışmalara devam ediyonmu regli tarihin ne zaman biz bilelimki iyice yoğunlaştıralım dualarımızı sen ve neşem için
pembem sonuçların güzel çıkmasına sevindim sırada 3 lü test var dedimi dr un bi,lelim benim temiz çıktığı halde istemişti dr um
ya kızlar maviden haber yok aranızda bilgisi olan varmı çok merak içindeyim nasıl oldu diye inan içim deki kaygıları hep hayır olsun diyorum nerelerde bizi niye habersiz bıraktı oysa o meleği gelsin diye gözlerken bizde burda dokuz doğurduk azcık merak etmek hakkımız
beyazcım nirelerdesin şekerim gelde nasıl olduğunu bilelim
yasemin yoksa kız doğurdunmu hiç haber yok senden bak şimdi buda geldi aklıma meraktan çatlarım
Maasallah Yasemincim sona yaklastin ne guzel:))) Allah kolay bir dogumla yavrunu saglikla kucagina almani nasip etsin...Selam fıstıklarım haftaya bugün diye başlıyım ben en geç haftaya bugün kızımı kokluyor olucam şuan. İnananamıyorum toplu iğne ucu kadarken büyüdü 3 kilo oldu haftaya bugün basbas bağırcak ben burdayım diye. bende onu kıskanıcam eminim sımsıkı tutup kimseye dokundurmak istemicem belki. Allahım tüm isteyene nasp etsin inşallah.
senin adına çok sevindim canım, çok şükür, darısı diğer testlerin başına inşallah :)bulcuk canım güzel bir hafta sonu geçirdim 2 'li testimin sonucunu aldık güzel çıkmış bir problem yokmuş o yüzden çok sevindik . Eşimle dolaştık biraz hava çok güzeldi senin nasıl geçti haftasonun
Kumsalım günaydın canım nasılsın
sağol canım ama yorulmamak ne mümkün, elimden geldiğince korumaya çalışıyorum kendimi, ama sabaha karşı ters bir hareket mi yaptım ne, sol kasığıma biçak saplanır gibi oldu, acısıyla uyandım, sonra geçti, aynısı bugün okulda sandalyeden kalkarken oldu iki büklüm oldum kaldım, umarım korkulacak bir şey yoktur ama bun beni bayağı huzursuz etti, bir an önce şu Cuma gelse de içim rahat etse artıkfiliz ablacım kendini fazla yorma belki hep aynı şeyi söylüyorum ama yorulmanı istemiyorum inşallah bu hafta çok güzel haberler alıcaz allahın izniyle
sağlık olsun canım inşallah haftaya göreceksin çitlenbiğini :)Herkese kocamaaaaaannnnnnnnnn günaydııııııııınnnnnnnnnnn
Umarım güzel bir hafta geçiririz kızlarrrrr
Nasılsınız bakalım ilk iş günü sabahında?
evet ablacım ya sorma o kadarda heves ettim zilliyi görücem diye ama olmadı neyse bu hafta nasipse bakalım...
Çok yoruluyorum evet malesef hemde o kadar kolay ve çabuk yoruluyorumki anlamıyorum ya kendimi bu hamilelik nasıl bir şeymiş böyle....
Sanırım bundan sonra pek evden dışarı çıkmayacağım, evde olduğum sürecede ağır ağır yapabildiğim işleri yapıp gerisini başkasına yaptıracağım çünkü hakikaten zor oluyor artık benim için... :çok üzgünüm:
Kızlarr ben bu gün bira keyifsizim. :çok üzgünüm:
Daha doğrusu geceden beri baş dönmem var sabah kalktığımda da devam ediyordu çok fgazla aranıza gelemezsem merak etmeyin pc başında fazla durmayı düşünmüyorum bu gün.... Ama iyi olursam elbet yanınızdayım canlarımmmm hihoyyyt
elimden geleni yapıyorum canımcım ama çok zor bütün gün yorulmamak, sen nasılsın güzelim?filiz ablam yormadın kendini değilmi bu toplantı davasına bak kızarım sen iki canlısın az efor sarfetmen lazım bence herşeyi ağırdan al sen
eyvah eyvah... daha ilk aydan bu kadar heyecan ve stres yaparsan sen yanmışsın güzelim :) inşallah en kısa zamanda olur ama sakın stres yapma, bebekler stresden nefret ediyor çünkü, inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın :)selam kızlar bizde bu ay çalışmalara başladık adetime dokuz gün var ve kafayı yemek üzereyim günler geçmiyo sanki ve dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve sonuç negatif çıktı çok büyük hüsrana uğradım yaa senağlama
bende topiğe gelmeden önce sayfalar almış başını gitmiştir dedim ama hiç de öyle olmamış :)aaaaaaa bizim kıozlara nolduysa bugün gelen giden yokkk topikkk terkedildi,
belirti arama canım, belirtisi adetle birebir aynı neredeyse, bazen ise hiç belirti olmuyor, bu kadar heyecan ve stres yapma canım, tecrübelerime dayanarak söylüyorum :)daha dokuz gün var ve sanki günler geçmiyo bekleyemiyorum aklım sürekli orda ne zor bişeymiş şimdi daha iyi anlıyorum çok heveslendim yaa en ufak bir belirti arıyorum sürekli vücudumu dinliyorum adetim gelmeden nasıl anlıcam ben bunuCADIARZU
en kısa zamanda alacaksınız bebişlerinizi kucağınıza canım, ben inanıyorum :)çok iyi anlıyorum canım çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum beklemek çok zor ama sabretmemiz lazım zor ama düşünmemeye çalış başka şeylerle ilgilen bendede hala yok hamilelik sabırla bekliyoruz bebişi:sm_confused:
adet tarihin ne Jasmincim?hadi ya hayırlısı canım senin kaç ay oldu desene bu ay sonunu ikimizde zor beklicez :) inşallah ikimizede uğurlu gelir en önce Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..nisan bize bebiş getirsin inşallahh hayırlısıyla :)
geçmiş olsun canım, gerçekten ağır geçiriyorsun bu dönemi... yakında geçmesini dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden canım :)slm kızlar beni de ierror sormuş allah razı olsun... kızlar bildiginiz gibi rapor alıp evde yatıyordum ama yattıgımın gğnğn akşamı bende baş agrısı ve kusmalar başladı ertesi gün öglene kadar yemek yiyorum gidip çıkartıyorum su içiyorum gidip çıkarıyordum anlayacagınız berbat iki gün geçirdim güya evde yatıp keyif çatacaktım tamam risk vardı ama leke tekrarlamadıgı için rahattım zaten kalkmadım hiç ama kusmalar falan laelaelaelaelae olunca berbat olmuştum gece yatarken midemde kalan ları geri çıkarıyorum sabah kalkıyorum midede zaten birşey yok ama hala çıkaracak gibi oluyorum ögüre ögüre bogazım tahriş oldu..valla zor birşeymiş kusmak daha dogrusu çok tuhaf bir durumdu yani ögürmek ..neyse önemli degişiklikler varmı bilmiyorum çok geçmişe dönemedim okumaya çalıştım ama anladıklarım oldu tabii...cerencim görememişsin sende gerçi dün sormuştum sana boşver saglıklı olsunda bebişin önemli degil geç görürsün..cicleri yıkamışsın ne güzel büyük yük kalkmıştır üstünden ama yomuşsunda kendini dikkat et balım..yorma kendini...ee kızlar nasılsınız bakalım...
hadi bakalıııııııııııııııım inşallah canım, bizi sakın habersiz bırakma... Karabiberim nerdeyse canlı yayın yapacaktı hastaneden kaydirigubbakcemile3 neden seninle de olmasın kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla Allah bir avazda kurtarsın canım, darısı bizim başımıza inşallah :)Selam fıstıklarım haftaya bugün diye başlıyım ben en geç haftaya bugün kızımı kokluyor olucam şuan. İnananamıyorum toplu iğne ucu kadarken büyüdü 3 kilo oldu haftaya bugün basbas bağırcak ben burdayım diye. bende onu kıskanıcam eminim sımsıkı tutup kimseye dokundurmak istemicem belki. Allahım tüm isteyene nasp etsin inşallah.
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhaklısın kumsal insan robot gibi hissediyo o zaman kendini yumurtlama tarihlerini felan hesaplamak okul yıllarıma geri döndüm sanki sürekli hesap yapmaktan sırnaşık şey
hayırlısı inşallah bende seninkini beklicem merakla senin için dua edicem gıyabında edilen dua kabul olurmuş ya :) zaten hamile kalırsam ilk burada paylaşırım herhalde sırnaşık şey inşallahhhh ay sonunda hamile olduğumuz haberini alırızz
sanırım şu saate kadar konuşmuşsundur doktorunla, ne dedi?selam kızlarr
ben şuan 3,5 aylık hamileyim,hamile kaldığımdan beri leke kanama felan hiç olmamaıştı bende dün tuvalate gittiğimde çok hafif nerdeyse yok denecek kadar az pembe bir leke gördüm.. çamaşırım bile kirlenmemişti çok azdı.. sonra devam etmedi bugünde yok bişey..doktor kontrolümde haftaya acaba bugün arayıp gitsemmi yoksa hafatyı mı beklesem
böyle bir durum yaiayan oldumu aranızda veya sizce ne yapmalıyım yaa bir taraftan devam etmedi diyorum rahat olayım diyorum bir taraftan acaba önemli bişeymi doktoramı gitsem diyorum yaaa
gözün aydın :)kızlar konuştum nihayet konuştum patronla bir saattir içeride ecel terleri döktüm işi bırakmak istediğimi sekizinci aya kadar çalışacağımı söyledim sonuçta beş ay var kimi yetiştireceksek ona göre hazırlık yapmak gerektiğini söyledim çok rahatladım patron çok üzüldü bayada çabaladı bırakma falan dedi ama hala fikrimi değiştireceğimi sanıyor ama ben kararımı verdim ve konuştum nihayet üzerimden bir yük kalktı sanki sonuçta güzellikle ayrılmak istiyorum yupiiiii:sm_cool:
gözün aydın canım, çok sevindim senin adına :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)kızlar sizler beni tanımazsınız ama ben hepinizi çok iyi tanıyorum çünkü herzaman okuyordummmm. Uzun beklemeden sonra bugün hamile olduğumu öğrendim... Herkesin müjdeli haberlerini okuyup sevinirken, olmayanlar isteyenler için dua ederken acaba birgün bende müjdemi verebilecek miyim diye düşünürken bugüne kısmet oldu :=)
çok şüküüüüüüüüüür sonunda gittiler... sen de artık dinlen canım tamam mı? korkuyorum vaktinden evvel doğuracaksın bu kadar hareketle :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmm
ben geldim
nihayet misafirlerim gittiler bugün
oh çok şükür sizler nasıslınız bakalım herşey yolunda mı özledim sizleri
mavişim hastasın galiba geçmiş olsun cnm
çiğdemcim hayırlısı olsun cnm hakkında
ben biraz geçmişe bakayımhihoyyyt
gözün aydın canım :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)selam arkadaslar bende 7 haftalık ikiz bebek bekliyorum kısmetse.bende takvim yapmak istiyorum ama nerden oluyo bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
eyvah eyvah... daha ilk aydan bu kadar heyecan ve stres yaparsan sen yanmışsın güzelim :) inşallah en kısa zamanda olur ama sakın stres yapma, bebekler stresden nefret ediyor çünkü, inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın :)
belirti arama canım, belirtisi adetle birebir aynı neredeyse, bazen ise hiç belirti olmuyor, bu kadar heyecan ve stres yapma canım, tecrübelerime dayanarak söylüyorum :)
en kısa zamanda alacaksınız bebişlerinizi kucağınıza canım, ben inanıyorum :)
adet tarihin ne Jasmincim?)
Şeniz teşekkür ederim canımmmm saollŞeniz
iyyim beyazcım geçti geçti turp gibiyim :)))
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?