Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ne güzel işte daha ne istiyosun çoğu hödük oluyor erkeklerin seninkine nazr değmesin

kız valla pembem senin gördüğün rüyayı bende görsem etkilenirdim zaten hassas dönemdeyiz
bende olsam kalkınca hemen yakasına sarılırdım insan hamile olunca paranoyak bilem takılıyo zaman zaman

valla bide sağdan soldan diyolar yaaa hemde ballandıra ballandıra kız biliyonmu en çok bu dönemde aldatıyo eşler felan böyle diyenleri boğasım geliyooooo
insan eşini halini tavrını bilmezmi bilir ayol hattta ben adamın dibime dibime girip ciğerci kedisi gibi halinden anlamammı
valla bu dönemde bide çekemyen fesat eş dostla uğraş işin yoksa

kız ceren hala monoton takılıyonnnnn anacım eski neşene moduna dönsene biz senin durgunluğuna alışkın değiliz olmuyo yani

kız ceren hala monoton takılıyonnnnn anacım eski neşene moduna dönsene biz senin durgunluğuna alışkın değiliz olmuyo yani

balım benim bitanem hala inan işlerle boğuşuyorum bir yandan da geçmişi okuyorum varmı bişi diye diğer yandan da günümüze gelip yazılanlara bakıyorum sanırım bu gün ben adapte olana kadar bitecek kaydirigubbakcemile3
neyse yarın sabahtan sıfırdan başlarız bu iki kötü günü hiç yaşamamış gibi inşallah hihoyyyt
bu arada pembe nin gördüğü rüyanın aynını bende görüştüm sanırım 3 aylık felandım o zaman ağlaya ağlaya uyanmıştım valla ihaneti rüyamda bile bana çok kötü koymuştu sonra yanımda yattığını görünce eşimin ohh be rüyaymış demiştim kaydirigubbakcemile3
hakketten zor oluyor yaa bu dönemler allah eşlerimize sabır versin :Saruboceq:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................28. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6. Karen81..................................27. Haftamızdayız (K) {SERRA}
7. İerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
8. Entelliye .................................25. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
9. Htc80......................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
10. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
11.Bulcuk....................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
12.Pembeinci...............................14. Haftamızdayız (13 Ekim)
13.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
14.Ciğdem...................................12 . Haftamızdayız (26 Ekim)
15.Nehiriver..................................12. Haftamızdayız (??)
16.Benssenb................................11. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz..................................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz.............................7. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

ceren katılıyorum canım allah eşlerimize sabır versin

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

anamm çok kabız oldum kzılarrr iki saat oturdum wcde zanım acıdı artık senağlama

canım benim aman diyim dikkat et hamilelikte kabızlık başa bela biliyorsun fazla ıkınma sakın gülüm ne olur ne olmaz allah muhafaza hemen çaresine bak tatlım vücut alışmadan içindeki kötülükleri sal gitsin kaydirigubbakcemile3

evet bu kötülüğü çıakrtmak için eve gitmeyi bekliyorumm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…