- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.001
evet canım çünkü bizim sekreterin eline çaydanlık dökülmüştü bir kaç ay önce tabi doktoruna sorduk kullanabilirsin dedi oda hamileydi emzirmediğin sürece problem olmaz demişti
bende yemeğe gittim.
sağol canım a.s.beyazım allah yardım etsin silverdin diye yanık kremi var aslında onu kullansan hem leke falan kalmaz ben çok memnun kalmıştım o kremden bende kızgın tencerenin altına elimi yapıştırmıştım tencere düşmesin diye ay hatırlamak bile
Çiğdemcim afiyet olsun yarasın bebişe :ecrin_bebek:
sanada afiyet olsun tatlım bebişinedebende yemeğe gittim.
iyi dinlenmeler beyazcım kendine iyi baksağolasın cnmcım
afiyet bal şeker olsun
bende çıkayım biraz dinlenicem sonra görrüşürz
hoşgeldin hemşerim yaww nirelerdesin nasılsın bebiş nasıl anlat azcık bakemslm bayanlar nasilsiniz
sağol canım a.s.
sanada afiyet olsun tatlım bebişinede
iyi dinlenmeler beyazcım kendine iyi bak
hoşgeldin hemşerim yaww nirelerdesin nasılsın bebiş nasıl anlat azcık bakem
gcan kız hayret ilk defa ben laf atmadan selam verdin çok saol valla kırılıyodum hatta okudunmu bilmem sana çokkk sitemlerde bulunmuştum ben laf atıyorum görmüyo bile demiştim
sen nasılsın hayatım nasıl gidiyo bebiş nasıl ufak ufak damar atımı gibi seyirmeler başladımı
senin paşan vardı dimi yanlış hatırlamıyosam bebişimiz erkekti
merhaba canım şimdi daha iyi gibiyim sağol canım pomadı sürdüm baya rahatlattı diğer toz şeklinde olan ilacıda aldım bakalım wc ye gittiğimde belli olacak bugün yarın belli olur başta biraz ishal yapabilir korkma dedi doktorum prospektüsüsde okudum hamileler güvenle kullanabilir yazıyor içim rahat bence hiç bekleme hemen doktorunu ara ben çok pişman oldum geç aradığıma ayrıcada fırça yedim doktorumdan kaydirigubbakcemile neyseki şimdi içim rahat neden bu kadar bekledim bende bilmiyorum geçer dedim ama kanama git gide arttı neyse geldi geçti canım ya allah kimseye yaşatmasınçiğdemcim nasılsın şimdi hayatım
çok geçmiş olsun
bu dert bende de var
hamilelikten önce çok az başlangıcı vardı hamilelikle birlikte çoğaldı bugüne dek sıkıntı vermiyodu bu bikaç gündür kanama yapıyo vede canım çok acıyo bende bi dr umu arıyım en iyisi
belkim şimdi krem pomad felan verir ilk aylarda kesinlikle vermem doğal yolla hallet demişti şimdi 26. haftadayım verir herhalde
maşallah işte ne güzel daha ne istiyosun rahat geçiriyorsun dilini ısır poponu kaşıkaydirigubbakcemile3hosbulduk bayadir görüsemedik ben iyiyim bebisde iyidir insalla
vallaha ne anlatayim hic birsey hisetmiyorumki anlatayim
sanki normalde nasilsam ayni o sekilim sadece biraz göbüsüm cikiyor oda olmaa hamile olduma inanmicam:roflol:
sen neyapiyon varmi bi degisiklik sende??
kizlar ben cikiyorum biraz yürüs yapayim
hepinizi öpüyorum allaha emanet olun byeeeeeeee byeeeeeee
canım senin pijamalarını aldığın yerden burdan buldum Ebru Maternity başka yerlerdede bıuldum ama hiç beğenmedim kocakarı işi alıpta giymem yani kaliteli güzel bir şey istiyorum olmadı burdakini alıcam burda mağazası var bu markanın gider deneyerek alırım
tamam canlarım hiç yapasım yoktu ama ev çok kötü tozlanmış mecburen
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,evde yanık kremi yoktu akşam süremedim
hiç bu zamana kadar bu kadar çok bir yerim yanmamıştı doğrusu,Yinede Allah korudu bebeğimi
elimde ufacık bir tencere vardı dökülünce elimden nasıl attığımı bilemedim tezgaha da döküldü sütler,ya ordan karnıma sıçrasaydı tezgah yerine ne yapardım ben
çok şükür yarabbim
bepanten vardı evde onu sürüdm akşam acısına biraz dayanabildiğim zaman biraz iyi geldi sanki
dr.umla görüştüm
bişey vermeyeyim dedi sulanır yoksa daha çok acı veriri dedi
nst ye girdik sanırım iyi çıktı
kan sayımı ve idrar tahlili verdim eşim sonuçların hepsini alıp dr.a gösterecek
bakalım hayırlısı bişey çıkacağını sanmam
ben bepantene devam edeyim yine,elimde şişti kapanmıyor
bu kadarla kaldım ya
ne kadar şükretsem az valla
slm bayanlar nasilsiniz
kızlar ben aşıya gidiyorum birazdan gelecem
nurcum sağol cnm
eşime söyledim gelirken alacak merhemi bakalım iyi gelir inş:sm_confused:
eşim erken gelecek bugün ben yemekleri koyayım geliyorumcokacimcoook
ayrılamıyorum forumdan
mayıs annelerinden 3 kişi sezeryanda biri çıktı ne güzel:dance::dance::dance:
diğrlerinin haberlerini bekliyoruzdelikafaduldendelikafadulden
aklım hep burda valla
kizlar ben cikiyorum biraz yürüs yapayim
hepinizi öpüyorum allaha emanet olun byeeeeeeee byeeeeeee
hımm anladım canım oranın ürünleri güzel ben beğeniyorum kaliteli vede çok rahat bir çok şey aldım ordan ve gerçekten rahat kullanıyorum. Ama dediğin gibi pahalı biraz oda kalitesinden dolayı. Gerçi bir mayo 170 lira çok geldi gözüme bir an ama ben geçen yaz balayına giderken aldığım bikini takımına 150 tl. vermiştim bunu düşününcede normal dedim. Sen bilirsin eğer daha uygununu bulamazsan ordan al canım. Ama ben bir araştırayım belki senin hoşuna gidecek daha uygun bir yer bulurum bakarsın sende.
olsun yinede yorma sen kendini.
canım benim çok dikkat et kendine son zamanalrındasın başına iş açma balım lütfen.
Mümkün mertebe hiç bir şey yapma evde valla insan evde durduğu yerde bile başına bir şeyler gelebiliyor allah ev kazalarından korusun ne diyim. Bir daha yaşatmasın rabbim...
canım hoş geldin nasılsın? Paşamız nasıl?
dikkat et kendine nurr hoşçakal :a015:
kızzz daha nisan ayındayız neden böyle erken sezeryan??
hoşçakal gönüllll :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?