Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol canım a.s.

bende yemeğe gittim.
sanada afiyet olsun tatlım bebişinede

sağolasın cnmcım
afiyet bal şeker olsun
bende çıkayım biraz dinlenicem sonra görrüşürz
iyi dinlenmeler beyazcım kendine iyi bak

slm bayanlar nasilsiniz
hoşgeldin hemşerim yaww nirelerdesin nasılsın bebiş nasıl anlat azcık bakem

çiğdemcim nasılsın şimdi hayatım
çok geçmiş olsun
bu dert bende de var
hamilelikten önce çok az başlangıcı vardı hamilelikle birlikte çoğaldı bugüne dek sıkıntı vermiyodu bu bikaç gündür kanama yapıyo vede canım çok acıyo bende bi dr umu arıyım en iyisi
belkim şimdi krem pomad felan verir ilk aylarda kesinlikle vermem doğal yolla hallet demişti şimdi 26. haftadayım verir herhalde

sağol canım a.s.

sanada afiyet olsun tatlım bebişinede

iyi dinlenmeler beyazcım kendine iyi bak

hoşgeldin hemşerim yaww nirelerdesin nasılsın bebiş nasıl anlat azcık bakem

hosbulduk bayadir görüsemedik ben iyiyim bebisde iyidir insalla
vallaha ne anlatayim hic birsey hisetmiyorumki anlatayim
sanki normalde nasilsam ayni o sekilim sadece biraz göbüsüm cikiyor oda olmaa hamile olduma inanmicam:roflol:
sen neyapiyon varmi bi degisiklik sende??

jasmincim merhaba canım nasılsın iyi ol bence çünkü senin okuduğum kadarı ile ilk ay denemende
bende ilk ay denemiştim ve o ay içinde nasıl bir cahillikse regliden sonra ev testinde çıkacağını bilmediğim için hergün şakası bi yana hergün test yapıyodum o yüzden seni çok iyi anlıyorum
biraz sabret regli 2 yada 3 gün geçince hemen testte çıktı benimki ilk ay da olsa şansın yüksek olabilir bende öyle olmuştu umutlandırmak istemem ama sende de olabilir inşallahta olur canım

beyazım geçmiş olsun canım yanığın acısını çok iyibilirim silverdin diye bi krem var yanığa birebir istersen dra sor hamileler kullanabiliyor mu hemen al kullan acısını alır

gcan kız hayret ilk defa ben laf atmadan selam verdin çok saol valla kırılıyodum hatta okudunmu bilmem sana çokkk sitemlerde bulunmuştum ben laf atıyorum görmüyo bile demiştim
sen nasılsın hayatım nasıl gidiyo bebiş nasıl ufak ufak damar atımı gibi seyirmeler başladımı
senin paşan vardı dimi yanlış hatırlamıyosam bebişimiz erkekti

ay canim benim inan görmedim görsem yazardim kusura bakma.
evet bebisim erkek.daha fazla birsey hisetmiyorum bende kendime kiziyorum bazen hisetmiyorum diye yoksa cokmu erken daha biran önce hisetmek istiyorum kiz hic birsey hisetmiyom ya bazen süpeleniyorum acaba hamile degilmiyim diye ultrasonda olmasa inanmicam vallaha.
sen napiyon nasil bebisimiz??

merhaba canım şimdi daha iyi gibiyim sağol canım pomadı sürdüm baya rahatlattı diğer toz şeklinde olan ilacıda aldım bakalım wc ye gittiğimde belli olacak bugün yarın belli olur başta biraz ishal yapabilir korkma dedi doktorum prospektüsüsde okudum hamileler güvenle kullanabilir yazıyor içim rahat bence hiç bekleme hemen doktorunu ara ben çok pişman oldum geç aradığıma ayrıcada fırça yedim doktorumdan kaydirigubbakcemile neyseki şimdi içim rahat neden bu kadar bekledim bende bilmiyorum geçer dedim ama kanama git gide arttı neyse geldi geçti canım ya allah kimseye yaşatmasın

maşallah işte ne güzel daha ne istiyosun rahat geçiriyorsun dilini ısır poponu kaşıkaydirigubbakcemile3

nurcum sağol cnm
eşime söyledim gelirken alacak merhemi bakalım iyi gelir inş:sm_confused:
eşim erken gelecek bugün ben yemekleri koyayım geliyorumcokacimcoook
ayrılamıyorum forumdan
mayıs annelerinden 3 kişi sezeryanda biri çıktı ne güzel:dance::dance::dance:
diğrlerinin haberlerini bekliyoruzdelikafaduldendelikafadulden
aklım hep burda valla

hımm anladım canım oranın ürünleri güzel ben beğeniyorum kaliteli vede çok rahat bir çok şey aldım ordan ve gerçekten rahat kullanıyorum. Ama dediğin gibi pahalı biraz oda kalitesinden dolayı. Gerçi bir mayo 170 lira çok geldi gözüme bir an ama ben geçen yaz balayına giderken aldığım bikini takımına 150 tl. vermiştim bunu düşününcede normal dedim. Sen bilirsin eğer daha uygununu bulamazsan ordan al canım. Ama ben bir araştırayım belki senin hoşuna gidecek daha uygun bir yer bulurum bakarsın sende.

tamam canlarım hiç yapasım yoktu ama ev çok kötü tozlanmış mecburen

olsun yinede yorma sen kendini.

canım benim çok dikkat et kendine son zamanalrındasın başına iş açma balım lütfen.
Mümkün mertebe hiç bir şey yapma evde valla insan evde durduğu yerde bile başına bir şeyler gelebiliyor allah ev kazalarından korusun ne diyim. Bir daha yaşatmasın rabbim...

slm bayanlar nasilsiniz

canım hoş geldin nasılsın? Paşamız nasıl?

kızlar ben aşıya gidiyorum birazdan gelecem

dikkat et kendine nurr hoşçakal :a015:

kızzz daha nisan ayındayız neden böyle erken sezeryan??

kizlar ben cikiyorum biraz yürüs yapayim
hepinizi öpüyorum allaha emanet olun byeeeeeeee byeeeeeee

hoşçakal gönüllll :a015:

tamam canım çok sağol dediğin gibi baktım olmadı ordakiler baya hoştu hemde kullanışlı ordan alırım çok heyecanlyım ceren ya bazen birden içim kıpır kıpır oluyor heyecan basıyor durup dururken çok mutlu hissediyorum bebektenmi hormonlardanmı anlamadım yarında kontrolümüz var belkide bu yüzden heyecan yaptım bilmiyorum ki bebeğimi çok merak ediyorum en son 2,5 santimcikti kaç oldu acaba eli ayağı nasıl acaba birde ikili testimiz yapılacak allahımiyi sonuçlar alırız inşallah:CüvCüv:

cerencim nasısen hayatım enerjin yerindemi miden nasıl oldu valla bu mide yakınmaları bende daha 30 olmadan 26 da başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…