Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren yazın ben çatır çatır yanacam kül olucam desene birde burda yani en sıcak iklim en çok nemim olduğu yer 6. ve 7. aylar özellikle temmuz ağustos evde falanda oturamam ben sıkıntı gelir denize giderim bol bol napayım hamile mayosu arıyorum bu arada 169 tl ye buldum çok pahalı ama diğer bulduklarımda ucuz ama dandik eğer bilen varsa güzel bir site falan yardımcı olun arkadaşlar rici ediyorum mujk

valla bende sizi çok özledim canım gece girip okuyordum geçmişi ama yazamadan çıkıyordum allahtan evimdeym ve rahatım artık

hoşbuldum çiğdemcim iyiyim sen nasılsın
sağolcanım bende iyi olmaya çalışıyorum işte hava kapalı burda iç sıkıcı biraz mesai bitse diye bakıyorum şimdiden :)

kızlar okuyorum sizleri ama
şu ağrı yüzünden elim kolu kalkmıyo muhabbete katılayım
dinlen bence canım yazma birşey hatta okuma bırak yarın girersin bilgisayrada çok yoruyor bazen

tamam canım sağola.s.

canım yaa valla benim en büyük duamdı yazın başında bebeğimin doğması ve yaz bebeği olması allahıma şükürler olsunki öyle geldi gerçi haziran pek yaz başı sayılmaz ama en sıkıntılı dönemlerim şuan ve allahtan çok aşırı sıcaklar yok. Yazın hamilelik zor geçiyor diyor uzmanlar korkutmuş olmayayım sizi ama kendinize çok çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yazın sıcağında vücuttaki suyun ter atarak eksilmesi ile ambiyo sıvısında da azalmalar olup erken doğuma sebep olurmuş alllah korusun.... dualarım sizlerle canlarımmm.... Kendinize çok çok dikkat edin valla.
Mayo konusuna gelince nerde baktın sen canım bende bir bakayım?

kızlarrrr mavideniz nerde? Bu gün hiç gelmedi? Haberi olan varmı acaba?
Yine kötü oldu sanırım :çok üzgünüm:

canım senin pijamalarını aldığın yerden burdan buldum Ebru Maternity başka yerlerdede bıuldum ama hiç beğenmedim kocakarı işi alıpta giymem yani kaliteli güzel bir şey istiyorum olmadı burdakini alıcam burda mağazası var bu markanın gider deneyerek alırım

günaydın beyaz sanırım elin yandı geçmiş olsun sana tavsiyem eline badem yağı sürmen çok iyi geliyo

zeytinyağıda olabilir..

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,evde yanık kremi yoktu akşam süremedim
hiç bu zamana kadar bu kadar çok bir yerim yanmamıştı doğrusu,Yinede Allah korudu bebeğimi
elimde ufacık bir tencere vardı dökülünce elimden nasıl attığımı bilemedim tezgaha da döküldü sütler,ya ordan karnıma sıçrasaydı tezgah yerine ne yapardım ben
çok şükür yarabbim
bepanten vardı evde onu sürüdm akşam acısına biraz dayanabildiğim zaman biraz iyi geldi sanki
dr.umla görüştüm
bişey vermeyeyim dedi sulanır yoksa daha çok acı veriri dedi
nst ye girdik sanırım iyi çıktı
kan sayımı ve idrar tahlili verdim eşim sonuçların hepsini alıp dr.a gösterecek
bakalım hayırlısı bişey çıkacağını sanmam
ben bepantene devam edeyim yine,elimde şişti kapanmıyor
bu kadarla kaldım ya
ne kadar şükretsem az valla

kızlar ben yemeğe gidiyorum
nurcum fazla yorma kendini
beyazcım elini fazla zorlama eşinde güzel haberlerle gelir inşallah

beyazcım allah beterinden korusun çok geçmiş olsun yanık acısı çok kötüdür sakın mikrop kapmasın çok dikkatli ol canım zeynebede kendinede iyi bak olurmu benimki kız olursa benimkide zeynep olacak inşallah çok seviyorum zeynep ismini :)

beyazım allah yardım etsin silverdin diye yanık kremi var aslında onu kullansan hem leke falan kalmaz ben çok memnun kalmıştım o kremden bende kızgın tencerenin altına elimi yapıştırmıştım tencere düşmesin diye ay hatırlamak bile
Çiğdemcim afiyet olsun yarasın bebişe :ecrin_bebek:

teşekkür ederim cnm,adaş olur bizimkile bakarsınhihoyyyt

bende yemeğe gidiyorumcokacimcoook kızlar hepinize afiyet olsun

afiyet olsun cnmŞeniz

cnm hamileler kullanabilirmiymiş
eşime söyleyeyimde alsın o zaman

evet canım çünkü bizim sekreterin eline çaydanlık dökülmüştü bir kaç ay önce tabi doktoruna sorduk kullanabilirsin dedi oda hamileydi emzirmediğin sürece problem olmaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…