- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.981
kızlar ben bi evimi süpürüp sileyim aralarda uğrayacağım size tamam mı
sağolcanım bende iyi olmaya çalışıyorum işte hava kapalı burda iç sıkıcı biraz mesai bitse diye bakıyorum şimdiden :)valla bende sizi çok özledim canım gece girip okuyordum geçmişi ama yazamadan çıkıyordum allahtan evimdeym ve rahatım artık
hoşbuldum çiğdemcim iyiyim sen nasılsın
dinlen bence canım yazma birşey hatta okuma bırak yarın girersin bilgisayrada çok yoruyor bazenkızlar okuyorum sizleri ama
şu ağrı yüzünden elim kolu kalkmıyo muhabbete katılayım
canım benim yaaa üzme kendini herşey düzelicek inşallah yakında atlatıcaksın bu sıkıntıyıda hayırlısı ile. Sen doktorun dediklerini harfiyyen yerine getir bu yeter...
bitanemmm canım benim kıyamam sana yinemi kızdırdılar seni yaaa kuzum bu kadar kafana takma şu olanları valla ilayda sinirli bir çocuk olucak senin yüzünden hee sakin ol bırak kimin ne hali vrasa görsün sen böyle sinirleniyorsun üzülüyorsunda ne değişiyor herkes aynı yıpratma kendini salla gitsin. Onlar kendi terbiyesizlikleri ile otursunlar boşver anacım yaaaaaaa......... İlaydam demek kıpır kıpır valla bunlar doğduktan sonrada böyle hareketlimi olucak acaba çok merak ediyorum yada tam tersi tembelmi olacaklar... Eşime söyledim akşam aynısını "kızın bana hiç rahat vermiyor valla uykuya hasretim yatamıyorum dayak yiyorum sürekli doğduktan sonrada böylemi olucak" dedim.
Ne dese beğenirsin: "İNŞALLAH İLK ZAMANLAR TEMBEL OLUR SÜREKLİ UYUR" kaydirigubbakcemile3
ceren yazın ben çatır çatır yanacam kül olucam desene birde burda yani en sıcak iklim en çok nemim olduğu yer 6. ve 7. aylar özellikle temmuz ağustosevde falanda oturamam ben sıkıntı gelir denize giderim bol bol napayım hamile mayosu arıyorum bu arada 169 tl ye buldum çok pahalı ama diğer bulduklarımda ucuz ama dandik eğer bilen varsa güzel bir site falan yardımcı olun arkadaşlar rici ediyorum mujk
canım yaa valla benim en büyük duamdı yazın başında bebeğimin doğması ve yaz bebeği olması allahıma şükürler olsunki öyle geldi gerçi haziran pek yaz başı sayılmaz ama en sıkıntılı dönemlerim şuan ve allahtan çok aşırı sıcaklar yok. Yazın hamilelik zor geçiyor diyor uzmanlar korkutmuş olmayayım sizi ama kendinize çok çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yazın sıcağında vücuttaki suyun ter atarak eksilmesi ile ambiyo sıvısında da azalmalar olup erken doğuma sebep olurmuş alllah korusun.... dualarım sizlerle canlarımmm.... Kendinize çok çok dikkat edin valla.
Mayo konusuna gelince nerde baktın sen canım bende bir bakayım?
kolay gelsin nur aman çok yorma yavaş yavaş yap canım
fazla yorma kendini cicim daha yeni geldin evine yat dinlen yol yorgunluğu vardır üzerinde şimdi senin. İlaydamızıda üzme tamammı annesi...klava:
ablacım nasılsın bende çok beyendim yazıyı paylaşmak istedim bişideğil
nehircim nasılsın canım herşey yolunda dimi
beyazcım günaydın çok geçmiş olsun bugün nasılsın hametan diye bi yanık kremi var çok iyi geliyor yanığa mutlaka evinizde bulundurun tamam beyazcım gelince görüşürüz
burcum cicim günaydın nasılsın sanada çok geçmiş olsun bi dişçiye gitsen diş ağrısı çok kötüdür
evet neren ağrıyosa canın orda
günaydın arkadaşlar .
Beyaz canım geçmiş olsun yanık kremin falan yokmuydu evde neyseki bugün dr verir dr güzel haberlerle gelirisin inş.
Bulcuk canım sanada geçmiş olsun hayırdır inş. çürük falanmı vardı hey allah bu sabahta hiç iyi haberlerle başlamadık güne
günaydın beyaz sanırım elin yandı geçmiş olsun sana tavsiyem eline badem yağı sürmen çok iyi geliyo
zeytinyağıda olabilir..
benim durum artık rayından çıktı bulcuk ağlayarak aradım doktorumu az önce iki haftadır kendimle savaşıyorum makat sürekli kanıyor wc ye girmeye korkuyorum dedim bana çok kızdı neden aramadın dedi hemoroid olmak üzeresin ve ıkınmaman gerek dedi acil ilaç yazdı bol su içicem bebeğe hiçbirzararı yok korkma dedi acıyan bölge içinde pomad verdi çok az sür dedi 24 saat aramalısın ben niye varım dedi bende ilaç almamak için direndim dedim böyle yaparak çok daha fazla ilaca mahkum olursun bu ilaçları hemen kullan dedi inşallah iyi gelir kızlar canım çok yanıyorsenağlamasenağlamasenağlama
çok geçmiş olsun tatlım acil şifa dilerim kıaymam ya nedir bugün böyle herkes hasta
çok geçmiş olsun canım
tatlım bu kadar erken mide bulantısı falan olmaz bulcuğun dediği gibi şu bir hafta bu knuyu çok düşünme olursa olur olmassa başka zaman de daha çok yeni çünkü üstüne düştükçe stres yaparsın olucağı varsada olmaz rahat ol hayırlısı olsun de ayrıca adte belirtisi gibi herşey aynı oluyor anlaman çok zor bekleyeceksin başka çare yok maalesef öptüm
allah gönlüne göre versin bencede kimseye söyleme sonra sorup dururlar iyicene stres olursun
Canım ablacım benimmmmm Şeniz
seni çok özlüyorum ya seninle sohbet etmeyi dertleşmeyi çok özlüyorum zaten irem artık tamamen koptu bizden kızamıyorumda ona :çok üzgünüm: seninlede böyle bir araya gelemeyince kopukluk yaşıyoruz malesef senağlama haziran gelse sen rahat edicen ama bu kezde ben olamıcam :1no2:
neyse sağlık olsun ne diyelim....
Ben geldim nihayet ablam sizlere kavuştum tekrardan Şeniz :lepi:
selam canım sen çok nadir geliyorsun buraya hadi gözün aydın menzil gülü kıyamamış sana ve bir yabancı arkadaşa listeye eklemiş. Ben olsam zor girerdin o listeye topiğin kurucusu menzil gülü olduğu için ses etmiyorum :dilcikar:
günaydın cicim kaydirigubbakcemile3
oy oy gülüm yaa çok geçmiş olsun kocanı iyi edicem derken kendini kötü ettin canım ya aman dikkat et gülüm kendine lütfen....
İnşallah acısı geçer bir an önce
Günaydın bitanem
sanada çok geçmiş olsun tatlım ya
bu sabah herkes ağrı sızı şikayetle başlamış güne hayır olsun :çok üzgünüm:
dikkat et kendine beyazım deryam canım :a015:
Günaydın arifem burda da hava kapalı valla benimde ruh halim bu yüzden bozuk anlaşılan bu gün sıkıntılı geçecek hepimiz için....
canım ya şu çat kapı misafirde en gıcık olduğum iş allah yardımcın olsun
madem çat kapı gelmişler sen ne diye bir şeyler yapmaya uğraşıyorsunki gelirken kendileri düşünseydi ben olsam bir su verirdim yeter kötükedihüso
kuşun içinde üzülme cicim ya alışır zamanla
kız seni niye ateş basıyor :uhm:
hadi ben uyuyamıyorum hamilelikten cerenin tekmelerinden ateşten sana ne oluyor anam
kızlar ben yemeğe gidiyorum
nurcum fazla yorma kendini
beyazcım elini fazla zorlama eşinde güzel haberlerle gelir inşallah
teşekkür ederim cnm,adaş olur bizimkile bakarsınhihoyyytbeyazcım allah beterinden korusun çok geçmiş olsun yanık acısı çok kötüdür sakın mikrop kapmasın çok dikkatli ol canım zeynebede kendinede iyi bak olurmu benimki kız olursa benimkide zeynep olacak inşallah çok seviyorum zeynep ismini :)
bende yemeğe gidiyorumcokacimcoook kızlar hepinize afiyet olsun
beyazım allah yardım etsin silverdin diye yanık kremi var aslında onu kullansan hem leke falan kalmaz ben çok memnun kalmıştım o kremden bende kızgın tencerenin altına elimi yapıştırmıştım tencere düşmesin diye ay hatırlamak bile
Çiğdemcim afiyet olsun yarasın bebişe :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?