- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.961
çiğdem geçmiş olsun cidden büyük problem bir kaç gün katı şeyler yeme istersen çoğunlukla sıvı tüketmeye çalış meyve bile yeme kuru fasulye ye istersen belki baırsaklarını çalıştırır kaydirigubbakcemile3 bide çay kaşığıyla zeytinyağı içmekte iyi geliyo diye duymuştum
teşekkür ederim jasmin yapılabilecek herşeyi yaptım son çare ilaç aldım artık düzelir inşallah doktorum işe yarayacağını söyledi
kızlar ben gelim bugün evdeyim inş sizlerle olacamhihoyyythihoyyyt
Günaydın bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor hamilelik?
İyi olmana sevindim canım benim çok şükür hamileliğim iyi gidiyor bir sıkıntım yok çok şükür inş. ileridede böyle devam eder
evet canım hava çok etkiliyor insanı bende gıcık oluyorum ama napıyım uazktan gelmişler ilk defa evime geliyor bişi yapmadan olmaz dedim çok bişi yapmadım bi kek çırptım zatenCanım ablacım benimmmmm Şeniz
seni çok özlüyorum ya seninle sohbet etmeyi dertleşmeyi çok özlüyorum zaten irem artık tamamen koptu bizden kızamıyorumda ona :çok üzgünüm: seninlede böyle bir araya gelemeyince kopukluk yaşıyoruz malesef senağlama haziran gelse sen rahat edicen ama bu kezde ben olamıcam :1no2:
neyse sağlık olsun ne diyelim....
Ben geldim nihayet ablam sizlere kavuştum tekrardan Şeniz :lepi:
selam canım sen çok nadir geliyorsun buraya hadi gözün aydın menzil gülü kıyamamış sana ve bir yabancı arkadaşa listeye eklemiş. Ben olsam zor girerdin o listeye topiğin kurucusu menzil gülü olduğu için ses etmiyorum :dilcikar:
günaydın cicim kaydirigubbakcemile3
oy oy gülüm yaa çok geçmiş olsun kocanı iyi edicem derken kendini kötü ettin canım ya aman dikkat et gülüm kendine lütfen....
İnşallah acısı geçer bir an önce
Günaydın bitanem
sanada çok geçmiş olsun tatlım ya
bu sabah herkes ağrı sızı şikayetle başlamış güne hayır olsun :çok üzgünüm:
dikkat et kendine beyazım deryam canım :a015:
Günaydın arifem burda da hava kapalı valla benimde ruh halim bu yüzden bozuk anlaşılan bu gün sıkıntılı geçecek hepimiz için....
canım ya şu çat kapı misafirde en gıcık olduğum iş allah yardımcın olsun
madem çat kapı gelmişler sen ne diye bir şeyler yapmaya uğraşıyorsunki gelirken kendileri düşünseydi ben olsam bir su verirdim yeter kötükedihüso
kuşun içinde üzülme cicim ya alışır zamanla
kız seni niye ateş basıyor :uhm:
hadi ben uyuyamıyorum hamilelikten cerenin tekmelerinden ateşten sana ne oluyor anam
bende iyiyim çok şükür canım çalışıyoruz işteGünaydın canım ben çok iyiyim çok şükür sen nasılsın.
ayy bilmiorum ama içime doğdu sanki ikimizde bu ay hamilelik haberimizi alıcakmışız gibi geldi birden inşallahhhh :)
sağol canım elimden geleni yapıyorum cerencim kendimdende geçtim bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum ıkınmak iyi değil hamilelikte bakalım inşallah bitecek sıkıntım çok umutluyum doktoruma çok güveniyorumgünaydın balım üzüldüm valla sana canım ya dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan gerekirse doğal yollardan da kendine yiyecekler dene kayısı dut hoşafı gibi onlarda iyi geliyor balım. Bu duruma insan normalinde zor tahammül ediyorda birde hamilelikte hiç çekilmez valla aman diyim kuzum çok geçmiş olsun....
günaydın bitanem bu gün iyiyim çok şükür mide yanmalarım ve uykusuzluk dışında artık bunları sıkıntıdan saymıyorum alıştım galiba allah sabır versin hepimize ne diyim....
hoşgeldin nur nasılsın canımkızlar ben gelim bugün evdeyim inş sizlerle olacamhihoyyythihoyyyt
hoş geldin canım nasılsın
görüşemedik bir süredir seninle hiç denk gelipte
ne var ne yok
evine dönmüş eşine kavuşmuşsun hadi gözün aydın balım
ilaydam nasıl? Keyifler yerindemi?
valla bende sizi çok özledim canım gece girip okuyordum geçmişi ama yazamadan çıkıyordum allahtan evimdeym ve rahatım artıkNur özlettin kendini nasılsın canım :1hug:
hoşgeldin nur nasılsın canım
evet canım hava çok etkiliyor insanı bende gıcık oluyorum ama napıyım uazktan gelmişler ilk defa evime geliyor bişi yapmadan olmaz dedim çok bişi yapmadım bi kek çırptım zaten
valla cerencimkuşu ilk aldığımızda 2gün hiç ötmedi ama pazar sabahı onun sesine uyanınca mest oldum aşık oldum resmen ona yanına nasıl gittiğimi hatırlamıyorum yavrum evde yalnız kalınca koca gün küstü bize inşallah alışır valla cerencim bilmiyorum ben pek sıcağı sevmem zaten havalar ısınıyo ya herelde ondandır diyorum
sağol canım elimden geleni yapıyorum cerencim kendimdende geçtim bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum ıkınmak iyi değil hamilelikte bakalım inşallah bitecek sıkıntım çok umutluyum doktoruma çok güveniyorum
hoşgeldin nur nasılsın canım
evet canım evimize döndük çok şükür ama babamızla kavuşamadık tam olarak dün akşama kadar dershanede idim akşam gelincede çok yorgundum uyudum... sabahda kayınbabam yurtdışına gidecekmiş eşim onu alıp havaalanına götürecekmiş tabi benim haberim sabah oldu sinir oldum iyi zamanlarında arayıp sormazlar işleri düştümü peşimizdenayrılmazlar dra gidecektik bugün iptal ettirdimklava: klava:...
ilaydamda iyi teyzesi kıpır kıpır cerenim nasıl
ay canım artık sona yaklaştıça ağılaşıyosun allah yardımcın olsun uykusuzluk ve mide yanman için azcık daha sabretcen balımgünaydın balım üzüldüm valla sana canım ya dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan gerekirse doğal yollardan da kendine yiyecekler dene kayısı dut hoşafı gibi onlarda iyi geliyor balım. Bu duruma insan normalinde zor tahammül ediyorda birde hamilelikte hiç çekilmez valla aman diyim kuzum çok geçmiş olsun....
günaydın bitanem bu gün iyiyim çok şükür mide yanmalarım ve uykusuzluk dışında artık bunları sıkıntıdan saymıyorum alıştım galiba allah sabır versin hepimize ne diyim....
Eve gelen olunca yinede duramadın yani yordun kendini öylemi çalışan insanın evine pat diye gelinirmi yaa ne kadar anlayışsız insanlar....klava:
canım evet evde yalnız kaldığı için geçiş dönemi yaşıyordur kuşun meraklanma yakında alışır yaşam tarzınıza kaydirigubbakcemile3
ee sen sıcaklarda hiç uyuyamazsın o zaman gülüm dua edelimde hamileliğin kışa denk gelsin yoksa valla zor geçer senin için allah muhafaza
sağolcanım bende iyi olmaya çalışıyorum işte hava kapalı burda iç sıkıcı biraz mesai bitse diye bakıyorum şimdiden :)valla bende sizi çok özledim canım gece girip okuyordum geçmişi ama yazamadan çıkıyordum allahtan evimdeym ve rahatım artık
hoşbuldum çiğdemcim iyiyim sen nasılsın
dinlen bence canım yazma birşey hatta okuma bırak yarın girersin bilgisayrada çok yoruyor bazenkızlar okuyorum sizleri ama
şu ağrı yüzünden elim kolu kalkmıyo muhabbete katılayım
canım benim yaaa üzme kendini herşey düzelicek inşallah yakında atlatıcaksın bu sıkıntıyıda hayırlısı ile. Sen doktorun dediklerini harfiyyen yerine getir bu yeter...
bitanemmm canım benim kıyamam sana yinemi kızdırdılar seni yaaa kuzum bu kadar kafana takma şu olanları valla ilayda sinirli bir çocuk olucak senin yüzünden hee sakin ol bırak kimin ne hali vrasa görsün sen böyle sinirleniyorsun üzülüyorsunda ne değişiyor herkes aynı yıpratma kendini salla gitsin. Onlar kendi terbiyesizlikleri ile otursunlar boşver anacım yaaaaaaa......... İlaydam demek kıpır kıpır valla bunlar doğduktan sonrada böyle hareketlimi olucak acaba çok merak ediyorum yada tam tersi tembelmi olacaklar... Eşime söyledim akşam aynısını "kızın bana hiç rahat vermiyor valla uykuya hasretim yatamıyorum dayak yiyorum sürekli doğduktan sonrada böylemi olucak" dedim.
Ne dese beğenirsin: "İNŞALLAH İLK ZAMANLAR TEMBEL OLUR SÜREKLİ UYUR" kaydirigubbakcemile3
biz iyiyiz arifecim sen naılsın bakalım kendini niye bu kadar yoruyorsun
kızlar okuyorum sizleri ama
şu ağrı yüzünden elim kolu kalkmıyo muhabbete katılayım
ay canım artık sona yaklaştıça ağılaşıyosun allah yardımcın olsun uykusuzluk ve mide yanman için azcık daha sabretcen balım
napıyım kız karşılarına geçip oturamadım
alışır inşallah canım kuşum
valla cerencim yazın hiç uyuyamıyorum tam tersine eşimde sıcağı çok seviyor düşün artık yatakta birbirimizi yiyoruz ben hamileliğimin yaza geldiğini düşünemiyorum ama olsunda varsın yaza gelsin bu kadar bekleyişten sonra hiç önemi yok :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?