Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

teşekkür ederim jasmin yapılabilecek herşeyi yaptım son çare ilaç aldım artık düzelir inşallah doktorum işe yarayacağını söyledi

evet canım hava çok etkiliyor insanı bende gıcık oluyorum ama napıyım uazktan gelmişler ilk defa evime geliyor bişi yapmadan olmaz dedim çok bişi yapmadım bi kek çırptım zaten
valla cerencimkuşu ilk aldığımızda 2gün hiç ötmedi ama pazar sabahı onun sesine uyanınca mest oldum aşık oldum resmen ona yanına nasıl gittiğimi hatırlamıyorum yavrum evde yalnız kalınca koca gün küstü bize inşallah alışır valla cerencim bilmiyorum ben pek sıcağı sevmem zaten havalar ısınıyo ya herelde ondandır diyorum
Günaydın canım ben çok iyiyim çok şükür sen nasılsın.
bende iyiyim çok şükür canım çalışıyoruz işte
ayy bilmiorum ama içime doğdu sanki ikimizde bu ay hamilelik haberimizi alıcakmışız gibi geldi birden inşallahhhh :)

inşallahhhhhh canım benim rabbim bizede yaşatsın bu duyguyu en hayırlı zamanda

sağol canım elimden geleni yapıyorum cerencim kendimdende geçtim bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum ıkınmak iyi değil hamilelikte bakalım inşallah bitecek sıkıntım çok umutluyum doktoruma çok güveniyorum

kızlar ben gelim bugün evdeyim inş sizlerle olacamhihoyyythihoyyyt
hoşgeldin nur nasılsın canım

hoş geldin canım nasılsın
görüşemedik bir süredir seninle hiç denk gelipte
ne var ne yok
evine dönmüş eşine kavuşmuşsun hadi gözün aydın balım
ilaydam nasıl? Keyifler yerindemi?

evet canım evimize döndük çok şükür ama babamızla kavuşamadık tam olarak dün akşama kadar dershanede idim akşam gelincede çok yorgundum uyudum... sabahda kayınbabam yurtdışına gidecekmiş eşim onu alıp havaalanına götürecekmiş tabi benim haberim sabah oldu sinir oldum iyi zamanlarında arayıp sormazlar işleri düştümü peşimizdenayrılmazlar dra gidecektik bugün iptal ettirdimklava:klava:...
ilaydamda iyi teyzesi kıpır kıpır cerenim nasıl

Eve gelen olunca yinede duramadın yani yordun kendini öylemi çalışan insanın evine pat diye gelinirmi yaa ne kadar anlayışsız insanlar.... klava:
canım evet evde yalnız kaldığı için geçiş dönemi yaşıyordur kuşun meraklanma yakında alışır yaşam tarzınıza kaydirigubbakcemile3
ee sen sıcaklarda hiç uyuyamazsın o zaman gülüm dua edelimde hamileliğin kışa denk gelsin yoksa valla zor geçer senin için allah muhafaza

canım benim yaaa üzme kendini herşey düzelicek inşallah yakında atlatıcaksın bu sıkıntıyıda hayırlısı ile. Sen doktorun dediklerini harfiyyen yerine getir bu yeter...

bitanemmm canım benim kıyamam sana yinemi kızdırdılar seni yaaa kuzum bu kadar kafana takma şu olanları valla ilayda sinirli bir çocuk olucak senin yüzünden hee sakin ol bırak kimin ne hali vrasa görsün sen böyle sinirleniyorsun üzülüyorsunda ne değişiyor herkes aynı yıpratma kendini salla gitsin. Onlar kendi terbiyesizlikleri ile otursunlar boşver anacım yaaaaaaa......... İlaydam demek kıpır kıpır valla bunlar doğduktan sonrada böyle hareketlimi olucak acaba çok merak ediyorum yada tam tersi tembelmi olacaklar... Eşime söyledim akşam aynısını "kızın bana hiç rahat vermiyor valla uykuya hasretim yatamıyorum dayak yiyorum sürekli doğduktan sonrada böylemi olucak" dedim.
Ne dese beğenirsin: "İNŞALLAH İLK ZAMANLAR TEMBEL OLUR SÜREKLİ UYUR" kaydirigubbakcemile3

ay canım artık sona yaklaştıça ağılaşıyosun allah yardımcın olsun uykusuzluk ve mide yanman için azcık daha sabretcen balım

napıyım kız karşılarına geçip oturamadım
alışır inşallah canım kuşum
valla cerencim yazın hiç uyuyamıyorum tam tersine eşimde sıcağı çok seviyor düşün artık yatakta birbirimizi yiyoruz ben hamileliğimin yaza geldiğini düşünemiyorum ama olsunda varsın yaza gelsin bu kadar bekleyişten sonra hiç önemi yok :Saruboceq:

valla bende sizi çok özledim canım gece girip okuyordum geçmişi ama yazamadan çıkıyordum allahtan evimdeym ve rahatım artık

hoşbuldum çiğdemcim iyiyim sen nasılsın
sağolcanım bende iyi olmaya çalışıyorum işte hava kapalı burda iç sıkıcı biraz mesai bitse diye bakıyorum şimdiden :)

kızlar okuyorum sizleri ama
şu ağrı yüzünden elim kolu kalkmıyo muhabbete katılayım
dinlen bence canım yazma birşey hatta okuma bırak yarın girersin bilgisayrada çok yoruyor bazen

tamam canım sağola.s.

kızlar okuyorum sizleri ama
şu ağrı yüzünden elim kolu kalkmıyo muhabbete katılayım

ayyy canım benim yaa allahım acil şifa versin tatlım rabbim yarımcın olsun senin :teselli:

evet canım sona yaklaştıkça sıkıntılar değişiyor ve artıyor malesef :1no2:
allah cümlemizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

canım benim yaa şimdi öyle diyorsun ama inan zor olur yazın hamilelik geçirmek allah hayırlısını versin gerçi derdi veren dermanıda veriyor çok şükür.
Valla yatak sorunu bizde de dün akşam oldu bende aşırı ateş oluyor bu sıra geceleri özellikle ayaklarımdan alev çıkıyor resmen birde rahat yatamıyorum ceren sürekli hareket ediyor abartısız bir saat yatakta döneniyorum o sırada eşimde mışıl mışıl uyuyor dün akşam dalamadım uykuya eşimde horlamazmı allahım nispet yapar gibi dürttüm valla anında kalk yastığını düzelt dedim napiimm... zaten uykuya dalamıyorum birde onun horlaması beynimi kemirdi gece kaydirigubbakcemile3 canım benim ya hemen kalktı kıyamam ben ona :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…