- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.141
Günaydın çıtırlar,,
herkesi kocaman öpüyorum. Haftaya sınavlar var eğer benim aşılam olursa hiç dinlenemeyeceğim, bir sakıncası olur mu kızlar??
günaydın cicim
filiz ablayı merkal bekliyoruuzz güzel haberler getircek bizee
:Saruboceq:
günaydın herkeze bende geçmişe göz atayım hemen geliyorum kızlar
günaydın herkeze bende geçmişe göz atayım hemen geliyorum kızlar
hadi yaa inşallah benimki mutlu son olur geçenlerde grip oldum bi hafta önce dahiliye doktoruna gittim böyle böyle bi şüphem var dedim sonra tarihlerimi felan sordu döllenme olmuşsa bile kan testi yapsak şimdi çıkmaz en az iki hafta sonra çıkar dedi ayrıca gebelik yoksa bile gebeliği düşünmeye başladığından itibaren folik asit alman gerekiyo bi jinekoloğa git dedi bendede jinekolog fobisi var ya bende bir sorun çıkarsa felan diye nasıl gidicem bilmiorum yani adetimi beklemekten başka çarem yok:roflol::roflol:
evet bende öyle dedim hep sonra iki defa çift çizgiyi gördüm oysaki hamile değildim bi heves bi heves sonu hüsran son testimde direkt kan testi yaptırmıştım
idrar testi beni kesmemeye başladı:roflol::roflol:
evet burda online testler oluyor :1rolleyes:
hadi yaa inşallah benimki mutlu son olur geçenlerde grip oldum bi hafta önce dahiliye doktoruna gittim böyle böyle bi şüphem var dedim sonra tarihlerimi felan sordu döllenme olmuşsa bile kan testi yapsak şimdi çıkmaz en az iki hafta sonra çıkar dedi ayrıca gebelik yoksa bile gebeliği düşünmeye başladığından itibaren folik asit alman gerekiyo bi jinekoloğa git dedi bendede jinekolog fobisi var ya bende bir sorun çıkarsa felan diye nasıl gidicem bilmiorum yani adetimi beklemekten başka çarem yok
Günaydın canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın
baya baya alıştın sende buraya baksana evde olduğun halde erkenden geliyorsun yanımıza anlaşılan sende de bağımlılık olduk kaydirigubbakcemile3
kııızzz daha çok erken hele bir günün geçsinde öyle yap testi üzme boşuna yıpratma kendini.....
aaa deli öyle fobi olurmu kadınız kız biz hayatımız onalrla geçicekk ve bebek dşünüyosan bencede önceden bi git doktora daha sağlıklı olur ve folik asit al mutlaka
günaydın cerencim saol iyiyim evet valla bağımlılık yaptı işimi gücümü bırakıp buraya oturuyom kaydirigubbakcemile3 insanın bir yerlerde dinleyeni ve anlayanı olduğunu bilmesi güzel bişey gerçekten şutarafagitti
bakıyım şu altı gün geçsin bi idrar testimi yapıyımda sonuç ne olursa olsun mecbur gidecem kısmetse.bide daha önce duyduklarımdan herhalde o alt muayene olayı varya oda beni çok kasıyo yaaaaa ondanda jinekolog olayı soğuk geliyo bana :1shok:
Burası sıcacık bir ortamdır canım
Bazen en yakınınla eşinle bile konuşamadıklarını burda bizlerle paylaşabilirsin
Ve eğer tecrübeli olduğumuz konular ise sonuna kadar yardımcı olmaya çalışırız hatta yeni ve cazip fikirler üretiriz tekrar hoş geldin aramıza. Devamlı bizimle olacaksan sanada bazı sınavları uygulamamız gerekecek çünkü bir kaç yazışmadan sonra sende illaki haklı olarak listeye katılmak isteyeceksin bununda bir bedeli var tabii öyle değilmi kızlarrrr kaydirigubbakcemile3 neden kimse bu durumdan bahsetmedi arkadaşımızaklava:
canım benim bak benimde önceden adet düzensizliği sorunum vardı yaklaşık 2-3 yıldır doktora giderim ben jinekoloğa ve hamileliğimde dahil daha bu güne kadar hiç alttan muayene olmadım hemen böyle şartlandırma kendini. Bir sorun varsada (ki inşallah yoktur) baştan belirlenip zaman kaybetmeden tedavisi olmalı. çekinme bu konuda bir doktordan iki avukattan utanılmaz cicim. Elimiz mahkum ne yapalım.... Kasma kendini
merhaba balım iyiyim sen nasılsın ceren nasıl bugün bizim kontrolümüz var meraktan çatlıyorum gözümü ekrandan ayırmıcam belki cinsiyetini görürüm doktora zarf atıcam gördüm kız bu diye bağırıcam belki kafalarım ağzından bişeyler alırım kaydirigubbakcemile3İnşallah cnaım inşallah dualarımız onunla :Saruboceq:
günaydın kız çitlenbik nasılsın?
günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın canımgünaydın çiğdemcim nasılsın
sen sonucu öğreninceye kadar çatlamassan iyidir valla kaydirigubbakcemile3hadi yaa inşallah benimki mutlu son olur geçenlerde grip oldum bi hafta önce dahiliye doktoruna gittim böyle böyle bi şüphem var dedim sonra tarihlerimi felan sordu döllenme olmuşsa bile kan testi yapsak şimdi çıkmaz en az iki hafta sonra çıkar dedi ayrıca gebelik yoksa bile gebeliği düşünmeye başladığından itibaren folik asit alman gerekiyo bi jinekoloğa git dedi bendede jinekolog fobisi var ya bende bir sorun çıkarsa felan diye nasıl gidicem bilmiorum yani adetimi beklemekten başka çarem yok
soğuk moğuk gelmez anacım alışırsın insanoğlu herşeye alışıyor ilk başta zorda olsa açılıyor mecbur hele doğumda kocanın görmediği tüm ayrıntıları görüyorlar kaydirigubbakcemile3 sağlık bu öyle düşün çok utanıyorsan bayan tercih et zaten zırt pırt altına bakıp durmuyorlar ilk seferde belki sonradan hep üstten bakıyorlar kasma kendinibakıyım şu altı gün geçsin bi idrar testimi yapıyımda sonuç ne olursa olsun mecbur gidecem kısmetse.bide daha önce duyduklarımdan herhalde o alt muayene olayı varya oda beni çok kasıyo yaaaaa ondanda jinekolog olayı soğuk geliyo bana :1shok:
bakıyım şu altı gün geçsin bi idrar testimi yapıyımda sonuç ne olursa olsun mecbur gidecem kısmetse.bide daha önce duyduklarımdan herhalde o alt muayene olayı varya oda beni çok kasıyo yaaaaa ondanda jinekolog olayı soğuk geliyo bana :1shok:
sen sonucu öğreninceye kadar çatlamassan iyidir valla kaydirigubbakcemile3
soğuk moğuk gelmez anacım alışırsın insanoğlu herşeye alışıyor ilk başta zorda olsa açılıyor mecbur hele doğumda kocanın görmediği tüm ayrıntıları görüyorlar kaydirigubbakcemile3 sağlık bu öyle düşün çok utanıyorsan bayan tercih et zaten zırt pırt altına bakıp durmuyorlar ilk seferde belki sonradan hep üstten bakıyorlar kasma kendini
hanımağam sen dururken bize laf söylemek düşermi seni bekledik tabiki bu şerefli görev ancak sana yakışırkaydirigubbakcemile3 sorda feleği şaşsın kızcağazın gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalsın öle benim sınav geldi aklıma :) listeye yazılmak öle kolay olmadı yaniBurası sıcacık bir ortamdır canım
Bazen en yakınınla eşinle bile konuşamadıklarını burda bizlerle paylaşabilirsin
Ve eğer tecrübeli olduğumuz konular ise sonuna kadar yardımcı olmaya çalışırız hatta yeni ve cazip fikirler üretiriz tekrar hoş geldin aramıza. Devamlı bizimle olacaksan sanada bazı sınavları uygulamamız gerekecek çünkü bir kaç yazışmadan sonra sende illaki haklı olarak listeye katılmak isteyeceksin bununda bir bedeli var tabii öyle değilmi kızlarrrr kaydirigubbakcemile3 neden kimse bu durumdan bahsetmedi arkadaşımızaklava:
evet gerçekten kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaşıyorum zaten kaydirigubbakcemile3 neymiş kız o sınavlar kaydirigubbakcemile3 sor ama zor olmasın kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
evet haklısın er yada geç zaten o gerçekle karşılaşıcam :1shok:kaydirigubbakcemile3
adetlerim felan çok düzenli şimdiye kadar hiç şaşmadı ama umarım bu ay şaşar ve adet olmam ve hamile çıkarım inşallaaahhhhh kaydirigubbakcemile3
merhaba balım iyiyim sen nasılsın ceren nasıl bugün bizim kontrolümüz var meraktan çatlıyorum gözümü ekrandan ayırmıcam belki cinsiyetini görürüm doktora zarf atıcam gördüm kız bu diye bağırıcam belki kafalarım ağzından bişeyler alırım kaydirigubbakcemile3
evet bencede çatlamassam iyidir kaydirigubbakcemile3 bırak eşimide bozdum adamcaızda her gün beni kontrol etmeye başladı kaydirigubbakcemile3 miden bulanıyomu hayır o zaman hamile değilsin galiba kaydirigubbakcemile3 ertesi gün aa yüzünde sivilce çıkmış hamile değilsin galiba kaydirigubbakcemile3 (ne alakaysa)kaydirigubbakcemile3
hanımağam sen dururken bize laf söylemek düşermi seni bekledik tabiki bu şerefli görev ancak sana yakışırkaydirigubbakcemile3 sorda feleği şaşsın kızcağazın gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalsın öle benim sınav geldi aklıma :) listeye yazılmak öle kolay olmadı yani
evet hava çok güzel bende iyiyim çok şükür canım sağolkumsalım günaydın canım iyiyiyiz çok şükür hava güzel olunca bizde iyi oluyoruz kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın
iyiyiim bitanem çalışıyorum yoğunum birazgünaydın canımcım nasılsın bugun
kesinlikleee beklemiycek ve yapıcak
evde test varken ben olmadık bi anda bianda bile test yapıyodum
sürekli aynı eczaneden alıyodum testi bide eczacılarda erkek
ııı şey yine tutmadıda bizim bi test daha alabilirmiyim gibi oluyodu
tamam canım iyi uykularkızlar ben birazcık yatıcam kendinme gelmiyorum
uykum geldi baya
sonra tekrar gelirim
hepinize kolay gelsin
iyiyim canım sağol seni çok iyi anlıyorum canımneler hissettiğinide çok iyi biliyorum ama biraz sabır Şenizgünaydın kumsalcım nasılsın öyle yapmaya çalışıyorum canım ama ne kadar zor olduğunu anlıyosundur gelde içime anlat içim kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3
iyi olmana sevindim canım evet iyi ablası yerim onu ya çok tatlıkumsalım iyiyim canım yakutun iyi olmasınada sevindim
ay ne güzel çok sevindim canım allahın izniyle daha ne tekmeler gelicekay söylemeyi unuttum kızlar bugün serviste gelirken ilk defa bebeğimi hissettim ufacık pıt pıt hareket hissettim içimde tamam dedim bu bebiş bağırsak hareketi falan değil oyüzden çok mutluyum minicik bir hisstmek bile nasıl mutlu hissediyor kimbilir ilerleyen zamanlarını düşünemiyorum
günaydın cerencim nasılsın ben rüyamda seni gördüm renkli ultrasonda cerenin suratını görmeye çalışıyodunuz cadı göstermiyodu yine sonra açıyodu ama çok tatlıydıHerkese kocamaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrr ne var ne yokkkkk herkes iyimi keyifler yerindemi bugün?
Bu gün bütün dualarımız filiz ablaya hayırlı haberlerle gelir inşallahhhhhhhhhhhh
ben şimdi geçmişe bir göz atayım hemencecik online sohbete yetişicem canlarımmmm.....
Günaydın çıtırlar,,
herkesi kocaman öpüyorum. Haftaya sınavlar var eğer benim aşılam olursa hiç dinlenemeyeceğim, bir sakıncası olur mu kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?