Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydın çıtırlar,,
herkesi kocaman öpüyorum. Haftaya sınavlar var eğer benim aşılam olursa hiç dinlenemeyeceğim, bir sakıncası olur mu kızlar??

Günaydın neşecim nasılsın canım?
Haftaya kendini fazla yorma emi canım. Ama aşılama konusunda bir bilgim yok tecrübeli arkadaşlar yazar sanırım bununla ilgili bir şey. Sen kendini yorma yaptığın hareketlere dikkat et yeter balım....

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................39. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................31. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6. Karen81..................................27. Haftamızdayız (K) {SERRA}
7. İerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
8. Entelliye .................................25. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
9. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
10.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
11.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
12.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
13.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
14.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
15.Nehiriver..................................12. Haftamızdayız (??)
16.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

hadi yaa inşallah benimki mutlu son olur geçenlerde grip oldum bi hafta önce dahiliye doktoruna gittim böyle böyle bi şüphem var dedim sonra tarihlerimi felan sordu döllenme olmuşsa bile kan testi yapsak şimdi çıkmaz en az iki hafta sonra çıkar dedi ayrıca gebelik yoksa bile gebeliği düşünmeye başladığından itibaren folik asit alman gerekiyo bi jinekoloğa git dedi bendede jinekolog fobisi var ya bende bir sorun çıkarsa felan diye nasıl gidicem bilmiorum yani adetimi beklemekten başka çarem yok

aaa deli öyle fobi olurmu kadınız kız biz hayatımız onalrla geçicekk ve bebek dşünüyosan bencede önceden bi git doktora daha sağlıklı olur ve folik asit al mutlaka

günaydın cerencim saol iyiyim evet valla bağımlılık yaptı işimi gücümü bırakıp buraya oturuyom kaydirigubbakcemile3 insanın bir yerlerde dinleyeni ve anlayanı olduğunu bilmesi güzel bişey gerçekten şutarafagitti

aaa deli öyle fobi olurmu kadınız kız biz hayatımız onalrla geçicekk ve bebek dşünüyosan bencede önceden bi git doktora daha sağlıklı olur ve folik asit al mutlaka

bakıyım şu altı gün geçsin bi idrar testimi yapıyımda sonuç ne olursa olsun mecbur gidecem kısmetse.bide daha önce duyduklarımdan herhalde o alt muayene olayı varya oda beni çok kasıyo yaaaaa ondanda jinekolog olayı soğuk geliyo bana :1shok:

Burası sıcacık bir ortamdır canım
Bazen en yakınınla eşinle bile konuşamadıklarını burda bizlerle paylaşabilirsin
Ve eğer tecrübeli olduğumuz konular ise sonuna kadar yardımcı olmaya çalışırız hatta yeni ve cazip fikirler üretiriz tekrar hoş geldin aramıza. Devamlı bizimle olacaksan sanada bazı sınavları uygulamamız gerekecek çünkü bir kaç yazışmadan sonra sende illaki haklı olarak listeye katılmak isteyeceksin bununda bir bedeli var tabii öyle değilmi kızlarrrr kaydirigubbakcemile3 neden kimse bu durumdan bahsetmedi arkadaşımıza klava:

canım benim bak benimde önceden adet düzensizliği sorunum vardı yaklaşık 2-3 yıldır doktora giderim ben jinekoloğa ve hamileliğimde dahil daha bu güne kadar hiç alttan muayene olmadım hemen böyle şartlandırma kendini. Bir sorun varsada (ki inşallah yoktur) baştan belirlenip zaman kaybetmeden tedavisi olmalı. çekinme bu konuda bir doktordan iki avukattan utanılmaz cicim. Elimiz mahkum ne yapalım.... Kasma kendini

evet gerçekten kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaşıyorum zaten kaydirigubbakcemile3 neymiş kız o sınavlar kaydirigubbakcemile3 sor ama zor olmasın kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

evet haklısın er yada geç zaten o gerçekle karşılaşıcam :1shok:kaydirigubbakcemile3
adetlerim felan çok düzenli şimdiye kadar hiç şaşmadı ama umarım bu ay şaşar ve adet olmam ve hamile çıkarım inşallaaahhhhh kaydirigubbakcemile3

İnşallah cnaım inşallah dualarımız onunla :Saruboceq:

günaydın kız çitlenbik nasılsın?
merhaba balım iyiyim sen nasılsın ceren nasıl bugün bizim kontrolümüz var meraktan çatlıyorum gözümü ekrandan ayırmıcam belki cinsiyetini görürüm doktora zarf atıcam gördüm kız bu diye bağırıcam belki kafalarım ağzından bişeyler alırım kaydirigubbakcemile3

günaydın çiğdemcim nasılsın
günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın canım

sen sonucu öğreninceye kadar çatlamassan iyidir valla kaydirigubbakcemile3

soğuk moğuk gelmez anacım alışırsın insanoğlu herşeye alışıyor ilk başta zorda olsa açılıyor mecbur hele doğumda kocanın görmediği tüm ayrıntıları görüyorlar kaydirigubbakcemile3 sağlık bu öyle düşün çok utanıyorsan bayan tercih et zaten zırt pırt altına bakıp durmuyorlar ilk seferde belki sonradan hep üstten bakıyorlar kasma kendini

kız evet şartlandırma alttan muayne için kendini
ayrıca ben hep alttan muayne odum bişey olmuyo korkma hiç
doktorlar bakmıo bile sana ekrana bakıyolar sadece can acısı falanda olmuyo

evet bencede çatlamassam iyidir kaydirigubbakcemile3 bırak eşimide bozdum adamcaızda her gün beni kontrol etmeye başladı kaydirigubbakcemile3 miden bulanıyomu hayır o zaman hamile değilsin galiba kaydirigubbakcemile3 ertesi gün aa yüzünde sivilce çıkmış hamile değilsin galiba kaydirigubbakcemile3 (ne alakaysa)kaydirigubbakcemile3

hanımağam sen dururken bize laf söylemek düşermi seni bekledik tabiki bu şerefli görev ancak sana yakışırkaydirigubbakcemile3 sorda feleği şaşsın kızcağazın gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalsın öle benim sınav geldi aklıma :) listeye yazılmak öle kolay olmadı yani

evet gerçekten kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaşıyorum zaten kaydirigubbakcemile3 neymiş kız o sınavlar kaydirigubbakcemile3 sor ama zor olmasın kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Bizler bu yüzden burda toplanıyoruz zaten çoğumuz gözümüzü açtığımız gibi iş yerlerimizde işe başlamadan topiğe dalıyoruz kaydirigubbakcemile3
peki canım soralım bakalım sen kaşındın :jeyyar: :roflol:

İnşallah sende bebeğin için gidersin doktora umarım hamilelik kontrolü olur jinekolog ziyaretin.... :Saruboceq:

ben iyiyim çok şükür canım geldiğimden beri esneyip duruyorum yatsam uyucam o derece yani ceren hanımda iyi maşallah sabah selamını verdi tekrar uyuma moduna geçti zaarrr mirmirmirmir
kıızzz deliiii doktoruda zor durumda bırakma yanılma payı varsa söylemesin zaten emin olmadan sonra insanın psikolojiside etkileniyor ister istemez onun söylediğine odaklanıp kendini motive ediyorsun sonradan değişirse alışman zor olur ve kafanda hep soru işareti kalır ya yine değişirse diye :uhm:
yani zorlama doktoru net görürsü o söyler zaten biliyorum insan çok merak ediyor ama annelerimizi düşün merakın gider biraz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla sivilceler adet belirtisidir ya aslında
yok anam yok alakası yok hamile kaldığımdan beri cildim mahvoldu yüzüm göğüslerimin üstü sırtım her yerim sivilce doldu hiç belli olmuyor valla belirtiler kız bebek annenin güzelliğini alırmış ya ahanda ben onu yaşıyorum işte bizim kız kanımı emdi demiri yedi iliğimi kemiğimi kuruttu yetmedi kaydadeğer babasının beğendiği bir güzellik vardı onuda çar çur etti şimdiden bencil yani kaydirigubbakcemile3

canım benim biz listeye sadık kalsın gelen arkadaşlar bizden kopmasın diye uğraşıyoruz ama bu sınavı geçmeden listeye dahil olan iki kişi oldu onları yakalasam sınava tabii tutucamda bir türlü denk gelemiyorumki. İşte bu yüzden liste belli bir zaman sonra kısalıyor kaydirigubbakcemile3

kumsalım günaydın canım iyiyiyiz çok şükür hava güzel olunca bizde iyi oluyoruz kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın
evet hava çok güzel bende iyiyim çok şükür canım sağol
iyiyiim bitanem çalışıyorum yoğunum biraz
kızlar ben birazcık yatıcam kendinme gelmiyorum
uykum geldi baya
sonra tekrar gelirim
hepinize kolay gelsin
tamam canım iyi uykular
günaydın kumsalcım nasılsın öyle yapmaya çalışıyorum canım ama ne kadar zor olduğunu anlıyosundur gelde içime anlat içim kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sağol seni çok iyi anlıyorum canımneler hissettiğinide çok iyi biliyorum ama biraz sabır Şeniz
kumsalım iyiyim canım yakutun iyi olmasınada sevindim
iyi olmana sevindim canım evet iyi ablası yerim onu ya çok tatlı
ay ne güzel çok sevindim canım allahın izniyle daha ne tekmeler gelicek
günaydın cerencim nasılsın ben rüyamda seni gördüm renkli ultrasonda cerenin suratını görmeye çalışıyodunuz cadı göstermiyodu yine sonra açıyodu ama çok tatlıydı
Günaydın çıtırlar,,
herkesi kocaman öpüyorum. Haftaya sınavlar var eğer benim aşılam olursa hiç dinlenemeyeceğim, bir sakıncası olur mu kızlar??

günaydın nesecim nasılsın canım nesecim haftaya biraz daha dikkat edersin kendine fazla yormazsın allahın izniyle bişi olmaz ne zaman yaptırıyosun başladınmı iğnelere

jasminn_23 isimli üyenin dikkatineeee

Liste için bizim bazı kriterlerimiz var ve senin bunlara uyman gerekiyor
1- Öncelikle düzenli bir şekilde topiğe gelip bizimle sohbet edecek kendinden haber vereceksin.
2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.
3- Her ay düzenli bir şekilde topiğe üyelik parasını belirtilen hesaplara yatıracaksın.
4- Biz burada aile gibiyizdir sende kendini ve buradakileri yabancı hissetmeyeceksin.
5- Bu şartlara uyduğun sürece listeye sende katılabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…