- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.121
beyazcım artık iyice sona yaklaşıyorsun senin adına çok heyecanlıyım dünde 3 tane mayıs annnesi sezeryanı vardı yanlı hatırlamıyorsam öyle söylemiştin sen nasıl yapacaksın canım doğumu normalmi yoksa sezeryanmı düşünüyorsun .
günaydın :CüvCüv: Bugün hava çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyor
Bulcuk iyi olmana sevindim canım .
Beyazcım inş. tahlil sonuçların güzel çıkar .
Jasmin genelde eşler utanıyor bende aldıramamıştım testi hadi bakalım güzel haberlerin olur inş. alıpta hemen yaapma sakın bekle tabi bekleyebilirsen ben bekleyemezdim hiç .
günaydın beyaz sağol canım haklısın ama bu bir oyun gibi ya eğlenceli bişey aslında tabi fazla uzamazsa eğlenceliiiii kaydirigubbakcemile3 valla olmasa bile bunu düşünmeye başlamak hayatıma ayrı bir renk kattı hele bebişin kendisi gelince nasıl olucak bilmiyorum Allah en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlısını versinnn bugün alamayabilirim testi ancak cumartesi alabilirim herhalde o zamanda adetime 4 gün kalmış olucak kaydirigubbakcemile3
günaydın canımcım nasılsın bugun
kesinlikleee beklemiycek ve yapıcak
evde test varken ben olmadık bi anda bianda bile test yapıyodum
sürekli aynı eczaneden alıyodum testi bide eczacılarda erkek
ııı şey yine tutmadıda bizim bi test daha alabilirmiyim gibi oluyodu
günaydın canımcım nasılsın bugun
kesinlikleee beklemiycek ve yapıcak
evde test varken ben olmadık bi anda bianda bile test yapıyodum
sürekli aynı eczaneden alıyodum testi bide eczacılarda erkek
ııı şey yine tutmadıda bizim bi test daha alabilirmiyim gibi oluyodu
günaydın canım nasılsın diş ağrı geçmiş sevindim yediklerine dikkat et tatlı tüketme bu aralargünaydın kızlaaarrrr
bugun herkez bomba gibi olur işallahhh
ben iyyyim çok şükürrr
demek bu alıcaksın sonuçlarını hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzheee unutmadan söyleyeyim,eşim dün tahlil sonuçlarını gösterememiş dr.a
doğum varmış sanırım başka bir hastasının erken çıkmış dr.bey
bugün gösterecekmiş bakalım hayırlısı
günaydın jasmin nasılsın canım bak gün sayma oluruna bırak test yapma şimdilik çok erken zaten test kitleri günün geçtikten sonra sonuç veriyor bekle güzelim biraz sabırgünaydın kızlar nasılsınız bugün hava çook güzel hepinize iyi günler diliyorum benim için şafak 6 :CüvCüv: eşime eczaneden test almasını söledim ben alamam utanırım sen al dedi kaydirigubbakcemile3
günaydın beyazcım nasılın elin nasıl olduBulcuk+, jasminn_23, kumsal+, pembeinci
hepinize günaydınn
günaydın pembe nasılsın canımgünaydın :CüvCüv: Bugün hava çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyor
Bulcuk iyi olmana sevindim canım .
Beyazcım inş. tahlil sonuçların güzel çıkar .
Jasmin genelde eşler utanıyor bende aldıramamıştım testi hadi bakalım güzel haberlerin olur inş. alıpta hemen yaapma sakın bekle tabi bekleyebilirsen ben bekleyemezdim hiç .
günaydın cnm hoşgeldin,iyiiyz sen nasılsın?
yakut normale döndü mü cnm?
:roflol: :roflol: ben sürekli değişik eczanelerden alıyordum hatta eşim nerde satılıyorsa alsakya şunu toptan biryerden eczanemi gezeceğiz habire diyordu delikafadulden
evet cnm az kaldı
bende çok heyecanlanıyorum doğrusu,bir yandan hemen kucağıma almak istiyorum meleğimi,bir yandan da onu çok özliycem böyle hep yanımda korumam altında nereye gitsem benimle
hareketleri falan öyle çok alıştım ki
ben normal istiyorum cnm doğumu
bakalım birkaç hafta sonra randevum var bebişin kilosuna göre bakıcak dr.biraz iri bir bebk dedi
normal yapamayabilirsin dedi dr.um bekliyoruz artık
ama şartlar müsait olursa normal istiyorum onun heyeanı daha başka
gece mi olur gündüz mü yarın mı 3 hafta sonra mı belli değil ya
en iyisi bence
evet cnm dün 3 mayıs annesi sezeryan yaptı
biri ikiz toplam 4 bebğimiz var,
şimdiye kadar toplam 5 anne ve 7 bebeğimiz oldu
insan çok heyecanlanıyor valla:dance:
canım inş bakalım hayırlı haberler veririsin bize:1hug:
günaydın canım nasılsın diş ağrı geçmiş sevindim yediklerine dikkat et tatlı tüketme bu aralar
demek bu alıcaksın sonuçlarını hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz
günaydın jasmin nasılsın canım bak gün sayma oluruna bırak test yapma şimdilik çok erken zaten test kitleri günün geçtikten sonra sonuç veriyor bekle güzelim biraz sabır
günaydın beyazcım nasılın elin nasıl oldu
günaydın pembe nasılsın canım
hoşgördük bende iyiyim beyazcım bi yarmazlık yokdün akşam keyfi yerindeydi kafese elimi soktum kaçmadı baya sevdim sabahta uyandırdı bizi cçok tatlı yaaaa
ay söylemeyi unuttum kızlar bugün serviste gelirken ilk defa bebeğimi hissettim ufacık pıt pıt hareket hissettim içimde tamam dedim bu bebiş bağırsak hareketi falan değil oyüzden çok mutluyum minicik bir hisstmek bile nasıl mutlu hissediyor kimbilir ilerleyen zamanlarını düşünemiyorum
:roflol: :roflol: ben sürekli değişik eczanelerden alıyordum hatta eşim nerde satılıyorsa alsakya şunu toptan biryerden eczanemi gezeceğiz habire diyordu delikafadulden
evet bende öyle dedim hep sonra iki defa çift çizgiyi gördüm oysaki hamile değildim bi heves bi heves sonu hüsran son testimde direkt kan testi yaptırmıştımvalla biliyomusun varsa kan testinden önce evde kendim öğrenmek istiyorum o çift çizgiyi görecem illaki kaydirigubbakcemile3 bide ömür boyu saklarım herhalde çıkarsa kaydirigubbakcemile3 nasıl saklayabilirsem önce çamaşır suyuna bandırıp sonra saklarım herhalde kaydirigubbakcemile3 ayy sabah sabah hamilelerin midelerini kaldırdım kaydirigubbakcemile3
günaydın canım nasılsın diş ağrı geçmiş sevindim yediklerine dikkat et tatlı tüketme bu aralar
demek bu alıcaksın sonuçlarını hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz
günaydın jasmin nasılsın canım bak gün sayma oluruna bırak test yapma şimdilik çok erken zaten test kitleri günün geçtikten sonra sonuç veriyor bekle güzelim biraz sabır
günaydın beyazcım nasılın elin nasıl oldu
günaydın pembe nasılsın canım
hoşgördük bende iyiyim beyazcım bi yarmazlık yokdün akşam keyfi yerindeydi kafese elimi soktum kaçmadı baya sevdim sabahta uyandırdı bizi cçok tatlı yaaaa
kızlar ben birazcık yatıcam kendinme gelmiyorum
uykum geldi baya
sonra tekrar gelirim
hepinize kolay gelsin
zaten tahminimce sonuçtan eşimden bile önce ilk sizin haberiniz olucak galiba kaydirigubbakcemile3
canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasılsın birtanem? sen görmek çok güzel hayatım :) hele neşeli görmek daha da güzel tatlı cadım benim :)
canım, birtanem ben de çok özlüyorum inan... işe başlamakla hala iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum, inanılmaz yoruluyorum, bu akşam toplantı vardı Allahtan ptesiye ertelendi de ben de eve geldim hemen... evet doğumdan sonra seninle burada sohbetlerimiz azalacak, hatta bir müddet hiç olamayacak ama inşallah sonradan bir yoluna koyarız bunu, gerçi haziranda biz de tekneye taşınacağız ama ara ara gelip kontrol edeceğim tabii ki burayı :) bu arada doktor randevumu yarına aldım, okula yakın çünkü doktorun muayenehanesi, hazır okula gitmişken yarın halledeyim Cuma günü tekrar o yolları tepmeyeyim dedim :) yarın saat 11.45'de randevum, o saatte dersim yok Allahtan :) yani yarın büyük gün canım, inşallah pıt pıtları duyarım :)
hehehehe boşuna cadı demiyorum ki sana ben :)
kızlaaaaaaaaaaaaar yukarıda Ceren'e yazdım ama görmezseniz diye buraya da yazayım dedim, ben doktora yarın gidiyorum pıt pıtları duymak için, bu gece ne olur dua edin canlarım :)
Merhaba herkese...
Bugun ultrasona girdim. Bebemiz cok sukur iyi. Fakat plasenta hala asagidaymis ve dr. 4 hafta sonrasina bir ultrason daha yazdi. Eger o zamanda plasenta hala asagida olursa, sezeryan tarihi belirlenecek. Hakkimizda hayirlisi olsun...
günaydın kızlaaarrrr
bugun herkez bomba gibi olur işallahhh
ben iyyyim çok şükürrr
heee unutmadan söyleyeyim,eşim dün tahlil sonuçlarını gösterememiş dr.a
doğum varmış sanırım başka bir hastasının erken çıkmış dr.bey
bugün gösterecekmiş bakalım hayırlısı
günaydın kızlar nasılsınız bugün hava çook güzel hepinize iyi günler diliyorum benim için şafak 6 :CüvCüv: eşime eczaneden test almasını söledim ben alamam utanırım sen al dedi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız
kızlar ben birazcık yatıcam kendinme gelmiyorum
uykum geldi baya
sonra tekrar gelirim
hepinize kolay gelsin
ay söylemeyi unuttum kızlar bugün serviste gelirken ilk defa bebeğimi hissettim ufacık pıt pıt hareket hissettim içimde tamam dedim bu bebiş bağırsak hareketi falan değil oyüzden çok mutluyum minicik bir hisstmek bile nasıl mutlu hissediyor kimbilir ilerleyen zamanlarını düşünemiyorum
ayy süperrr hihoyyytay söylemeyi unuttum kızlar bugün serviste gelirken ilk defa bebeğimi hissettim ufacık pıt pıt hareket hissettim içimde tamam dedim bu bebiş bağırsak hareketi falan değil oyüzden çok mutluyum minicik bir hisstmek bile nasıl mutlu hissediyor kimbilir ilerleyen zamanlarını düşünemiyorum
çok güzel bir duygu olsa gerek hele bebek karnında iyice büyüdüğünde karnına dokunduğunda onun bedenini hissetmek dahada güzel olucak senin için Allah olmayan herkese nasip etsinnn
günaydın cicimHerkese kocamaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrr ne var ne yokkkkk herkes iyimi keyifler yerindemi bugün?
Bu gün bütün dualarımız filiz ablaya hayırlı haberlerle gelir inşallahhhhhhhhhhhh
ben şimdi geçmişe bir göz atayım hemencecik online sohbete yetişicem canlarımmmm.....
Günaydın çıtırlar,,
herkesi kocaman öpüyorum. Haftaya sınavlar var eğer benim aşılam olursa hiç dinlenemeyeceğim, bir sakıncası olur mu kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?