Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet cnm az kaldı
bende çok heyecanlanıyorum doğrusu,bir yandan hemen kucağıma almak istiyorum meleğimi,bir yandan da onu çok özliycem böyle hep yanımda korumam altında nereye gitsem benimle
hareketleri falan öyle çok alıştım ki
ben normal istiyorum cnm doğumu
bakalım birkaç hafta sonra randevum var bebişin kilosuna göre bakıcak dr.biraz iri bir bebk dedi
normal yapamayabilirsin dedi dr.um bekliyoruz artık
ama şartlar müsait olursa normal istiyorum onun heyeanı daha başka
gece mi olur gündüz mü yarın mı 3 hafta sonra mı belli değil ya
en iyisi bence
evet cnm dün 3 mayıs annesi sezeryan yaptı
biri ikiz toplam 4 bebğimiz var,
şimdiye kadar toplam 5 anne ve 7 bebeğimiz oldu
insan çok heyecanlanıyor valla:dance:

tşekkür ederim canım sağol beni en iyi sizler anlıyorsunuzdur zaten aynı şeyleri yaşamışsınız o yüzden burda olmak ayrıca bir güzel valla eşimi evden gönderir göndermez bilgisayara oturup burayı açar oldum kaydirigubbakcemile3

canım inş bakalım hayırlı haberler veririsin bize:1hug:

:roflol: :roflol: ben sürekli değişik eczanelerden alıyordum hatta eşim nerde satılıyorsa alsakya şunu toptan biryerden eczanemi gezeceğiz habire diyordu delikafadulden

valla biliyomusun varsa kan testinden önce evde kendim öğrenmek istiyorum o çift çizgiyi görecem illaki kaydirigubbakcemile3 bide ömür boyu saklarım herhalde çıkarsa kaydirigubbakcemile3 nasıl saklayabilirsem önce çamaşır suyuna bandırıp sonra saklarım herhalde kaydirigubbakcemile3 ayy sabah sabah hamilelerin midelerini kaldırdım kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaaarrrr
bugun herkez bomba gibi olur işallahhh
ben iyyyim çok şükürrr
günaydın canım nasılsın diş ağrı geçmiş sevindim yediklerine dikkat et tatlı tüketme bu aralar
demek bu alıcaksın sonuçlarını hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz
günaydın jasmin nasılsın canım bak gün sayma oluruna bırak test yapma şimdilik çok erken zaten test kitleri günün geçtikten sonra sonuç veriyor bekle güzelim biraz sabır
Bulcuk+, jasminn_23, kumsal+, pembeinci
hepinize günaydınn
günaydın beyazcım nasılın elin nasıl oldu
günaydın pembe nasılsın canım

günaydın cnm hoşgeldin,iyiiyz sen nasılsın?
yakut normale döndü mü cnm?

hoşgördük bende iyiyim beyazcım bi yarmazlık yokdün akşam keyfi yerindeydi kafese elimi soktum kaçmadı baya sevdim sabahta uyandırdı bizi cçok tatlı yaaaa

:roflol: :roflol: ben sürekli değişik eczanelerden alıyordum hatta eşim nerde satılıyorsa alsakya şunu toptan biryerden eczanemi gezeceğiz habire diyordu delikafadulden

bende elimde olsa yedi sekiz tane alacam her güne bir test kaydirigubbakcemile3 bunu yapacam yani sonunda galiba kaydirigubbakcemile3 çift çizgi çıkana kadar, zorla çıkarıcam o çizgiyi kaydirigubbakcemile3

Maşallah iri bir bebek olacakmış demek daha güzel bakımıda kolay oluyor canım ama iriyse sezeryanla alıyorlar Canım sağlıkla dünyaya gelsinde inş. Maşallh mayıs gelmeden bebişler çoğalmış sende inş. hayırlısıyla dünyaya getiririsin bebişini canım

Bu arada elin nasıl oldu demin soracaktım unuttum.

günaydın kumsalcım nasılsın öyle yapmaya çalışıyorum canım ama ne kadar zor olduğunu anlıyosundur gelde içime anlat içim kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3

ay söylemeyi unuttum kızlar bugün serviste gelirken ilk defa bebeğimi hissettim ufacık pıt pıt hareket hissettim içimde tamam dedim bu bebiş bağırsak hareketi falan değil oyüzden çok mutluyum minicik bir hisstmek bile nasıl mutlu hissediyor kimbilir ilerleyen zamanlarını düşünemiyorum

çok güzel bir duygu olsa gerek hele bebek karnında iyice büyüdüğünde karnına dokunduğunda onun bedenini hissetmek dahada güzel olucak senin için Allah olmayan herkese nasip etsinnn

Herkese kocamaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrr ne var ne yokkkkk herkes iyimi keyifler yerindemi bugün?
Bu gün bütün dualarımız filiz ablaya hayırlı haberlerle gelir inşallahhhhhhhhhhhh
ben şimdi geçmişe bir göz atayım hemencecik online sohbete yetişicem canlarımmmm.....

Günaydın çıtırlar,,
herkesi kocaman öpüyorum. Haftaya sınavlar var eğer benim aşılam olursa hiç dinlenemeyeceğim, bir sakıncası olur mu kızlar??

:roflol::roflol:
evet bende öyle dedim hep sonra iki defa çift çizgiyi gördüm oysaki hamile değildim bi heves bi heves sonu hüsran son testimde direkt kan testi yaptırmıştım
idrar testi beni kesmemeye başladı:roflol::roflol:

evet canım iiyim çok şükürr
bende dün bi kedi gördüm satılıyo minicik Allahım öyle şekerki ayakta uyyo kafası öne düşüyo kaldıryo ama çok üzlüdüm annesinden kardeşlerinden ayırmışlar bi kafese koymuşlarr yanlız kalmışş bütün gün evde olsam ve bahçem olsa hiç düşünemden alcaktım valla içim gitti

kızlar ben birazcık yatıcam kendinme gelmiyorum
uykum geldi baya
sonra tekrar gelirim
hepinize kolay gelsin

yat canım iyi uykularr

zaten tahminimce sonuçtan eşimden bile önce ilk sizin haberiniz olucak galiba kaydirigubbakcemile3

evet burda online testler oluyor :1rolleyes:

ablammm canım benim dün akşam sana yetişemedim geldiğini gördüm ama benim çıkmam gerekti araçta gelince hoooppp koştum ben tabii gidiyorum bile diyemedim. Canımsın sen yaaaa zamanı geçerekte olsa yazdıklarını okumak beni mutlu ediyor valla...
Nasıl özlemişim seni nasıl anlatamammmm Şeniz
birtanem ablaların güzeli bugün tüm kalbimle yüreğimle senin için dua edeceğim Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallahhhhh ablammmmm.... Sen gönlünü içini ferah tut hayırlısı ne ise o olsun unutmaaa....

Bu arada cadımı oldum ben yine :çok üzgünüm:
Sende benim zamanlarıma gel hayırlısı ile o zaman sorarım ben sana herşey nasıl fazla geliyor anlarsın uykusuz gecelerde mirmirmirmir

Menzil Gülü hoş geldin canım nasılsın?
Bir dahaki kontrolden sonra bizede haber ver mutlaka tatlım allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım....

günaydın kızlaaarrrr
bugun herkez bomba gibi olur işallahhh
ben iyyyim çok şükürrr

Günaydın canımmmm.....
Evet herkes bomba gibi olsun ama patlamasın kaydirigubbakcemile3
dilini ısır kendine nazar değdirme kızzz

hadi bakalım hayırlısı canım bizde bekliyoruz sonuçları sabırla....

Günaydın canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın
baya baya alıştın sende buraya baksana evde olduğun halde erkenden geliyorsun yanımıza anlaşılan sende de bağımlılık olduk kaydirigubbakcemile3
kııızzz daha çok erken hele bir günün geçsinde öyle yap testi üzme boşuna yıpratma kendini.....

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın bitanem nasılsın? Dün gece uyuyabildinmi şekerim?

kızlar ben birazcık yatıcam kendinme gelmiyorum
uykum geldi baya
sonra tekrar gelirim
hepinize kolay gelsin

ayyy ne güzel yaa gün içinde yapılan şekerlemeler çok iyi oluyor hele hamilelikte
hadi yat dinlen sen canım bizim yerimizede uyu mirmirmirmir

ayyy canım benim yaaa nasıl heyecanlı bir durum dimi İnşallah daha kuvvetli tekmelerinidi hissedeceksin o zaman sende benim gibi yalvaracaksın bebeğine ne olur biraz uyu annem diye kaydirigubbakcemile3

ayy süperrr hihoyyyt
demek artık içimizi keşfedip doknuşlar yapmaya başladı velet

çok güzel bir duygu olsa gerek hele bebek karnında iyice büyüdüğünde karnına dokunduğunda onun bedenini hissetmek dahada güzel olucak senin için Allah olmayan herkese nasip etsinnn

amiiinnn herkesee sağlıkla sıhhatle bebekler nasip etisn :Saruboceq:

günaydın cicim
filiz ablayı merkal bekliyoruuzz güzel haberler getircek bizee
:Saruboceq:
Günaydın çıtırlar,,
herkesi kocaman öpüyorum. Haftaya sınavlar var eğer benim aşılam olursa hiç dinlenemeyeceğim, bir sakıncası olur mu kızlar??

günaydın neşecim
senin içinde en sonunda filiz abla için düşündüğümüz planı uygulucaz okuldan attırma planı kötükedihüso yoksa böyle yorul yorul nereye kadar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…