Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet ya onlar için ne doktor ne kontrol hiçbirşey yokmuş olmayınca beklentide olmuyormuş tabi ama 9 ay beklemekte zor ya cidden ben bir ay daha sıkıcam dişimi tamam doktoru kafalamak yok :bbo:

günaydın cerencim nasılsın ben rüyamda seni gördüm renkli ultrasonda cerenin suratını görmeye çalışıyodunuz cadı göstermiyodu yine sonra açıyodu ama çok tatlıydı

Canım benim yaaaa burda konuşa konuşa en sonunda rüyalarda da buluşuyoruz yani heee nasılb ir bilinç altı ise ilahi ben bile göremedim kız daha.....
Bak şimdi heyecan yaptımm ee nasıldı kız ceren kime benziyordu anlatsana banamı babasınamı? Ayyy ben bir ay nasıl beklicem şimdi tekrar yaa şu doktorda nerden aklıma soktu üç boyutluyu ben ne güzel düşünmüyordum uyuyan yılanı uyandırdı resmen

burcum bende hiç kıyamam hayvanlara hele bide yavruysa canım kıymam ya

cerencim iyiyim canım sağol evet uyuyabildim

günaydın çiğdemcim nasılsın

kaydirigubbakcemile3 ay ne şanslısın yaa hem hamilesin hemde kızın olucakkkk bende kız çocuklarını çooookkk seviyorum ve Allah biliyor ya bana bağlı olsa ben kızım olmasını isterim tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil ikisinin yeri ayrı ama kızlar daha bi farklı sanki yaaaa kaydirigubbakcemile2

evet ya onlar için ne doktor ne kontrol hiçbirşey yokmuş olmayınca beklentide olmuyormuş tabi ama 9 ay beklemekte zor ya cidden ben bir ay daha sıkıcam dişimi tamam doktoru kafalamak yok :bbo:

kızzz düşünsene doğduğu an öğreniyorsun cinsiyetini ve 9 ay muallaktasın
kız mı erkek mi diye :uhm:
biz yine çok şanslıyızz valla
bırak cinsiyeti incecik damarlarına yüz hatlarına kadar görebiliyoruz bebeklerimizi (ben her ne kadar cereni görememiş olsamda kaydirigubbakcemile3 )
gerçi eskilerinde kendisine göre kocakarı usulü yöntemleri varmış
yok hamilenin olduğu oda da oturacağı minderlerin altına birine makas birine bıçak koyarlarmış hamile hangisine oturursa işte ona göre cinsiyet belirlenirmiş makas=kız bıçak=erkek
birde göğüsten bir iki damla suya süt damlatırlarmış süt dibe çökerse erkek üste çıkarsa kız derlermiş
buna benzer daha neler neler duyda inanma kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
burcum bende hiç kıyamam hayvanlara hele bide yavruysa canım kıymam ya

cerencim iyiyim canım sağol evet uyuyabildim

günaydın çiğdemcim nasılsın

Uykunu aldın demek bu gün formdasın yani
ama sanırım yoğunsun

Bu arada özeline baktınmı cicimmmmmmmm

Teşekkür ederim canımmm darısı bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla sıhhatle
Rabbim gönlüne göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah

ayyy canım benim yaaa nasıl heyecanlı bir durum dimi İnşallah daha kuvvetli tekmelerinidi hissedeceksin o zaman sende benim gibi yalvaracaksın bebeğine ne olur biraz uyu annem diye kaydirigubbakcemile3

cerenim o kadar büyük bir heyecanla bekliyorum ki o tekmeleri hissetmek için
delikafadulden

1-evde olduğum ve müsait olduğum sürece giricem canım zaten başka şansım yok kaydirigubbakcemile3
2-zaten başka bir topiğe yazmıyorum artık kadın olduğumdan beri kaydirigubbakcemile3
3-aidatlar ne kadar kaydirigubbakcemile3 ona göre kiralıyım topiği
4-zaten öyle düşünmesem yazmam canım gerçekten çok sağolun
5-sağlığım sıhhatim ve zamanım izin verdiği sürece uyacağım inşallah kaydirigubbakcemile2

cerenim o kadar büyük bir heyecanla bekliyorum ki o tekmeleri hissetmek için
delikafadulden

bende öyleydim inan gülüm sabrım taşıyordu bazen hadi bee niye hareket etmiyor bu kız diyordum söyleniyordum bazen ma gel gör şimdi beni kızz o günlerimi arar oldum aman maşallah kıpır kıpır olması iyide yavvvvv bu çocuk daha ne kadarki hiçmi yorulmuyor biraz uyusa.... Sende o günlere gelince anlarsın bak doktorum özellikle söyledi bana çikolata yersen çocuk çok hareketli olur dedi aklında bulunsun bir kaç hafta sonra kendini dene bak çikolata ye ve göbeğini dinle eminim seninki içerde kuduruyor olucak

aynen öyle oldu nasıl etkilendiysem artık kime benziyodu bilmem ama annesinden daha güzeldi şaka bi yana tombul yankalı hafif saçlı hafif çekik gözlüydü sanki çok tatlı çok

evet uykymuı aldım canım çok yoğunuz bugün şimdi bakıyorum

peki canım oy birliği ile karar verilmiştir topiğimize üyesin sende
tabii listeyede giriceksin sorular bu kadarla sınırlı değil sırada ikinci sınav var hazırmısın?

:roflol: :roflol:

peki canım oy birliği ile karar verilmiştir topiğimize üyesin sende
tabii listeyede giriceksin sorular bu kadarla sınırlı değil sırada ikinci sınav var hazırmısın?

:roflol: :roflol:

hadi yaaaa kaydirigubbakcemile3 bak ben sınavı geçerim ama sonra pişman olmayın amaaan bu kızda delirtti bizi sorularıyla demeyinnn kaydirigubbakcemile3

Bunu unutmuyacağım çikolata yazdım aklımın bir köşesine
Gerçi çikolatadan midem kalkıyor ama ilerleyen günlerde geçer inş.

Amanın sınav var En son sınavı ben olmuştum kaydirigubbakcemile2

kızzz ben senin cevaplarını hatırlamıyorum ne zamandı senin sınav sen ne zaman geldin bizim topiğe :uhm:

ayyy canım benimmm demek hafif çekik gözlüydü desene o zaman gözler ben
yanaklarda tombikse aynı babası
kel değildi yani bebiş heee hihoyyyt hihoyyyt
biraz anneden biraz babadan almış demekkk nede olsa ikimizin ortak çalışması :roflol: :roflol:

Tamam canım sen işlerine bak ama bizide ihmal etme fazla olurmu....

jasmin sınavda başarılar dilerim tatlım Şeniz

ilk sınavı başarı ile geçti arkadaş
bakalım ikincide ne olacak :roflol:

hadi yaaaa kaydirigubbakcemile3 bak ben sınavı geçerim ama sonra pişman olmayın amaaan bu kızda delirtti bizi sorularıyla demeyinnn kaydirigubbakcemile3

korkmayız anam sen meraklanma biz burda ne sorular soruyor cevaplıyoruz sen dua et bizim +18 zamanlarımıza denk gelmedin
Biz bir açılırsak utancından yazamaz hale gelirsin kaydirigubbakcemile3

Bunu unutmuyacağım çikolata yazdım aklımın bir köşesine
Gerçi çikolatadan midem kalkıyor ama ilerleyen günlerde geçer inş.

canımmm bende ilk zamanlar çok sevdiğim halde tatlıdan midem kalkardı ama zamanla herşey normale dönüyor rahat ol ve çikolatayı unutma

Toiğimize yakışır bir üye daha delüüüüüüüü

bencede :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…