E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.161
Bizler bu yüzden burda toplanıyoruz zaten çoğumuz gözümüzü açtığımız gibi iş yerlerimizde işe başlamadan topiğe dalıyoruz kaydirigubbakcemile3
peki canım soralım bakalım sen kaşındın :jeyyar: :roflol:
İnşallah sende bebeğin için gidersin doktora umarım hamilelik kontrolü olur jinekolog ziyaretin.... :Saruboceq:
ben iyiyim çok şükür canım geldiğimden beri esneyip duruyorum yatsam uyucam o derece yani ceren hanımda iyi maşallah sabah selamını verdi tekrar uyuma moduna geçti zaarrr mirmirmirmir
kıızzz deliiii doktoruda zor durumda bırakma yanılma payı varsa söylemesin zaten emin olmadan sonra insanın psikolojiside etkileniyor ister istemez onun söylediğine odaklanıp kendini motive ediyorsun sonradan değişirse alışman zor olur ve kafanda hep soru işareti kalır ya yine değişirse diye :uhm:
yani zorlama doktoru net görürsü o söyler zaten biliyorum insan çok merak ediyor ama annelerimizi düşün merakın gider biraz kaydirigubbakcemile3
günaydın cerencim nasılsın ben rüyamda seni gördüm renkli ultrasonda cerenin suratını görmeye çalışıyodunuz cadı göstermiyodu yine sonra açıyodu ama çok tatlıydı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla sivilceler adet belirtisidir ya aslında
yok anam yok alakası yok hamile kaldığımdan beri cildim mahvoldu yüzüm göğüslerimin üstü sırtım her yerim sivilce doldu hiç belli olmuyor valla belirtiler kız bebek annenin güzelliğini alırmış ya ahanda ben onu yaşıyorum işte bizim kız kanımı emdi demiri yedi iliğimi kemiğimi kuruttu yetmedi kaydadeğer babasının beğendiği bir güzellik vardı onuda çar çur etti şimdiden bencil yani kaydirigubbakcemile3
canım benim biz listeye sadık kalsın gelen arkadaşlar bizden kopmasın diye uğraşıyoruz ama bu sınavı geçmeden listeye dahil olan iki kişi oldu onları yakalasam sınava tabii tutucamda bir türlü denk gelemiyorumki. İşte bu yüzden liste belli bir zaman sonra kısalıyor kaydirigubbakcemile3
evet ya onlar için ne doktor ne kontrol hiçbirşey yokmuş olmayınca beklentide olmuyormuş tabi ama 9 ay beklemekte zor ya cidden ben bir ay daha sıkıcam dişimi tamam doktoru kafalamak yok :bbo:
burcum bende hiç kıyamam hayvanlara hele bide yavruysa canım kıymam ya
cerencim iyiyim canım sağol evet uyuyabildim
günaydın çiğdemcim nasılsın
kaydirigubbakcemile3 ay ne şanslısın yaa hem hamilesin hemde kızın olucakkkk bende kız çocuklarını çooookkk seviyorum ve Allah biliyor ya bana bağlı olsa ben kızım olmasını isterim tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil ikisinin yeri ayrı ama kızlar daha bi farklı sanki yaaaa kaydirigubbakcemile2
ayyy canım benim yaaa nasıl heyecanlı bir durum dimi İnşallah daha kuvvetli tekmelerinidi hissedeceksin o zaman sende benim gibi yalvaracaksın bebeğine ne olur biraz uyu annem diye kaydirigubbakcemile3
jasminn_23 isimli üyenin dikkatineeee
Liste için bizim bazı kriterlerimiz var ve senin bunlara uyman gerekiyor
1- Öncelikle düzenli bir şekilde topiğe gelip bizimle sohbet edecek kendinden haber vereceksin.
2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.
3- Her ay düzenli bir şekilde topiğe üyelik parasını belirtilen hesaplara yatıracaksın.
4- Biz burada aile gibiyizdir sende kendini ve buradakileri yabancı hissetmeyeceksin.
5- Bu şartlara uyduğun sürece listeye sende katılabilirsin....
cerenim o kadar büyük bir heyecanla bekliyorum ki o tekmeleri hissetmek için
delikafadulden
aynen öyle oldu nasıl etkilendiysem artık kime benziyodu bilmem ama annesinden daha güzeldi şaka bi yana tombul yankalı hafif saçlı hafif çekik gözlüydü sanki çok tatlı çokCanım benim yaaaa burda konuşa konuşa en sonunda rüyalarda da buluşuyoruz yani heee nasılb ir bilinç altı ise ilahi ben bile göremedim kız daha.....
Bak şimdi heyecan yaptımm ee nasıldı kız ceren kime benziyordu anlatsana banamı babasınamı? Ayyy ben bir ay nasıl beklicem şimdi tekrar yaa şu doktorda nerden aklıma soktu üç boyutluyu ben ne güzel düşünmüyordum uyuyan yılanı uyandırdı resmen
Uykunu aldın demek bu gün formdasın yani
ama sanırım yoğunsun
Bu arada özeline baktınmı cicimmmmmmmm
Teşekkür ederim canımmm darısı bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla sıhhatle
Rabbim gönlüne göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah
1-evde olduğum ve müsait olduğum sürece giricem canım zaten başka şansım yok kaydirigubbakcemile3
2-zaten başka bir topiğe yazmıyorum artık kadın olduğumdan beri kaydirigubbakcemile3
3-aidatlar ne kadar kaydirigubbakcemile3 ona göre kiralıyım topiği
4-zaten öyle düşünmesem yazmam canım gerçekten çok sağolun
5-sağlığım sıhhatim ve zamanım izin verdiği sürece uyacağım inşallah kaydirigubbakcemile2
peki canım oy birliği ile karar verilmiştir topiğimize üyesin sende
tabii listeyede giriceksin sorular bu kadarla sınırlı değil sırada ikinci sınav var hazırmısın?
:roflol: :roflol:
bende öyleydim inan gülüm sabrım taşıyordu bazen hadi bee niye hareket etmiyor bu kız diyordum söyleniyordum bazen ma gel gör şimdi beni kızz o günlerimi arar oldum aman maşallah kıpır kıpır olması iyide yavvvvv bu çocuk daha ne kadarki hiçmi yorulmuyor biraz uyusa.... Sende o günlere gelince anlarsın bak doktorum özellikle söyledi bana çikolata yersen çocuk çok hareketli olur dedi aklında bulunsun bir kaç hafta sonra kendini dene bak çikolata ye ve göbeğini dinle eminim seninki içerde kuduruyor olucak
Amanın sınav var En son sınavı ben olmuştum kaydirigubbakcemile2
aynen öyle oldu nasıl etkilendiysem artık kime benziyodu bilmem ama annesinden daha güzeldi şaka bi yana tombul yankalı hafif saçlı hafif çekik gözlüydü sanki çok tatlı çok
evet uykymuı aldım canım çok yoğunuz bugün şimdi bakıyorum
jasmin sınavda başarılar dilerim tatlım Şeniz
hadi yaaaa kaydirigubbakcemile3 bak ben sınavı geçerim ama sonra pişman olmayın amaaan bu kızda delirtti bizi sorularıyla demeyinnn kaydirigubbakcemile3
kızzz ben senin cevaplarını hatırlamıyorum ne zamandı senin sınav sen ne zaman geldin bizim topiğe :uhm:
:
hadi yaaaa kaydirigubbakcemile3 bak ben sınavı geçerim ama sonra pişman olmayın amaaan bu kızda delirtti bizi sorularıyla demeyinnn kaydirigubbakcemile3
Bunu unutmuyacağım çikolata yazdım aklımın bir köşesine
Gerçi çikolatadan midem kalkıyor ama ilerleyen günlerde geçer inş.
Toiğimize yakışır bir üye daha delüüüüüüüü
Toiğimize yakışır bir üye daha delüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?