Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

benim evimde 3.senem henüz hiç bir komşuyu kabul etmiş değilim kaydirigubbakcemile3

ahh keşke böyle olsa valla:roflol:

olur anam olur bizde öyle mesela laf aramızda kaydirigubbakcemile3
dermişimmmmmmmmm

ceren harikasın ya gene koptum karikatürler harika kukuna penis giridmi hahahahahhakaydirigubbakcemile3

kukuma penis girmese burda işim ne
ceren gökten zembille inmedi yaa :roflol:

kızlar ben çıkıyorum inşaşlah güzel haberlerele yarın burdayım kendinize iyi bakın çok heyecanlıyım çoookkkk hepinizi öpüyorumm

hadi bakalım güzel haberlerle gel bekliyoruz

yarın sabahta ikili tarama var ben geçe gelirim merak etmeyin emi ballarım peteklerim mujk

tamam cicim söylediğin iyi oldu meraklanırdık valla :uhm:

benim evimde 3.senem henüz hiç bir komşuyu kabul etmiş değilim kaydirigubbakcemile3

boşverrrrrrrrr bir eksiğinmi var
3 yıldır gelmemişler çokta mühimdi :dilcikar:

kızlar ben çıkıyorum inşaşlah güzel haberlerele yarın burdayım kendinize iyi bakın çok heyecanlıyım çoookkkk hepinizi öpüyorumm
hadi bakalım cnm güzel haberlerle gel inş

ne bilem yahu gelelim deiler işte gelip çıksınlar aradn diye bende kabul ttim ne yapalım
3-5 kişi gelirler şimdi
diğerleri de gelmeyi versinler

kızlar bende kaçayım
yemek yapmadım daha ne yapsam diye düşünüyorum bakalım dolabı açalım neler var
hepinzii öptüm görürüşürz

beyazım sen hamile olduğunu unutuyorsun galiba ne kadar çok temizlik yapıyorsun yorma kendini

Cerencim yazılarını okudum güzel bilgilerdi ama karikatürler süperdi kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçayım
yemek yapmadım daha ne yapsam diye düşünüyorum bakalım dolabı açalım neler var
hepinzii öptüm görürüşürz

hadi gitde yap yemeğini fazlada yorma kendini
sana kolay gele bacımmmm

beyazım sen hamile olduğunu unutuyorsun galiba ne kadar çok temizlik yapıyorsun yorma kendini

Cerencim yazılarını okudum güzel bilgilerdi ama karikatürler süperdi kaydirigubbakcemile3

beğendiğine sevindim :roflol: :roflol:

beyazcım yap bakalım eline sağlık şimdidenn ımmm çok güsel olmuş kaydirigubbakcemile3

ne o kızzz acıktınmıııııı cokacimcoook

çiğdemcim güzel haberlerle gel canım

cerencim yazılar ve karikatürler için teşekkür ederim çok güzeldi

beyazcım çok yoruyosun kendini ahhhh beyaz ahhhhhh temizlik yaparken doğurucan heee

kızlar ben kapıyorumm azıcık işim var o bitincede saat geirim giderim
hepinie iyi akşamlarr öptüm çok

iyi akşamlar burcu kendine ve bebeğine iyi bak canım :a015:

kızlarrrrr banada müsaade canlarım elimde işler var yine pat diye kapatır giderim size yazamadan o yüzden şimdiden yazıyorum artık yarın grş. inşallah canlarımmmmm
hepiniz kendinize çok iyi bakın öpüyorum byeeeeeeee.........

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................39. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................31. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6.İerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................25. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
9.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

kolay gelsin cerencim sanada iyi akşamlar çok öpüyorum Şeniz

kızlaaaaaaaaaaaar bugün sizi kaçırmadan gelip yazayım dedim, herhalde Ceren'im söylemiştir size, bugün bebeişimin pıt pıtlarını duyduk Rabbime binlerce kere şükür, o kadar mutluyum ki, kalp atışlarını görünce nasıl ağladım size anlatamam, şimdi aklıma geldikçe ve us resmine bakarken gözlerim doluyor, bugünü o kadar uzun bir zamandır bekliyordum ki, hepiniz biliyorsunuz... henüz geçmişi okumadım, birazdan okuyacağım, ama hamile olduğum haberini verdiğimden beri hepiniz tek yürek olup benim için dua ettiniz canlarım, tek tek teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum, kötü günümde hepiniz yanımdaydınız, iyi günümde yine yanımdasınız, iyi ki varsınız canım kardeşlerim benim :) bu arada bebişim 7+3 müş, doktor 12 mm olduğunu söyledi, kalp atışları da gayet normalmiş... yalnız bir kistim olduğunu söyledi, ama bu kistin bir ay sonra kendiliğinden yok olabileceğini belirtti, çatlamamış bir yumurta imiş... neyse ilişki yasak, 15 gün sonra tekrar görmek üzere çağırdı :)

Öncelikle gözünaydın canım gerçekten çok sevindim senin adına rabbim inş. sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip eder. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…