Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz inan bu hafta boyunca aklım hep sendeydi geçen hafta demiştim yaa bizim iş yerinde millet çifter çifter yıllık izne çıkıo dolayısıyla akşam 8 lere kadar durmadan çalışıyoruz o yüzden çok özledim sizleri bende doğum iznine çıkıyorum die yıllık iznim yok ona ekleyecekler ama aklım hep sendeydi neyse atlattık bu vartayı dimi :))) artık bebişlerimizi bekliyoruz

iyiyim hayatım, hem de hiç olmadığım kadar iyiyim :) bir yandan Annem'i seyrediyorum bir yandan buraya takılıyorum :) sen nasılsın canım, neler yapıyorsun?

bizde akşaüstü gaza geldik kuzucuğuma bebek arabası almaya gittik ama puseti kalmamış sipariş verdiler pazartesi alacaz uyku setiyle alt değiştirme minderie sipariş ettim eksik bitmior ablacım daha çok eksiğimiz var allahım alışveriş yapma günlerini sanad göstersin inş dra gittiğimde bile aklımda sen vardın ablacım benim bile içim içime sığmıyor şu anda seni düşünemiyorum allahım yavrumuza sağlık sıhat ömür versin inş

sağol birtanem :) canım arkadaşım benim :) ben de çok özledim valla seninle sohbet etmeyi, neyse hayırlısıyla şu işleri hallet, doğum iznine çık bol bol sohbet ederiz :) canım sağol gerçekten bu vartayı atlattık, inşallah gerisi de iyi gelir ve yolunda gider de bebişime sağlıkla kavuşurum... hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah :)

ayyy canım benim yaaaa... sağol birtanem, o kadar tatlısın ki :) amin canım, Allah hepimizin yavrusuna sağlık, sıhhat ve uzun ömür versin :) hiç sorma öyle bir mutlulukmuş ki bu, hayali çok sönük kaldı düşününce :)

eksikler biter mi hiç? ama bebek için alışveriş yapmak eminim çok zevklidir, amin canım inşallah Rabbim bana da göstersin o günleri :)

nurcum nasılsın canım vallahi bende bir ara bayağı alışverişe dalmıştım şimdi durakladım ama eksikleri düşündükçe afakanlar basıo nasıl yetişecem yaa daha odamı yapsam yoksa bi beşikmi alsam ona bile karar veremedim ismine kara veremedim kociş dioki sende bu kararsızlık varken bu çocuk askere giderken kendi ismini koyar daha almam gereken çoooook şey var

eveeeeeet bana müsaade kızlar, çok uykum geldi :) yarın evdeyim nasılsa, yarın görüşürüz canlarım, çok öpüyorum, iyi geceleeeeeeeeeeeer :)

inşallah ablacım inşallah o günleri beraber görecez:Saruboceq::Saruboceq:

bende öpüyorum hepinizi kızlar ölüyorum yorgunluktan zaten milletin izni bitene kadar ben bitecem :))))
hafta sonu görüşürüz ben ancak o zaman girebiliyorum c.teside doktor randevum var oğluşumu görücem inşallah sağılığı sıhhati yerindedir

evet canım bizim yazlık kıyafetlerimizi teyzemiz almış tembihledi bizi sakın almayın diye bizde diğer eksiklerine bakıyoruz hem oda yapacaz hemde ufak bi beşik aldık ama osu busu derken oooo bir sürü şey çıktı yazıyorum unutmayayım diye emziği biberonu bile eksik daha:)
eveeeeeet bana müsaade kızlar, çok uykum geldi :) yarın evdeyim nasılsa, yarın görüşürüz canlarım, çok öpüyorum, iyi geceleeeeeeeeeeeer :)

iyi geceler ablacım tatlı rüyalar miniğimizede güzel annesinede:1hug:

maşallah ablacım kuzucuğuna,inan seninle beraber çok sevindik valla,bu sefer oldu bak,Allah gönlüne göre verdi ablam:dance::dance::dance::dance:

kızlr bizde bugün dra gittik kuzucuğum 1220 gram olmuş maşallah çok tatlıydı teyzeleri

maşallah ilaydaya maşallah

günaydın kızlar herkeslere günaydın
kahvaltımızı yaptık,annem gelecek şimdi bişeyler hazırlayacağız
sonrada gelsin komşularkaydirigubbakcemile2

Günaydın topiğin güzel çıtırları hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Herkese hayırlı Cumalar canlarım... Haftanın son gününde size harika bir gün diliyorum :sm_cool: inşallah çalışanlar için bugün hızlı ve sorunsuz geçer :)

alemsin yaaaa kaydirigubbakcemile3
maşallah ablacım kuzucuğuna,inan seninle beraber çok sevindik valla,bu sefer oldu bak,Allah gönlüne göre verdi ablam:dance::dance::dance::dance:

maşallah ilaydaya maşallah
evet canım haklısın, inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider :)
günaydın kızlar herkeslere günaydın
kahvaltımızı yaptık,annem gelecek şimdi bişeyler hazırlayacağız
sonrada gelsin komşularkaydirigubbakcemile2
heeee dün bahsediyordun komşular falan, saat kaçta gelecekler gülüm? çok yorma kendini sakın, neyse annen yardımcı olur en azından :) kolay gelsin canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…