- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.401
ablacım nasılsın iyi akşamlar naspıyorsun
iyiyim hayatım, hem de hiç olmadığım kadar iyiyim :) bir yandan Annem'i seyrediyorum bir yandan buraya takılıyorum :) sen nasılsın canım, neler yapıyorsun?
filiz inan bu hafta boyunca aklım hep sendeydi geçen hafta demiştim yaa bizim iş yerinde millet çifter çifter yıllık izne çıkıo dolayısıyla akşam 8 lere kadar durmadan çalışıyoruz o yüzden çok özledim sizleri bende doğum iznine çıkıyorum die yıllık iznim yok ona ekleyecekler ama aklım hep sendeydi neyse atlattık bu vartayı dimi :))) artık bebişlerimizi bekliyoruz
bizde akşaüstü gaza geldik kuzucuğuma bebek arabası almaya gittik ama puseti kalmamış sipariş verdiler pazartesi alacaz uyku setiyle alt değiştirme minderie sipariş ettim eksik bitmior ablacım daha çok eksiğimiz var allahım alışveriş yapma günlerini sanad göstersin inş dra gittiğimde bile aklımda sen vardın ablacım benim bile içim içime sığmıyor şu anda seni düşünemiyorum allahım yavrumuza sağlık sıhat ömür versin inş
nurcum nasılsın canım vallahi bende bir ara bayağı alışverişe dalmıştım şimdi durakladım ama eksikleri düşündükçe afakanlar basıo nasıl yetişecem yaa daha odamı yapsam yoksa bi beşikmi alsam ona bile karar veremedim ismine kara veremedim kociş dioki sende bu kararsızlık varken bu çocuk askere giderken kendi ismini koyar daha almam gereken çoooook şey varbizde akşaüstü gaza geldik kuzucuğuma bebek arabası almaya gittik ama puseti kalmamış sipariş verdiler pazartesi alacaz uyku setiyle alt değiştirme minderie sipariş ettim eksik bitmior ablacım daha çok eksiğimiz var allahım alışveriş yapma günlerini sanad göstersin inş dra gittiğimde bile aklımda sen vardın ablacım benim bile içim içime sığmıyor şu anda seni düşünemiyorum allahım yavrumuza sağlık sıhat ömür versin inş
ayyy canım benim yaaaa... sağol birtanem, o kadar tatlısın ki :) amin canım, Allah hepimizin yavrusuna sağlık, sıhhat ve uzun ömür versin :) hiç sorma öyle bir mutlulukmuş ki bu, hayali çok sönük kaldı düşününce :)
eksikler biter mi hiç? ama bebek için alışveriş yapmak eminim çok zevklidir, amin canım inşallah Rabbim bana da göstersin o günleri :)
evet canım bizim yazlık kıyafetlerimizi teyzemiz almış tembihledi bizi sakın almayın diye bizde diğer eksiklerine bakıyoruz hem oda yapacaz hemde ufak bi beşik aldık ama osu busu derken oooo bir sürü şey çıktı yazıyorum unutmayayım diye emziği biberonu bile eksik daha:)nurcum nasılsın canım vallahi bende bir ara bayağı alışverişe dalmıştım şimdi durakladım ama eksikleri düşündükçe afakanlar basıo nasıl yetişecem yaa daha odamı yapsam yoksa bi beşikmi alsam ona bile karar veremedim ismine kara veremedim kociş dioki sende bu kararsızlık varken bu çocuk askere giderken kendi ismini koyar daha almam gereken çoooook şey var
eveeeeeet bana müsaade kızlar, çok uykum geldi :) yarın evdeyim nasılsa, yarın görüşürüz canlarım, çok öpüyorum, iyi geceleeeeeeeeeeeer :)
Sagolasin canim...Insallah sen ve bebisinde iyisinizdir...menzilcim senden haber alamıyordum ne zamandan beri bebişinin iyi olmasına çok sevindim siz ikiniz iyi olunda sezeryan olsun nolcak kendine iii bak canım
maşallah ablacım kuzucuğuna,inan seninle beraber çok sevindik valla,bu sefer oldu bak,Allah gönlüne göre verdi ablam:dance::dance::dance::dance:kızlaaaaaaaaaaaar bugün sizi kaçırmadan gelip yazayım dedim, herhalde Ceren'im söylemiştir size, bugün bebeişimin pıt pıtlarını duyduk Rabbime binlerce kere şükür, o kadar mutluyum ki, kalp atışlarını görünce nasıl ağladım size anlatamam, şimdi aklıma geldikçe ve us resmine bakarken gözlerim doluyor, bugünü o kadar uzun bir zamandır bekliyordum ki, hepiniz biliyorsunuz... henüz geçmişi okumadım, birazdan okuyacağım, ama hamile olduğum haberini verdiğimden beri hepiniz tek yürek olup benim için dua ettiniz canlarım, tek tek teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum, kötü günümde hepiniz yanımdaydınız, iyi günümde yine yanımdasınız, iyi ki varsınız canım kardeşlerim benim :) bu arada bebişim 7+3 müş, doktor 12 mm olduğunu söyledi, kalp atışları da gayet normalmiş... yalnız bir kistim olduğunu söyledi, ama bu kistin bir ay sonra kendiliğinden yok olabileceğini belirtti, çatlamamış bir yumurta imiş... neyse ilişki yasak, 15 gün sonra tekrar görmek üzere çağırdı :)
kızlr bizde bugün dra gittik kuzucuğum 1220 gram olmuş maşallah çok tatlıydı teyzeleri
alemsin yaaaa kaydirigubbakcemile3nurcum nasılsın canım vallahi bende bir ara bayağı alışverişe dalmıştım şimdi durakladım ama eksikleri düşündükçe afakanlar basıo nasıl yetişecem yaa daha odamı yapsam yoksa bi beşikmi alsam ona bile karar veremedim ismine kara veremedim kociş dioki sende bu kararsızlık varken bu çocuk askere giderken kendi ismini koyar daha almam gereken çoooook şey var
evet canım haklısın, inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider :)maşallah ablacım kuzucuğuna,inan seninle beraber çok sevindik valla,bu sefer oldu bak,Allah gönlüne göre verdi ablam:dance::dance::dance::dance:
maşallah ilaydaya maşallah
heeee dün bahsediyordun komşular falan, saat kaçta gelecekler gülüm? çok yorma kendini sakın, neyse annen yardımcı olur en azından :) kolay gelsin canımcımgünaydın kızlar herkeslere günaydın
kahvaltımızı yaptık,annem gelecek şimdi bişeyler hazırlayacağız
sonrada gelsin komşularkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?