Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ablacım canım benim allahıma binlerce şükür bugün mutlu etti biz ne kadar mutluyum şu anda hihoyyythihoyyyt rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim

Öncelikle gözünaydın canım gerçekten çok sevindim senin adına rabbim inş. sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip eder. :1hug:
sağol incicim :) o kadar mutluyum ki anlatamam :) amiiiiiiiiin cabım amiiiin, inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelikten sonra sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)
Ablacım canım benim allahıma binlerce şükür bugün mutlu etti biz ne kadar mutluyum şu anda hihoyyythihoyyyt rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim
amiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiin, canım nurum :) acayip bir huzur ve mutluluk var içimde :) ne güzel bir duyguymuş meğer :)

kızlr bizde bugün dra gittik kuzucuğum 1220 gram olmuş maşallah çok tatlıydı teyzeleri

ablam gözün aydın çok sevindim duyunca inşallah sorunsuz ve rahat bi hamilelik dönemi geçirirsin rabbim kucağına almayıda kokusunuda duymayıda nasip etsin tebrik ederim
kızlr bizde bugün dra gittik kuzucuğum 1220 gram olmuş maşallah çok tatlıydı teyzeleri

maşallah nurcum allah nazarlardan saklasın kızımızı

kızlar ben şimdi çıkıyorum dayanamadım son kez bakıyım dedim hepinize tekrar iyi akşamalar

oh maşallah annesi, canım benim :) tatlı olmaz mı? yerim ben onu :)
canım sağol birtanem :) darısı senin, Neşe'nin ve Jasmin'in başına inşallah en kısa zamanda :)

iyi akşamlar tatlım :)

filiz abla bende sana bakmak için girmiştim bugün siteye.çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin inşallah...

filiz abla ne kadar tatlı bir insansın çok teşekkür ederim temennilerin için Allah razı olsun Allah senide sağlığıyla sıhhatiyle kolaycana bebeğine vaktinde kavuştursun inşallahh
canım benim inşallah en kısa zamanda sen de hamile kalacaksın ve sen de bizlerin yaşadığı bu endişeleri, mutlulukları birbir yaşayacaksın canım, iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim birtanem, amin :)
Canım hayırlısı olsun inşallah :) herşey yolunda gidecek merak etme hayatım, kendini sakın strese sokma... Biliyorsun bebekler korkuları, endişeleri hissederler. Napalım Rabbinm nasıl isterse öyle doğacak bebeklerimiz sezaryan ya da normal :) sağlıklı doğsunlar da gerisi önemli değil hayatım :) hadi güzel haberlerini bekliyoruz... bu arada benssenb'den haber var mı hiç? haberleşiyor musunuz? ya kibele? hiç sesleri solukları çıkmıyor... inşallah herşey yolundadır herkes için :)
canım benim sağol iyi dileklerin için :) iyi ki varsınız :)
sonuçlar şu saat itibariyle belli olmuştur herhalde... nasıl?
günaydın kızlar nasılsınız bugün hava çook güzel hepinize iyi günler diliyorum benim için şafak 6 eşime eczaneden test almasını söledim ben alamam utanırım sen al dedi kaydirigubbakcemile3
:roflol: kız erkekler alır mı hiç? :roflol: alemsin valla... sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün inşallah
ay valla alemsiniz siz :roflol:
zaten tahminimce sonuçtan eşimden bile önce ilk sizin haberiniz olucak galiba
zaten hep öyle oldu burda... kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım :)
canımsın benim canım :)
Günaydın çıtırlar,,
herkesi kocaman öpüyorum. Haftaya sınavlar var eğer benim aşılam olursa hiç dinlenemeyeceğim, bir sakıncası olur mu kızlar??
ama dinlenmesen bile kendini aşırı yormayacaksın hayatım, çok dikkatli hareket etmen lazım :)
Sen de benim canımsın... Yarın bol bol konuşacağız hayatım :) evet sen bir cadısın hem de benim tatlı cadım kaydirigubbakcemile3
canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiim tatlım Burcum :)
aaaaa Neşe'ye de aynı sabotaj ha? hadi bakalım kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum bugün filiz ablaya bol bol dua edelim tamam mı çok öpüldünüz gelince haberdar ederim sizi
canımsın benim, birtanem :) dualarımızın karşılığını aldık bugün çok şükür... İnşallah bundan sonrası da iyi gider canımcım :)
ay nerde ne zaman kim dedi delikafadulden ay nolur sen bi bakıver ceren yaa nolur nolur nolurr ay bi bak

ya tüh ya kıza geçmiş olsun senağlama allah yardımcısı olsun filiz ablayada bol şans
teşekkür ederim hayatım :)
canımsın benim... birtaneeeeeeeeeeeeeeeeem :1hug: seni çok seviyorum kız cadı Şeniz
çok çok çok ama çok güzel, kız ağlattın beni yine senağlama
ayyy beyaz bende çok sevindim valla içim kıpır kıpır oldu heyecandan
Sonunda oldu işte inşallah bundan sonra dahada güzel haberler alıcaz allahımın izini ile inşallahhhh
sağolun kızlar sağolun, hepiniz sağolun varolun, varlığınız beni öyle mutlu ediyor ki :) iyi ki varsınız :)
selam kızlar.
filiz ablaya bakmaya girmiştim,ve haberi aldım çok şükür rabbime.allahım tamamına erdirsin...
canım benim, çok teşekkür ederim :)
valla iyiyim dersem yalan olur cerencim.bir dünya sıkıntıyla boğuşuyorum.allah sonumu hayırlı etsin.benimde dualarınıza ihtiyacım var...
dualarımız seninle hayatım, özeline yazdım, görmüşsündür, her zaman yanındayız :)
sağol Cerencim haber verdiğin için... inşallah mavişim şu zor günleri bir an önce atlatır
çok ama çok sevindim allaha şükürler olsun ablacım allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh maşallah
sağol birtanem, darısı başına inşallah :)
özeline uzun uzun yazdım hayatım, o yüzden burada tekrar etmiyorum birtanem, sadece tek söyleyeceğim sakın korkma, endişelenme... herşey yolunda gidecek :) ben buna bütün kalbimle inanıyorum tatlım :)
günün en güzel haberi oldu Allahım çok büyüksün demekten başka ne denirki Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin
sağol canım, desteğinizi bilmek çok güzel :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
doğum yaptığı haberinide burdan yazmak nasip olur inşallah hayırlısı ile......
amiiiiiiiiiiiiiin inşallah canım :)
hayırlısıyla geçecek canım, bu günler de geçecek ve oğlunu kucağına aldığın gün tüm bu zor günleri unutacaksın hayatım :)
ceren ne güzel müjdeler vermişsin bize böyle çok sevindim
Filiz abla nasıl sevinmiştir kimbilir allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inş.
hem de nasıl? o kalp atışlarını duyduğum anda ağlamaya başladım, okula gelene kadar da suratımda aptal bir gülümsemeyle ağladım :) amin canım, amiiiin hepimiz inşallah :)
kızlar kendinize iyi bakın.öpüldünüz.
filiz ablaya çok sevindiğimi iletirsiniz...
canım sen de kendine dikkat et ve iyi bak :) ben de öptüm :)
ayy geçmişi okuyodum dayanamadım
şükürler olsunnn rüzgar deniz bebeğimiz iyiymiş bizimleymiş
eveeeeeeeeeeeeet :teytey: :teytey: :teytey:
amiiiiiiiiiiiiiiin güzelim amiiiiiiiiiiin... valla ne güzel olur öyle resimler :)
inşallah güzelim :)
yarın sabahta ikili tarama var ben geçe gelirim merak etmeyin emi ballarım peteklerim mujk
güzel haberlerle gel inşallah canım :) yarın bekliyoruz seni :)
bende doğum hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum senağlama çok duygulandım
kıyamaaaaaam :)
filiz abla bende sana bakmak için girmiştim bugün siteye.çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin inşallah...
sağol birtanem :) Allah hepimizin sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım

Filiz ablacim benssenb den benimde haberim yok. Valla kayboluverdi ortalardan.. Kibele ise banlandi. Ondan dolayi giremiyor ama cok iyi.

Dedigin gibi hersey Allahtan, hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun..

SAT'a göre 7+1'di bugün, ultrasonda 7+3 çıktı :) çok şaşırdım :)

Canım erken mi yumurtladın yoksa:)) çok sevindim iyi haberlerine canım çok şükür...Darısı başımıza inşallah..

Maşallah canım aman dikkat et kendine..

Canım takvimin çok güzel olmuş.

oh maşallah annesi, canım benim :) tatlı olmaz mı? yerim ben onu :)

canım sağol birtanem :) darısı senin, Neşe'nin ve Jasmin'in başına inşallah en kısa zamanda :)

iyi akşamlar tatlım :)

Amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla versin ,inşallah

Ne güzel haberler bunlar. Seni çok tebrik ediyorum canım. İnşallah sağlıkla bebişine kavuşursun...Herkes bebişlerine kavuşur inşallah..

filizciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm
sırf senin için girdim bu akşam deli gibi güzel haberlerini bekliyordum nasıl mutluyum anlatamam allah ım hepimize kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallahhhhhhhhh
inan senin kadar bizde bekledik bu mutlu haberi çok şükür aldık sıhhatlegüzel haberlerini

Filiz ablacim benssenb den benimde haberim yok. Valla kayboluverdi ortalardan.. Kibele ise banlandi. Ondan dolayi giremiyor ama cok iyi.

menzilcim senden haber alamıyordum ne zamandan beri bebişinin iyi olmasına çok sevindim siz ikiniz iyi olunda sezeryan olsun nolcak kendine iii bak canım

meraba kızlar.bende geldim aranıza.11+2 günlük hamileyim.maaşallah ne kadar kalabalık burası.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hoşgeldin aramıza :)

hmmm... anladım canım, hay Allah üzüldüm ya, neyse inşallah yakında kibele gelir, benssenb'den de bir haber alırız.

evet canım, herşey Allahtan, sakın endişelenme :)
Canım erken mi yumurtladın yoksa:)) çok sevindim iyi haberlerine canım çok şükür...Darısı başımıza inşallah..
amiiiiiiiiiiiiin canım, hadi bakalım sırada sen ve kumsal var :) yeni gelen arkadaşımız jasmin de inşallah bir an önce kavuşur bebişine :) dualarım sizlerle canım :)
sağol birtaneeeeeeeeeeeeeeeeem, ne kadar harikasınız, ne kadar içtensiniz hepiniz :) hepinizi çok ama çok seviyorum :) amiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... çok bekledik değil mi? bu gece rahat bir uyku uyuyabileceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…