- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.381
kızlaaaaaaaaaaaar bugün sizi kaçırmadan gelip yazayım dedim, herhalde Ceren'im söylemiştir size, bugün bebeişimin pıt pıtlarını duyduk Rabbime binlerce kere şükür, o kadar mutluyum ki, kalp atışlarını görünce nasıl ağladım size anlatamam, şimdi aklıma geldikçe ve us resmine bakarken gözlerim doluyor, bugünü o kadar uzun bir zamandır bekliyordum ki, hepiniz biliyorsunuz... henüz geçmişi okumadım, birazdan okuyacağım, ama hamile olduğum haberini verdiğimden beri hepiniz tek yürek olup benim için dua ettiniz canlarım, tek tek teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum, kötü günümde hepiniz yanımdaydınız, iyi günümde yine yanımdasınız, iyi ki varsınız canım kardeşlerim benim :) bu arada bebişim 7+3 müş, doktor 12 mm olduğunu söyledi, kalp atışları da gayet normalmiş... yalnız bir kistim olduğunu söyledi, ama bu kistin bir ay sonra kendiliğinden yok olabileceğini belirtti, çatlamamış bir yumurta imiş... neyse ilişki yasak, 15 gün sonra tekrar görmek üzere çağırdı :)
sağol incicim :) o kadar mutluyum ki anlatamam :) amiiiiiiiiin cabım amiiiin, inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelikten sonra sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)Öncelikle gözünaydın canım gerçekten çok sevindim senin adına rabbim inş. sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip eder. :1hug:
amiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiin, canım nurum :) acayip bir huzur ve mutluluk var içimde :) ne güzel bir duyguymuş meğer :)Ablacım canım benim allahıma binlerce şükür bugün mutlu etti biz ne kadar mutluyum şu anda hihoyyythihoyyyt rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim
kızlr bizde bugün dra gittik kuzucuğum 1220 gram olmuş maşallah çok tatlıydı teyzeleri
ablam gözün aydın çok sevindim duyunca inşallah sorunsuz ve rahat bi hamilelik dönemi geçirirsin rabbim kucağına almayıda kokusunuda duymayıda nasip etsin tebrik ederimkızlaaaaaaaaaaaar bugün sizi kaçırmadan gelip yazayım dedim, herhalde Ceren'im söylemiştir size, bugün bebeişimin pıt pıtlarını duyduk Rabbime binlerce kere şükür, o kadar mutluyum ki, kalp atışlarını görünce nasıl ağladım size anlatamam, şimdi aklıma geldikçe ve us resmine bakarken gözlerim doluyor, bugünü o kadar uzun bir zamandır bekliyordum ki, hepiniz biliyorsunuz... henüz geçmişi okumadım, birazdan okuyacağım, ama hamile olduğum haberini verdiğimden beri hepiniz tek yürek olup benim için dua ettiniz canlarım, tek tek teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum, kötü günümde hepiniz yanımdaydınız, iyi günümde yine yanımdasınız, iyi ki varsınız canım kardeşlerim benim :) bu arada bebişim 7+3 müş, doktor 12 mm olduğunu söyledi, kalp atışları da gayet normalmiş... yalnız bir kistim olduğunu söyledi, ama bu kistin bir ay sonra kendiliğinden yok olabileceğini belirtti, çatlamamış bir yumurta imiş... neyse ilişki yasak, 15 gün sonra tekrar görmek üzere çağırdı :)
kızlr bizde bugün dra gittik kuzucuğum 1220 gram olmuş maşallah çok tatlıydı teyzeleri
oh maşallah annesi, canım benim :) tatlı olmaz mı? yerim ben onu :)kızlr bizde bugün dra gittik kuzucuğum 1220 gram olmuş maşallah çok tatlıydı teyzeleri
canım sağol birtanem :) darısı senin, Neşe'nin ve Jasmin'in başına inşallah en kısa zamanda :)ablam gözün aydın çok sevindim duyunca inşallah sorunsuz ve rahat bi hamilelik dönemi geçirirsin rabbim kucağına almayıda kokusunuda duymayıda nasip etsin tebrik ederim
maşallah nurcum allah nazarlardan saklasın kızımızı
kızlar ben şimdi çıkıyorum dayanamadım son kez bakıyım dedim hepinize tekrar iyi akşamalar
canım benim inşallah en kısa zamanda sen de hamile kalacaksın ve sen de bizlerin yaşadığı bu endişeleri, mutlulukları birbir yaşayacaksın canım, iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim birtanem, amin :)filiz abla ne kadar tatlı bir insansın çok teşekkür ederim temennilerin için Allah razı olsun Allah senide sağlığıyla sıhhatiyle kolaycana bebeğine vaktinde kavuştursun inşallahh
Canım hayırlısı olsun inşallah :) herşey yolunda gidecek merak etme hayatım, kendini sakın strese sokma... Biliyorsun bebekler korkuları, endişeleri hissederler. Napalım Rabbinm nasıl isterse öyle doğacak bebeklerimiz sezaryan ya da normal :) sağlıklı doğsunlar da gerisi önemli değil hayatım :) hadi güzel haberlerini bekliyoruz... bu arada benssenb'den haber var mı hiç? haberleşiyor musunuz? ya kibele? hiç sesleri solukları çıkmıyor... inşallah herşey yolundadır herkes için :)Merhaba herkese...
Bugun ultrasona girdim. Bebemiz cok sukur iyi. Fakat plasenta hala asagidaymis ve dr. 4 hafta sonrasina bir ultrason daha yazdi. Eger o zamanda plasenta hala asagida olursa, sezeryan tarihi belirlenecek. Hakkimizda hayirlisi olsun...
canım benim sağol iyi dileklerin için :) iyi ki varsınız :)günaydın burcucum maşallah kız sana erkencisin bugün
menzil gülü inan sevindim bebğinin iyi olmasına şekerim
nur 3.doz mu dediler cnm sana
ben 2 doz yaptırdım,3.doz olacak demediler hiç
filiz ablam dualarımız seninle inş güzel haberlerle gelirsin
sonuçlar şu saat itibariyle belli olmuştur herhalde... nasıl?heee unutmadan söyleyeyim,eşim dün tahlil sonuçlarını gösterememiş dr.a
doğum varmış sanırım başka bir hastasının erken çıkmış dr.bey
bugün gösterecekmiş bakalım hayırlısı
:roflol: kız erkekler alır mı hiç? :roflol: alemsin valla... sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün inşallahgünaydın kızlar nasılsınız bugün hava çook güzel hepinize iyi günler diliyorum benim için şafak 6 eşime eczaneden test almasını söledim ben alamam utanırım sen al dedi kaydirigubbakcemile3
ay valla alemsiniz siz :roflol:günaydın canımcım nasılsın bugun
kesinlikleee beklemiycek ve yapıcak
evde test varken ben olmadık bi anda bianda bile test yapıyodum
sürekli aynı eczaneden alıyodum testi bide eczacılarda erkek
ııı şey yine tutmadıda bizim bi test daha alabilirmiyim gibi oluyodu
zaten hep öyle oldu burda... kaydirigubbakcemile3zaten tahminimce sonuçtan eşimden bile önce ilk sizin haberiniz olucak galiba
gözün aydın canım :)ay söylemeyi unuttum kızlar bugün serviste gelirken ilk defa bebeğimi hissettim ufacık pıt pıt hareket hissettim içimde tamam dedim bu bebiş bağırsak hareketi falan değil oyüzden çok mutluyum minicik bir hisstmek bile nasıl mutlu hissediyor kimbilir ilerleyen zamanlarını düşünemiyorum
canımsın benim canım :)Herkese kocamaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrr ne var ne yokkkkk herkes iyimi keyifler yerindemi bugün?
Bu gün bütün dualarımız filiz ablaya hayırlı haberlerle gelir inşallahhhhhhhhhhhh
ben şimdi geçmişe bir göz atayım hemencecik online sohbete yetişicem canlarımmmm.....
ama dinlenmesen bile kendini aşırı yormayacaksın hayatım, çok dikkatli hareket etmen lazım :)Günaydın çıtırlar,,
herkesi kocaman öpüyorum. Haftaya sınavlar var eğer benim aşılam olursa hiç dinlenemeyeceğim, bir sakıncası olur mu kızlar??
Sen de benim canımsın... Yarın bol bol konuşacağız hayatım :) evet sen bir cadısın hem de benim tatlı cadım kaydirigubbakcemile3ablammm canım benim dün akşam sana yetişemedim geldiğini gördüm ama benim çıkmam gerekti araçta gelince hoooppp koştum ben tabii gidiyorum bile diyemedim. Canımsın sen yaaaa zamanı geçerekte olsa yazdıklarını okumak beni mutlu ediyor valla...
Nasıl özlemişim seni nasıl anlatamammmm
birtanem ablaların güzeli bugün tüm kalbimle yüreğimle senin için dua edeceğim Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallahhhhh ablammmmm.... Sen gönlünü içini ferah tut hayırlısı ne ise o olsun unutmaaa....
Bu arada cadımı oldum ben yine
Sende benim zamanlarıma gel hayırlısı ile o zaman sorarım ben sana herşey nasıl fazla geliyor anlarsın uykusuz gecelerde mirmirmirmir
canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiim tatlım Burcum :)günaydın cicim
filiz ablayı merkal bekliyoruuzz güzel haberler getircek bizee
günaydın neşecim
senin içinde en sonunda filiz abla için düşündüğümüz planı uygulucaz okuldan attırma planı.. yoksa böyle yorul yorul nereye kadar yahu
canımsın benim, birtanem :) dualarımızın karşılığını aldık bugün çok şükür... İnşallah bundan sonrası da iyi gider canımcım :)kızlar ben çıkıyorum bugün filiz ablaya bol bol dua edelim tamam mı çok öpüldünüz gelince haberdar ederim sizi
teşekkür ederim hayatım :)ay nerde ne zaman kim dedi delikafadulden ay nolur sen bi bakıver ceren yaa nolur nolur nolurr ay bi bak
ya tüh ya kıza geçmiş olsun senağlama allah yardımcısı olsun filiz ablayada bol şans
canımsın benim... birtaneeeeeeeeeeeeeeeeem :1hug: seni çok seviyorum kız cadı Şenizallahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonunda dualarımızzzzzzzz kabul olduuuuuuuuuuuuuuuuu alllaaahııııııııımmmmmmmmmmmm ne kadar büyüksün rabbimmmmmmmmmmm
Canlarım ciğerlerim bitanelerimmmmmmmmmmmm
Ablamla görüştüm şimdi yani filiz ablayla (RüzgarDeniz)
Pıt Pıtları duymuşlarrrrr herşey çok güzelmiş ohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeee nasıl sevindim mutlu oldum anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaaaa valla gözlerim doldu sevinçten mutluluktannnnnnn
Darısı tüm bekleyen ve isteyenlerin başına sağlıkla inşallahhhhhhhhhhhh
haydin kızlarrrrrrrrrrr oturmayamı geldikkkkkkkkkkkkkkk
:dance: :dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
e-la-lem ne der-se de-sin
hayde hayde hayde hayde haydeeeeeeeeeeeeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey:
çok çok çok ama çok güzel, kız ağlattın beni yine senağlama
sağolun kızlar sağolun, hepiniz sağolun varolun, varlığınız beni öyle mutlu ediyor ki :) iyi ki varsınız :)ayyy beyaz bende çok sevindim valla içim kıpır kıpır oldu heyecandan
Sonunda oldu işte inşallah bundan sonra dahada güzel haberler alıcaz allahımın izini ile inşallahhhh
canım benim, çok teşekkür ederim :)selam kızlar.
filiz ablaya bakmaya girmiştim,ve haberi aldım çok şükür rabbime.allahım tamamına erdirsin...
dualarımız seninle hayatım, özeline yazdım, görmüşsündür, her zaman yanındayız :)valla iyiyim dersem yalan olur cerencim.bir dünya sıkıntıyla boğuşuyorum.allah sonumu hayırlı etsin.benimde dualarınıza ihtiyacım var...
sağol Cerencim haber verdiğin için... inşallah mavişim şu zor günleri bir an önce atlatırkızlarrrr şimdi mavi denizlede görüştüm sabah baya kötüymüş yine bulantı baş ağrısı felan bu sebeple hastaneye gitmişler dr. kontrole çağırmuş sanırım biraz daha dinlenmesi gerekecek evde haberiniz olsun şimdilik iyiydi bu dönemi sanırım yarı yatarak yarı çalışarak geçirecek başka türlü olmıcak.
Haberiniz olsun canlarım merak etmeyin herşey iyi yaniiii.....
sağol birtanem, darısı başına inşallah :)çok ama çok sevindim allaha şükürler olsun ablacım allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh maşallah
özeline uzun uzun yazdım hayatım, o yüzden burada tekrar etmiyorum birtanem, sadece tek söyleyeceğim sakın korkma, endişelenme... herşey yolunda gidecek :) ben buna bütün kalbimle inanıyorum tatlım :)sağol cerencim çok sağol.enfeksiyon başlamış hemde ciddi boyutta.plesenta aşağıda ve bebişimde başını tam plesentanın yanına yaslamış.biraz ayakta kalıp hareket edince ağrı başlıyor ve buda risk.doktorum kanama olmadığı sürece sorun yok diyor ama resmen dünyayla bağlantım koptu.hareketlerim sınırlandı.ilk bebeğin haftasına gelmek üzereyim korkum 10 a katlandı.ağrılarım var daha ne anlatayım yetermi?
sağol canım, desteğinizi bilmek çok güzel :)günün en güzel haberi oldu Allahım çok büyüksün demekten başka ne denirki Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin
amiiiiiiiiiiiiiin inşallah canım :)aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
doğum yaptığı haberinide burdan yazmak nasip olur inşallah hayırlısı ile......
hayırlısıyla geçecek canım, bu günler de geçecek ve oğlunu kucağına aldığın gün tüm bu zor günleri unutacaksın hayatım :)cerencim çok sağol.evet doktorda öyle diyor orayı sevmiş sananeki diyor ama canımı yakıyor.kıymetlim o benim biliyor ya şımarıyor.allahım 30 haftalara bir gelsem şu riskli haftalarım bir bitse..sağol canım çok sağol...
hem de nasıl? o kalp atışlarını duyduğum anda ağlamaya başladım, okula gelene kadar da suratımda aptal bir gülümsemeyle ağladım :) amin canım, amiiiin hepimiz inşallah :)ceren ne güzel müjdeler vermişsin bize böyle çok sevindim
Filiz abla nasıl sevinmiştir kimbilir allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inş.
canım sen de kendine dikkat et ve iyi bak :) ben de öptüm :)kızlar kendinize iyi bakın.öpüldünüz.
filiz ablaya çok sevindiğimi iletirsiniz...
eveeeeeeeeeeeeet :teytey: :teytey: :teytey:ayy geçmişi okuyodum dayanamadım
şükürler olsunnn rüzgar deniz bebeğimiz iyiymiş bizimleymiş
amiiiiiiiiiiiiiiin güzelim amiiiiiiiiiiin... valla ne güzel olur öyle resimler :)ayy sevinçten elim ayama dolşatı ifade ekleyemedim böle kuru kuru olmadıı iki dakka sevinem sonra geçmişe geri dönem :teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi:
Allahım işallah kucağına aldığı günleridde görrüz
hepimizin kızlarrr bebeler kucağımızda hepimizin resminin olduğu bi liste yaparız işallahh :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah güzelim :)EVET canım aynen öyle oluyor çocuk suyun içinde şimdiden yüzme öğreniyor içerde kaydirigubbakcemile3
evet rğzgar denizimiz artık bizimle allaha şükürler olsunki :Saruboceq:
Canım benim inşallah allah o günleride göstersin bütün anne adaylarımız kucağında bebeleri ile resimler çekilip eklesin gör bak ne şık ne süpper bir liste yaparız o zaman....
güzel haberlerle gel inşallah canım :) yarın bekliyoruz seni :)yarın sabahta ikili tarama var ben geçe gelirim merak etmeyin emi ballarım peteklerim mujk
kıyamaaaaaam :)bende doğum hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum senağlama çok duygulandım
sağol birtanem :) Allah hepimizin sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canımfiliz abla bende sana bakmak için girmiştim bugün siteye.çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin inşallah...
SAT'a göre 7+1'di bugün, ultrasonda 7+3 çıktı :) çok şaşırdım :)
ablam gözün aydın çok sevindim duyunca inşallah sorunsuz ve rahat bi hamilelik dönemi geçirirsin rabbim kucağına almayıda kokusunuda duymayıda nasip etsin tebrik ederim
maşallah nurcum allah nazarlardan saklasın kızımızı
kızlar ben şimdi çıkıyorum dayanamadım son kez bakıyım dedim hepinize tekrar iyi akşamalar
oh maşallah annesi, canım benim :) tatlı olmaz mı? yerim ben onu :)
canım sağol birtanem :) darısı senin, Neşe'nin ve Jasmin'in başına inşallah en kısa zamanda :)
iyi akşamlar tatlım :)
kızlaaaaaaaaaaaar bugün sizi kaçırmadan gelip yazayım dedim, herhalde Ceren'im söylemiştir size, bugün bebeişimin pıt pıtlarını duyduk Rabbime binlerce kere şükür, o kadar mutluyum ki, kalp atışlarını görünce nasıl ağladım size anlatamam, şimdi aklıma geldikçe ve us resmine bakarken gözlerim doluyor, bugünü o kadar uzun bir zamandır bekliyordum ki, hepiniz biliyorsunuz... henüz geçmişi okumadım, birazdan okuyacağım, ama hamile olduğum haberini verdiğimden beri hepiniz tek yürek olup benim için dua ettiniz canlarım, tek tek teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum, kötü günümde hepiniz yanımdaydınız, iyi günümde yine yanımdasınız, iyi ki varsınız canım kardeşlerim benim :) bu arada bebişim 7+3 müş, doktor 12 mm olduğunu söyledi, kalp atışları da gayet normalmiş... yalnız bir kistim olduğunu söyledi, ama bu kistin bir ay sonra kendiliğinden yok olabileceğini belirtti, çatlamamış bir yumurta imiş... neyse ilişki yasak, 15 gün sonra tekrar görmek üzere çağırdı :)
filizciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmkızlaaaaaaaaaaaar bugün sizi kaçırmadan gelip yazayım dedim, herhalde Ceren'im söylemiştir size, bugün bebeişimin pıt pıtlarını duyduk Rabbime binlerce kere şükür, o kadar mutluyum ki, kalp atışlarını görünce nasıl ağladım size anlatamam, şimdi aklıma geldikçe ve us resmine bakarken gözlerim doluyor, bugünü o kadar uzun bir zamandır bekliyordum ki, hepiniz biliyorsunuz... henüz geçmişi okumadım, birazdan okuyacağım, ama hamile olduğum haberini verdiğimden beri hepiniz tek yürek olup benim için dua ettiniz canlarım, tek tek teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum, kötü günümde hepiniz yanımdaydınız, iyi günümde yine yanımdasınız, iyi ki varsınız canım kardeşlerim benim :) bu arada bebişim 7+3 müş, doktor 12 mm olduğunu söyledi, kalp atışları da gayet normalmiş... yalnız bir kistim olduğunu söyledi, ama bu kistin bir ay sonra kendiliğinden yok olabileceğini belirtti, çatlamamış bir yumurta imiş... neyse ilişki yasak, 15 gün sonra tekrar görmek üzere çağırdı :)
menzilcim senden haber alamıyordum ne zamandan beri bebişinin iyi olmasına çok sevindim siz ikiniz iyi olunda sezeryan olsun nolcak kendine iii bak canımFiliz ablacim benssenb den benimde haberim yok. Valla kayboluverdi ortalardan.. Kibele ise banlandi. Ondan dolayi giremiyor ama cok iyi.
Dedigin gibi hersey Allahtan, hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hoşgeldin aramıza :)meraba kızlar.bende geldim aranıza.11+2 günlük hamileyim.maaşallah ne kadar kalabalık burası.
hmmm... anladım canım, hay Allah üzüldüm ya, neyse inşallah yakında kibele gelir, benssenb'den de bir haber alırız.Filiz ablacim benssenb den benimde haberim yok. Valla kayboluverdi ortalardan.. Kibele ise banlandi. Ondan dolayi giremiyor ama cok iyi.
Dedigin gibi hersey Allahtan, hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun..
amiiiiiiiiiiiiin canım, hadi bakalım sırada sen ve kumsal var :) yeni gelen arkadaşımız jasmin de inşallah bir an önce kavuşur bebişine :) dualarım sizlerle canım :)Canım erken mi yumurtladın yoksa:)) çok sevindim iyi haberlerine canım çok şükür...Darısı başımıza inşallah..
sağol birtaneeeeeeeeeeeeeeeeem, ne kadar harikasınız, ne kadar içtensiniz hepiniz :) hepinizi çok ama çok seviyorum :) amiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... çok bekledik değil mi? bu gece rahat bir uyku uyuyabileceğim :)filizciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm
sırf senin için girdim bu akşam deli gibi güzel haberlerini bekliyordum nasıl mutluyum anlatamam allah ım hepimize kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallahhhhhhhhh
inan senin kadar bizde bekledik bu mutlu haberi çok şükür aldık sıhhatlegüzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?