Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim sen de kendine çok dikkat et bol bol dinlen benim için de hatta...Hepinizi çok öpüyorummmmmm...

günaydın neşecim nasılsın cnm?

Canım süperim maşallah azıcık azar işitmeye hazırlanıyorum hocalardan ama hayırlısı bakalım. İnşallah işitmem, moralim bozulmaz. Sen nasılsın güzel annecik? Ya bu topikte güzel anneler desem öyle çok anne oldu ki maşallah herkese hitap etmiş olucam inşallah:)) kumsal+nesemese+jasmin gelmiş bir de aramıza, ebn sürekli takip edemiyorum geçmişi kaçırmışım. Hoşgeldin mesajı attıysam da unuttum.

Kızlar bir de size danışmak istiyorum. Beni dr pazartesi günü yumurtalarıma bakmak için çağırdı. Sınavlar ve dersler yüzünden gitmem imkansız o gün. Dün ovulasyon testimde çizginin silikten koyuya döndüğünü gördüm. Ya ben salıya kadar çoktan yumurtlarsam ve aşılamam gene bu ay da ertelenirse( bugün mü gitsem ki doktora diyorum. Ne dersiniz?

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
bugün çok güzel geçer inşallah

günaydın kızlar herkeslere günaydın
kahvaltımızı yaptık,annem gelecek şimdi bişeyler hazırlayacağız
sonrada gelsin komşularkaydirigubbakcemile2
günaydın beyazcım nasılsın canım afiyet olsun bugün fazla yorma kendini
günaydın ablacım nasılsın sanada hayırlı cumalar inşallah inşallah
herkese günaydın nasılsınız kızlarr şafak 5
günaydın cicim nasılsın sen hala günmü sayıyosun ben sana ne dedimklava:
kumsal, neşe günaydın kızlar :)
günaydın ablacım
günaydın kızlar hayırlı cumalar

günaydın pembecim nasılsın canım sanada hayırlı cumalar

hayatım bu ovulasyon testi konusunda hiçbir bilgim yok ama aşılama yaptıracaksan doktorunun yumurta takibini aksatma canımcım, benim ilk hamileliğimi biliyorsun aşılamayla gerçekleşmişti, ben taaa İzmir'e gidiyordum haftada 4 gün neredeyse, ki o dönem yine çalışıyordum ve 2 saat yol katediyordum :) bence doktorunla konuş ve ona sor hayatım :) boşa gitmesin bu ay bence Şeniz

ablacım dularımız kabul oldu gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin işallahhhhhhhhhhh

kızlr bizde bugün dra gittik kuzucuğum 1220 gram olmuş maşallah çok tatlıydı teyzeleri
oh oh maşallahh cicim
alışveriş bitmiyor dimi mayıs başlasın bizde saldırcaz bebek eşyalrına kısmetsee
canımm çok yorulma dikkat et kendine oğuluşunu görceksin he hadi bakalım güzel haberlerini getir bizeee
günaydın kızlar herkeslere günaydın
kahvaltımızı yaptık,annem gelecek şimdi bişeyler hazırlayacağız
sonrada gelsin komşularkaydirigubbakcemile2
günaydın canımcım

günaydın ablacım hihoyyyt
amiiiiiiiiiiinnnnnnnn

herkese günaydın nasılsınız kızlarr şafak 5
günaydın cicim hadi bakalım az kaldı
günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın pembişim
günaydın neşecimmmm vala soruna net cevap verebilcek kişlerden değilim sanırım ama bence doktorunla konuşman daha iyi ona danış

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
bugün çok güzel geçer inşallah

günaydınn hayırlı cumalarrrrr
amiinnnnn

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt

günaydın cicim nasılsın sen hala günmü sayıyosun ben sana ne dedimklava:

napiim canım elimde diillll kaydirigubbakcemile gerçi nedense günler geçtikçe umudum azalıyor ama hayırlısı hiiç hamile gibi hissetmiorum kendimi insan azıcık içgüdüsel olarak hisseder dimi ama nerde anacım bende bi damla yok o hiskaydirigubbakcemile3

kızlar kadın geldi temizliğe, benim kahvaltı hazırlamam lazım, burayı kapamıyorum, kahvaltıdan sonra görüşürüz :)

afiyet olsun ve koay gelsin ablacım
günaydın bulcuk naber nasıl gidiyor hamilelikk

iyiyim canımcım hamilelikde gayet güzel
ama sanırım en ufak şeye sinirlenmeye başladım kaydirigubbakcemile3
geri sayımı yapmaa unut aa bi bakmışın adetin geçmiş farkında değilsinnn
sonra hepimizzz parti başlatcazzz

hadi yaa inşallah en kolay şekilde atlatırsın hamileliğini napalım tuzu biberide olucak işte kaydirigubbakcemile3 zaten nedense günler azaldıkça heyecanlanıcağıma daha çok umutsuzlanıyorum sanırım bu ay olmadı artık umutlar gelecek aya herhalde bir burda sayıyorum artık kaydirigubbakcemile3

umutsuzluk yok ama çok umutlanıp kaptırmakda yok
her sonuca hazır olmak lazım sonuçta isteğimiz hayırlısı neyse o olsun dimi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…