- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.421
Günaydın topiğin güzel çıtırları hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Herkese hayırlı Cumalar canlarım... Haftanın son gününde size harika bir gün diliyorum :sm_cool: inşallah çalışanlar için bugün hızlı ve sorunsuz geçer :)
günaydın neşecim nasılsın cnm?
günaydın kızlar herkeslere günaydın
kahvaltımızı yaptık,annem gelecek şimdi bişeyler hazırlayacağız
sonrada gelsin komşularkaydirigubbakcemile2
günaydın incicim :) sana da hayırlı cumalar :)
günaydın beyazcım nasılsın canım afiyet olsun bugün fazla yorma kendinigünaydın kızlar herkeslere günaydın
günaydın ablacım nasılsın sanada hayırlı cumalar inşallah inşallahGünaydın topiğin güzel çıtırları hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Herkese hayırlı Cumalar canlarım... Haftanın son gününde size harika bir gün diliyorum :sm_cool: inşallah çalışanlar için bugün hızlı ve sorunsuz geçer :)
günaydın cicim nasılsın sen hala günmü sayıyosun ben sana ne dedimherkese günaydın nasılsınız kızlarr şafak 5
günaydın ablacımkumsal, neşe günaydın kızlar :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar
hayatım bu ovulasyon testi konusunda hiçbir bilgim yok ama aşılama yaptıracaksan doktorunun yumurta takibini aksatma canımcım, benim ilk hamileliğimi biliyorsun aşılamayla gerçekleşmişti, ben taaa İzmir'e gidiyordum haftada 4 gün neredeyse, ki o dönem yine çalışıyordum ve 2 saat yol katediyordum :) bence doktorunla konuş ve ona sor hayatım :) boşa gitmesin bu ay bence ŞenizAmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim sen de kendine çok dikkat et bol bol dinlen benim için de hatta...Hepinizi çok öpüyorummmmmm...
Canım süperim maşallah azıcık azar işitmeye hazırlanıyorum hocalardan ama hayırlısı bakalım. İnşallah işitmem, moralim bozulmaz. Sen nasılsın güzel annecik? Ya bu topikte güzel anneler desem öyle çok anne oldu ki maşallah herkese hitap etmiş olucam inşallah:)) kumsal+nesemese+jasmin gelmiş bir de aramıza, ebn sürekli takip edemiyorum geçmişi kaçırmışım. Hoşgeldin mesajı attıysam da unuttum.
Kızlar bir de size danışmak istiyorum. Beni dr pazartesi günü yumurtalarıma bakmak için çağırdı. Sınavlar ve dersler yüzünden gitmem imkansız o gün. Dün ovulasyon testimde çizginin silikten koyuya döndüğünü gördüm. Ya ben salıya kadar çoktan yumurtlarsam ve aşılamam gene bu ay da ertelenirse( bugün mü gitsem ki doktora diyorum. Ne dersiniz?
Canım benim nasıl gidiyor hamilelik :1hug:
kızlaaaaaaaaaaaar bugün sizi kaçırmadan gelip yazayım dedim, herhalde Ceren'im söylemiştir size, bugün bebeişimin pıt pıtlarını duyduk Rabbime binlerce kere şükür, o kadar mutluyum ki, kalp atışlarını görünce nasıl ağladım size anlatamam, şimdi aklıma geldikçe ve us resmine bakarken gözlerim doluyor, bugünü o kadar uzun bir zamandır bekliyordum ki, hepiniz biliyorsunuz... henüz geçmişi okumadım, birazdan okuyacağım, ama hamile olduğum haberini verdiğimden beri hepiniz tek yürek olup benim için dua ettiniz canlarım, tek tek teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum, kötü günümde hepiniz yanımdaydınız, iyi günümde yine yanımdasınız, iyi ki varsınız canım kardeşlerim benim :) bu arada bebişim 7+3 müş, doktor 12 mm olduğunu söyledi, kalp atışları da gayet normalmiş... yalnız bir kistim olduğunu söyledi, ama bu kistin bir ay sonra kendiliğinden yok olabileceğini belirtti, çatlamamış bir yumurta imiş... neyse ilişki yasak, 15 gün sonra tekrar görmek üzere çağırdı :)
oh oh maşallahh cicimkızlr bizde bugün dra gittik kuzucuğum 1220 gram olmuş maşallah çok tatlıydı teyzeleri
alışveriş bitmiyor dimi mayıs başlasın bizde saldırcaz bebek eşyalrına kısmetseebizde akşaüstü gaza geldik kuzucuğuma bebek arabası almaya gittik ama puseti kalmamış sipariş verdiler pazartesi alacaz uyku setiyle alt değiştirme minderie sipariş ettim eksik bitmior ablacım daha çok eksiğimiz var allahım alışveriş yapma günlerini sanad göstersin inş dra gittiğimde bile aklımda sen vardın ablacım benim bile içim içime sığmıyor şu anda seni düşünemiyorum allahım yavrumuza sağlık sıhat ömür versin inş
canımm çok yorulma dikkat et kendine oğuluşunu görceksin he hadi bakalım güzel haberlerini getir bizeeebende öpüyorum hepinizi kızlar ölüyorum yorgunluktan zaten milletin izni bitene kadar ben bitecem :))))
hafta sonu görüşürüz ben ancak o zaman girebiliyorum c.teside doktor randevum var oğluşumu görücem inşallah sağılığı sıhhati yerindedir
günaydın canımcımgünaydın kızlar herkeslere günaydın
günaydın ablacım hihoyyytGünaydın topiğin güzel çıtırları hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Herkese hayırlı Cumalar canlarım... Haftanın son gününde size harika bir gün diliyorum :sm_cool: inşallah çalışanlar için bugün hızlı ve sorunsuz geçer :)
günaydın cicim hadi bakalım az kaldıherkese günaydın nasılsınız kızlarr şafak 5
günaydın pembişimgünaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın neşecimmmm vala soruna net cevap verebilcek kişlerden değilim sanırım ama bence doktorunla konuşman daha iyi ona danışAmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim sen de kendine çok dikkat et bol bol dinlen benim için de hatta...Hepinizi çok öpüyorummmmmm...
Canım süperim maşallah azıcık azar işitmeye hazırlanıyorum hocalardan ama hayırlısı bakalım. İnşallah işitmem, moralim bozulmaz. Sen nasılsın güzel annecik? Ya bu topikte güzel anneler desem öyle çok anne oldu ki maşallah herkese hitap etmiş olucam inşallah:)) kumsal+nesemese+jasmin gelmiş bir de aramıza, ebn sürekli takip edemiyorum geçmişi kaçırmışım. Hoşgeldin mesajı attıysam da unuttum.
Kızlar bir de size danışmak istiyorum. Beni dr pazartesi günü yumurtalarıma bakmak için çağırdı. Sınavlar ve dersler yüzünden gitmem imkansız o gün. Dün ovulasyon testimde çizginin silikten koyuya döndüğünü gördüm. Ya ben salıya kadar çoktan yumurtlarsam ve aşılamam gene bu ay da ertelenirse( bugün mü gitsem ki doktora diyorum. Ne dersiniz?
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
bugün çok güzel geçer inşallah
günaydın cicim nasılsın sen hala günmü sayıyosun ben sana ne dedimklava:
kızlar kadın geldi temizliğe, benim kahvaltı hazırlamam lazım, burayı kapamıyorum, kahvaltıdan sonra görüşürüz :)
günaydın bulcuk naber nasıl gidiyor hamilelikk
afiyet olsun ve koay gelsin ablacım
iyiyim canımcım hamilelikde gayet güzel
ama sanırım en ufak şeye sinirlenmeye başladım kaydirigubbakcemile3
geri sayımı yapmaa unut aa bi bakmışın adetin geçmiş farkında değilsinnn
sonra hepimizzz parti başlatcazzz
hadi yaa inşallah en kolay şekilde atlatırsın hamileliğini napalım tuzu biberide olucak işte kaydirigubbakcemile3 zaten nedense günler azaldıkça heyecanlanıcağıma daha çok umutsuzlanıyorum sanırım bu ay olmadı artık umutlar gelecek aya herhalde bir burda sayıyorum artık kaydirigubbakcemile3
çiğdeme dün doktor ne dedi acaba gelsede anlatsa meraklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?