Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin canım seni görmek ne güzel nasılsın iyimisin çok özledik seni unutan kim cicim sabırsızlıkla iki kişi olarak gelmeni bekliyoruz
sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım neden sezeryan istiyoki şimdi
canım kızma ama sen kendin kaşınıyosun biraz sabret çok erken test yapıp kendini üzüyosun bekle bi adetin geçsin
kummudelikafaduldencanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bol bol su iç canım yediklerine dikkat et sen şimdi bırak evi kendini düşün yat dinlen annen geliyomuş canım sevindim
kızlar şirketimiz internet girişlerini yasakladı oyüzden gündüzleri gelemiyorum akşamları fırsat bulursam girerim haber veriyim dedim
canım benim çok üzüldüm mutlaka kendinden haberdar et bizi çok öpüyorum
canım benim dualarım seninle allahın izniyle bu sefer çok güzel olucak şimdiden almışsın güzel haberleri inşallah o yumoşlar bebiş olucak
canım benim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok kolay bi doğum geçirirsin resimleri bekliyoruz şimdiden sütün bol olsun

bencede dorukkkk

Güzel bir haftasonu geçirmene sevindim canım anam sen kıyafet aldında onlarımı yıkıyorsun ay negüzel biz hala birşey almadık bu haftasonu alacaktık negüzel , misafirlik olayı çıktı misafirliğe gittik o yüzden alamadık Çok üzgünüm çoook

günaydın kızlaaarrrrr
hepinizee güzel sağlıklı bir hafta diliyoruuum
günaydın canım nasılsın bebişin nasıl

kızlarrrrrrrrrr yasemin şimdi hastanede,büyük ihtimalle birazdan sezeryana girecek,ayyy çok heyecanlı:dance::dance::dance:
inş hayırlısıyla bebeişine kavuşur,minik sudesine:teytey::teytey:
evet çok heycanlı amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sağlıkla inşallah
iyiyiz güzelim,ne olsun,bebeiş kıpır kıpır,canımı yakıyor baya,hafta sonu çantamı falan hazırladım,dolabı yerleştirsim biraz yorgunum,daha çok işim var çokkkdelikafadulden
bak sen zaynep hanıma anlaşılan anemizi tedirgin etmiş biraz çok iyi yapmışsın beyazcım hemen hemen toparlamışsın kendini fazla yorma
günaydın arkadaşlar

günaydın canımm nasılsın bebişin nasıl

Selam kızlarrrhihoyyyt

Ben yeni hamiş olduğumu öğrendim değerim 792 beni de aranıza alır mısınız?
Ceren in yazdığı tüm şartları da peşinen kabul ediyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kumsalım iyyim canım sabah enerjik başladım
bebeişde büyyo galiba göbüşüm çıkmaya başladı artık
sen nasılsın canımcım

Selam kızlarrrhihoyyyt

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın işallah
sıkı takiptesin anlaşılan topiği şartları bildiğine göreee kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım Şeniz çok az kaldı zeynep hanım geliyor
delikafadulden
evet cnm gelebilir artık her hafta nst ye girecekmişim dr.um öyle istemişdelikafadulden güzelim hepsini yıkadım,bişey olmadı tüm parçalar sağ salim çıktı,bir tek asması sorun güzelim ya alışık değiliz ya
eldivenleri düşürdüm birkaç kez,tekrar yıkadımkaydirigubbakcemile3
burcucum daha çok var aldıysan bişeylşer kenara koy güzelim hepsini birlikte yıkarsın sonra,o zamana kadar toz olmasın:içelim:
Selam kızlarrrhihoyyyt

hoşgeldin cnm,hayırlı olsun bebeğin,tebrik ederim,ceren gelsinde başlar sorular:roflol:

günaydın arifecim,dr.um bebeğin biraz irti olduğunu söylüyor,zor doğum yaparmışım,ama hesaplayınca sanki o kadar iri değil gibi,şimdi kaç oldu bilemem tabi de
ağrısı daha az olur kendine kolaylık sağlar diyormuş dr.um
bu arada dr.eşimin iş arkadaşı
beni yanlış yönlendirmez diye düşünüyorum bakalım birkaç hafta daha geçsinde tekrar konuşucaz doğum işini
sen ansıslın cnm,yakut nasıl?
kendine geldimi biraz
başladı mı ötmeye

evet beyazcıım alıyorum ama dediğin gibi hepsini topluca yıkıcam son anda artık
evet valla asması sorun olur gerçekten minicik şeyleri

herkese günaydın umarım çok güzel bi hafta geçirirsiniz
pembecim iyiyim canım sağol hafta sonu çok yoğun ve yorucu geçti
burcum ne güzel başlamışsın güne inşallah böyle tamamlarsın günü ay ne güzel göbüşünde çıkıyo artık maşallah
kızlar beni çok yoğun ve stersli bi hafta bekliyor daha önce yazmışımdır kayınpederim anjio olmuştu şimdide bypass olucak çok üzülüyorum salı günü yatıcak çarşamba ameliyat var bugünde görümcem geliyo lütfen babam için dua edin kızlar hayırlısıyla bu haftayı atlatalım hafa sonuda bunun yoğunluğu vardı bide temizlik yaptık gelen giden bitmez şimdi ( bide bebk mevlüdüne gittik öyle işte

canım benim ya inş güzel geçer ameliyatı
sende yorulmuşssun cnm,ev,iş,temizlik derken
Allah yardımcın olsun güzelim

kızlar ben kaçtım,hem kendime hemde eve tezmilik yapıcam
korkuyorum hazırlıksız yakalanıcam diye
ev çok sorun değilde
annamler yapar bişey olursa
ay bakalım hakkımızda hayırlısı:sm_confused:

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın işallah
sıkı takiptesin anlaşılan topiği şartları bildiğine göreee kaydirigubbakcemile3

Evet sıkı takipteyim Bulcuk:roflol: Hamilelikten şüphelendiğimden beri takip ediyorum sizikaydirigubbakcemile3

Değerim sizce normal mi? 792 çıktı betahcg yoksa ikiz mi:1shok:

hııı anladım sen yinede iyice bi konuş dr la bende iyiyim çok şükür koşturuyoruz işte
yakutumuz da iyi alıştı artık biz evdeyken hiç susmadı hep ötüyo ne şaklabanlıklar yapıyo ni görsen
canım benim ya inş güzel geçer ameliyatı
sende yorulmuşssun cnm,ev,iş,temizlik derken
Allah yardımcın olsun güzelim
sağol allah razı olsun inşallah güzel geçerde eskisi gibi olur babam çok hassas çok canı sıkılıyor hemde ne yorulmak tabiri caizse pestilim çıktı sağol canım
kızlar ben kaçtım,hem kendime hemde eve tezmilik yapıcam
korkuyorum hazırlıksız yakalanıcam diye
ev çok sorun değilde
annamler yapar bişey olursa
ay bakalım hakkımızda hayırlısı:sm_confused:

tamam canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…