- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.601
hoşgeldin canım seni görmek ne güzel nasılsın iyimisin çok özledik seni unutan kim cicim sabırsızlıkla iki kişi olarak gelmeni bekliyoruzKızlarrr kocamannn merhabaaa hepinizeeeehihoyyythihoyyyt
Eşim bu akşam mesaide geç gelicekmiş bende fırsattan istifade geldimmsositososito
Ablammmmmm canımmmmmmmm nasıl sevindim anlatamammm:dance::dance::dance::dance::dance::içelim::içelim::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Allah'a sonsuz şükürler olsun bugünleri gördükk:Saruboceq::Saruboceq:
Ama rüzgar deniz ismini bir kez daha düşün ablacım yaa ben senin yerinde olsam umut koyardım bebişimin adınıyada ona benzer bir isim sen 7 ay boyunca bir kez daha düşün benceyerimseniben
Hepinizi çok sevdiğimi sakın unutmayın kalbim aklım sizinlee:1hug:a.s.
Beni soran sormayan herkese çok teşekkür ederima.s.
Ben fırsat buldukça gelip kendimi hatırlatıcam size kendimi unutturmaya hiç niyetim yok:dilcikar:
sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım neden sezeryan istiyoki şimdihaaaa unutmadan eşim bugün anca görüştü dr.umla sonuçlar iyi çıkmış
sorun yok çok şükür
ama her hafta nst'ye girecekmişim gelsin mutlaka demiş
sanırım biraz kasılma gördü:sm_confused:
neyse gideriz artık
bide doğumu sezeryan yapalım daha iyi olur diyormuş ısrarla bakalım konuşuruz artık tekrar
canım kızma ama sen kendin kaşınıyosun biraz sabret çok erken test yapıp kendini üzüyosun bekle bi adetin geçsingünaydın kızlar 4 günüm kaldı ve ben yine dayanamayıp bu sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve sonuç negatif benneyaptımki silik bir çizgi bile yok senağlama bir damla bile ümidim kalmadı bir dahaki aya kaldı artık senağlama
kummudelikafaduldencanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bol bol su iç canım yediklerine dikkat et sen şimdi bırak evi kendini düşün yat dinlen annen geliyomuş canım sevindimslm kızlar gerçi kimse yok ama olsun yazayımda gelince okursunuz..cerenin dedigi gibi durumları anlattı acile gittim doktorum rapor verdi hastanede yatmamı istemedi acilde yatıracaklardı kum dökme oluyormuş oda bulantıyı tetiklermiş duurm böyle işte..1 2 hafta daha bekleyecez böyle...evdeyim şimdi bi,raz daha iyiyim evde almış başını gidior biraz toparlayayım diyorum yarın annem gelecek...bende haberler bunlar..sizde varmı yeni haber.....bu arada filiz abla sana yazmıştım ama buradan yazayım dedim çok ama çok sevindim cerenle görüştügümüzde söyledi banada inan çok sevindim moral oldu bana inan...çok şükür diyorum....bak bundan sonra dikkat et lütfen kendini düşünmesen bile bebişi düşün...neyse kızlar bende bİraz gücüm yettigince evi, toparlayayım diyorum...grş. kendinize iyi bakın..
canım benim çok üzüldüm mutlaka kendinden haberdar et bizi çok öpüyorumkızlar şirketimiz internet girişlerini yasakladı oyüzden gündüzleri gelemiyorum akşamları fırsat bulursam girerim haber veriyim dedim
canım benim dualarım seninle allahın izniyle bu sefer çok güzel olucak şimdiden almışsın güzel haberleri inşallah o yumoşlar bebiş olucakKızlar cuma günü doktora gittim. Yumoşlarım büyümeye başlamış ve 1 tane de çürük yumurtam var. Önceden kalmaymış. Sordum kist değilmiş. Salıya tekrar çağırdı. Dua edin ne olur bize, ya bir elin parmakları kadar kaldık...Hepinizi çok öpüyorum...
canım benim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok kolay bi doğum geçirirsin resimleri bekliyoruz şimdiden sütün bol olsunCanlarım selam..
Geçmişi okuyamadım affedin. Bikaç gündür annemdeyim ani sancılanırım bi durum olur diye anamın babamın dizinin dibindeyim. Allah eksik etmesin. Bugünde eve şeker sepetimi vs eksikleri almaya geldim. Yarın büyük gün. Kızımla kavuşmaya gidiyorum. Sabah 8 de hastanedeyim. Sanırım 12 gibi herşey hallolmuş olur. Hepiniz hakkınızı helal edin. Sizi çok seviyorum. Durumlardan elimden geldiğince size haber vermeye çalışacağım. İstediğiniz gibi fotoğraf makinesini de hemşireye teslim edicem çekip çekip size postalatıcam inşallah.
saol filizcim doğrusu benim gönlümden geçen doruk sizlerin fikrini çok merak ediyorum tabii en son aile oylaması var anneannelerin babaannelerin fikirleri alınacak bizde herkes karışır teyzeler halalar falan işim zor benim :))
bencede dorukkkk