- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.861
kızlar naber amma yazmışsınız heeee
burcum iyi akşamlar canım
kız nurrr ilaydanın odasına karar verdinizmi nasıl bir şey alıcaksınız model felan varmı
Maalesef hayatım işe başladığımdan beri doğru dürüst kimseyle görüşemez oldumBu arada burcum hani beyaza sormuşsun ya tatlım bebişlerin eşyaları minik minik makinaya kaçıyormu diye hayatım sana tavsiyem çamaşır yıkama torbaları var belki benim albümde görmüşsündür resmini çok pahalı bir şey değil şeker 4 lira ben kullandım valla ceren hanımın eldivenlerni çoraplarını tokalrını bantlarını minik ne varsa onun içine attım ağzınıda kapattım ohhh mis gibi sonrada torbayla birlikte çıkardım makinaya kaçma tehlikesi yok yani çok kullanışlı aklında bulunsun canım.....
Filiz ablam seninle yine görüşemedik neyse sağlık olsun iyi dersler ablacım kendine dikkat et
Kızlarrr yasemin sanırım çıkmıştır ameliyattan değilmi saat 10 oluyor... Yoksa daha erkenmi?
afiyet bal şeker olsun canımkaydirigubbakcemile2
dikkat et tatlım kendine :) yorulma sakın :)slm kızlar nasılsınız...bende dayanamayıp aradım yasemini cerencim sen önce davranmışsın sanırımbende saate baktım 1 olmuş bile dedim artık çıkmıştır bende eşi ile konuştum...yasemin henüz tam ayılamamış sude hnm uyuyormuş..ikiside çok şükür saglıklıimişler...4 kilo 100 grammış sanırım yanlış hatırlamıyorsam...ayy sabırsızlıkla dogum hikayesini bekliyorum nasıl geçti neler hissetti...ne güzel bir duygudur...bende girip bir bakayım dedim sizlere..fırsat bulduça yine girecem.
bunları düşünmek yok, hadi bakalım, hele bir gelsin adetin ondan sonra üzülürüz, bakarsın gelmez :)selam kızlar nabersiniz beni soracak olursanız ben iyim küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim kaydirigubbakcemile3 günüme iki gün kaldı ve hiiiiiç umudum yok hiçç baksanıza milletin dört gün önceden testte çıkıyomuş bende iki gün önce yaptım test negatif çıktı yinekendimi temizliğe vurdum sabahtan beri ara vermeksizin bir hışımla giriştim temizliğe kaydirigubbakcemile3 kız ceren ne kadar tatlı olmuş odası cerenin yaaa göstermeyin böle şeylerrr çok kötü özeniyorum yaaaa senağlama
iyiyim canım, kusura bakma öğlen geldiğimde görmemişim sorunu, alelacele yazdım çıktım :)ablam nasılsın?
çok tatlısın kız :) canım benim :1hug: Şenizvarmış varmış ablacımm öğrendim bizzat delikafadulden
kolay gelsin iyi dersler ablacım
dün bi türk filmi ziledim sevgili öğretmenim diyee
aha dedim bu bizim filiz abla haşarı bi sınıfı adam ediyodu öğretmen kaydirigubbakcemile3
ohhhh sen yine formundaymışsın bugün de ben kaçırmışım, okurken çok güldürdün beni :roflol:ablacım aşğıyı göremeyip ormana giriyormuşum gibi gelince mecburen gittim az daha gitmesem föne falan gidecektim zaten:roflol::roflol:
:roflol: :roflol:kız aklıma geldide hamilelikte boya sakıncalı olunca olmadı doğumdan sonra inş:roflol::roflol:
her zaman formunda olmuyor bu kız, bazen tam moda giriyor, işte bugün o gün :roflol:kızzz öyle değil çatlak yumurta
çok nadir böyle açık konuşuyorsun onu deyyyim beeee
ayyyyyy kıyamam ben sanaaaaaa. şaka yaptım kız, gel bir öpeyim seni Şenizaaaaaaaaaa abla mutfağıma laf söyletmem en temiz yeri valla evimin:1rolleyes:
orasının temiz olması lazım diğer yerler pis olsa da olurkaydirigubbakcemile3
9a 'ya yazmışssın ablam bende 9.aya diye okudum şaştım kaldım:roflol::roflol::roflol:
iyi dersler ablacım
ne sendromu kız cadı, oku oku bitmedi akşam akşam... herkes gayet formunda döktürmüş maşallah :)herkeslerde pazartesi sendromu var sanırsam kimsecikler uğramıyor bugün pek
sağol birtanem iyiyim, sen nasılsın?
canım bildiğim kadarıyla şöle oluyor mesela 31 günde bir regl oluosan 31-14=17. gün yumurtlama 30 günde bir ise 16.gün oluo ben öle hesaplıyodum :)))
çok sağol canım bu ay olmadı önümüzdeki ay buna göre hareket ederim artıkkk inşallah banada anne olmak nasip olur
hata sonu gezecez canım oda için daha karar vermedik ama bi dolapla beşik alacaz odamız çok büyük değil çünkü
Maalesef hayatım işe başladığımdan beri doğru dürüst kimseyle görüşemez oldum
her zaman formunda olmuyor bu kız, bazen tam moda giriyor, işte bugün o gün :roflol:
ne sendromu kız cadı, oku oku bitmedi akşam akşam... herkes gayet formunda döktürmüş maşallah :)
kızlar sanki yoğunluktan aranıza doğru dürüst katılabilmişim gibi ben çıkıyorum şimdi evden uyuyakalmazsam bakarım yine :)))
hepinizi çok seviyorum canlarım şimdilik hoşçakalın
iyi akşamlar kızlar sanırım kimse yok nerdesiniz güzel anne adayları :) kızlar cahilliğime verin birşey sorucam normalde yumurtlama adetin 14. günü oluyo ya benim ya 31 yada 30 günde bir oluyo adetim benim yumurtlamam ne zaman olur tahminen (yumurtlama felan derken iyice kendimi tavuk gibi hissettim bir gün evlenipte bunları konuşacağım ölsem aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar...napıuorsunuzz
cerenim hoşgeldin canım bebişin odasına birde kanepe koyacam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?