Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlarrr ben yavaş yavaş toparlanıyorum veee eve kaçıyorum
hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri seviyorrrr ve öpüyorum canlarımmmmmmm mucxxxxxxxx
herkese en güzel akşamlar diliyorum hatunlarrrrr

Maalesef hayatım işe başladığımdan beri doğru dürüst kimseyle görüşemez oldum

afiyet bal şeker olsun canımkaydirigubbakcemile2

oyyyyyyy ilk sırada ben kaldımmmmmmm:dance::dance:
oyyyyyyyhhhh terledim haaaaasositosositosositososito
[/QUOTE]
hadi bakalıııııııııııııım sıra sende beyazım :) çok az kaldı, Allah sağlıkla kurtarsın, Zeynep'ine kavuştursun inşallah birtanem.... sonra daaa Menzil Gülü geliyor sanırım, hadi bakalım, sırayla gidiyoruz :)
dikkat et tatlım kendine :) yorulma sakın :)
bunları düşünmek yok, hadi bakalım, hele bir gelsin adetin ondan sonra üzülürüz, bakarsın gelmez :)
ablam nasılsın?
iyiyim canım, kusura bakma öğlen geldiğimde görmemişim sorunu, alelacele yazdım çıktım :)
çok tatlısın kız :) canım benim :1hug: Şeniz
ablacım aşğıyı göremeyip ormana giriyormuşum gibi gelince mecburen gittim az daha gitmesem föne falan gidecektim zaten:roflol::roflol:
ohhhh sen yine formundaymışsın bugün de ben kaçırmışım, okurken çok güldürdün beni :roflol:
kız aklıma geldide hamilelikte boya sakıncalı olunca olmadı doğumdan sonra inş:roflol::roflol:
:roflol: :roflol:
kızzz öyle değil çatlak yumurta
çok nadir böyle açık konuşuyorsun onu deyyyim beeee
her zaman formunda olmuyor bu kız, bazen tam moda giriyor, işte bugün o gün :roflol:
ayyyyyy kıyamam ben sanaaaaaa. şaka yaptım kız, gel bir öpeyim seni Şeniz
herkeslerde pazartesi sendromu var sanırsam kimsecikler uğramıyor bugün pek
ne sendromu kız cadı, oku oku bitmedi akşam akşam... herkes gayet formunda döktürmüş maşallah :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye .................................26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
7. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
8.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz.............................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink................................20 nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

kızlar sanki yoğunluktan aranıza doğru dürüst katılabilmişim gibi ben çıkıyorum şimdi evden uyuyakalmazsam bakarım yine :)))
hepinizi çok seviyorum canlarım şimdilik hoşçakalın

iyi akşamlar kızlar sanırım kimse yok nerdesiniz güzel anne adayları :) kızlar cahilliğime verin birşey sorucam normalde yumurtlama adetin 14. günü oluyo ya benim ya 31 yada 30 günde bir oluyo adetim benim yumurtlamam ne zaman olur tahminen (yumurtlama felan derken iyice kendimi tavuk gibi hissettim bir gün evlenipte bunları konuşacağım ölsem aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3

canım bildiğim kadarıyla şöle oluyor mesela 31 günde bir regl oluosan 31-14=17. gün yumurtlama 30 günde bir ise 16.gün oluo ben öle hesaplıyodum :)))

hata sonu gezecez canım oda için daha karar vermedik ama bi dolapla beşik alacaz odamız çok büyük değil çünkü

hımmm anladım canım olsun beşikle dolap yeter zaten bir bebeğin odası için başka ne koyacaksınki çalışma masası felanmı :)

evet abla senin işin bizi ayırdı başlarda seviniyordum yine öretmenlik yapıyorsun diye ama şimdi uyuz oluyorum haberin olsun

evet nur her zaman böyle olmuyor bu gün yine istisna idi :)

valla bana sanki topik bu gün yavaşmış gibi geldi kaydirigubbakcemile3

kızlar sanki yoğunluktan aranıza doğru dürüst katılabilmişim gibi ben çıkıyorum şimdi evden uyuyakalmazsam bakarım yine :)))
hepinizi çok seviyorum canlarım şimdilik hoşçakalın

dikkat et canım kendşne yat dinlen yorma kendini

canım ben hiç yumurtlama dönemi felan hesaplamadım bu yüzden bilemiyorum ama şu linklere tıklayıp öğrenebilirsin canım

Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama

Yumurtlama Dönemi Hesaplama, Ovulasyon, Yumurtlama Günü Hesaplama, Yumurtlama Zamanı Ovulasyon Belirtileri

iyi akşamlar kızlar...napıuorsunuzz

iyi akşamla canımmm
biz iyiyiz sen ne yapıyorsun?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye .................................26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
7. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
8.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz.............................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink................................20 nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…