Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın burcu nasılsın canım
günaydın kumsalım iyyim sen nasılsınn
günaydın herkeslere nasılsınız ben çok şükür iyiyim karnımı doyurdum keyfim yerimde

kumsal bulcuk beyaz günaydın canlarım ŞenizŞeniz
günaydın pembiş afiyet olsunn yarasın

günaydın cerencim cicilere baktım çok güzeler iyi günlerde sağlıkla kullansın cerenimiz işallah

beyenmez olurmuyum hepsi birbirinden güzel cıvıl cıvıl baya büyüdü yani cerencik maşallah ağzının tadını daha şimdiden biliyor valla:))

kızlar bugün babam hastaneye yatıyor yarında ameliyat var allahın izniyle bu haftayı sağ salim atlatırız inşallah yalnız bugün evden bi çıkışı vardıki sormayın içim parçalandı

kızlar bugün babam hastaneye yatıyor yarında ameliyat var allahın izniyle bu haftayı sağ salim atlatırız inşallah yalnız bugün evden bi çıkışı vardıki sormayın içim parçalandı

ayy çok iyi bilirim o anı
Allah yardımcısı olsun işallah kolay bi ameliyat olur ve sağlığına kavuşur

daha güzelleri sizlerin olsun kuzum sizin bebişlerinizin olsun inşallah canım. Bebek şekerlerinden isteyen arkadaşlara gönderebilirim canlarım açık adres vermeniz yeterli biliyorsunuz hihoyyyt

günaydın kumsalım iyyim sen nasılsınn

günaydın pembiş afiyet olsunn yarasın

günaydın cerencim cicilere baktım çok güzeler iyi günlerde sağlıkla kullansın cerenimiz işallah

aminnnnnnnnnnn canım inşallah hepimizin yavrusunun üzerinde görürüz inşallah o cicileri :Saruboceq:

beyenmez olurmuyum hepsi birbirinden güzel cıvıl cıvıl baya büyüdü yani cerencik maşallah ağzının tadını daha şimdiden biliyor valla:))

evet teyzesi yaa büyüdü sanırım bakalım dr. söyler heralde ne kadar büyüdüğünü :CüvCüv:

ayyyy canım benim ya kıyamam :teselli: üzme kendini birtanem allahın izini ile nasıl kendisi yürüyerek çıktıysa evden aynen o şekilde geri gelicek inşallah sıkma kendini balım. Dualarımız babacığınla tatlım herşey çok güzel olucak inşallah..... :teselli:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye .................................26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
7. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
8.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz.............................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink................................20 nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

valla ceren şekerlerden istiyorum ben mümkünse
adresi yazarım
çok beğendim çünkü
güle güle dağıtmak nasip olsun inş
gerçekten fazla sipariş verdiysen istiyorum şekerlerden
yada sen dağıt herkese doğumdan sonra kalırsa yollarsın bize de hatıra olur ne güzel

canım benim olurmu öyle şey hamilelik dönemimi ben sizlerle geçirdim hastaneye ziyarete geleceklerden çok sizler hak ediyorsunuz asıl o şekeleri o yüzden doğumdan sonraya bırakmam ben neme lazım gidipte dönmemek var senağlama sen özelden yaz adresini ben yollarım balım şekerleri hatıra olur benden ve cerenden teyzesi saklarsın :1hug:

ayy çok iyi bilirim o anı
Allah yardımcısı olsun işallah kolay bi ameliyat olur ve sağlığına kavuşur
canım benim inşallah allah razı olsun
söyler tabi nezaman gidicen doktora inşallah cerencim inşallah sağol canım alah razı olsun
bir günüm kaldı gelen giden yok şimdilik ama gelicek gibi karnım fena ağrıyo ablacım

jasmin sen kendin kaşınıyosun cici geliceği yoksada zorlan getiriceksin yapma bu kadar terhis bekler gibi kırmızıları bekliyosun

sanada günaydın jasmin
yedin kafayı bu kırmızılarla ama klava: geliyor bak klava:

günaydın cerencim sorma cidden yedim kafayı kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu- adetimi bu kadar sabırsızlıkla bekliceğim aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3 gelsede kurtulsam bari kız cerenin cicişlerini bende görmek istiyoyuuummmm nasıl bakıcamm

canım benim ya,haklsın valla,inş hayılrı doğumlar nasip eder Allah bize bebişlerimizi büyütmek nasip olur
kızlar biz babamızla kahvaltı etmiştikcokacimcoookcokacimcoook
tekrar bişeyler yiyelim dr.a gidicem şimdi nst için
gelince uğraraım yine
bugün temizlik mezmizlik hiç bişi yok:lepi:
yoruldum artık valla
yan gelip yatıcam

yok anacım zaten yarın gelirse bi daha ben böle beklemem yoksa tımarhanelik olurum ne zormuş beeee bu arada baban için çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin ameliyatındada kolaylıklar versin sağ salim atlatsın inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…