- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.901
günaydın kumsalım iyyim sen nasılsınngünaydın burcu nasılsın canım
günaydın pembiş afiyet olsunn yarasıngünaydın herkeslere nasılsınız ben çok şükür iyiyim karnımı doyurdum keyfim yerimde
kumsal bulcuk beyaz günaydın canlarım ŞenizŞeniz
günaydın cerencim cicilere baktım çok güzeler iyi günlerde sağlıkla kullansın cerenimiz işallahHerkese kocamannnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız hanımlaaaaaaaaarrrrrrrrrr herkesler iyidir umarım kızlarrrrrrrrr
canım bir şey yazmamıştım resim eklemiştim kendi resmimi göbişimi ama çok büyük çıktı küçültmek için uğraştım olmayınca sildim bende :)
Günaydın beyazımmm ohhh içerleri misss gibi temiz hava girmiş iyi olmuş valla sağolasın canım benim.
Cicilerimizi beğendin demek teyzesi teşekküyy edeyizzzz....
Darısı hepimizin başına inşallah canımmmm....
Günaydın bitanem nasılsın? Keyifler yerindemi?
Günaydın canımcım afiyet bal şeker olsun sanada bebişinede yarasın yediklerin inşallah...
Günaydın dadlummm teşekkür ederiz teyzesi beğendiğinize sevindik....
Miniğimiz iyi maşallah eskisi kadar hareketli değil sanırım içerisi daraldı :):):)
Ama çikolata tarzı tatlı şekerli bir şeyler yiyince kopuyor içerde bizimki :dance: :dance:
allah bozmasın balımmm ne güzel işte her günün böyle olsun inşallahhh
bu arada arkadaşlık teklifini kabul ettim canım albümlere bakabilirsin.... :1hug:
günaydın kumsalım iyyim sen nasılsınn
günaydın pembiş afiyet olsunn yarasın
günaydın cerencim cicilere baktım çok güzeler iyi günlerde sağlıkla kullansın cerenimiz işallah
kızlar bugün babam hastaneye yatıyor yarında ameliyat var allahın izniyle bu haftayı sağ salim atlatırız inşallah yalnız bugün evden bi çıkışı vardıki sormayın içim parçalandı
Teşekkürler canım
Ben bunlara bayıldım bayıldım çok güzel cicileri var inşallah güzel günlerde kullanır hepsini :Saruboceq: hele o bebek şekerlerine bayıldım çok güzel gözüküyorlar :sm_cool: :sm_cool:
günaydın kumsalım iyyim sen nasılsınn
günaydın pembiş afiyet olsunn yarasın
günaydın cerencim cicilere baktım çok güzeler iyi günlerde sağlıkla kullansın cerenimiz işallah
beyenmez olurmuyum hepsi birbirinden güzel cıvıl cıvıl baya büyüdü yani cerencik maşallah ağzının tadını daha şimdiden biliyor valla:))
kızlar bugün babam hastaneye yatıyor yarında ameliyat var allahın izniyle bu haftayı sağ salim atlatırız inşallah yalnız bugün evden bi çıkışı vardıki sormayın içim parçalandı
canım kırmızılar geldi mi? geldiyse hakkında hayırlısı tatlım :) üzme sakın kendini :)
inşallah canım inşallah ne kadardır istiyorsunuz
bir günüm kaldı gelen giden yok şimdilik ama gelicek gibi karnım fena ağrıyo ablacım
valla ceren şekerlerden istiyorum ben mümkünse
adresi yazarım
çok beğendim çünkü
güle güle dağıtmak nasip olsun inş
gerçekten fazla sipariş verdiysen istiyorum şekerlerden
yada sen dağıt herkese doğumdan sonra kalırsa yollarsın bize de hatıra olur ne güzel
canım benim inşallah allah razı olsunayy çok iyi bilirim o anı
Allah yardımcısı olsun işallah kolay bi ameliyat olur ve sağlığına kavuşur
söyler tabi nezaman gidicen doktora inşallah cerencim inşallah sağol canım alah razı olsundaha güzelleri sizlerin olsun kuzum sizin bebişlerinizin olsun inşallah canım. Bebek şekerlerinden isteyen arkadaşlara gönderebilirim canlarım açık adres vermeniz yeterli biliyorsunuz hihoyyyt
aminnnnnnnnnnn canım inşallah hepimizin yavrusunun üzerinde görürüz inşallah o cicileri :Saruboceq:
evet teyzesi yaa büyüdü sanırım bakalım dr. söyler heralde ne kadar büyüdüğünü :CüvCüv:
ayyyy canım benim ya kıyamam :teselli: üzme kendini birtanem allahın izini ile nasıl kendisi yürüyerek çıktıysa evden aynen o şekilde geri gelicek inşallah sıkma kendini balım. Dualarımız babacığınla tatlım herşey çok güzel olucak inşallah..... :teselli:
bir günüm kaldı gelen giden yok şimdilik ama gelicek gibi karnım fena ağrıyo ablacım
sanada günaydın jasmin
yedin kafayı bu kırmızılarla amaklava: geliyor bak klava:
canım benim ya inş ameliyatı iyi geçer
dualarımız babnla canım ya:Saruboceq:
canım benim olurmu öyle şey hamilelik dönemimi ben sizlerle geçirdim hastaneye ziyarete geleceklerden çok sizler hak ediyorsunuz asıl o şekeleri o yüzden doğumdan sonraya bırakmam ben neme lazım gidipte dönmemek var senağlama sen özelden yaz adresini ben yollarım balım şekerleri hatıra olur benden ve cerenden teyzesi saklarsın :1hug:
canım benim inşallah allah razı olsun
söyler tabi nezaman gidicen doktora inşallah cerencim inşallah sağol canım alah razı olsun
jasmin sen kendin kaşınıyosun cici geliceği yoksada zorlan getiriceksin yapma bu kadar terhis bekler gibi kırmızıları bekliyosun
kumsalım dualarımız seninle canım allahın izniyle iyi geçer ameliyat inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?