Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlarrrrr bana müsaade çok yoruldum uzanıcam ve muhtemlen uyucam canlarım
hepinize iyi geceler kuzucuklarrrrr öpüyorummmm yarın görüşmek üzere inşallaahhhhh

günaydınnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
herkesler nasılmış bakalım?
ay ceren yeni cicilerinize bayıldım valla
inş iyi günlerde kullanmanız nasip olur
bugün kapıları ben açtım
pencereleri de açtım havalar güzel nasılsa?
birazcık havalansın topik
misafirler gelebilir he ceren onlar senin güzelim:roflol::roflol:

günaydın beyazcım nasılsın zeynebimiz nasıl

günaydın herkeslere nasılsınız ben çok şükür iyiyim karnımı doyurdum keyfim yerimde

kumsal bulcuk beyaz günaydın canlarım ŞenizŞeniz

günaydın beyazcım nasılsın zeynebimiz nasıl
günaydın canım ,iyi çok şükür,akşam kasıklarım çok ağrıdı uzun bir sürede hiç gelmedi yattım bütün gece,ama şimdi iyiiz çok şükür
birazdan dr.a gidicem nst için
bakalım üşüttüm mü sancım mı varmış anlarız artık
sen nasılsın cnm?

günaydın herkeslere nasılsınız ben çok şükür iyiyim karnımı doyurdum keyfim yerimde

günaydın cnmm
,ooooooo afiyet olsunhihoyyyt

Herkese kocamannnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız hanımlaaaaaaaaarrrrrrrrrr herkesler iyidir umarım kızlarrrrrrrrr

ceren ne yazmıştın kız

canım bir şey yazmamıştım resim eklemiştim kendi resmimi göbişimi ama çok büyük çıktı küçültmek için uğraştım olmayınca sildim bende :)

Günaydın beyazımmm ohhh içerleri misss gibi temiz hava girmiş iyi olmuş valla sağolasın canım benim.
Cicilerimizi beğendin demek teyzesi teşekküyy edeyizzzz....
Darısı hepimizin başına inşallah canımmmm....

günaydın hanımcıklarımmm
nasılsınız bakalımm

Günaydın bitanem nasılsın? Keyifler yerindemi?

Günaydın canımcım afiyet bal şeker olsun sanada bebişinede yarasın yediklerin inşallah...

günaydın cerencim nasılsın cicileriniz çok güzel güle güle sağlıkla kullanın inşallah miniğimiz nasıl

Günaydın dadlummm teşekkür ederiz teyzesi beğendiğinize sevindik....
Miniğimiz iyi maşallah eskisi kadar hareketli değil sanırım içerisi daraldı :):):)
Ama çikolata tarzı tatlı şekerli bir şeyler yiyince kopuyor içerde bizimki :dance: :dance:

Bugün çok keyifiliyim kabıma sığamıyorum nedense

allah bozmasın balımmm ne güzel işte her günün böyle olsun inşallahhh
bu arada arkadaşlık teklifini kabul ettim canım albümlere bakabilirsin.... :1hug:

allah bozmasın balımmm ne güzel işte her günün böyle olsun inşallahhh
bu arada arkadaşlık teklifini kabul ettim canım albümlere bakabilirsin.... :1hug:

Teşekkürler canım
Ben bunlara bayıldım bayıldım çok güzel cicileri var inşallah güzel günlerde kullanır hepsini :Saruboceq: hele o bebek şekerlerine bayıldım çok güzel gözüküyorlar :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…