- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.921
söyler tabi nezaman gidicen doktora inşallah cerencim inşallah sağol canım alah razı olsun
canım benim ya,haklsın valla,inş hayılrı doğumlar nasip eder Allah bize bebişlerimizi büyütmek nasip olur
kızlar biz babamızla kahvaltı etmiştikcokacimcoookcokacimcoook
tekrar bişeyler yiyelim dr.a gidicem şimdi nst için
gelince uğraraım yine
bugün temizlik mezmizlik hiç bişi yok:lepi:
yoruldum artık valla
yan gelip yatıcam
jasminn daha dur 1.deneme sakın bozma moralini bugünlerin tadını çıkart sonra bu günleri gülerek hatırlayacaksın canım beklemenin tadıda başka oluyor bizde bekledik 4-5 ay
yok anacım zaten yarın gelirse bi daha ben böle beklemem yoksa tımarhanelik olurum ne zormuş beeee bu arada baban için çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin ameliyatındada kolaylıklar versin sağ salim atlatsın inşallah:Saruboceq:
günaydın cerencim sorma cidden yedim kafayı kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu- adetimi bu kadar sabırsızlıkla bekliceğim aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3 gelsede kurtulsam bari kız cerenin cicişlerini bende görmek istiyoyuuummmm nasıl bakıcamm
canım benim ya,haklsın valla,inş hayılrı doğumlar nasip eder Allah bize bebişlerimizi büyütmek nasip olur
gelince uğraraım yine
yoruldum artık valla
yan gelip yatıcam
valla canım benim normal şartlarda aslında mayısın ilk haftasında 5-6-7-8 gibi gitmem gerekiyor kontrole fakat ben bu hafta 32. haftamda olduğum için normal şartlarda doğum izininie çıkmam gerek bende 37. haftaya kadar çalışacağım için gidip doktor gözetiminde çalışması uygundur diye rapor yazı alıcam bunun için cumartesi gidicem doktora rapor olayımız için belki gittiğimde bir muayene de eder diye ümid ediyorummmm.....
Cümlemizden allah razı olsun balım sen üzme kendini yeter. :teselli:
bencede bekleme canım daha yolun çok başındasın hadi bu ayı cajilliğine veriyorumkaydirigubbakcemile3 kuzum şaka bi yana farkında olmadan kendine zarar veririsin yıpratma kendini birazcık boşver beklemek çok zor ama bu işler sabır istiyor bol bol dua et güzelim umarım allahım çok bekletmeden kavuşturur meleğine
çok sağol aminnnn canım teşekkür ederim
anladım cerencim hayırlısı olsun inşallah muayene ederde sende görürsün meleğini
olmaz ama gülüm böyle relax olman gerek senin kafaya ne kadar takarsan bebekte bebek diye işte o zaman gelmez senin bebek stresten uzak durucaksın bebeği düşünmeyeceksin. Üstelik kırmızıların gelmeside çok güzel bir olay ya onlarda gelmese doktorlarda uğraşacaksın allah muhafaza. Herşeyin hayırlısı hayırlı olan zamanda yaşanır zaten balım sen kendini kasma boşuna lütfen.
Resimler içinde ben sana arkadaşlık göndericem onu kabul edip arkadaşım olduğunda albümleri görebilirsin tatlım.... Malum özel albümler herkese açık değil :)
aminnnnnnnnn canım amin inşallah rabbim o günleri hepimize bütün anne adaylarına göstersin hayırlısı ile canım. Yavrularımızın büyüdüğünü görmeyi nasip etsin Allahım....
Hadi ye bakalım bişiler sonrada nst için git gelince istirahat et bol bol yeter artık bu kadar iş güç sana valla bir yerleri temizlerken zeynebi çıkarıvereceksin heeee kaydirigubbakcemile3
haklısın cerencim hayırlısı..tamam yolla kabul edeyim çok merak ettim valla çok tatlı oluyo bebiş eşyaları yaaa yiyesi geliyo insanınn
gelince uğraraım yine
yoruldum artık valla
yan gelip yatıcam
saol pembeinci sizlerde yaşadığınız için aynı durumları zaten beni daha iyi anlıyosunuzdur ne bilim ya bu ay için çok ümitlenmiştim ilkinde olur diye düşündüm millet yanlışlıklan bilem kalıyomuş ya kaydirigubbakcemile3 ama kısmet nasip işte inşallah önümüzdeki aya kaldı umutlarım hayırlısı zaten bi daha böle beklemem hele idrar testi bi daha hayatta yapmam o nasıl bi strestir öle nerdeyse kendim pembe boya alıp çizik atıcam yane kaydirigubbakcemile3
kız bu topikde ilk denemede hamile kalan yok bi varsa ceren vardırrrkaydirigubbakcemile3
doru bu ay ilk olduğu için biraz görmemişlik ettim galiba görmemiş hamile kalmaya çalışmış eczanede test bırakmamış kaydirigubbakcemile3 hayırlısı rabbim herşeyi ayarlamıştır hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
saol pembeinci sizlerde yaşadığınız için aynı durumları zaten beni daha iyi anlıyosunuzdur ne bilim ya bu ay için çok ümitlenmiştim ilkinde olur diye düşündüm millet yanlışlıklan bilem kalıyomuş ya kaydirigubbakcemile3 ama kısmet nasip işte inşallah önümüzdeki aya kaldı umutlarım hayırlısı zaten bi daha böle beklemem hele idrar testi bi daha hayatta yapmam o nasıl bi strestir öle nerdeyse kendim pembe boya alıp çizik atıcam yane kaydirigubbakcemile3
yolladım canım kabul et ve bak olurmu ama yemeeeeeeee sakınnnnnnnnn
ceren çıplak kalır sonraaaa yasakkelime
allah iyiliğini versin emi burcuuuu rezil rüsva ettin beni :mymeka:
zaten halen tırsıyorum adamın yanına yaklaşmaya korkulu rüyam oldu bu durum benim ne olacak bizim halimiz böyle bilmem :1no2:
temzilik yapmıcanmııı delikafadulden şaşıırdımmmm kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun hadi güsel haberler getir bize cicim
kız bu topikde ilk denemede hamile kalan yok bi varsa ceren vardırrrkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin burcu emi:roflol:
kızlar ben geç kalmayayım hemen hazırlanıp çıkıyorum gelince görürşürz öptümma.s.
inşallah bitanemmmm inşallaaahhhh baktım dr. muayene etmiyor yaaa bi bakıversen felan deyip ayak yaparım yada üç boyutlu isterim bahane üretirim sırf kuzuyu tekrar görmek için kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?