Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız cerenn ne kadar tatlı şeyler almışsınn maşallahhh Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin yaaa bende istiyommmm benimde bebişim olursa bende ona böle ciciler alıcammm senağlama

hadi ya tam yerine gelmişim yani kaydirigubbakcemile3 ben başka topikleremi geçsem ilkinde hamile kalanlar topiğine felan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bulcuk dün gece başka topikleri karıştırırken bi yerde senin bekleyişini ve hamile olduğunu öğrenme dönemlerini okudum valla ben yaşamışım gibi duygulandım inşallahh bende önümüzdeki ay yaşarım o duygularıhihoyyyt

ben düğünümden önce hap kullanıcağım için doktora gitmiştim kendi kafama göre kullanmıyım diye muayene felan etmişti ultrasonla hiç bir problemim olmadığını hatta tam tersi rahmimim çok temiz olduğunu kan tahlilindede hormonlarıma bakıp hormon seviyelerimiinde çok iyi olduğunu sölemişti doktor ondanda heralde hemen ilkinde olmasını bekledim tabiki bu Allahın bileceği birşey kısmet nasip hiç bir sorun olmasada olmayınca olmuyormuş demek

eheheeeheeee :1rolleyes:
artık siz çift taraflı korunursunuzz kaydirigubbakcemile3

eehh biraz öyle olucak artık sanırım kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin burcu emi:roflol:
kızlar ben geç kalmayayım hemen hazırlanıp çıkıyorum gelince görürşürz öptümma.s.

hadi git ve güzel haberlerle gel beyaz :a015:

sen halledersin cicim

inşallah tatlımmmmm kaydirigubbakcemile5

kız cerenn ne kadar tatlı şeyler almışsınn maşallahhh Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin yaaa bende istiyommmm benimde bebişim olursa bende ona böle ciciler alıcammm senağlama

sağol canım aminnnnnnnnn
inşallah bitanem allah sizlerede gösterecek bu günleri karamsar olma sen yeter herşeyin bir bakti saati var balım....

böyle şartlandırma sakın kendini kuzum ben artıkın bu tarz konularda doktorlara güvenmiyorum. Benimde adet düzensizliğim vardı düğünden önce dr.a gitmiştim ve dr. bana "çocuğun olur ama zor olur" demişti. Aynen bu cümleyi kurmuştu yani. Ama ben evlendim bir ay sonra hamile kaldım diyorumki Allahtan zor olurmuş birde kolay olaydı baba evinden gebe çıkardım zaaarrr kaydirigubbakcemile3
allahın bileceği iş bunlar canım o isterse olur herşey.... Biz istediğimiz kadar depinelim nafilee

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
5.ıerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol: haklısın canım aynen öyle

ben geldim kızlarrr şimdi kahvaltı yapıyorum...
ceren şekerden bende istiyorumsenağlamasenağlama

Kızlar merhaba
Ben şimdi 6hafta 5günlük hamileyim
Dün doktora gittim bebek daha canlanmamış dedi
15gün sonra gel tekrar bakalım dedi
%90canlanır dedi

Sizce bebeğimin hala canlanmaması
normalmi

Kızlar merhaba
Ben şimdi 6hafta 5günlük hamileyim
Dün doktora gittim bebek daha canlanmamış dedi
15gün sonra gel tekrar bakalım dedi
%90canlanır dedi

Sizce bebeğimin hala canlanmaması
normalmi

canım bebeğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
doktorun canlanmamış derken kalp atışını göremediği için bu şekilde konuşmuştur ama keseyi görmüştür tatlım. kalp atışı genelde 7 ve 8. haftalarda görünüyor diye biliyorum. İçini ferak tut 15 gün sonrakiş kontrolde pıt pıt kalp atışlarını duyarsın bunlar olağan şeyler...

Evet canım dediğin gibi doktor kalp atışların duymadığı için bebek canlanammış dedi
İnşallah 15gün sonra duyarız kalp atışlarını buna çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…