- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.941
temzilik yapmıcanmııı delikafadulden şaşıırdımmmm kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun hadi güsel haberler getir bize cicim
kız bu topikde ilk denemede hamile kalan yok bi varsa ceren vardırrrkaydirigubbakcemile3
Canım bende yumurtlama problemi vardı bu yüzden adetim 20-25 gün gecikiyordu beni düşün nasıl meraklanıyordum 20 gün geçipte hamile olmadığını öğrenmek çok moral bozucu bir durum .
en son ay hiç test yapmadım ne kan ne idrar çünkü çok üzülüyordum sonunucun negatif çıkmasından doktorla randevum vardı yumurtlamam için ilaç verecekti muaynede ultrasonda kalp atışlarını görmüştüm direk şok çünkü hiç beklemiyordum canım ve şunu anladımki vakti gelince zaten geliyor kendini yıpratmanın hiç alemi yok yerimseniben
eheheeeheeee :1rolleyes:
artık siz çift taraflı korunursunuzz kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin burcu emi:roflol:
kızlar ben geç kalmayayım hemen hazırlanıp çıkıyorum gelince görürşürz öptümma.s.
sen halledersin cicim
kız cerenn ne kadar tatlı şeyler almışsınn maşallahhh Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin yaaa bende istiyommmm benimde bebişim olursa bende ona böle ciciler alıcammm senağlama
ben düğünümden önce hap kullanıcağım için doktora gitmiştim kendi kafama göre kullanmıyım diye muayene felan etmişti ultrasonla hiç bir problemim olmadığını hatta tam tersi rahmimim çok temiz olduğunu kan tahlilindede hormonlarıma bakıp hormon seviyelerimiinde çok iyi olduğunu sölemişti doktor ondanda heralde hemen ilkinde olmasını bekledim tabiki bu Allahın bileceği birşey kısmet nasip hiç bir sorun olmasada olmayınca olmuyormuş demek
böyle şartlandırma sakın kendini kuzum ben artıkın bu tarz konularda doktorlara güvenmiyorum. Benimde adet düzensizliğim vardı düğünden önce dr.a gitmiştim ve dr. bana "çocuğun olur ama zor olur" demişti. Aynen bu cümleyi kurmuştu yani. Ama ben evlendim bir ay sonra hamile kaldım diyorumki Allahtan zor olurmuş birde kolay olaydı baba evinden gebe çıkardım zaaarrr kaydirigubbakcemile3
allahın bileceği iş bunlar canım o isterse olur herşey.... Biz istediğimiz kadar depinelim nafilee
ben geldim kızlarrr şimdi kahvaltı yapıyorum...
ceren şekerden bende istiyorumsenağlamasenağlama
hoş geldin canım afiyet olsun
neden ağlıyorsun annem ver adresini sanada gönderirim balım.....
ben geldim kızlarrr şimdi kahvaltı yapıyorum...
ceren şekerden bende istiyorumsenağlamasenağlama
oleyyy benimde şekerim olacak oley oleyhihoyyythihoyyyt
afiyet olsun canım hoşgeldin nasılsın
Kızlar merhaba
Ben şimdi 6hafta 5günlük hamileyim
Dün doktora gittim bebek daha canlanmamış dedi
15gün sonra gel tekrar bakalım dedi
%90canlanır dedi
Sizce bebeğimin hala canlanmaması normalmi
canım bebeğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
doktorun canlanmamış derken kalp atışını göremediği için bu şekilde konuşmuştur ama keseyi görmüştür tatlım. kalp atışı genelde 7 ve 8. haftalarda görünüyor diye biliyorum. İçini ferak tut 15 gün sonrakiş kontrolde pıt pıt kalp atışlarını duyarsın bunlar olağan şeyler...
Evet canım dediğin gibi doktor kalp atışların duymadığı için bebek canlanammış dedi
İnşallah 15gün sonra duyarız kalp atışlarını buna çok ihtiyacım var
iyiyim canım bugün dershanemiz var ona hazırlığa başladık sanada çok geçmiş olsun canım inş kolaylıkla atlatır baban ameliyatı dualarımız sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?