Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım iyi olmana sevindim
ne güzel annen yanında bol bol dinlen cnm sen

selam ahaliiiiiiiii

as canım hoşgeldin,nasılsın?

kızlarrr şimdi yasemin mesaj attı hastanedeymişler düne göre daha iyiymiş meleğimizde maşallah uyuyormuş mışıl mışıl herkese selamları var.....
Eve geldiği gibi ilk fırsatta bize yazacak yaşadıklarını hanımlar haberiniz olsun....

canım iyi olmana sevindim
ne güzel annen yanında bol bol dinlen cnm sen

as canım hoşgeldin,nasılsın?

ahaaa kaçak nerdesin sen bakiiimmm?
gelmedin vede sınava girmediğin için listeden adın silindi baştan söyliyim cicim...

kızım ne sınavı listede adımmı vardiki silindi benim nie haberim yok hem sen bilionmu burda havalar ne güzel gezip gezip duurom evde durduğummu varki gireyim geceleri hemen yatıom bu aralar :))) sen nasılsın az kalmış he bebek gelio allah kolaylık versin ya ay keşke bende doğruversem beklemek çok sıkıcı beee

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

valla canımcım bir ara girmiştin sen listeye sonra gelmediğin için silindin bak o kadar sık geliyorsunki bunun bile farkında değilsin kaydirigubbakcemile3
gez toz annecim sende nasıl olsa bir kaç ay sonra bu günleri yaşayamayacaksın evinden çıkmak istemeyeceksin hep evde olayımda yatayım diyeceksin....
Bizde sona doğru yaklaşıyoruz işte sıra sıra allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.

valla canım sen daha yolun başındasın hele bir dur hafta hafta yaşa herşeyi yok öyle hemen sıkıldın diye yolun sonuna gelipte doğuruvermek o kadar basit değil bu işler
üç kuruşa beş köfte olmuyor cicim :1no2:

biliom kolay olmadığını ama heves yapıom sanırsam hani doğsada artık yalnız kalmasam onla uğraşsam falan die sabırsızlanıyorum yoksa basında olduğumun farkındayım neyse listede yokum ama farketmez yazmayın kasıma şuracıkta doğuruveririm ozaman yazarsınız :) lülülülülülü

ayyy ne güzel maşallah minik sudeye ve annesine:dance::dance:
az kalmış seninde yuvarlanmanın son evresine girmişsin ay negüzel allah kolaylık versin a.s.
sağol cnm valla şok az kaldı
beyazzzz kız ne oldu eşin aramadımı? Dr. görmemişmi daha sonuçları?

of canım ya çatlıycam bende
saat 2 gibi ben eşimi aradım ne oldu diye
ameliyata girmiş eşim göterememiş sonuçları
bak bişey olmasada ara rahatlayayım dedim
tmm dedi hala gösteremedi sanırım sonucu sinir ediyo beni bu adam ya
ama sabah söylemişti bugün çok yoğun olacağız diye sabah bile erken gitii işe
of ne bilem canım sıkıldı valla
en azından akşam gelirken sonuçları gösterse bariklava:

ehe ehe canım benim biz sadece doğuranları yazmıyoruzki balım sen anlamaadın galiba biz istiyoruzki sürekli gelsin arkadaşlar kendilerinden haberdar etsinler bizleri bizde onları listeden haftalarını ne durumda olduklarını takip edelim mesela sen şuan 13 haftalıksın listeden seninle aynı zamanlarda olan kişilere yaşadığın durumla ilgili sorular sorabilirsin yada kendi yaşadıklarını yazıpta geriden gelenleri bilgilendrebilirsin anlıyormusun bizim amacımız bu. İllaki her gebelik farklıdır ama sorunlar birberi aynı olmasada uçuk farklarda yok aralarda
neyse sen takıl bize kaydirigubbakcemile5

canım yaa üzme kendini sıkma canını bence herşey yolunda ters giden bir şey olsa en azından sen hissedersin balım varmı kendinde bir değişiklik bir sıkıntı? Anormal olan bir durum? yoksa hiç telaşlanma. Adamda işini yapıyor ne yapsın.....
:teselli: :teselli:

anladım canım ben bekleyenleri yazıosunuz biliyorum hani beni yazmadın ya bende diom artık doğurunca yazarsın sorun değil ya ben ölesine takılmıştım o gün yazma kalsın zaten kaydirigubbakcemile3 bende bakınıom arada yazıom arkadaşlara faan önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…