- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.981
ceren yeni gördüm ne kadar iğrençmiş o yumurta ayırıcı -tatlicadiarzu-
cicileri gördüm nurunda cereninde çok güzeller allah saglıkla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin...çok şekerler yaa
canım iyi olmana sevindimslm kızlar nasılsınız?ceren resimlere bakıyordum nurunda var sanırım sırayla bakıyorum ..daha bitiremedim ....ne var ne yok ?ben yatıyorum iyi sayılırım şükür...annem evi falan süpürüyor işi ni bitirsede otursak beraber diye bekliyorum...bende beklerken size bakayım dedim...yeni haberler varmı gözdenkaçırdıgımolabilir çogu zman geçmişi okuyamıyorum..kumsal sanırım baban ameliyat olacak..allah şifa versin cnm ..
selam ahaliiiiiiiii
selam ahaliiiiiiiii
hoşbulduk beyaz iyiyim sen nasılsın şekerim
canım iyi olmana sevindim
ne güzel annen yanında bol bol dinlen cnm sen
as canım hoşgeldin,nasılsın?
ahaaa kaçak nerdesin sen bakiiimmm?
gelmedin vede sınava girmediğin için listeden adın silindi baştan söyliyim cicim...
bende iyiim güzelim ne olsun
aynen yuvarlanıp gidiyoruz işte:CüvCüv:
kızım ne sınavı listede adımmı vardiki silindi benim nie haberim yok hem sen bilionmu burda havalar ne güzel gezip gezip duurom evde durduğummu varki gireyim geceleri hemen yatıom bu aralar :))) sen nasılsın az kalmış he bebek gelio allah kolaylık versin ya ay keşke bende doğruversem beklemek çok sıkıcı beee
valla canımcım bir ara girmiştin sen listeye sonra gelmediğin için silindin bak o kadar sık geliyorsunki bunun bile farkında değilsin kaydirigubbakcemile3
gez toz annecim sende nasıl olsa bir kaç ay sonra bu günleri yaşayamayacaksın evinden çıkmak istemeyeceksin hep evde olayımda yatayım diyeceksin....
Bizde sona doğru yaklaşıyoruz işte sıra sıra allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
valla canım sen daha yolun başındasın hele bir dur hafta hafta yaşa herşeyi yok öyle hemen sıkıldın diye yolun sonuna gelipte doğuruvermek o kadar basit değil bu işler
üç kuruşa beş köfte olmuyor cicim :1no2:
ayyy ne güzel maşallah minik sudeye ve annesinekızlarrr şimdi yasemin mesaj attı hastanedeymişler düne göre daha iyiymiş meleğimizde maşallah uyuyormuş mışıl mışıl herkese selamları var.....
Eve geldiği gibi ilk fırsatta bize yazacak yaşadıklarını hanımlar haberiniz olsun....
sağol cnm valla şok az kaldıaz kalmış seninde yuvarlanmanın son evresine girmişsin ay negüzel allah kolaylık versin a.s.
beyazzzz kız ne oldu eşin aramadımı? Dr. görmemişmi daha sonuçları?
biliom kolay olmadığını ama heves yapıom sanırsam hani doğsada artık yalnız kalmasam onla uğraşsam falan die sabırsızlanıyorum yoksa basında olduğumun farkındayım neyse listede yokum ama farketmez yazmayın kasıma şuracıkta doğuruveririm ozaman yazarsınız :) lülülülülülü
ayyy ne güzel maşallah minik sudeye ve annesine:dance::dance:
sağol cnm valla şok az kaldı
of canım ya çatlıycam bende
saat 2 gibi ben eşimi aradım ne oldu diye
ameliyata girmiş eşim göterememiş sonuçları
bak bişey olmasada ara rahatlayayım dedim
tmm dedi hala gösteremedi sanırım sonucu sinir ediyo beni bu adam ya
ama sabah söylemişti bugün çok yoğun olacağız diye sabah bile erken gitii işe
of ne bilem canım sıkıldı valla
en azından akşam gelirken sonuçları gösterse bariklava:
valla canımcım bir ara girmiştin sen listeye sonra gelmediğin için silindin bak o kadar sık geliyorsunki bunun bile farkında değilsin kaydirigubbakcemile3
gez toz annecim sende nasıl olsa bir kaç ay sonra bu günleri yaşayamayacaksın evinden çıkmak istemeyeceksin hep evde olayımda yatayım diyeceksin....
Bizde sona doğru yaklaşıyoruz işte sıra sıra allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
valla canım sen daha yolun başındasın hele bir dur hafta hafta yaşa herşeyi yok öyle hemen sıkıldın diye yolun sonuna gelipte doğuruvermek o kadar basit değil bu işler
üç kuruşa beş köfte olmuyor cicim :1no2:
ehe ehe canım benim biz sadece doğuranları yazmıyoruzki balım sen anlamaadın galiba biz istiyoruzki sürekli gelsin arkadaşlar kendilerinden haberdar etsinler bizleri bizde onları listeden haftalarını ne durumda olduklarını takip edelim mesela sen şuan 13 haftalıksın listeden seninle aynı zamanlarda olan kişilere yaşadığın durumla ilgili sorular sorabilirsin yada kendi yaşadıklarını yazıpta geriden gelenleri bilgilendrebilirsin anlıyormusun bizim amacımız bu. İllaki her gebelik farklıdır ama sorunlar birberi aynı olmasada uçuk farklarda yok aralarda
neyse sen takıl bize kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?