- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.001
canım yaa üzme kendini sıkma canını bence herşey yolunda ters giden bir şey olsa en azından sen hissedersin balım varmı kendinde bir değişiklik bir sıkıntı? Anormal olan bir durum? yoksa hiç telaşlanma. Adamda işini yapıyor ne yapsın.....
:teselli: :teselli:
hareketlerini hissediyorum çok şükür
o yüzden içim rahat canım ya
akşam kasıklarım çok ağrımıştı bugünde ağrım var ayağa kalktıkça daha çok oluyor başka da bişeyim yok bazen böyle oluyordu zatenbenneyaptımki
ceren nasılsın
kızlar ben yemeği koyayaım
canım bu aralar tansiyonum düşük yatıyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum şimdi biraz daha iyiyim geleip bi bakayım dedim. sen nasılsın
cerencim ben çıkıyorum bugün biraz iyi iken yemek yapayım kaç gündür sıcak yemek pişmiyor evde kendine iyi bak canım iyi akşamlar
ay ne güzel anneciğin gelmiş bol bol hasret giderin şimdi sen nasılsın canım daha iyisin heralde evet canım ameliyat olucak sağol allah razı olsunslm kızlar nasılsınız?ceren resimlere bakıyordum nurunda var sanırım sırayla bakıyorum ..daha bitiremedim ....ne var ne yok ?ben yatıyorum iyi sayılırım şükür...annem evi falan süpürüyor işi ni bitirsede otursak beraber diye bekliyorum...bende beklerken size bakayım dedim...yeni haberler varmı gözdenkaçırdıgımolabilir çogu zman geçmişi okuyamıyorum..kumsal sanırım baban ameliyat olacak..allah şifa versin cnm ..
as canım nasılın gözükmüyosun hiçselam ahaliiiiiiiii
posta güvercinim benim yine güzel haberler getirmişsin çok sağol maşallah mşallah allah nazarlardan saklasın annemizi ve miniğimizikızlarrr şimdi yasemin mesaj attı hastanedeymişler düne göre daha iyiymiş meleğimizde maşallah uyuyormuş mışıl mışıl herkese selamları var.....
Eve geldiği gibi ilk fırsatta bize yazacak yaşadıklarını hanımlar haberiniz olsun....
kolay gelsin canımkızlar ben yemeği koyayaım
çok geçmiş olsun katarcım kendine dikkat etcanım bu aralar tansiyonum düşük yatıyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum şimdi biraz daha iyiyim geleip bi bakayım dedim. sen nasılsın
cerencim ben çıkıyorum bugün biraz iyi iken yemek yapayım kaç gündür sıcak yemek pişmiyor evde kendine iyi bak canım iyi akşamlar[ canım fazla yorma kendini kolay gelsin
iyi akşamlar beyazcımcerencim eşim aradı ben çıkıyorum canım anca yemekleri yaptım valla
yarın görüşmek üzere canım kendine çok iyi bak
sana kolay gelsin cnma.s.
cerencim eşim aradı ben çıkıyorum canım anca yemekleri yaptım valla
posta güvercinim benim yine güzel haberler getirmişsin çok sağol maşallah mşallah allah nazarlardan saklasın annemizi ve miniğimizi
aaaaaaaaaaaaa bir daha "gidipte dönmemek var" gibi bir cümle hiçbirinizden duymak istemiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!canım benim olurmu öyle şey hamilelik dönemimi ben sizlerle geçirdim hastaneye ziyarete geleceklerden çok sizler hak ediyorsunuz asıl o şekeleri o yüzden doğumdan sonraya bırakmam ben neme lazım gidipte dönmemek var senağlama sen özelden yaz adresini ben yollarım balım şekerleri hatıra olur benden ve cerenden teyzesi saklarsın :1hug:
aaaaaaa temizlik yok mu? misafir? o da mı yok? valla inanamadım kaydirigubbakcemile3canım benim ya,haklsın valla,inş hayılrı doğumlar nasip eder Allah bize bebişlerimizi büyütmek nasip olur
kızlar biz babamızla kahvaltı etmiştikcokacimcoookcokacimcoook
tekrar bişeyler yiyelim dr.a gidicem şimdi nst için
gelince uğraraım yine
bugün temizlik mezmizlik hiç bişi yok:lepi:
yoruldum artık valla
yan gelip yatıcam
kendine bunu yapma tatlım, beklemenin de ayrı bir keyfi var :)saol pembeinci sizlerde yaşadığınız için aynı durumları zaten beni daha iyi anlıyosunuzdur ne bilim ya bu ay için çok ümitlenmiştim ilkinde olur diye düşündüm millet yanlışlıklan bilem kalıyomuş ya kaydirigubbakcemile3 ama kısmet nasip işte inşallah önümüzdeki aya kaldı umutlarım hayırlısı zaten bi daha böle beklemem hele idrar testi bi daha hayatta yapmam o nasıl bi strestir öle nerdeyse kendim pembe boya alıp çizik atıcam yane kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o da planlı değildi :roflol: :roflol:temzilik yapmıcanmııı delikafadulden şaşıırdımmmm kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun hadi güsel haberler getir bize cicim
kız bu topikde ilk denemede hamile kalan yok bi varsa ceren vardırrrkaydirigubbakcemile3
bize hemen haber ver tatlım...kızlar şimdi geldim
nst sonucunu dr.a gösteremedim araya öğlen tatili girdi eşime bıraktım o gösterecek
çeken hemşire dr.a göster belki tekrarını isteyebilir dr.öğlenden sonra gelkirsin dedi
biraz yüksek sanırım değerler yada diğer çektirdiğime nazaran daha yüksek
meraktayımdelikafadulden
canım daha iyi misin? özledik seni :)slm kızlar nasılsınız?ceren resimlere bakıyordum nurunda var sanırım sırayla bakıyorum ..daha bitiremedim ....ne var ne yok ?ben yatıyorum iyi sayılırım şükür...annem evi falan süpürüyor işi ni bitirsede otursak beraber diye bekliyorum...bende beklerken size bakayım dedim...yeni haberler varmı gözdenkaçırdıgımolabilir çogu zman geçmişi okuyamıyorum..kumsal sanırım baban ameliyat olacak..allah şifa versin cnm ..
eveeeeeet bugün durgunmuş valla, dün öyle değildi ama kaydirigubbakcemile3yaaa kızlarrrrrrrrrrrr ne bu durgunlukkkk
oooffff sıkıldım amaaaaaaaaa
bizden de selam söyle tatlım :)kızlarrr şimdi yasemin mesaj attı hastanedeymişler düne göre daha iyiymiş meleğimizde maşallah uyuyormuş mışıl mışıl herkese selamları var.....
Eve geldiği gibi ilk fırsatta bize yazacak yaşadıklarını hanımlar haberiniz olsun....
hehehe çünkü sayfalar bayağı ilerlemişti gülüm :)evet beyazım deryam bu gün herkeslerin işi var
ben bu cümleyi dünde kullanmıştım ve filiz abla bana kızmıştı :)
sonucu bize bildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiircerencim eşim aradı ben çıkıyorum canım anca yemekleri yaptım valla
ablacım hoş geldin nasılsın? Sanırım geçmiştesin bu taraflara gelemediğine göre.
Bu akşamda görüşemicez desene ben çıkarken sen geliyorsun. Eğer kendimi iyi hissedersem evden açarım sen olursan görüşürüz ablacımmmm.....
aaaaaaaaaaaaa bir daha "gidipte dönmemek var" gibi bir cümle hiçbirinizden duymak istemiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klava: klava: klava: klava: klava: Allah korusun :mymeka:
aaaaaaa temizlik yok mu? misafir? o da mı yok? valla inanamadım kaydirigubbakcemile3
kendine bunu yapma tatlım, beklemenin de ayrı bir keyfi var :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o da planlı değildi :roflol: :roflol:
bize hemen haber ver tatlım...
canım daha iyi misin? özledik seni :)
eveeeeeet bugün durgunmuş valla, dün öyle değildi ama kaydirigubbakcemile3
bizden de selam söyle tatlım :)
hehehe çünkü sayfalar bayağı ilerlemişti gülüm :)
sonucu bize bildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
Kumsalım baban nasıl? ne zaman ameliyata girecek? şimdiden geçmiş olsun canım, hiç merak etme, herşey yolunda gidecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?