Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hareketlerini hissediyorum çok şükür
o yüzden içim rahat canım ya
akşam kasıklarım çok ağrımıştı bugünde ağrım var ayağa kalktıkça daha çok oluyor başka da bişeyim yok bazen böyle oluyordu zatenbenneyaptımki

ayyy canım ya zeynebimizin hareketleri var ise birşey yoktur kasık ağrılarıda normal artık annesi yaa sona doğru ilerliyorsunuz valla bu gün benimde ara ara kasıklarıma ağrı giriyor anlık ama donup kalıyorum sanki ceren bacağını uzatıyor öyle garip bir şey yani anlamadım :1no2:

kızlar ben yemeği koyayaım

tamam tatlım dikkat et kendine kolay gelsin

canım bu aralar tansiyonum düşük yatıyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum şimdi biraz daha iyiyim geleip bi bakayım dedim. sen nasılsın

canım geçmiş olsun yat dinlen istirahat et hamileliğe vücut alışıncaya kadar bu tarz sorunlar yaşanıyor malesef dikkatli ol lütfen...

cerencim ben çıkıyorum bugün biraz iyi iken yemek yapayım kaç gündür sıcak yemek pişmiyor evde kendine iyi bak canım iyi akşamlar

tamam canım çık yemeğini yap ama yorma kendini olurmu dikkatli ol başın döndüğü an bırak elindeki işi ve yat uzan kendine dikkat et allaha emanet ol

evet beyazım deryam bu gün herkeslerin işi var
ben bu cümleyi dünde kullanmıştım ve filiz abla bana kızmıştı :)

cerencim eşim aradı ben çıkıyorum canım anca yemekleri yaptım valla
yarın görüşmek üzere canım kendine çok iyi bak
sana kolay gelsin cnma.s.

ay ne güzel anneciğin gelmiş bol bol hasret giderin şimdi sen nasılsın canım daha iyisin heralde evet canım ameliyat olucak sağol allah razı olsun
selam ahaliiiiiiiii
as canım nasılın gözükmüyosun hiç
posta güvercinim benim yine güzel haberler getirmişsin çok sağol maşallah mşallah allah nazarlardan saklasın annemizi ve miniğimizi
kızlar ben yemeği koyayaım
kolay gelsin canım
canım bu aralar tansiyonum düşük yatıyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum şimdi biraz daha iyiyim geleip bi bakayım dedim. sen nasılsın
çok geçmiş olsun katarcım kendine dikkat et

tamam canımcım hadi git ve yarın güzel haberler getir bize olurmu canımcım?
kendine ve zeynebimize iyi bak şeker...

posta güvercinim benim yine güzel haberler getirmişsin çok sağol maşallah mşallah allah nazarlardan saklasın annemizi ve miniğimizi

evet canım yeni taze annemiz ve minik meleğimiz iyi imiş bende çok sevindim darısı başımıza inşallah hayırlısı ile hihoyyyt hihoyyyt

ablacım hoş geldin nasılsın? Sanırım geçmiştesin bu taraflara gelemediğine göre.
Bu akşamda görüşemicez desene ben çıkarken sen geliyorsun. Eğer kendimi iyi hissedersem evden açarım sen olursan görüşürüz ablacımmmm.....

Kızlarrrrr bana müsaade ufak ufak kaçıyorum hatunlarrr hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri seviyor veeeeeee öpüyorummmmmmmm........

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaa bir daha "gidipte dönmemek var" gibi bir cümle hiçbirinizden duymak istemiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klava: klava: klava: klava: klava: Allah korusun :mymeka:
aaaaaaa temizlik yok mu? misafir? o da mı yok? valla inanamadım kaydirigubbakcemile3
kendine bunu yapma tatlım, beklemenin de ayrı bir keyfi var :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o da planlı değildi :roflol: :roflol:
bize hemen haber ver tatlım...
canım daha iyi misin? özledik seni :)
yaaa kızlarrrrrrrrrrrr ne bu durgunlukkkk
oooffff sıkıldım amaaaaaaaaa
eveeeeeet bugün durgunmuş valla, dün öyle değildi ama kaydirigubbakcemile3
bizden de selam söyle tatlım :)
evet beyazım deryam bu gün herkeslerin işi var
ben bu cümleyi dünde kullanmıştım ve filiz abla bana kızmıştı :)
hehehe çünkü sayfalar bayağı ilerlemişti gülüm :)
sonucu bize bildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

Kumsalım baban nasıl? ne zaman ameliyata girecek? şimdiden geçmiş olsun canım, hiç merak etme, herşey yolunda gidecek :)

Kızlar geçmişi okuyamadım ama bugün çatlatma iğnemi oldum şükür yumoşum iyi maşallah. Yarın 4 gibi aşılamam olacak ne olur dua edin. Hepinizden dua bekliyorum...

Kızlarrrrr bana müsaade ufak ufak kaçıyorum hatunlarrr hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri seviyor veeeeeee öpüyorummmmmmmm........

ablacım bugün hastaneye yatırdık yarın ameliyata alıcaklar çok teşekkür ederim inşallah ablam çok sağol sen nasılsın bebişin nasıl varmı bi değişiklik sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…