- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.021
Kızlar geçmişi okuyamadım ama bugün çatlatma iğnemi oldum şükür yumoşum iyi maşallah. Yarın 4 gibi aşılamam olacak ne olur dua edin. Hepinizden dua bekliyorum...
nesem canım benim dualarım seninle inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek ve allahın izniyle bizi çok ama çok sevindiriceksin herzaman dularımdasın allah yardımcın olsun sakın stres yapma sakin ol seni çok seviyorum :1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım beniiiiiiiiiiiiiiiim... çok sevindim hayatım, Allahtan 23 Nisan geliyor ve sende dinlenirsin perşembe günü, çok ani hareketler yapma, ağır herhangi bir şey taşıma ve koşturma canım, herşey Allahdan biliyorsun, dualarım seninle canım ve inşallah herşey yolunda gidecek ve sen de bize güzel haberi vereceksin ama diyorum yine herşey Allahdan diye tamam mı, anladın sen :) Şeniz Şeniz:1hug: a.s.Kızlar geçmişi okuyamadım ama bugün çatlatma iğnemi oldum şükür yumoşum iyi maşallah. Yarın 4 gibi aşılamam olacak ne olur dua edin. Hepinizden dua bekliyorum...
canım acil şifalar inşallah :) heyecan yapma sakın... by pass ameliyatları eskisi kadar zor değil :) Allah bir an önce şifasını versin, şimdiden geçmiş olsun birtanem :)ablacım bugün hastaneye yatırdık yarın ameliyata alıcaklar çok teşekkür ederim inşallah ablam çok sağol sen nasılsın bebişin nasıl varmı bi değişiklik sende
ben çıkıyorum şimdi hepinize iyi akşamlar hepinizi çok seviyorum kendinize dikkat edin hiçbişi sizden değerli değil.....................................
Rüzgarım denizim tam da sınav haftasına denk geldi koşuşturmaca 15 gün, Allah'tan 23 Nisan imdadıma yetişti. Oldum olası 23 Nisanı çok sevmişimdir. Canım bana bu uyarıları sık sık yapın unutabilirim. İnşallah sonu hayır olur. Bu akşam yemem yada yapmam gereken bişi var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum...Tabi bol dua birde..
AblammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
Nasılsın?eşim yine çalışıyor kaçamak bakim dedim bir aaa ne göreyimmm ablammmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:
Yaseminin bebişi olmuşş aa çok sevindimmmmDarısı hepinizin başına inşallah:Saruboceq: Nasılsınnnnnnn çok özledim siizisenağlamasenağlama
Kızlar geçmişi okuyamadım ama bugün çatlatma iğnemi oldum şükür yumoşum iyi maşallah. Yarın 4 gibi aşılamam olacak ne olur dua edin. Hepinizden dua bekliyorum...
iyi akşamlar kuşum öpüyorum
AblammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
Nasılsın?eşim yine çalışıyor kaçamak bakim dedim bir aaa ne göreyimmm ablammmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:
Yaseminin bebişi olmuşş aa çok sevindimmmmDarısı hepinizin başına inşallah:Saruboceq: Nasılsınnnnnnn çok özledim siizisenağlamasenağlama
Eşim geldii delikafaduldençıkıyorumm hepinizi çok öptümmma.s.
Bu arada cerenimmm beşik süperrrr:sm_cool:
byeŞeniz:a015:
birtanem beniiiiiiiiiiim... seni çok özledim be tatlım... çok kötü oldu bu girememenneyse sen iyi olda napalım... seni çok seviyorum tatlım :)
canım hakkında hayırlısı tatlım umarım herşey çok güzel olucak sen kendine stres yapma relax olmaya çalış yeter balım. Dualarımız seninle canımcım....
İyi akşamlar birtanemmmm
kankiiiiiiiiiiimmmmmmmmm nerdesin sen yaaaaaaaaaa çok özlüyoruz biz seni amaaa çoooookkkkkk eşinin iki günde bir işe çıksada sen bize takılsanya gülom yada bizimki gibi gece vardiyasında çalşsa omamıııı
teşekkür ederim tatlım cerenin mevlüdüne geldiğinde canlı canlı içinde cerenle birlikte görürsün inşallah bekliyorum heee sözünü unutmaaaa
ireeeeeeeeeeeeeeemmmmm sen mi geldin hoşgeldin kız özledim seni napıooon
ceren filiz iyi akşamlar kızlar nasılsınız
yaseminden haber varmı geçmişe bakamadım
Şİkayet heeeedelikafadulden görürsün senn eliff hıııııcanım kankim benim yaaa valla sohbetlerini özledim kuzum ya benle uğraşmanı bile özledim
kız o baby elif i görünce aklıma ilk gelen sen oldun ama ne bilim yinede acaba dedim demek senin arkadaşın he hoş gelmiş o halde sefalar getirmiş çok sık gelmiyor ama haberin olsun cicim
entelliye hoş geldin balım nasılsın
yasemin iyi tatlım maşallah bu gün mesaj attı iyi imiş sudemizde iyi imiş herkese selamı var
Şİkayet heeeedelikafadulden görürsün senn eliff hıııııklava::dilcikar:
giremez çünkü şirketten yasak ya ondandırkaydirigubbakcemile3
Akşamda misafiri çok oluyor zavallım bütün gün çalış hamile hamile sonrada evde misafir ağırlaa offfff:1shok:
kızzz deliii gündüz gelmişti ama o ilk aynı şirketteyseniz o nasıl giriyor gündüzleri?
Birde akşamları zaten sakin buralar çok gelen giden olmuyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?