- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.041
aleyküm selam sende konuşursan çok slm söle tatlım ben iyiyim işte napım işlerim çok yoğun üstelik önümüzdeki 3 ayda böle olacak yani kötü bir tesadüf eseri hamileliğimin en yoğun günleri ve işimin en yoğun günleri çakıştı ama napalım sağlık olsun
o izinliydi canım evden girmiştir.yoksa girmesi mümkün değil:1no2:
neden kimse gelmiyordelikafadulden
aaaaa kimler burdaaaaaaaaaa
hımm anladım canım oda çok sık gelemicek o halde anlaşıldı
kıızz biz varız ya yetmşyormuyuzzzzzz
şimdi filiz ablaya arka cepten çağrı attım gelir heralde birazdan cicim
kaçak seniiiiiiiiiiiiiii... seni burda görmek ne güzel kız cadı :)kızlar şşttt ses yapmayınkaydirigubbakcemile3 eşim evde çalışıyor odasında kaçtım bende yanınızaaaniden çıkarsam ne olur kusura bakmayınn:çok üzgünüm:
Bende çok özledim sizleri almanyada kaçak çalışan işcilere döndüm kaçak kaçakkaydirigubbakcemile3
aaaa ne güzel ya... ama hiç senden bahsetmedi bak... hııııbende çok seviyorum sizizzŞeniz ne güzel geceleri sohbet ediyordukk çok özlüyorum o günleriisenağlama parti yapmıştık ne güzellldiisenağlama
bu arada baby_elif benim arkadaşım şirketten hamiş kaldı ben tavsiye ettim sizi kaydirigubbakcemile3
hehehehe eveeeeeeeeeeeeeeeeet :)unutur muyumm söz ağızdan bir kez çıkar gülüm Allahtan çok ciddi birşey çıkmazsa kesin gelicem öpüp koklayacağım cerenii ee annesinin az nazını çekmedik sevmekte hakkımız değil mi kız ablaakaydirigubbakcemile3
nasılsın entelliyecim :)ireeeeeeeeeeeeeeemmmmm sen mi geldin hoşgeldin kız özledim seni napıooon
ceren filiz iyi akşamlar kızlar nasılsınız
yaseminden haber varmı geçmişe bakamadım
yettim gaari kaydirigubbakcemile3nerdesin ablam bende seni arıyordum kaydirigubbakcemile3
hayır akşamları neden kimse gelmiyorrsenağlama
kızz irem cerenin yeni cicilerini gördünmüüüüü
ee akşamları artık pek kimse olmuyor balım malum hamilelik dönemi herkes uyuyor istirahat ediyor
irem gittiiiiii eşi bastı sanırım onu k.k. da senağlama
gördüm şimdi canımmmmmmmm:hooray:çok zevkli bir hatunsuna.s.
valla bu akşam gelirim dediğin için bekledim hayatım, yoksa ben çoktaaaaaaaaan serilmiştim kanapeye
şşttt şimdilik ses yok harıl harıl çalışıyor burdayım:teselli:
gittin sandım kııııııııııı delikafadulden
canım benim daha güzelleri senin bebeğinin olsun inşallah balımmmmmmm
valla bu akşam gelirim dediğin için bekledim hayatım, yoksa ben çoktaaaaaaaaan serilmiştim kanapeye
şşttt şimdilik ses yok harıl harıl çalışıyor burdayım:teselli:
benim bebeğim olana kadarrr ooooo uzaylı beşik çıkarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?