- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.561
amin canım inş dualarınızlaah canım ya seninde son zamnların olacak.hadi bakalım rabbim çifte mutluluk yaşatsın sana...
kızz nur kocaman olmuşsunuz yavrum maşallah maşallahhhhh tü tü tü
Ceren İÇİm dÜmdÜz oldu terİmİnİ Çok kullanırım..yanİ İÇİm ezİldİ duygulandım anlamında...
ablacım sağol duaların için.biliyorum onun için sizlerle dahada huzurlu daha umutluyum...
amin canım inş dualarınızla
evet kız baya büyüdük
o zaman daha sık gel aramıza tatlım :) seni ve sohbetlerini özlüyoruz Şenizablacım sağol duaların için.biliyorum onun için sizlerle dahada huzurlu daha umutluyum...
HEEE anladım canımcım duygulanma kıızz ben eğlenin yüzünüz gülsün diye koydum o resmi :teselli:
o zaman aramıza daha sık gel güzelim ve hep mutlu huzurlu ol böyle kırk yılda bir gelmelerle olmaz bu işlerrr dimi kızlarrrrrrrrrrr
kızz nur toplamda kaç kilo aldın bu güne dek
birde ilayda en son ne kadardı?
bizde yarın doğum izni raporu için gidicez doktora muayene ederse belki öğreniriz son durumlarrrıııı :Saruboceq:
günaydin arkadaslarrrrr nasilsinizzz
o zaman daha sık gel aramıza tatlım :) seni ve sohbetlerini özlüyoruz Şeniz
evvveet canım, bence de kaydirigubbakcemile5
ben pc basında oturmayı normalde pek sevmıyorum aslında ama boyle konusacak kısıler olunca otururum cok fazla sıtelere falanda gırmem normalde aksam saatlerı pc esım devraldıgı ıcın ben gecmıyorum ama gunduzlerı fırsat buldukca yazarım sızlere bıde ben forum ıslerınde yenıyım yanı kurallar fılan pek bılmıyorum bu foruma kardesım uye ondan duydum da katıldım umarım her zaman devam eder sohbetlerımız bı sey sorucam sadece bu uyelık parası demısınız bu ne kadar ve neden yatırılıyo daha once hıc oyle bısey duymamıstım da bıde bunu nerelere yatırılıyo ben fazla dısarı cıkmıyorum da onun ıcın sordum cevaplarsanız sevınırım
yarın Ceren'i mi göreceksin? ne güzeeeeel hihoyyyt
Nur göbüşünle çok tatlı olmuşsun kız, maşallah sana
ablacım önemli ders olmasa asacam ama sınavada çok az kaldısenağlamasenağlama
teşekkür ederim ablacım sağlıkla bu haftaları allahım sanada göstersin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?