Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ceren ıÇım dÜmdÜz oldu terımını Çok kullanırım..yanı ıÇım ezıldı duygulandım anlamında...

Ceren İÇİm dÜmdÜz oldu terİmİnİ Çok kullanırım..yanİ İÇİm ezİldİ duygulandım anlamında...

HEEE anladım canımcım duygulanma kıızz ben eğlenin yüzünüz gülsün diye koydum o resmi :teselli:

ablacım sağol duaların için.biliyorum onun için sizlerle dahada huzurlu daha umutluyum...

o zaman aramıza daha sık gel güzelim ve hep mutlu huzurlu ol böyle kırk yılda bir gelmelerle olmaz bu işlerrr dimi kızlarrrrrrrrrrr

ablacım sağol duaların için.biliyorum onun için sizlerle dahada huzurlu daha umutluyum...
o zaman daha sık gel aramıza tatlım :) seni ve sohbetlerini özlüyoruz Şeniz

evvveet canım, bence de kaydirigubbakcemile5

kızz nur toplamda kaç kilo aldın bu güne dek
birde ilayda en son ne kadardı?
bizde yarın doğum izni raporu için gidicez doktora muayene ederse belki öğreniriz son durumlarrrıııı :Saruboceq:

7 kilo aldım canım toplamda ilaydamda son kontrolde 1 hafta önce 1220 gramdı
inş cerenimide görürsün gitmişken

ben pc basında oturmayı normalde pek sevmıyorum aslında ama boyle konusacak kısıler olunca otururum cok fazla sıtelere falanda gırmem normalde aksam saatlerı pc esım devraldıgı ıcın ben gecmıyorum ama gunduzlerı fırsat buldukca yazarım sızlere bıde ben forum ıslerınde yenıyım yanı kurallar fılan pek bılmıyorum bu foruma kardesım uye ondan duydum da katıldım umarım her zaman devam eder sohbetlerımız bı sey sorucam sadece bu uyelık parası demısınız bu ne kadar ve neden yatırılıyo daha once hıc oyle bısey duymamıstım da bıde bunu nerelere yatırılıyo ben fazla dısarı cıkmıyorum da onun ıcın sordum cevaplarsanız sevınırım

günaydin arkadaslarrrrr nasilsinizzz

gönül hoş geldin bacım nasılsın?
Bu aralar seyrekleşti ziyaretlerin hayırdır güzelim?

o zaman daha sık gel aramıza tatlım :) seni ve sohbetlerini özlüyoruz Şeniz

evvveet canım, bence de kaydirigubbakcemile5

aaa sonunda bana yazdın :1shok:
bende diyorumki bu hatun bana küsmü neden hiç laf atmıyor :dilcikar:

ra_racım sadece espri o canım, üyelik parası falan yok :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…