Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz ablacım nasılsın eşine mutlu uzun seneler diliyorum .ceren aynı dilekleri kayınvaliden içinde diliyeyimmii sırnaşık şey yani aranız iimi nasıl bilmediğim için ona göre dilek diliyim lülülülülülü

sorular falan dıyonuz cok zor mu sorularınız gecemezsem aranıza gıremıcekmıyım yanı bende sevınmıstım ne guzel yenı arkadaslar edınırım dıye ceren 54 umarım gecerım de benı atmazsınız

yok balım korkma çok zor değil sorularımız daha bizim burdan soruları cevaplamadı diye attığımız kimse olmadı daha doğrusu kimse atılmadıki zaten sadece arada sırada geyik olsun diye gelenler yada hiç gelmeyen arkadaşları listeden siliyoruz o akdar çünkü biz topiği ve listeyi güncel tutmaya çalışıyoruz.....

cerencim sağol.evet sadece dua.başka elimde birşey yok.tabii sizin dualarınızda çok ama çok önemli.yüce rabbim açılan ellerden birini görür duyar.sağol cerencim duan için...

rabbim duyar sesimizi hayatım üzme sen kendini yeter balımmmmm allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hayırlısı ileee :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: naniknanik naniknanik
bilmem olabilir tabii
sonuçta kocacığımın annesiiiiii :asigim:

çok şanslısın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
canım kum mu döküyor muşsun gerçekten? neymiş tam olarak? neyse bulantıların azalmasına sevindim canikom... ben iyiyim hayatım, haftaya perşembe ya da cuma kontrole gideceğim, heyecanla o günü bekliyorum tatlım, ufak tefek bulantılarım oluyor ama rahatsızlık edecek bir boyutta değil çok şükür, sadece zaman zaman kendini hissettiriyor, eee napalım bu kadar istedik, yolunu gözledik, katalanacağız diyorum ve oturuyorum :)
tşk ederim iyi sayılırım gergin olmam dışnda bi sorunum yok çok şükür
neden gerginsin canım, hamile misin?
filiz abla sağol sen nasılsın?seninle konuştuk ben tedirginim korkuyorum paniğim.bu geçmez ablacım ya 32 lere gelene kadar...
boşver beni bizim bebişimiz nasıl?
aşkolsun güzelim, nasıl boşvereyim seni... aaa... zaman tabii geçecek tatlım, bana da sanki geçmiyor gibi geliyor, ben de korku ve endişe içindeyim ama galiba bu duygularla yaşamaya alışacağız gibime geliyor... bebeklerimiz doğduktan sonra farklı mı olacak acaba? yooo bu sefer de aman ateşlendiler, yürümeye başlayınca aman düştüler, okula başlayınca aman üzüldüler... ooofffff bitmez endişeler bitmeeez... ömür biter bunlar bitmez canım... ben iyiyim canım, devamlı göğüs kontrolü yapıyorum, acıyor mu acımıyor mu diye, bazen sol kasığıma sancı giriyor, bu da nesi, ne bu ağrı şimdi diyorum, yani çok farklı değiliz birbirimizden tatlım :) senin ağrıların oluyordu, nasılsın? devam mı?
günaydın nurcum.iyiyiz siz nasılsınız?maşallah ya ne ara 30 lara geldin sen?allah tamamına erdirsin.sizlerinki geçiyorda sanki benimki yerinde sayıyor gibi geliyor bana ya...
günler geçiyor da nasıl geçiyor bir Allah bilir bir de bizler, yani herkes kendini biliyor işte tatlım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

evet ablacım haklısın.zaman geçiyorda nasıl geçiyor.senin bebişi allahın izniyle bizim dualarımız koruyacaktır.ağrılarım çok ciddi boyutta olmasada allaha şükür daha iyi.ablam tek taraflı kasık ağrısı oluyor canımın içi korkma...bak pıt pıtlarda geldi çok şükür.güzel olacak herşey...

nur hazirandamı temmuzdamı sınavın?ya ben gireli 7 yıl olmuş.ama temmuzdu sanırım.hakkında hayırlısı canım.ilaydanın geleceği için...bekler annesi bekler seni...

haziran 27 canım allahım hayırlısıyla geçmesini nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

ahanda senin böyle bir bebeğin olsun oldumu canımmmm

hamaratmı hamarat

hemen bakıyorummmmmm :CüvCüv:

ayyyyy kızzz ben bunun önce tombiş yanaklarınıııı sonra o kolundaki bileziğini yeriiiimmmmmm böle bi kızım olursa kalmazki ondan bişi ben yer bitiririm :dance: ayyy tam bana göreymiş ciddenŞeniz

ceren 54 o tatlı cocuk senın mı masallah allah bagıslasın gorunce opup sevmek geldı bırden ben severım cocukları sacları da sarı sarı allah herkese nasıp etsın

haziran 27 canım allahım hayırlısıyla geçmesini nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnn inşallaaahhhh :Saruboceq:

ceren o nasıl bir resim öyle.içim dümdüz oldu ya...

ne demek kız o dümdüz olmak anlayamadım :uhm:

ayyyyy kızzz ben bunun önce tombiş yanaklarınıııı sonra o kolundaki bileziğini yeriiiimmmmmm böle bi kızım olursa kalmazki ondan bişi ben yer bitiririm :dance: ayyy tam bana göreymiş ciddenŞeniz

ohooo sen şimdiden yedin bitirdin anam çocuğuu olmaz vermiyorum vazgeçtim :dilcikar: :roflol:

ceren 54 o tatlı cocuk senın mı masallah allah bagıslasın gorunce opup sevmek geldı bırden ben severım cocukları sacları da sarı sarı allah herkese nasıp etsın

yok canımın içi benim değil tatlım ben daha 8 aylık evli 7 aylık anne adayı bir hamileyim :roflol: anlayacağın çocuk yok ama inşallah gelecek olan öyle bişi olur hamaratmı hamarat cicili bicili :Saruboceq: :roflol:

ra_ra isimli yeni üyenin Dikkatineee

SINAV 1

Liste için bizim bazı kriterlerimiz var ve senin bunlara uyman gerekiyor
1- Öncelikle düzenli bir şekilde topiğe gelip bizimle sohbet edecek kendinden haber vereceksin.
2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.
3- Her ay düzenli bir şekilde topiğe üyelik parasını belirtilen hesaplara yatıracaksın.
4- Biz burada aile gibiyizdir sende kendini ve buradakileri yabancı hissetmeyeceksin.
5- Bu şartlara uyduğun sürece listeye sende katılabilirsin....

filiz abllaaaaaaaaa orda mısın ya bugün burası çok güzel ama benim dershanem var
sen de kır o zaman dershaneyi... (aaa ne biçim örtmenim ben yaw kaydirigubbakcemile3 )
:roflol: :roflol: :roflol: bu kız alem yaaaa
sorular falan dıyonuz cok zor mu sorularınız gecemezsem aranıza gıremıcekmıyım yanı bende sevınmıstım ne guzel yenı arkadaslar edınırım dıye ceren 54 umarım gecerım de benı atmazsınız
yok yok henüz kimse bu sınavdan kalmadı canım kaydirigubbakcemile3
cerencim sağol.evet sadece dua.başka elimde birşey yok.tabii sizin dualarınızda çok ama çok önemli.yüce rabbim açılan ellerden birini görür duyar.sağol cerencim duan için...
hep dualarımzdasın güzelim :)
iyiyim tatlım, sağolasın :)
içimi rahatlattın canım sağol :) inşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın Ömür'ünü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…