- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.541
sorular falan dıyonuz cok zor mu sorularınız gecemezsem aranıza gıremıcekmıyım yanı bende sevınmıstım ne guzel yenı arkadaslar edınırım dıye ceren 54 umarım gecerım de benı atmazsınız
cerencim sağol.evet sadece dua.başka elimde birşey yok.tabii sizin dualarınızda çok ama çok önemli.yüce rabbim açılan ellerden birini görür duyar.sağol cerencim duan için...
filiz ablacım nasılsın eşine mutlu uzun seneler diliyorum .ceren aynı dilekleri kayınvaliden içinde diliyeyimmii sırnaşık şey yani aranız iimi nasıl bilmediğim için ona göre dilek diliyim lülülülülülü
çok şanslısın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)tabı kı sorular sorucaksınız ben sıkılmam evet forumda yenıyım bır ıkı yere daha yazdım orda kımse yoktu galıba cevap gelmedı bende oyle bakıyodum baslıklara bı buraya gırıyım dedım saolun sızlerden cevap geldı benım dogal yolla oldu bebegım zaten bız once korunuyoduk ıstemıyoduk ben calısıyodum bıraz dugun borcları falan derken hemen dusunmedık bu sene kasım ayında ısten cıkardılar benı o zamandan berı evdeyım artık borclarımız kalmadı sayılır allah nasıp ettı oldu ılk denemede oldu yanı tedavı falan gormedık
canım kum mu döküyor muşsun gerçekten? neymiş tam olarak? neyse bulantıların azalmasına sevindim canikom... ben iyiyim hayatım, haftaya perşembe ya da cuma kontrole gideceğim, heyecanla o günü bekliyorum tatlım, ufak tefek bulantılarım oluyor ama rahatsızlık edecek bir boyutta değil çok şükür, sadece zaman zaman kendini hissettiriyor, eee napalım bu kadar istedik, yolunu gözledik, katalanacağız diyorum ve oturuyorum :)ablaaaammm iyiyim valla bende sizi çok özledim evdede sürekli giremedim bir kaçkez girip yazdım fazla takılamadım...agrım sızım fazla yok ama arada böbrek kısmım agrıyor...bulantı eskisi kadar degl bayagı azaldı...sen nasılsın?
neden gerginsin canım, hamile misin?tşk ederim iyi sayılırım gergin olmam dışnda bi sorunum yok çok şükür
aşkolsun güzelim, nasıl boşvereyim seni... aaa... zaman tabii geçecek tatlım, bana da sanki geçmiyor gibi geliyor, ben de korku ve endişe içindeyim ama galiba bu duygularla yaşamaya alışacağız gibime geliyor... bebeklerimiz doğduktan sonra farklı mı olacak acaba? yooo bu sefer de aman ateşlendiler, yürümeye başlayınca aman düştüler, okula başlayınca aman üzüldüler... ooofffff bitmez endişeler bitmeeez... ömür biter bunlar bitmez canım... ben iyiyim canım, devamlı göğüs kontrolü yapıyorum, acıyor mu acımıyor mu diye, bazen sol kasığıma sancı giriyor, bu da nesi, ne bu ağrı şimdi diyorum, yani çok farklı değiliz birbirimizden tatlım :) senin ağrıların oluyordu, nasılsın? devam mı?filiz abla sağol sen nasılsın?seninle konuştuk ben tedirginim korkuyorum paniğim.bu geçmez ablacım ya 32 lere gelene kadar...
boşver beni bizim bebişimiz nasıl?
günler geçiyor da nasıl geçiyor bir Allah bilir bir de bizler, yani herkes kendini biliyor işte tatlım :)günaydın nurcum.iyiyiz siz nasılsınız?maşallah ya ne ara 30 lara geldin sen?allah tamamına erdirsin.sizlerinki geçiyorda sanki benimki yerinde sayıyor gibi geliyor bana ya...
hımmm anladım cerencim.bu arda menzil gülü iyi değilmi?ne kadarlık oldu onunki..
nur hazirandamı temmuzdamı sınavın?ya ben gireli 7 yıl olmuş.ama temmuzdu sanırım.hakkında hayırlısı canım.ilaydanın geleceği için...bekler annesi bekler seni...
nur çok güzrl olmuşsun maşallah
haziran 27 canım allahım hayırlısıyla geçmesini nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
haziran 27 canım allahım hayırlısıyla geçmesini nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
ceren o nasıl bir resim öyle.içim dümdüz oldu ya...
ayyyyy kızzz ben bunun önce tombiş yanaklarınıııı sonra o kolundaki bileziğini yeriiiimmmmmm böle bi kızım olursa kalmazki ondan bişi ben yer bitiririm :dance: ayyy tam bana göreymiş ciddenŞeniz
ceren 54 o tatlı cocuk senın mı masallah allah bagıslasın gorunce opup sevmek geldı bırden ben severım cocukları sacları da sarı sarı allah herkese nasıp etsın
sen de kır o zaman dershaneyi... (aaa ne biçim örtmenim ben yaw kaydirigubbakcemile3 )filiz abllaaaaaaaaa orda mısın ya bugün burası çok güzel ama benim dershanem var
:roflol: :roflol: :roflol: bu kız alem yaaaavalla bide maviş gözlü kumral kıvırcık olursa hiç fena olmaz hani :roflol::roflol::roflol: töbe töbee işin şakasıtabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsunda nasıl olursa olsun ayrıca önümüzdeki ayda gelsin hayırlısıyla inşallaaahhhhhh hamileliğimde sorunsuz geçsinnnn :roflol::roflol: bu dua daha makbul oldu galiba sırnaşık şey
yok yok henüz kimse bu sınavdan kalmadı canım kaydirigubbakcemile3sorular falan dıyonuz cok zor mu sorularınız gecemezsem aranıza gıremıcekmıyım yanı bende sevınmıstım ne guzel yenı arkadaslar edınırım dıye ceren 54 umarım gecerım de benı atmazsınız
hep dualarımzdasın güzelim :)cerencim sağol.evet sadece dua.başka elimde birşey yok.tabii sizin dualarınızda çok ama çok önemli.yüce rabbim açılan ellerden birini görür duyar.sağol cerencim duan için...
iyiyim tatlım, sağolasın :)filiz ablacım nasılsın eşine mutlu uzun seneler diliyorum .ceren aynı dilekleri kayınvaliden içinde diliyeyimmii sırnaşık şey yani aranız iimi nasıl bilmediğim için ona göre dilek diliyim lülülülülülü
içimi rahatlattın canım sağol :) inşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın Ömür'ünü :)evet ablacım haklısın.zaman geçiyorda nasıl geçiyor.senin bebişi allahın izniyle bizim dualarımız koruyacaktır.ağrılarım çok ciddi boyutta olmasada allaha şükür daha iyi.ablam tek taraflı kasık ağrısı oluyor canımın içi korkma...bak pıt pıtlarda geldi çok şükür.güzel olacak herşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?