- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.581
7 kilo aldım canım toplamda ilaydamda son kontrolde 1 hafta önce 1220 gramdı
inş cerenimide görürsün gitmişken
ben pc basında oturmayı normalde pek sevmıyorum aslında ama boyle konusacak kısıler olunca otururum cok fazla sıtelere falanda gırmem normalde aksam saatlerı pc esım devraldıgı ıcın ben gecmıyorum ama gunduzlerı fırsat buldukca yazarım sızlere bıde ben forum ıslerınde yenıyım yanı kurallar fılan pek bılmıyorum bu foruma kardesım uye ondan duydum da katıldım umarım her zaman devam eder sohbetlerımız bı sey sorucam sadece bu uyelık parası demısınız bu ne kadar ve neden yatırılıyo daha once hıc oyle bısey duymamıstım da bıde bunu nerelere yatırılıyo ben fazla dısarı cıkmıyorum da onun ıcın sordum cevaplarsanız sevınırım
bundan sonra sizlerleyim inşallah...
yarın Ceren'i mi göreceksin? ne güzeeeeel hihoyyyt
Nur göbüşünle çok tatlı olmuşsun kız, maşallah sana
ablacım önemli ders olmasa asacam ama sınavada çok az kaldısenağlamasenağlama
ra_racım sadece espri o canım, üyelik parası falan yok :1hug:
iyiyim ablacim neolun yok gezme kac gündüt hastayim yatiyordumnasılsın Gönülcüm? bugün gezme yok mu kız?
gönül hoş geldin bacım nasılsın?
Bu aralar seyrekleşti ziyaretlerin hayırdır güzelim?
sorma bacim ya yine hasta oldum yatdim bi arada bizim evde cetde bir sorun vardi giremedim.ama cok özledim sizleri
sen nasilsin
aaa sonunda bana yazdın :1shok:
bende diyorumki bu hatun bana küsmü neden hiç laf atmıyor :dilcikar:
kaydirigubbakcemile5 heyooooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne güzeeeel... sık sık görüşceğiz o zaman :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: aaa ama ben ptesi- perş. araları sadece akşamları okumaya gelebiliyorum, sadece cuma ctesi ve pazarları takılabiliyorum buraya... neyse napalım, olsun :) sık sık haber alalım da senden önemli olan o canımcım :)bundan sonra sizlerleyim inşallah...
kız niye küseyim sana cadı, sana küsmem ki ben :1hug: kızdırırsan döverim sadecegönül hoş geldin bacım nasılsın?
Bu aralar seyrekleşti ziyaretlerin hayırdır güzelim?
aaa sonunda bana yazdın :1shok:
bende diyorumki bu hatun bana küsmü neden hiç laf atmıyor :dilcikar:
bence de soruları güncellemekte fayda var gülüm :)canım benim yaa 7 kilo neki kız hiç bişi almamışsın sen maşallah valla ben en son toplam 9 kilo aldığımı gördüğümden beri baskülü çıkarmıyorum ortalara sinirlerim bozuluyor çünküneyse sağlık olsun ne diyelim doğumdan sonra diyet spor ne varsa yapçaz artık kaydirigubbakcemile3
inşallah doktoru kandırırsam üç boyutlu isticem tekrar belki bu kez görürüz...
canım benimmmm öncelikle o sorularda sadece o souryu geyik olsun diye yazmıştım sanırım yanlış anlaşıldı para felan yatırıldığı yok balım geç sen o soruyu diğerlerini cevapla yeter tatlım. ben soruları güncellesem iyi olacak yeni arkadaşlar yoksa bizi yanlış anlayacak kaydirigubbakcemile3
zaten bizde normalde gündüzleri çok sık geliyoruz balım önceden gece vardiyasınada kalıyorduk ama kopukluklar oldu sen fırsat buldukça gel yeterli tatlımmm....
inşalllah hadi bakalım o halde senide listeye ekliyorum balım. Sen eski üye olduğun için sınava tabii tutulmayacaksın hadi yine iyisin yerimseniben kaydirigubbakcemile3
oylemı dedım ya ben bu forum ıslerınde yenıyım pek bılgım yok sormak ıstedım sadece
saol ruzgar denız aydınlattıgın ıcın
ablacım valla o gün acilde dediler kum dökme görünüyor dşye ama öyle yogun sancım yok ben bişe anlamadım..doktor da bol yogurt ye yogurt çorbası falan tüket dedi elimden geldigince yemege çalışıyorum...neyse ben yemege gdeyim sonra görüşürüz..
iyiyim ablacim neolun yok gezme kac gündüt hastayim yatiyordum
sen nasilsin nasil gidiyor..
kız niye küseyim sana cadı, sana küsmem ki ben :1hug: kızdırırsan döverim sadeceklava: :mymeka: hehehehe
bence de soruları güncellemekte fayda var gülüm :)
hmmm anladım, neyse bir an önce iyileşde... afiyet olsun güzelim :)ablacım valla o gün acilde dediler kum dökme görünüyor dşye ama öyle yogun sancım yok ben bişe anlamadım..doktor da bol yogurt ye yogurt çorbası falan tüket dedi elimden geldigince yemege çalışıyorum...neyse ben yemege gdeyim sonra görüşürüz..
sen bu cadılıkla ikna edersin adamı kaydirigubbakcemile3yok abla yaa yasal oalrak doğum iznim başladı ya bu hafta o yüzen rapor almaya gidicem belki diyorum doktoru ikna edebilrisem tekrar bir konttrol ettiriz dua etde adam ikna olsun yoksa fena olucakklava:
aman be ne dersi sende senin dersinde sınavında içinde kuzu kaydirigubbakcemile3
sanane beee sanamı sordu ne atlıyon hemeennnnkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun hayatım, grip mi? dikkat et kendine, havalar çok sakat, en tehlikeli dönem şu bahar ayları, hasta olmak için birebir... ben iyiyim hayatım, iyi gidiyor şimdilik çok şükür :)iyiyim ablacim neolun yok gezme kac gündüt hastayim yatiyordum
sen nasilsin nasil gidiyor..
ablacım sertifika istedim zaten zaten bebişe müdür beyde öğretmenlik okursa sınava hazırlanacağında indirimimiz çok olur dedi
sağol cerencim çok incesin...
kızlar yeni cicişlerimizi ekledik
ohhhh süpeeeeeer, şimdiden herşey hazır yani :)ablacım sertifika istedim zaten zaten bebişe müdür beyde öğretmenlik okursa sınava hazırlanacağında indirimimiz çok olur dedi
canım sen gel de görüşürüz hayatım :)sağol cerencim çok incesin...
olsun ablacım hafta sonu görüşürüz akşamlarıda uğrarım...
yeni cicişler çoooooook güzel, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım :)kızlar yeni cicişlerimizi ekledik
Ceren doğduktan sonra hatırlat bir ara döveyim seni kaydirigubbakcemile3afiyet olsun cicim
ne oldu bitanem neyin var? daha yeni iyileşmedinmi sen yaw?
sen beni dövemezsinkiiiiiiiii lülülülülülü içerde ceren varrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
hadi hadi gelsene gelseneee :mymeka:
bencede bir ara güncelleyelim a.s
sen bu cadılıkla ikna edersin adamı kaydirigubbakcemile3
aaaa şuna bak... başladı yine cadalozluğa, almayayım elime oklavayı haaaklava:
hmmm anladım, neyse bir an önce iyileşde... afiyet olsun güzelim :)
sen bu cadılıkla ikna edersin adamı kaydirigubbakcemile3
aaaa şuna bak... başladı yine cadalozluğa, almayayım elime oklavayı haaaklava:
geçmiş olsun hayatım, grip mi? dikkat et kendine, havalar çok sakat, en tehlikeli dönem şu bahar ayları, hasta olmak için birebir... ben iyiyim hayatım, iyi gidiyor şimdilik çok şükür :)
Ceren doğduktan sonra hatırlat bir ara döveyim seni kaydirigubbakcemile3
evet evet banada öyle geliyor ikna ederim diye düşünüyorum yada tehdit ederim :roflol: :roflol: :roflol:
hadi hadi al bakiiim eline oklavayı al hadi al alklava:
hadi gelde yakala kolaysaaaaayuppppiiiii uçuyoruuuuuuummmmmmmm :sm_cool:
bu göbüşle biraz zor uçarsın sen emme, hadi öyle olsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?