Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

7 kilo aldım canım toplamda ilaydamda son kontrolde 1 hafta önce 1220 gramdı
inş cerenimide görürsün gitmişken

canım benim yaa 7 kilo neki kız hiç bişi almamışsın sen maşallah valla ben en son toplam 9 kilo aldığımı gördüğümden beri baskülü çıkarmıyorum ortalara sinirlerim bozuluyor çünkü neyse sağlık olsun ne diyelim doğumdan sonra diyet spor ne varsa yapçaz artık kaydirigubbakcemile3
inşallah doktoru kandırırsam üç boyutlu isticem tekrar belki bu kez görürüz...

canım benimmmm öncelikle o sorularda sadece o souryu geyik olsun diye yazmıştım sanırım yanlış anlaşıldı para felan yatırıldığı yok balım geç sen o soruyu diğerlerini cevapla yeter tatlım. ben soruları güncellesem iyi olacak yeni arkadaşlar yoksa bizi yanlış anlayacak kaydirigubbakcemile3
zaten bizde normalde gündüzleri çok sık geliyoruz balım önceden gece vardiyasınada kalıyorduk ama kopukluklar oldu sen fırsat buldukça gel yeterli tatlımmm....

bundan sonra sizlerleyim inşallah...

inşalllah hadi bakalım o halde senide listeye ekliyorum balım. Sen eski üye olduğun için sınava tabii tutulmayacaksın hadi yine iyisin yerimseniben kaydirigubbakcemile3

oylemı dedım ya ben bu forum ıslerınde yenıyım pek bılgım yok sormak ıstedım sadece
saol ruzgar denız aydınlattıgın ıcın

ablacım valla o gün acilde dediler kum dökme görünüyor dşye ama öyle yogun sancım yok ben bişe anlamadım..doktor da bol yogurt ye yogurt çorbası falan tüket dedi elimden geldigince yemege çalışıyorum...neyse ben yemege gdeyim sonra görüşürüz..

yarın Ceren'i mi göreceksin? ne güzeeeeel hihoyyyt

Nur göbüşünle çok tatlı olmuşsun kız, maşallah sana

yok abla yaa yasal oalrak doğum iznim başladı ya bu hafta o yüzen rapor almaya gidicem belki diyorum doktoru ikna edebilrisem tekrar bir konttrol ettiriz dua etde adam ikna olsun yoksa fena olucak klava:

ablacım önemli ders olmasa asacam ama sınavada çok az kaldısenağlamasenağlama

aman be ne dersi sende senin dersinde sınavında içinde kuzu kaydirigubbakcemile3

ra_racım sadece espri o canım, üyelik parası falan yok :1hug:

sanane beee sanamı sordu ne atlıyon hemeennnn kaydirigubbakcemile3

nasılsın Gönülcüm? bugün gezme yok mu kız?
iyiyim ablacim neolun yok gezme kac gündüt hastayim yatiyordum
sen nasilsin nasil gidiyor..

bundan sonra sizlerleyim inşallah...
kaydirigubbakcemile5 heyooooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne güzeeeel... sık sık görüşceğiz o zaman :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: aaa ama ben ptesi- perş. araları sadece akşamları okumaya gelebiliyorum, sadece cuma ctesi ve pazarları takılabiliyorum buraya... neyse napalım, olsun :) sık sık haber alalım da senden önemli olan o canımcım :)
gönül hoş geldin bacım nasılsın?
Bu aralar seyrekleşti ziyaretlerin hayırdır güzelim?

aaa sonunda bana yazdın :1shok:
bende diyorumki bu hatun bana küsmü neden hiç laf atmıyor :dilcikar:
kız niye küseyim sana cadı, sana küsmem ki ben :1hug: kızdırırsan döverim sadece klava: :mymeka: hehehehe
bence de soruları güncellemekte fayda var gülüm :)
oylemı dedım ya ben bu forum ıslerınde yenıyım pek bılgım yok sormak ıstedım sadece
saol ruzgar denız aydınlattıgın ıcın

rica edrim canım :)

ablacım sertifika istedim zaten zaten bebişe müdür beyde öğretmenlik okursa sınava hazırlanacağında indirimimiz çok olur dedi

afiyet olsun cicim

ne oldu bitanem neyin var? daha yeni iyileşmedinmi sen yaw?

kız niye küseyim sana cadı, sana küsmem ki ben :1hug: kızdırırsan döverim sadece klava: :mymeka: hehehehe

bence de soruları güncellemekte fayda var gülüm :)

sen beni dövemezsinkiiiiiiiii lülülülülülü içerde ceren varrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
hadi hadi gelsene gelseneee :mymeka:

bencede bir ara güncelleyelim a.s

hmmm anladım, neyse bir an önce iyileşde... afiyet olsun güzelim :)
sen bu cadılıkla ikna edersin adamı kaydirigubbakcemile3

aaaa şuna bak... başladı yine cadalozluğa, almayayım elime oklavayı haaa klava:
geçmiş olsun hayatım, grip mi? dikkat et kendine, havalar çok sakat, en tehlikeli dönem şu bahar ayları, hasta olmak için birebir... ben iyiyim hayatım, iyi gidiyor şimdilik çok şükür :)

ablacım sertifika istedim zaten zaten bebişe müdür beyde öğretmenlik okursa sınava hazırlanacağında indirimimiz çok olur dedi

:roflol: :roflol: :roflol:
şimdiden işi bağladın yani nurrr :roflol:

sağol cerencim çok incesin...

ne demek efendim ne demek
bedenen olmasada ruhen inceliğimiz var dabiii kaydirigubbakcemile3

kızlar yeni cicişlerimizi ekledik

du hemen bi bakiıp gelem

ohhhh süpeeeeeer, şimdiden herşey hazır yani :)
sağol cerencim çok incesin...

olsun ablacım hafta sonu görüşürüz akşamlarıda uğrarım...
canım sen gel de görüşürüz hayatım :)
kızlar yeni cicişlerimizi ekledik
yeni cicişler çoooooook güzel, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım :)
Ceren doğduktan sonra hatırlat bir ara döveyim seni kaydirigubbakcemile3

sen bu cadılıkla ikna edersin adamı kaydirigubbakcemile3

aaaa şuna bak... başladı yine cadalozluğa, almayayım elime oklavayı haaa klava:

evet evet banada öyle geliyor ikna ederim diye düşünüyorum yada tehdit ederim :roflol: :roflol: :roflol:

hadi hadi al bakiiim eline oklavayı al hadi al al klava:
hadi gelde yakala kolaysaaaaa yuppppiiiii uçuyoruuuuuuummmmmmmm :sm_cool:

sorma abla ya evet girip hamilelim boyunca bu ücüncü kez hasta olusum doktora gitdim kan alincak.iyi olduna cok sevindim

bu göbüşle biraz zor uçarsın sen emme, hadi öyle olsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…