Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nurum elimden geleni yapıyorum merak etme ...sen ne yaptın oda takımı aldınızmı bir yerde okumuştum oda falan diye..yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldiniz ...

günaydın nurcum.iyiyiz siz nasılsınız?maşallah ya ne ara 30 lara geldin sen?allah tamamına erdirsin.sizlerinki geçiyorda sanki benimki yerinde sayıyor gibi geliyor bana ya...

günaydınlar bayanlar..

hoşgeldin fıstık naberrrrr

slm arkadaşlar benide kabul edermisiniz aranıza:CüvCüv:

hoş geldin canım aramıza hadi kendinden bahset sende senide tanıyalım sırayla gelicek sorular sonra sanada kaydirigubbakcemile3

Allahhh yine sınav var topikte çok şükür ben o aşamayı geçtim

sus kız korkutacaksın yeni üyeleri duyanda bişi var sanıcak allah seniii kaydirigubbakcemile3

olduuu canım birde tipinide tarif et istersen ona göre ver siparişi
hey allaam ya delimi neee allahtan önce herşeyin hayırlısını iste çatlak yumurta fabrikaya sipariş verir gibi duamı olur :roflol:

çok güzel olmuş canımcım takvimin :) Cerenin ellerine sağlık :)

ne demek efendimmm sırnaşık şey

oh oh maşallah ne güzel sende bendensin yanee hiç beklemeden gelmiş miniğin süpperrrr :teytey: :teytey:
harika o halde sen biraz ısınma turları yap canım birazdan sınav başlayacak senin için haberin olaaa süprizzzzz

yokkk kızz insan içine çıkmadın ya kaç gündür malum sen birde gezmeyi seven bir hatunsun o yüzden rengin solmuştur açılırsın sen birazdan bişeyciğin kalmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kasık ağrıların normal gülüm arada olsun bırak birazdaha sürecek sonra başka ağrılar başlayacak.... İşe dalıp bizi ihmöal etme heeeeeee klava:

tşk ederim iyi sayılırım gergin olmam dışnda bi sorunum yok çok şükür

canım hayırdır neden gerginsin. Anlatmak istersen dinleriz belki yardımımız dokunur :teselli:

nurum elimden geleni yapıyorum merak etme ...sen ne yaptın oda takımı aldınızmı bir yerde okumuştum oda falan diye..yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldiniz ...
yarın baacaz teyzesi odasına baya tamamladık ama dün bi tane daha hastane çıkışı almış babası arabasını aldık birde

iyiyiz cerencim sağol.sen nasılsın?bayrağı sen taşıyorsun dikkat et sanırım senden nura geçecek tickerlardan anladığım kadarıyla...keyifler nasıl?

filiz abla sağol sen nasılsın?seninle konuştuk ben tedirginim korkuyorum paniğim.bu geçmez ablacım ya 32 lere gelene kadar...
boşver beni bizim bebişimiz nasıl?

kızzz dellendirme benii sen hala karamsarlık içerisindemisin oofff yapma gülüm böyle yaa ama bak ömür sana kızıyor annesi haberin olsun kendine acımıyorsun o miniğe acı bari bu stres bu karamsarlık neden böyle kuzum yapma her birey farklı her bebek her gebelik farklı biliyorsun sen dualarını dilinden düşürmediğin sürece allahımın izini ile oğlunu alacaksın kucağına inşallah. Bizlerde burdan dualarımızı üzerinizden eksik etmiyoruz zaten kuzu üzme artık kendini lütfen :teselli:

sağol şekerim kaydirigubbakcemile2 inşallah takvimlerimiz bebişlerimizin gelişim takvimlerine dönüşür tez zamanda kaydirigubbakcemile5

inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

günaydın nurcum.iyiyiz siz nasılsınız?maşallah ya ne ara 30 lara geldin sen?allah tamamına erdirsin.sizlerinki geçiyorda sanki benimki yerinde sayıyor gibi geliyor bana ya...

bak gerçekten kzııyorum aaamaaaaa klava:

bizde iyiyiz teyzesi iyice büyüdük artık kız yerinde sayar mı hiç senin kuzucunda sağlıkla büyüyor inş allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn inş

allah bağışlasın canım sağlıkla gelir inşallah bebişin
kumsalcım hoşbulduk canım.iyidir sen nasılsın?
bende iyiyim çok şükür sağol
amin canım

ilayda iyi teyzesi nasıl olsun büyüyor işte

canım hoşgeldin daha iyisin değil mi kendine daha daha çok dikkat edeceksin ama tamam mı

günaydın canım nasılsın bebişimiz nasıl
maşallah büyüsün bakalım
sağol şekerim kaydirigubbakcemile2 inşallah takvimlerimiz bebişlerimizin gelişim takvimlerine dönüşür tez zamanda kaydirigubbakcemile5

aminnnnn canım inşallah

yarın baacaz teyzesi odasına baya tamamladık ama dün bi tane daha hastane çıkışı almış babası arabasını aldık birde

bak bak bak benim bunlardan hiç haberim yok hadi hadi resimleri bekliyoruzzz

17.haftam benim.klava: sinirlerime hakim olamıyorum herşeye herkese kızıyorum çok duygusalım

amanınnnn yandık deseneeeee delikafadulden delikafadulden
kaçııııııııınnnnnnnn kızlarrrrrrrrr

iyiyiz cerencim sağol.sen nasılsın?bayrağı sen taşıyorsun dikkat et sanırım senden nura geçecek tickerlardan anladığım kadarıyla...keyifler nasıl?

bizde iyiyiz balım nasıl olalım geriye doğru şafak sayıyoruz iştee hayırlısı ile geçse bu günler.... :Saruboceq:
yok balım bayrak şuan beyazda sırada onun doğumu var hayırlısı ile sonra menzil gülü sonra bennnnn delikafadulden delikafadulden

valla bide maviş gözlü kumral kıvırcık olursa hiç fena olmaz hani :roflol::roflol::roflol: töbe töbee işin şakasıtabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsunda nasıl olursa olsun ayrıca önümüzdeki ayda gelsin hayırlısıyla inşallaaahhhhhh hamileliğimde sorunsuz geçsinnnn :roflol::roflol: bu dua daha makbul oldu galiba sırnaşık şey

sorular falan dıyonuz cok zor mu sorularınız gecemezsem aranıza gıremıcekmıyım yanı bende sevınmıstım ne guzel yenı arkadaslar edınırım dıye ceren 54 umarım gecerım de benı atmazsınız

cerencim sağol.evet sadece dua.başka elimde birşey yok.tabii sizin dualarınızda çok ama çok önemli.yüce rabbim açılan ellerden birini görür duyar.sağol cerencim duan için...

ahanda senin böyle bir bebeğin olsun oldumu canımmmm

hamaratmı hamarat

kızlar göbüşümün yeni resimlerini ekledim albüme

hemen bakıyorummmmmm :CüvCüv:

nur hazirandamı temmuzdamı sınavın?ya ben gireli 7 yıl olmuş.ama temmuzdu sanırım.hakkında hayırlısı canım.ilaydanın geleceği için...bekler annesi bekler seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…