- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.521
günaydınlar bayanlar..
slm arkadaşlar benide kabul edermisiniz aranıza:CüvCüv:
Allahhh yine sınav var topikte çok şükür ben o aşamayı geçtim
bende laf olsun diye demiştim zaten sırnaşık şey amiiinn inşallahh canım cuma saatlerine geldik nolur dua edin benim içindeee hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir kızım olsunn sırnaşık şeysırnaşık şey amma çok şey istedim galiba sırnaşık şey
çok güzel olmuş canımcım takvimin :) Cerenin ellerine sağlık :)
tabı kı sorular sorucaksınız ben sıkılmam evet forumda yenıyım bır ıkı yere daha yazdım orda kımse yoktu galıba cevap gelmedı bende oyle bakıyodum baslıklara bı buraya gırıyım dedım saolun sızlerden cevap geldı benım dogal yolla oldu bebegım zaten bız once korunuyoduk ıstemıyoduk ben calısıyodum bıraz dugun borcları falan derken hemen dusunmedık bu sene kasım ayında ısten cıkardılar benı o zamandan berı evdeyım artık borclarımız kalmadı sayılır allah nasıp ettı oldu ılk denemede oldu yanı tedavı falan gormedık
ablaaaammm iyiyim valla bende sizi çok özledim evdede sürekli giremedim bir kaçkez girip yazdım fazla takılamadım...agrım sızım fazla yok ama arada böbrek kısmım agrıyor...bulantı eskisi kadar degl bayagı azaldı...sen nasılsın?
kız o kadar büyüdümmü yok beee bugün işyerine gelince solgun görünüyorsun birazda kilo vermişsin dediler gerçi tartılmadım ama zor gider kilo muhtemelen şişkinligim azaldı bayagı ondan öyle görünüyor...yukarıda dedigim gibi agrım biraz böbrekte ara ara kasıklarımda neden kasıgım agrıyor anlamıyorum ama ....ya bende yarım gün gelecem yine neyse sopnra yine hafta sonuna girecem evde yatmaya alışmıştım ama sürekli evde oturmak baydıı uzun zman oldu şöyle çıkıp dolanmak evde tıkıldım kaldım ama halim yok çıkıp dolaşmak istiyorum ama kalkıp giyineyim saçımı başımı toplayayım diyorum ama yapamıyorum ...
tşk ederim iyi sayılırım gergin olmam dışnda bi sorunum yok çok şükür
yarın baacaz teyzesi odasına baya tamamladık ama dün bi tane daha hastane çıkışı almış babası arabasını aldık birdenurum elimden geleni yapıyorum merak etme ...sen ne yaptın oda takımı aldınızmı bir yerde okumuştum oda falan diye..yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldiniz ...
filiz abla sağol sen nasılsın?seninle konuştuk ben tedirginim korkuyorum paniğim.bu geçmez ablacım ya 32 lere gelene kadar...
boşver beni bizim bebişimiz nasıl?
sağol şekerim kaydirigubbakcemile2 inşallah takvimlerimiz bebişlerimizin gelişim takvimlerine dönüşür tez zamanda kaydirigubbakcemile5
günaydın nurcum.iyiyiz siz nasılsınız?maşallah ya ne ara 30 lara geldin sen?allah tamamına erdirsin.sizlerinki geçiyorda sanki benimki yerinde sayıyor gibi geliyor bana ya...
günaydın nurcum.iyiyiz siz nasılsınız?maşallah ya ne ara 30 lara geldin sen?allah tamamına erdirsin.sizlerinki geçiyorda sanki benimki yerinde sayıyor gibi geliyor bana ya...
allah bağışlasın canım sağlıkla gelir inşallah bebişintabı kı sorular sorucaksınız ben sıkılmam evet forumda yenıyım bır ıkı yere daha yazdım orda kımse yoktu galıba cevap gelmedı bende oyle bakıyodum baslıklara bı buraya gırıyım dedım saolun sızlerden cevap geldı benım dogal yolla oldu bebegım zaten bız once korunuyoduk ıstemıyoduk ben calısıyodum bıraz dugun borcları falan derken hemen dusunmedık bu sene kasım ayında ısten cıkardılar benı o zamandan berı evdeyım artık borclarımız kalmadı sayılır allah nasıp ettı oldu ılk denemede oldu yanı tedavı falan gormedık
bende iyiyim çok şükür sağolkumsalcım hoşbulduk canım.iyidir sen nasılsın?
maşallah büyüsün bakalımamin canım
ilayda iyi teyzesi nasıl olsun büyüyor işte
canım hoşgeldin daha iyisin değil mi kendine daha daha çok dikkat edeceksin ama tamam mı
günaydın canım nasılsın bebişimiz nasıl
sağol şekerim kaydirigubbakcemile2 inşallah takvimlerimiz bebişlerimizin gelişim takvimlerine dönüşür tez zamanda kaydirigubbakcemile5
iyiyiz cerencim sağol.sen nasılsın?bayrağı sen taşıyorsun dikkat et sanırım senden nura geçecek tickerlardan anladığım kadarıyla...keyifler nasıl?
yarın baacaz teyzesi odasına baya tamamladık ama dün bi tane daha hastane çıkışı almış babası arabasını aldık birde
17.haftam benim.klava: sinirlerime hakim olamıyorum herşeye herkese kızıyorum çok duygusalım
iyiyiz cerencim sağol.sen nasılsın?bayrağı sen taşıyorsun dikkat et sanırım senden nura geçecek tickerlardan anladığım kadarıyla...keyifler nasıl?
sus kız korkutacaksın yeni üyeleri duyanda bişi var sanıcak allah seniii kaydirigubbakcemile3
olduuu canım birde tipinide tarif et istersen ona göre ver siparişi
hey allaam ya delimi neee allahtan önce herşeyin hayırlısını iste çatlak yumurta fabrikaya sipariş verir gibi duamı olur :roflol:
valla bide maviş gözlü kumral kıvırcık olursa hiç fena olmaz hani :roflol::roflol::roflol: töbe töbee işin şakasıtabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsunda nasıl olursa olsun ayrıca önümüzdeki ayda gelsin hayırlısıyla inşallaaahhhhhh hamileliğimde sorunsuz geçsinnnn :roflol::roflol: bu dua daha makbul oldu galiba sırnaşık şey
kızlar göbüşümün yeni resimlerini ekledim albüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?