Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sen sakaryada mı oturuyosun ceren benım kayınvalıdem de adapazarında bızde arad gıdyoz oraya yemyesıl her taraf cok guzel bı yer sakarya ya ozellık le gıtmedım ama orasıda yanıdır sanırım tamam ıkıncı sorularınızı beklıyom

yazmıstım ama yıne yazayım ben dort yıllık evlıyım bu sene dusunuyoduk oldu hemen cok fazla aramadık yanı ılk hamılelıgım dogal yolla hamıle kaldım ben uc kardesım bır ben bırde ıkız kız kardeslerım var kendım nevsehırlıyım esım ıstanbul lu 27 yasına gırdım subatta evın buyuk ılk kızıyım orta okul mezunuyum esım otomotıv de calısıyo teknısyen olarak maddı durumum ıyı sayılır cok sukur kendımıze yetıyoruz kardesımın behsetmesı uzerıne foruma kayıt oldum konuları gezerken burasının yenı hamılelerle oldugunu gorunce gırmek ıstedım uyelrden memnunum dıyebılırım herkes cıvıl cıvıl ben sır saklamasını bılen bırıyım dıyebılırm yanı guvenebılırsınız

evet canım skaryada oturuyorum ve doğma büyüme buralıyım allaha şükür
kayınvaliden nerede oturuyorki balım...
Evet buralar çok güzeldir herkesleri davet ediyorum ben buraya sessiz sakin bir yerdir bizim buralar.
ikinci soruları yolladım canım cevaplarını bekliyoruz.... hihoyyyt

selamlarrrrrrrr
ay biraz geçmişe bakayım dedim ammma coşmuşsunuz valla
sıkıldım zaten çok vaktim yok
eeeeeeee nasılsınız bakalım
yeni üyeler var aramızda hoşgeldiler sefalar getirdiler
eşim cumaya gitti bende mutfak dolaplarını yerleştiricem birazdan ama size bir bakayım dedim
sonrada kuaföre gidicem inş kaşlarımı bir düzelttireyim

cerencim çok sağol canım şekerler için
valla çok beğendim biz yaptırmayacaktık şeker falan eşimin pek haberi yok böyle şeylerden
dün gösterince sende istiyormusun dedi
farketmez dedim
hım dedi olmasın demiyorsun yani bakarız dedi
almasa bile düşünmesi beni çok mutlu etti
malum tek maaş olunca herşeyi düşünmke zorunda oluyor insan

nurrrrrrrrrrrrrr kız göbişinin resimlerine baktım
maşallah valla
şeker gibi bişey olmuşssun
kız benim göbeğim yok senin kadar
son aylarda baya zorlanıcan bacım sen
zaten benimkini görenlerde 5-6 aylık sanıyorlar
yok diyorum 9.aydayız yakında doğuracam diyorum inanmıyorlar bazen
çıkınca görürülerkaydirigubbakcemile3

tekrar hoş geldin canım aramızaa a.s.
bizleri kaale alıp soruları cevapladığın içinde ayrıca teşekkür ederizz balımmm :teytey:
evet burası cıvıl cıvıl neşe dolu sıcak kanlı insanlarla dolu bir topiktir inan geldiğine pişman olmazsın tatlım. Hele sürekli evde oturan biri isen vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın biz burda bütün herşeyimizi paylaşıyoruz bazen geyikler yapıyoruz bazen dertlenip ağlıyoruz sıcacık bir aile yuvası gibi inan gelmeye devam ettikçe çok daha iyi anlayacaksın. Ve şöyle bir yanı var bu topiğin şekerim farkında olmadan bağımlılık yapıyor bir iki kere girip online sohbet ettinmi bir bakıyorsunki her gün aynı saatte buraya gelmeye başlamışsın gelmeden duramıyorsun yani kaydirigubbakcemile3 senide fırsatın oldukça aramızda görmek isteriz bu bzi mutlu eder inan. büyüyüp kocaman bir aile oluyoruz hep beraber bir birimizin hamileliklerini bebeklerini haftalarını dahada doğrusu en güzel anlarını ve hayatlarını takip edip paylaşıyoruz....
Bu arada kardeşin kim canım yani üye adı ne? Belki bizim topiğe gelmiştir tanıyoruzdur belki.....
Birde muhtemel doğum tarihin nedir tatlım dr. söyledimi?

adapazarı kaynarca tarafında arıf aga koyu var orda kayınvalıdem dun gttı hatta hafta sonu donucek cevapları yolladım umarım benden hosnut kalırsınız gercekten sessız sakın oralar ne guzel ıstanbulun sesınden pıs havasında orası cok cok guzel

Canımmm hoşgeldin nasılsın?
Kaynadık valla biraz dünün acısını çıkardık kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bitanem iyimisin? zeynebimiz nasıl?

ne demek güzelim ne demek beğenmenize sevindim cerenden hatıra sakla emi balımm Şeniz
bak ne güzel eşinin sorması bile güzel valla sen istiyormusun peki tatlım eğer istersen çok uyguna geliyor şekerler haberin olsun aklında bulunsun yardımcı olurum bu konuda sana.....
evet tek maaş olunca zor oluyor be gülüm ama napalım allah bu günümüzü aratmasın çok şükür halimize....

:roflol: :roflol: :roflol:

hımmm anladım canım kaynarca buranın ilçelerinden biri güzel havadar yerlerdir
ee tabi istanbulla kıyaslayacak olursan burası oraya göre cennet o yüzen buraya gelen bir daha gitmiyor yaa bizde kalabalıklaşıyoruzz hihoyyyt

dr bısey demedı bana daha bı kere gıttım zaten gunum gectı test yaptım pozıtıf cıkınca gıttım dr kadın hastalıkları bakıyomus ılk once ıkı hafta sonra normal gebe muayeneye gıdıcem o zaman soylerler herhalde bana hıcbısey demedı bu dr ama kısa dogru gelıyo ekım kasım ayları galıba ama tam tarıh dr gıdınce bellı olur herhalde

tamam canım anladım bir dahaki kontrolde söyler o zaman doktor tarihi o söylemezse sen sor tatlım hayırlısı bakalım....

kardesımın uye ısmını tam bılmıyorum ama o herhalde burda takılmıyo oda bebek ıstıyo evlendı gecen yaz temmuzda bır kac defa gunu gectı var dıye test yaptı hep negatıf cıktı o yuzden burda takılmıyodur sanırım

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................27. Hafatamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık)
{RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9.Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Ben burada çalışayım siz orada çene yapın anam ne öçok konuşmuşsunuz .
Acayip yoğun burası çıldıracağım birazdan. Ra ra yeni üyemiz galiba hoşgeldin canım aramıza birazdan tekrar gelirüüm.

ben bıraz musade ıstesem olurmu arkadaslar bıraz mutfak ıslerım varda onu halledeyım anneme haber verdım sana gelıcem dıye bekler sımdı benı aksam vaye yarın yıne gelırım yanınıza olurmu aslında kalkıp gıdesım gelmıyo ama naparsın ev ıslerı de bı sekılde yapılamsı gerekıyo

iiyim valla cerencim ne olsun
zeynep hanımda çok iyi şükür
minik ceren nasıl?iyi mi o da?
vitrine koyucam canım senin şekerleri
çocuklar ellemesin diye
ay ne fesatım ya:1closedeyes:
şimdi doğum yapınca oraya buraya bakamam herşeyi kurcalarlar
iyiki annemde gelecek valla
cnm sen bana özelden yaz şekerlerin fiyatlarını
biz beşiğmizi daha almadık
eğer uygun fiyata alırsak belki şekerde yaptırıız en yakın kişilere vermeye
aslında istiyorum ama
dediğim gibi tek maaş ve şimdi doğumda çok masraf olacak kayınvalidemler falan gelecek memleketten onlara da masraf
gelen giden derken
amannnnn bunları düşünüp kızmıycam şimdi
sen özelden atarsın cnm ben bakarım yine bir ara

bir ara soraarsın tatlım üye adını burda takılmasada diğer topiklerden tanıyan arkadaşlar vardır belki üstelik bu topikte sırf hamilelerden oluşmuyor listede fark etmişsindir belki 3 tanede arkadaşımız hamile kalmak için gün sayıyor inşallah allahın izini ile onlarda hamiş listesine eklenecekler. Ayrıca kardeşinin durumunu burda yaşayan o kadar çok arkadaş varki nerdeyse hemen hemen hepimiz belki yaşamışızdır bunu ben hariç tabii. gerçi bende test yapmıştım negatif çıkmıştı ama yanlışmış bebek varmış içerde kaydirigubbakcemile3
kardeşinde buraya gelip bizlere takılabilir aklında bulunsun. yada önce sen hele bizi bir tanı sonra zaten sen davet edersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…