Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yoooo ben hep izlemedeydim gülüm, 2. düşüğümden sonra bir daha girmedim, ta ki 4. bebeğime kadar, işte o zaman sizlerle tanıştım, bu topikten önce hep düşükle ilgili topiklerde dolaşıyordum canikom :dilcikar:
hem de ne cadıııııı.... 1. dereceden cadı hem de kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaaa nereye gidiyon beeeeeeeeeeeee
Cunda'ya gittiiiiiiim... hava çok güzeldi, kocişim çağırdı gel sana ıhlamur ısmarlayayım dedi, ben de gittiiiiiiiiiiim
slmm kızlarr ra_ra ablam olur bende geldim ama çıkıcam herkese slm veriyim dedim görüşürüzz kıslarr
hoşgeldin canım, sık sık görüşürüz inşallah :)
çok memnun oldum canım, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :)

sağol cnm bir bakalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mayıs anneleirnden biri vardı doğuma giden normal doğum olacaktı çatladım meraktan
ona bakmaya girdim dayanamadımdelikafadulden
hala doğurmamış

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................27. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9.Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

amin ablam 5 cnm açılması varmış şimdi okudum o doğurana kadar ben doğurucam valla şurda
her biri doğuma gidince sanki kendim doğuruyormuşum gibi oluyorum valladelikafadulden

amin ablam 5 cnm açılması varmış şimdi okudum o doğurana kadar ben doğurucam valla şurda
her biri doğuma gidince sanki kendim doğuruyormuşum gibi oluyorum valladelikafadulden
hayırlısı olsun tatlım, haklısın, çünkü sıra sende :)
ablam cundaya gittin he, ne güzel valla...ahh ah nasıl özledim...
evet tatlım, o kadar kalabalıktı ki arabayı koyacak yer bulamadım, iğne atsan yere düşmez, o kadar kalabalık, sezon gelmiş anlaşılan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ceren nereye kayboldu? bugün benimle çemkirmekten yoruldu galiba kaydirigubbakcemile3 gerçi o bu cadılıkla biraz zor yorulur ama neyyyyse kaydirigubbakcemile3

ne güzelmiş ablam sezon açılmıştır havalar bu hafta sonuna kadar kapalı olacak demişlerdi gerçi burasıda bugün güneşli..kayınpederimde bu akşam akçaya dogru çıkıyor ..

ne güzel :) ben henüz bakmaya bile cesaret edemiyorum, herhalde 6 ayı geçene kadar da cesaret edemeyeceğim
yaa öyle düşünürsem bende cesaret edemicem ama olumlu düşünmeye çalışıyorum
Allah göstermesin kötü şeyler herşey bizim için :Saruboceq:

sağol cnm bir bakalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mayıs anneleirnden biri vardı doğuma giden normal doğum olacaktı çatladım meraktan
ona bakmaya girdim dayanamadımdelikafadulden
hala doğurmamış

kız allah iyiliğni o nası sevinme ifadesi :roflol:

Herkese merhaba. Keyifler nasıl kızlar?

Ben, bugün işi gücü bıraktım, biraz hava aldım, yürüdüm.

Sonra topiğe geldim.

Cerenciğim ne güzel ciciler almışsın öyle bayıldım valla. Bu arada listeyi biz söylemeden de güncelliyorsun. Eline sağlık canım. Çok sağol.

Filiz abla, ne güzeldir şimdi oralar. Oh tam zamanı ne çok sıcak ne de soğuk.

Mavi Deniz, geçmiş olsun canım. Ben yeni öğrendim rahatsızlığını.

Bulcuk, valla güzelmiş mobilyalar. Çok beğendim.

Kumsalcığım sen nasılsın?

Beyaz, topikte doğum sırası sende Allah izin verirse. Heyecanlanman çok doğal. Hayırlısı ile inşaallah.

kızlar patronun karısına sordum ben izine ayrılınca nolcak diye
yerime bakabilcek tek bir kişi bile yok çünkü
henüz bunu düşünmek istemiyoruz dedi bana CADIARZU

canım gerçekten çok güzel, 2 gündür hava kötüydü ama bugün süper güzel bir hava var, millet sokaklarda... bir kaç güne kadar iyice ısınır, hatta insanlar denize girmeye bile başlar... yaz geldi kızlaaaaaaaaaaaaaaar yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kızlar patronun karısına sordum ben izine ayrılınca nolcak diye
yerime bakabilcek tek bir kişi bile yok çünkü
henüz bunu düşünmek istemiyoruz dedi bana CADIARZU

aaaa onlşar düşünmüyorsa sen mi düşüneceksin, boşver güzelim, hiç takma kafana... elbet bir gün düşünürler, sen kendine dikkat et yeter... ne gıcık patronların var ya :tomato:

haticecim sagol evet biraz rahtsızlanmış rapor almıştım bugün işe başladım biraz sıkıcı geçti başım agrıdı öglen ve bulantımda oldu bayagıı iş yerine geldim alerji yaptı bana ....bulçuk valla banada henüz birşey demediler ama merak ediyorum ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…