- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.661
sagol canım zaten belisten bir takım beğenmiştim gidip yerinde incelemekte yarar var :1hug:
yoooo ben hep izlemedeydim gülüm, 2. düşüğümden sonra bir daha girmedim, ta ki 4. bebeğime kadar, işte o zaman sizlerle tanıştım, bu topikten önce hep düşükle ilgili topiklerde dolaşıyordum canikom :dilcikar:aaa abla sen aralıktan berimi burdasın ama profilinde 03.03.2008 yazıyorrrrr yalançiiiiiiiiiiiiiiii
bende 11.11.2008 tarihinden beri burdayımm ve hala burdayımmmmm kaydirigubbakcemile3
kovulmadım atılmadım yinede burdayımmmmmm kaydirigubbakcemile3
hem de ne cadıııııı.... 1. dereceden cadı hem de kaydirigubbakcemile3aman aman git defolllllllllll gözüm görmesin seni
sen elbet geri gelecen nur o zaman görüşücez kötükedihüso
neyse hadi iyi dersler kuzu :a015:
canım tamam o halde ikinci sınavın sorularınıda göndereyim sana sonra listeye adını eklerim balım.
Bu arada bana teyze diyebilirsin tatlım önemli değil ben 25 yaşındayımmm ve bu topiğin cadısıyım :roflol:
Cunda'ya gittiiiiiiim... hava çok güzeldi, kocişim çağırdı gel sana ıhlamur ısmarlayayım dedi, ben de gittiiiiiiiiiiimyaaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaaa nereye gidiyon beeeeeeeeeeeee
hoşgeldin canım, sık sık görüşürüz inşallah :)slmm kızlarr ra_ra ablam olur bende geldim ama çıkıcam herkese slm veriyim dedim görüşürüzz kıslarr
çok memnun oldum canım, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :)kıslar ben yeni evli sayılırım 22 yasındayım laf atmana gerek kalmadı canım tanıtayım kendimi çalışmıyorum ilk bir ay korundum ama hap filan kullanmadım sekiz aydır bebiş istiyorum dokuz aylık evliyim erken biliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum eşim mudur yardımcısı ev hanımıyım nevsehirliyim
sagol canım zaten belisten bir takım beğenmiştim gidip yerinde incelemekte yarar var :1hug:
hemde çok uygun fiyatları diğer yerelere göre
oy oyy kızlarrr amma yazmışsınız yavv muhabbette süpermiş kaçırdım
şimdi kimsecikler yok topikte :sm_confused:
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz a.s.
beyazcım uygun beşikler gördün ben çokda güseller
kapalı çarşıdaki mobilyacılar varya orda hatta nette adresleri var belis comdaki mobilyalrın aynını yapıolar ve çok daha uygun oraya bi bakın isterseniz
sağol cnm bir bakalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mayıs anneleirnden biri vardı doğuma giden normal doğum olacaktı çatladım meraktan
ona bakmaya girdim dayanamadımdelikafadulden
hala doğurmamış
hayırlısı olsun tatlım, haklısın, çünkü sıra sende :)amin ablam 5 cnm açılması varmış şimdi okudum o doğurana kadar ben doğurucam valla şurda
her biri doğuma gidince sanki kendim doğuruyormuşum gibi oluyorum valladelikafadulden
evet tatlım, o kadar kalabalıktı ki arabayı koyacak yer bulamadım, iğne atsan yere düşmez, o kadar kalabalık, sezon gelmiş anlaşılan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytablam cundaya gittin he, ne güzel valla...ahh ah nasıl özledim...
mayıs anneleirnden biri vardı doğuma giden normal doğum olacaktı çatladım meraktan
hala doğurmamış
Allah yardımcısıolsun inş. sıra sana yavaş ayvaş geliyor.
yaa öyle düşünürsem bende cesaret edemicem ama olumlu düşünmeye çalışıyorumne güzel :) ben henüz bakmaya bile cesaret edemiyorum, herhalde 6 ayı geçene kadar da cesaret edemeyeceğim
hala doğurmamış
öyle valla
uyyyyyyyyh terledim hadelikafadulden
neyse ben kaçtım öptüm hepinizi
akşam uğramaya çalışırım artıkŞeniz
canım gerçekten çok güzel, 2 gündür hava kötüydü ama bugün süper güzel bir hava var, millet sokaklarda... bir kaç güne kadar iyice ısınır, hatta insanlar denize girmeye bile başlar... yaz geldi kızlaaaaaaaaaaaaaaar yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:Herkese merhaba. Keyifler nasıl kızlar?
Ben, bugün işi gücü bıraktım, biraz hava aldım, yürüdüm.
Sonra topiğe geldim.
Cerenciğim ne güzel ciciler almışsın öyle bayıldım valla. Bu arada listeyi biz söylemeden de güncelliyorsun. Eline sağlık canım. Çok sağol.
Filiz abla, ne güzeldir şimdi oralar. Oh tam zamanı ne çok sıcak ne de soğuk.
Mavi Deniz, geçmiş olsun canım. Ben yeni öğrendim rahatsızlığını.
Bulcuk, valla güzelmiş mobilyalar. Çok beğendim.
Kumsalcığım sen nasılsın?
Beyaz, topikte doğum sırası sende Allah izin verirse. Heyecanlanman çok doğal. Hayırlısı ile inşaallah.
kızlar patronun karısına sordum ben izine ayrılınca nolcak diye
yerime bakabilcek tek bir kişi bile yok çünkü
henüz bunu düşünmek istemiyoruz dedi bana CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?