Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ay canım benim kıyamam ben sana gel bi sarılayım sana Şeniz
dünün acısı çıkıyor senden güzelim dün lak lak geyik yaparken iyiydi dimi şimdide çalıştırıyorlar işte neyse az kaldı günün bitmesine azıcık daha dayan gülüm...

tamam canım sen bak işlerine sonra müsait olunca tekrar gelirsin tatlım.
Bu arada topikteki arkadaşların çoğu çalışanbayanlar ve haftasonu yok yarın sadece mavideniz isimli arkadaşımız burda olur gelirse diğerlerinide sanmıyorum haftasonu genelde sakin geçiyor topik ama sen yine arada bir bakarsın onlina olan varsa sohbet edersin canım. Sana şimdiden iyi gezmeler :a015:

ayy canım yaa ne alaka fesatlıksa hepimiz fesatız o zaman gelene ur diyemezsinki balım mecbur bir hal çare düşüneceksin evlerimiz eşlyalarımız tabiki kıymetli hepimizde var bu huy tasalanma hele benim ne hain planlarım var anlatsam korkarsınnn :jeyyar:
canım msn aç ordan görüşelim şeker olayını tatlım....

hobulduk evet yenı uye yım benıde eklemısın ceren lısteye sevındım saol

ne demek canım sık sık gelip sohbet eder kendinden ve bebeğinden haber verirsen seviniriz....

yaaa millett nereye kayboldunuz herkes cuma yoğunluğunumu yaşıyor yoksa?
burcu arife mavideniz nerelerdesiniz kızlarrr huuuuuuuu????

cerencim mutfağı dağıtmıştım biraz eşim gelene kadar toparlayayım birazdan sen ne yaptın diyecek şok olmasın adam
müsait bir zamanda msn den görüşürüz cnm
çok sağol
ben kaçıyorum
kendinize iyi bakın:a015:

ben calısmıyorum herzaman pc acık ama bazen gecıyorum basına ama bundan sonra kalkmıcam galıba bu arada kardesım benı bulmus sımdı yazdı msn den bende gelırım dıyo topıge

tamam canım git hadi sen işlerine bak mutfağını toparla kendini yorma
önümüzdeki hafta içi konuşuruz şekerler için canım
Zeynebime iyi bak fazla hareket etme unutma enerji toplaman gerek bayrak sendeee :teytey:

ben calısmıyorum herzaman pc acık ama bazen gecıyorum basına ama bundan sonra kalkmıcam galıba bu arada kardesım benı bulmus sımdı yazdı msn den bende gelırım dıyo topıge

tamam canım her zaman gel bekleriz geldiğinde dal sohbetlere davet bekleme sakın bak artık topiğin üyesi oldun sende ve listey dahilsin hihoyyyt
kardeşinde gelsin tanışalım balım.... kaydirigubbakcemile5

hadı bana musade ben cıktım
durdukca durasım gelıyo valla herkese hayırlı cumalar allah herseyın hayırlısını versın

hımm gördüm canımmm teşekkür ederim
bende laf atmayı düşünüyordum kimsin nesin inmisin cinmisin diye kaydirigubbakcemile3

kıslar ben yeni evli sayılırım 22 yasındayım laf atmana gerek kalmadı canım tanıtayım kendimi çalışmıyorum ilk bir ay korundum ama hap filan kullanmadım sekiz aydır bebiş istiyorum dokuz aylık evliyim erken biliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum eşim mudur yardımcısı ev hanımıyım nevsehirliyim

hımm gördüm canımmm teşekkür ederim
bende laf atmayı düşünüyordum kimsin nesin inmisin cinmisin diye kaydirigubbakcemile3

durdukca durasım gelıyo valla herkese hayırlı cumalar allah herseyın hayırlısını versın

aminn ablam hadi görüşürüzz kendine iyi bakk :1hug:

slmm kızlarr ra_ra ablam olur bende geldim ama çıkıcam herkese slm veriyim dedim görüşürüzz kıslarr

hoşgeldin ve güle güle canım :a015:

hadi git sende işlerine bak sonra grş. sanada hayırlı cumalar canımmm

hımm diyorsunki ben baştan peşin peşin vereyim cevapları tiyoları kaptın tabi abladan ehe ehe kaydirigubbakcemile3
hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlımm güzel haberlerini almak nasip olur inşallahh...

bende çıkıyorum allaha emanet olunn cumanız hayırlı dualarınız kabul olsun

amiiiiiinnnnnnnnn cümlemizin. allah dualarımızı kabul etsin inşallah....
sende kendine iyi bak güle güle :a015:

aaa sabahki hareketlilik kalmadı yaa herkes çil yavrusu gibi dağıldı bir yerlere bende gidiyorum o zaman banane yalnız başıma canım sıkılıyor benim burda :dilcikar:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................27. Hafatamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık)
{RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9.Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

oy oyy kızlarrr amma yazmışsınız yavv muhabbette süpermiş kaçırdım
şimdi kimsecikler yok topikte :sm_confused:
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz a.s.

beyazcım uygun beşikler gördün ben çokda güseller
kapalı çarşıdaki mobilyacılar varya orda hatta nette adresleri var belis comdaki mobilyalrın aynını yapıolar ve çok daha uygun oraya bi bakın isterseniz

CADIARZU kapalı çarşıda mobilyacımı var ben sadece gidince altınları görüyorum gözüm başka birşey görmüyor delikafadulden nette adresleri varsa verirmisin canım bende inceliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…