- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.641
Ben burada çalışayım siz orada çene yapın anam ne öçok konuşmuşsunuz .
Acayip yoğun burası çıldıracağım birazdan. Ra ra yeni üyemiz galiba hoşgeldin canım aramıza birazdan tekrar gelirüüm.
ben bıraz musade ıstesem olurmu arkadaslar bıraz mutfak ıslerım varda onu halledeyım anneme haber verdım sana gelıcem dıye bekler sımdı benı aksam vaye yarın yıne gelırım yanınıza olurmu aslında kalkıp gıdesım gelmıyo ama naparsın ev ıslerı de bı sekılde yapılamsı gerekıyo
iiyim valla cerencim ne olsun
zeynep hanımda çok iyi şükür
minik ceren nasıl?iyi mi o da?
vitrine koyucam canım senin şekerleri
çocuklar ellemesin diye
ay ne fesatım ya:1closedeyes:
şimdi doğum yapınca oraya buraya bakamam herşeyi kurcalarlar
iyiki annemde gelecek valla
cnm sen bana özelden yaz şekerlerin fiyatlarını
biz beşiğmizi daha almadık
eğer uygun fiyata alırsak belki şekerde yaptırıız en yakın kişilere vermeye
aslında istiyorum ama
dediğim gibi tek maaş ve şimdi doğumda çok masraf olacak kayınvalidemler falan gelecek memleketten onlara da masraf
gelen giden derken
amannnnn bunları düşünüp kızmıycam şimdi
sen özelden atarsın cnm ben bakarım yine bir ara
hobulduk evet yenı uye yım benıde eklemısın ceren lısteye sevındım saol
cerencim mutfağı dağıtmıştım biraz eşim gelene kadar toparlayayım birazdan sen ne yaptın diyecek şok olmasın adam
müsait bir zamanda msn den görüşürüz cnm
çok sağol
ben kaçıyorum
kendinize iyi bakın:a015:
ben calısmıyorum herzaman pc acık ama bazen gecıyorum basına ama bundan sonra kalkmıcam galıba bu arada kardesım benı bulmus sımdı yazdı msn den bende gelırım dıyo topıge
ceren bu arada kardesımın uye ısmı mavı gozlu suan burda
hımm gördüm canımmm teşekkür ederim
bende laf atmayı düşünüyordum kimsin nesin inmisin cinmisin diye kaydirigubbakcemile3
hımm gördüm canımmm teşekkür ederim
bende laf atmayı düşünüyordum kimsin nesin inmisin cinmisin diye kaydirigubbakcemile3
hadı bana musade ben cıktım
durdukca durasım gelıyo valla herkese hayırlı cumalar allah herseyın hayırlısını versın
slmm kızlarr ra_ra ablam olur bende geldim ama çıkıcam herkese slm veriyim dedim görüşürüzz kıslarr
hadı bana musade ben cıktım
durdukca durasım gelıyo valla herkese hayırlı cumalar allah herseyın hayırlısını versın
kıslar ben yeni evli sayılırım 22 yasındayım laf atmana gerek kalmadı canım tanıtayım kendimi çalışmıyorum ilk bir ay korundum ama hap filan kullanmadım sekiz aydır bebiş istiyorum dokuz aylık evliyim erken biliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum eşim mudur yardımcısı ev hanımıyım nevsehirliyim
bende çıkıyorum allaha emanet olunn cumanız hayırlı dualarınız kabul olsun
oy oyy kızlarrr amma yazmışsınız yavv muhabbette süpermiş kaçırdım
şimdi kimsecikler yok topikte :sm_confused:
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz a.s.
beyazcım uygun beşikler gördün ben çokda güseller
kapalı çarşıdaki mobilyacılar varya orda hatta nette adresleri var belis comdaki mobilyalrın aynını yapıolar ve çok daha uygun oraya bi bakın isterseniz
CADIARZU kapalı çarşıda mobilyacımı var ben sadece gidince altınları görüyorum gözüm başka birşey görmüyor delikafadulden nette adresleri varsa verirmisin canım bende inceliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?