- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.681
haticecim sagol evet biraz rahtsızlanmış rapor almıştım bugün işe başladım biraz sıkıcı geçti başım agrıdı öglen ve bulantımda oldu bayagıı iş yerine geldim alerji yaptı bana ....bulçuk valla banada henüz birşey demediler ama merak ediyorum ne olacak...
canım gerçekten çok güzel, 2 gündür hava kötüydü ama bugün süper güzel bir hava var, millet sokaklarda... bir kaç güne kadar iyice ısınır, hatta insanlar denize girmeye bile başlar... yaz geldi kızlaaaaaaaaaaaaaaar yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
aaaa onlşar düşünmüyorsa sen mi düşüneceksin, boşver güzelim, hiç takma kafana... elbet bir gün düşünürler, sen kendine dikkat et yeter... ne gıcık patronların var ya :tomato:
ceren dur gitme ben geldim geçmişi okuyordum benden sonra bayagı yazmışsınız..
yoooo ben hep izlemedeydim gülüm, 2. düşüğümden sonra bir daha girmedim, ta ki 4. bebeğime kadar, işte o zaman sizlerle tanıştım, bu topikten önce hep düşükle ilgili topiklerde dolaşıyordum canikom :dilcikar:
hem de ne cadıııııı.... 1. dereceden cadı hem de kaydirigubbakcemile3
Cunda'ya gittiiiiiiim... hava çok güzeldi, kocişim çağırdı gel sana ıhlamur ısmarlayayım dedi, ben de gittiiiiiiiiiiim
ne güzel :) ben henüz bakmaya bile cesaret edemiyorum, herhalde 6 ayı geçene kadar da cesaret edemeyeceğim
sağol cnm bir bakalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mayıs anneleirnden biri vardı doğuma giden normal doğum olacaktı çatladım meraktan
ona bakmaya girdim dayanamadımdelikafadulden
hala doğurmamış
amin ablam 5 cnm açılması varmış şimdi okudum o doğurana kadar ben doğurucam valla şurda
her biri doğuma gidince sanki kendim doğuruyormuşum gibi oluyorum valladelikafadulden
Ceren nereye kayboldu? bugün benimle çemkirmekten yoruldu galiba kaydirigubbakcemile3 gerçi o bu cadılıkla biraz zor yorulur ama neyyyyse kaydirigubbakcemile3
Cerenciğim ne güzel ciciler almışsın öyle bayıldım valla. Bu arada listeyi biz söylemeden de güncelliyorsun. Eline sağlık canım. Çok sağol.
evet çok gıcıklar merak ediyorum bendee 4ayymı izin vercekler ücretsiz izin verceklermi :uhm:
kızlar patronun karısına sordum ben izine ayrılınca nolcak diye
yerime bakabilcek tek bir kişi bile yok çünkü
henüz bunu düşünmek istemiyoruz dedi bana CADIARZU
hah Ceren hanım gelmişleeeeeeeeeeeeer... nereye kayboldun fıstık?
tabii seni tanıyıp da bırakabilen var mı tatlı şey :1hug:hımm anladımmm giriş eski ama online burda olman aralık öylemi
yaa tabii beni tanıdıktan sonra kopamadın demiiii sırnaşık şey
sensin cadııııııııııııııııı :dilcikar: -tatlicadiarzu-
cundaya gittin demek hiç demedinde cundaya gidiyorum diyeee gıcık çıkıyorum dedin kaçtınnn görürsün sen :jeyyar:
deli deli konuşma beee beni uyuz etme kendineklava:
allahın izini ile doğduğu günüde görecez inşallah.... :Saruboceq:
burdayım burda işlerim vardı o yüzden kayboldum ama geldim yine
ben cadılıktan yorulmuyorumda benim cadı beni yoruyorr :çok üzgünüm:
ssssiiiii.................rrrrrrrrrrrr dit diyeceksin canım
sen zaten işi bırakmayı düşünmüyormusun tatlım
neden şimdi kafanı bunlara yoruyorsun
bırak allahını seversen yaaa hele bir o gün gelsinde herşeyin hayırlısı belkide bebişinle hayatın tamamen değişecek ne biliyorsun yepyeni bir hayat başlayacak önümüzde
anneee olacağız annnnnnnnnneeeeeeeee :teytey: :teytey: :dance: :dance:
burdayım abla yaa para dağıtıyordum
senin kredi kartınıda ödedim haberin olsun yerimseniben kaydirigubbakcemile3
tabii seni tanıyıp da bırakabilen var mı tatlı şey :1hug:
evet Cunda'ya kaçtım kaydirigubbakcemile3
göster bakiim, ne göstericen kaydirigubbakcemile3
inşallah güzelim, Allah o günleri göstersin inşallah canım
yerim ben o cadıyı... gülüm benim, teyzenin tatlısı o Şeniz
bunların hepsi birer sorun tabii... sen doğumdan ne kadar süre sonra işe başlayacaksın?
ssssiiiii.................rrrrrrrrrrrr dit diyeceksin canım
sen zaten işi bırakmayı düşünmüyormusun tatlım
neden şimdi kafanı bunlara yoruyorsun
bırak allahını seversen yaaa hele bir o gün gelsinde herşeyin hayırlısı belkide bebişinle hayatın tamamen değişecek ne biliyorsun yepyeni bir hayat başlayacak önümüzde
anneee olacağız annnnnnnnnneeeeeeeee :teytey: :teytey: :dance: :dance:
burdayım abla yaa para dağıtıyordum
senin kredi kartınıda ödedim haberin olsun yerimseniben kaydirigubbakcemile3
aaaaaa sağol tatlım, ellerin dert görmesin kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım çok sağol tansiyonum normali buldu sonunda.
çok şükür canım, geçmiş olsuniyiyim canım çok sağol tansiyonum normali buldu sonunda.
hatırlamam mıııı? :roflol:valla bir arkadaş vardı hani hatırlarsan terk etti bizi hem nasıl saç-baş kavga etmiştik mahalle karıları gibi hatırlıyonmu kıııı kaydirigubbakcemile3
başkada bırakan olmadı çok şükür :sm_cool: :sm_cool:
cundaya bende gelebilecekmiyim acep?
orda havalar ne zamana kadar sıcak oluyorkiiii
ben cerenle birlikte gelmek istiyorum cundaya
hem sana el öptürücem şimdiden hazırla hediyesini kuzumun sırnaşık şey
gösteremem şimdi burda herkesin içinde olmaaazzzz kaydirigubbakcemile3
allah hayırlısı ile o günleri göstericek ben belkide kızımı alıp senin doğumna gelirim teyzesiiiii ayyyy süppperrr olur seni güldürürken doğurturum :roflol: :roflol: :sm_cool:
4 ay doğum izni var son ana kadar çalışıcam işte bişey olmassa
ondan sonra 6 ay ücretsiz izin hakkımız var benimkiler 6 ay hayatta vermez bana 2-3 ay verse bebiş 6 aylık olunca çalışmaya başlarım diye düşünüyorum
faaliyete geçirebilirsem dabi
yav ne düşündüğümü bende bi bilsem bu konudaaa :uhm:-tatlicadiarzu-
iyiyim filiz abla sen nasılsın bebiş nasıl
canım benim işim rahat kaybetmek istemem dersen eğer geri dönersin işin içinde olan sensin ama ilk altı ay en azından bebişinle sen ilgilensen sonra zaten ele avuca gelir kreşe bile verebilirsin.
Gerçi ben böyle diyorumda ben 6 ay bile bakamıcam bebeğime :çok üzgünüm:
ay ben 6 ay evde duramam zatiiii kafayı yerim heral delikafadulden
evet evet ben en iyisimi cereni alıp işe gelirim hem burası sessiz sakin malumunuz havadar tertemiz ortamda müsait
evet evet şimdiden muhasebe öğretyim ben ona benle işe gelsin hem yanımda olur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?