Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet çok gıcıklar merak ediyorum bendee 4ayymı izin vercekler ücretsiz izin verceklermi :uhm:

ceren dur gitme ben geldim geçmişi okuyordum benden sonra bayagı yazmışsınız..

valla canım ben gittim sen gelmişsin napiim canım sıkıldı yapayalnız kaldım :çok üzgünüm:
zaten topiği kapattıktan sonrada işlerim öyle yoğunlaştıki anca gelebildim valla

hımm anladımmm giriş eski ama online burda olman aralık öylemi
yaa tabii beni tanıdıktan sonra kopamadın demiiii sırnaşık şey

sensin cadııııııııııııııııı :dilcikar: -tatlicadiarzu-

cundaya gittin demek hiç demedinde cundaya gidiyorum diyeee gıcık çıkıyorum dedin kaçtınnn görürsün sen :jeyyar:

ne güzel :) ben henüz bakmaya bile cesaret edemiyorum, herhalde 6 ayı geçene kadar da cesaret edemeyeceğim

deli deli konuşma beee beni uyuz etme kendine klava:
allahın izini ile doğduğu günüde görecez inşallah.... :Saruboceq:

sağol cnm bir bakalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mayıs anneleirnden biri vardı doğuma giden normal doğum olacaktı çatladım meraktan
ona bakmaya girdim dayanamadımdelikafadulden
hala doğurmamış

kııızzz sen bu kadar takipte olma alllaaseeennn evde meraktan doğurucan heee delikafadulden

amin ablam 5 cnm açılması varmış şimdi okudum o doğurana kadar ben doğurucam valla şurda
her biri doğuma gidince sanki kendim doğuruyormuşum gibi oluyorum valladelikafadulden

kızz kadında 5 cm açık olduğunu nerden biliyorsunuz
hastaneden canlı bağlantımı var? delikafadulden :uhm:

Ceren nereye kayboldu? bugün benimle çemkirmekten yoruldu galiba kaydirigubbakcemile3 gerçi o bu cadılıkla biraz zor yorulur ama neyyyyse kaydirigubbakcemile3

burdayım burda işlerim vardı o yüzden kayboldum ama geldim yine
ben cadılıktan yorulmuyorumda benim cadı beni yoruyorr :çok üzgünüm:

Cerenciğim ne güzel ciciler almışsın öyle bayıldım valla. Bu arada listeyi biz söylemeden de güncelliyorsun. Eline sağlık canım. Çok sağol.

hatice hoş geldin kuzum nasılsın miniğimiz nasıl?

sende aldığın cicileri koy albümünede bizde görelim tatlım
nasıl oldun iyimisin şekerim?

kızlar patronun karısına sordum ben izine ayrılınca nolcak diye
yerime bakabilcek tek bir kişi bile yok çünkü
henüz bunu düşünmek istemiyoruz dedi bana CADIARZU

ssssiiiii.................rrrrrrrrrrrr dit diyeceksin canım
sen zaten işi bırakmayı düşünmüyormusun tatlım
neden şimdi kafanı bunlara yoruyorsun
bırak allahını seversen yaaa hele bir o gün gelsinde herşeyin hayırlısı belkide bebişinle hayatın tamamen değişecek ne biliyorsun yepyeni bir hayat başlayacak önümüzde
anneee olacağız annnnnnnnnneeeeeeeee :teytey: :teytey: :dance: :dance:

hah Ceren hanım gelmişleeeeeeeeeeeeer... nereye kayboldun fıstık?

burdayım abla yaa para dağıtıyordum
senin kredi kartınıda ödedim haberin olsun yerimseniben kaydirigubbakcemile3

tabii seni tanıyıp da bırakabilen var mı tatlı şey :1hug:

evet Cunda'ya kaçtım kaydirigubbakcemile3

göster bakiim, ne göstericen kaydirigubbakcemile3

inşallah güzelim, Allah o günleri göstersin inşallah canım

yerim ben o cadıyı... gülüm benim, teyzenin tatlısı o Şeniz

aaaaaa sağol tatlım, ellerin dert görmesin kaydirigubbakcemile3

valla bir arkadaş vardı hani hatırlarsan terk etti bizi hem nasıl saç-baş kavga etmiştik mahalle karıları gibi hatırlıyonmu kıııı kaydirigubbakcemile3
başkada bırakan olmadı çok şükür :sm_cool: :sm_cool:

cundaya bende gelebilecekmiyim acep?
orda havalar ne zamana kadar sıcak oluyorkiiii
ben cerenle birlikte gelmek istiyorum cundaya
hem sana el öptürücem şimdiden hazırla hediyesini kuzumun sırnaşık şey

gösteremem şimdi burda herkesin içinde olmaaazzzz kaydirigubbakcemile3

allah hayırlısı ile o günleri göstericek ben belkide kızımı alıp senin doğumna gelirim teyzesiiiii ayyyy süppperrr olur seni güldürürken doğurturum :roflol: :roflol: :sm_cool:

bunların hepsi birer sorun tabii... sen doğumdan ne kadar süre sonra işe başlayacaksın?

4 ay doğum izni var son ana kadar çalışıcam işte bişey olmassa
ondan sonra 6 ay ücretsiz izin hakkımız var benimkiler 6 ay hayatta vermez bana 2-3 ay verse bebiş 6 aylık olunca çalışmaya başlarım diye düşünüyorum
faaliyete geçirebilirsem dabi

yav ne düşündüğümü bende bi bilsem bu konudaaa :uhm:-tatlicadiarzu-

iyiyim canım çok sağol tansiyonum normali buldu sonunda.
çok şükür canım, geçmiş olsun
hatırlamam mıııı? :roflol:

Gelirsin tabii, niye gelemeyesin ki? valla Eylül - Ekim harika oluyor, ne çok sıcak ne çok soğuk, ılık oluyor :) Gel gülüm gel bekliyorum... kızlaaaaar hepinizi bekliyorum :)

hediye işi kolay siz gelin yeter ki :)

inşallah be güzelim, Allah o günleri göstersin inşallah :)

benim tansiyonum galiba parkta güneşin altında oturmuştum bi güzel. ondan sonra kalabalık bir alışveriş merkezine girdim çok sıcaktı bunaldım orada fenalaştım. ama eşime söylemedim tabi güneşte oturdum diye

cerencim bende diyordum benim sansımdan ben geliyorum herkes gidiyor diye..valla geçende böyle olmuştu giremedim evde yatıyorum diye sonra girdim herkes teker teker ben çıkıyorum demeye başlamıştı ..bende şans yok ya herkesi kaçırdım diyordum..

canım benim işim rahat kaybetmek istemem dersen eğer geri dönersin işin içinde olan sensin ama ilk altı ay en azından bebişinle sen ilgilensen sonra zaten ele avuca gelir kreşe bile verebilirsin.
Gerçi ben böyle diyorumda ben 6 ay bile bakamıcam bebeğime :çok üzgünüm:
ay ben 6 ay evde duramam zatiiii kafayı yerim heral delikafadulden
evet evet ben en iyisimi cereni alıp işe gelirim hem burası sessiz sakin malumunuz havadar tertemiz ortamda müsait
evet evet şimdiden muhasebe öğretyim ben ona benle işe gelsin hem yanımda olur kaydirigubbakcemile3

sen bir ara Ceren'e kreş araştırıyordun, ne oldu? buldun mu? ne zaman yaptırıyorsun kaydını? malum erken kayıt indirimi yapabilirler :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…