Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oylemı mal pazarı olarak bılmıyom ama merkez sayılır benım akrabalarımın cogu orda gıttım yanı merkezede ama ogrenırım orayı

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şöyle bir geçmişi okudum ve kaçıyorum sabah sbah acıktık kzıımla kahvaltı hazırlayalım babmızı uyandırıcazz,
hepiniz öpüldünüz
beray başın sağolsun cnm ya inan çok zor
ablam ceren çok kızmamış,aynen devam takılmayaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba kimsenin olmayacagını bilerek girmedim bir tek beyaz ugramış...bende sabah bulantım ve baş agrım vardı geçeden başlamıştı agrım zaten abuk sabuk rüyalar gördüm yine...allahtan hayırlısı bakalım... mehtap gülü nasılsın uzun zmandır görüşemedik....neyse bende kaçarım birazdan herkese iyi tatiller...beray başınız sagolsun

mehtap gulu yenı katıldı galıba sende bende dun katıldım arkadasların arasına sımdılık hosgeldın

karabiberim iyi akşamlar tatlım bebiş nasıl iyimi keyfiniz yerindedir inşallah

çok şükür iyiyiz kızımın tek sorunu uyku uyumaması onuda kabullendim artık neyapayım sevmiyor uykuyu.galiba bana çekmiş uykusuda çok hafif halbuki babamız top patlasa duymaz
yinede şükür öle huysuz değil ne bebekler var benim bildiğim
valla insanın kendi bebeği diye heralde bize çok güzel ve akıllı geliyo yere göğe sığdıramıyoruz bide eşimle birbirimize soruyoruz acaba çok mu tatlı yoksa bize mi öle geliyo diye ama malum kargaya yavrusu şahan gelirmişsırnaşık şey
allah isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum kimseyide yavrusuyla imtihan etmesin:Saruboceq:

canımcım geçmiş olsun,ne zaman bitecek senin bu baş ağrı ve bulantıların seni çok yoruyor güzelim ya
Alla alla kimseler yok, cok ilginc.. Neyse kizlar bebemizin yeni cicilerini ekledim topigimize, burdan bakabilirsiniz..

Herkese iyi haftasonlari...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...arin-fotograflari-buraya-147.html#post6517646
oy oy güle güle kullanın cnmmm

maşallah diyelim kızına ,tabiki güzeldir cnm benim ya
ne şekerdir kimbilir,hele kokuları yok mu bayılıyorum vallaŞeniz

güzelim gündüz saatlerinde ceren hanım var burda önce onu bulman gerek
sonrada sınavı geçmelisin aramıza girebilmen için:roflol::roflol:
canım ne sınavıymış buCADIARZU
hoşbuldum bitanem.nasılsın?mavişim RABBİM yardımcın olsun,bulantılar çok zor birde baş ağrısı.inşallah tez zamanda atlatırsın tatlım:1hug:ben hatırlarsan dr gitmiştim düşüklerimin sebebini araştırmak için.4 mayıs'a gün verdi marmara üniversitesi,bakalım sonuçlarım inşş güzel çıkar.bu arada akıntı için fitil ve hap kullanıyorum,hafif iltihap varmış.bitsinler çalışmalara tam gaz
mehtap gulu yenı katıldı galıba sende bende dun katıldım arkadasların arasına sımdılık hosgeldın
hoşbuldum canım,burada güzel paylaşımlar dileğiylea.s.
Alla alla kimseler yok, cok ilginc.. Neyse kizlar bebemizin yeni cicilerini ekledim topigimize, burdan bakabilirsiniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...arin-fotograflari-buraya-147.html#post6517646
canım bebişinin cicileri çok güzel.RABBİM hayırlısıyla,sağlıcakla,güle güle kullanmayı nasip etsin inşş:Saruboceq:
tatlım ALLAH bağışlasın,yenimi doğum yaptın?duan için içten bir amiiinn.:Saruboceq:

beray arkadaşım,başın sağolsun.RABBİM başka acılar göstermesin:Saruboceq:

canım yeni gelenlere bir sınav uyguluyoruz
çünkü bşr kere uğrayıp bir daha gelmiyorlar diye
ama sanırım sen daha önce gelmişssin topiğimize maviş seni tanıyor
sınava tabi tutulmayabilirsinyerimseniben

slm kızlara.s.nasılsınız?benide aranıza alırmısınız
hoşgeldin mehtap gülü, nasılsın canım?
hehehe evet kızmamış :)
canım inşallah bir kaç haftaya kadar bitecek güzelim, sen de rahatlayacaksın, biliyorum çok zor, ne yazık ki sen çok ağır geçiriyorsun bu dönemi :) sana da iyi tatiller canım
herkese merhaba kımse varmı
merhaba ra_ra, nasılsın?
pazartesı gorusmek uzre herkese ıyı gunler ıyı hafta sonları bende cıkıyorum
sana da iyi hafta sonları canım

çooooooook tatlı bunlar... Allah iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım :)
oy oy oy yerim ben o güzeller güzelini, Allah nazarlardan saklasın annesi darısı hepimizin başına inşallah canım :) amiiiiin canım amiiiin, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah :)
ablam hoşgeldinnnnn nasılsın?

canım hoşbulduk, bir bakiim dedim kim var kim yok :) nasılsın tatlım, ben iyiyim, öğüre öğüre yemek yaptım şimdi, eşimden hayır yok, ona kalırsak her akşam menemen yiyeceğiz

bende girdim bakim diye ablam kimsecikler yok bugün canım sıkılıyor benimde
normalde eşim evde olur hep
bugün bir akrabaları dolaşayım dedi
malum beni götürmedi
zaten ayağım şiş istemezdim doğrusu yollarad doğururumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…