- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.841
aman gülüm, sen zaten ya yollarda ya da temizlik yaparken doğuracaksın kaydirigubbakcemile3bende girdim bakim diye ablam kimsecikler yok bugün canım sıkılıyor benimde
normalde eşim evde olur hep
bugün bir akrabaları dolaşayım dedi
malum beni götürmedi
zaten ayağım şiş istemezdim doğrusu yollarad doğururumkaydirigubbakcemile3
bana da çok sıkıcı geldi bugün, dışarıya da çıkmak istemedi canım, böylece günü geçirmeye çalışıyorum işteofffffffffff çok canım sıkıldı canım bişey de yapmak istemiyor böyle oturmak da
yemekleri koydum geldim belim ağrıyor
Filizzz kız çok sevindim biraz geç oldu ama tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin sağsalim kucağına almak nasip etsin arkadaşım
hepinizi çok özledim ama biliyorsunuz evimde netim yok ancak ablamdan girebiliyorum arada
neşem kumsal Rahelim sizlerinde haberini aldımmı değmeyin keyfime dualarım sizlerle arkadaşlarım
burcummm aşkım benim az kaldı doğumuna Yusufumuzu sağsalim kucağına almak nasip olur inşallah
kızlar sıkı durunnn o kadar bekledim son anda pes ettim ve biliyorsunuzki o ay geldi meleğim daha doğrusu Rabbim çift yollamış iki bebeişim olacak kısmet olursa 2 hafta sonra falan cinsiyetlerini öğreneceğim hiç beklemiyordum ama cinsiyeti belirleyen erkek faktörü sayıdada etkenmiş ikiz kayınlarım vardı benim şimdide ikiz yavrularım olacak sizlerle paylaşmak istedim çünkü uzun zamandır girip haber verememiştim
yaseminim karabiberim bir zamanlar yazışıyor bebiş yapma çabalarımızla birbirimize destek oluyorduk şimdi siz meleklerinizi kucaklarınıza almışsınız Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
hepinizi çok özledim ve çok seviyorum arkadaşlar
herdaim mavideniz ceren burda olurlardı şansa bakki şimdi kimseler yokolsun dilerim geçmişe göz atar görürsünüz hepinizi öpüyorum kocaman Allaha emanet olun dualarım sizlerle
Filizzz kız çok sevindim biraz geç oldu ama tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin sağsalim kucağına almak nasip etsin arkadaşım
hepinizi çok özledim ama biliyorsunuz evimde netim yok ancak ablamdan girebiliyorum arada
neşem kumsal Rahelim sizlerinde haberini aldımmı değmeyin keyfime dualarım sizlerle arkadaşlarım
burcummm aşkım benim az kaldı doğumuna Yusufumuzu sağsalim kucağına almak nasip olur inşallah
kızlar sıkı durunnn o kadar bekledim son anda pes ettim ve biliyorsunuzki o ay geldi meleğim daha doğrusu Rabbim çift yollamış iki bebeişim olacak kısmet olursa 2 hafta sonra falan cinsiyetlerini öğreneceğim hiç beklemiyordum ama cinsiyeti belirleyen erkek faktörü sayıdada etkenmiş ikiz kayınlarım vardı benim şimdide ikiz yavrularım olacak sizlerle paylaşmak istedim çünkü uzun zamandır girip haber verememiştim
yaseminim karabiberim bir zamanlar yazışıyor bebiş yapma çabalarımızla birbirimize destek oluyorduk şimdi siz meleklerinizi kucaklarınıza almışsınız Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
herdaim mavideniz ceren burda olurlardı şansa bakki şimdi kimseler yokolsun dilerim geçmişe göz atar görürsünüz hepinizi öpüyorum kocaman Allaha emanet olun dualarım sizlerle
Filiz ablacim, Deryacim ve mehtap gulu cok tesekkur ederim...
BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ
1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
5.ıerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................27. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (ıkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
Rica ederim tatlım :) nasılsın? kanaman falan yok değil mi?
iyi akşamlar kızlar biz geldik nasılsınız
geçmişe biraz göz attım ve hemen yanınıza koştummmm
beyazım deryam ben sana kızarmıyım hiç kuzummmmm melek annesisin sen yavyuuuu... :):):)
filiz ablam canımmmm senin canınmı sıkıldı bu gün oy oy oy kıyamam evde olsaydım gelirdim yanınıza emme evde değildim neyse sağlık olsun ne yapalım :)
bu arada ablacım öğürmelerin başlamış bunlar çok güzel haberler yaaa bak çok istiordun bunları yaşamayı ve yaşıyorsun nasıl bir duygu bu????
bensenb cicim demek ikizlerimiz geliyooooooooooooorrrrrrr aaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhh çok sevindim senin adına hayaım yaa herşey gönlünce olsun inşallah rabbim çifte mutluluk yaşatıyor sana süpperrr bir haber yaaa.... Nolur arada gel haber ver bize çok uzatma arayı lütfennnnnnn....
Menzil gülü balım kanaman yokmuş çok şükür çok sevindim umarım bundan sonra yaşayacağın tek kanama doğum kanaması olur ve oğluğun kucağında durur.....
Bu arada cicişleriniz çok güzel ben o topikten sürekli takip ediyorm haziran annelerini malum bende haziran annesiyim :):):)
ayrıca kızlarrrrrrrr biz bu gün doktora gittik malumunuz ceren hanım yine üç boyutluda göstermedi kendisini hemde 1 saat ara ile iki kez kontrol ettik doktor ama tık yok uyuyacağı tuttu hanımın yaa doktor şaştı kaldı inatçı bu kızz ya göstermiyor kendisini diyor sürekli saklıyor yüzünü. Neyse sağlık olsun o iyi olsunda 2 ay sonra kucağımda görürüm inşallah. Bu arada kızlar cerenim sağlıklı imiş maşallah herşey yolunda imiş ve 1800 gr. olmuş maşallah maşallah.... Üstelik siz teyzoşlarınada öücükler yolladı ballı ballı mucxxxxxxx.....
canım hepsi çok güzel cicişleriniz allah hayırlısı ile kullanmayı nasipetsin inşallahAlla alla kimseler yok, cok ilginc.. Neyse kizlar bebemizin yeni cicilerini ekledim topigimize, burdan bakabilirsiniz..
Herkese iyi haftasonlari...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...arin-fotograflari-buraya-147.html#post6517646
canııııııım demek ikizlerin geliyor kız daha sık git ablana bari merak ediyoruz habersiz bırakma biziFilizzz kız çok sevindim biraz geç oldu ama tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin sağsalim kucağına almak nasip etsin arkadaşım
u bende öperim onu kokulu kokulu hemde ne sandın kızım ağır başlı kız her daim göstermio kendini bizimkide öle rahatki doktora poz üstüne veriyor dr çok fotojenik dedi :)) erkek ya kız dediğin öle naz yapacak tabiii tatlımiyi akşamlar kızlar biz geldik nasılsınız
beyazım deryam ben sana kızarmıyım hiç kuzummmmm melek annesisin sen yavyuuuu... :):):)
filiz ablam canımmmm senin canınmı sıkıldı bu gün oy oy oy kıyamam evde olsaydım gelirdim yanınıza emme evde değildim neyse sağlık olsun ne yapalım :)
bu arada ablacım öğürmelerin başlamış bunlar çok güzel haberler yaaa bak çok istiordun bunları yaşamayı ve yaşıyorsun nasıl bir duygu bu????
bensenb cicim demek ikizlerimiz geliyooooooooooooorrrrrrr aaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhh çok sevindim senin adına hayaım yaa herşey gönlünce olsun inşallah rabbim çifte mutluluk yaşatıyor sana süpperrr bir haber yaaa.... Nolur arada gel haber ver bize çok uzatma arayı lütfennnnnnn....
Menzil gülü balım kanaman yokmuş çok şükür çok sevindim umarım bundan sonra yaşayacağın tek kanama doğum kanaması olur ve oğluğun kucağında durur.....
Bu arada cicişleriniz çok güzel ben o topikten sürekli takip ediyorm haziran annelerini malum bende haziran annesiyim :):):)
ayrıca kızlarrrrrrrr biz bu gün doktora gittik malumunuz ceren hanım yine üç boyutluda göstermedi kendisini hemde 1 saat ara ile iki kez kontrol ettik doktor ama tık yok uyuyacağı tuttu hanımın yaa doktor şaştı kaldı inatçı bu kızz ya göstermiyor kendisini diyor sürekli saklıyor yüzünü. Neyse sağlık olsun o iyi olsunda 2 ay sonra kucağımda görürüm inşallah. Bu arada kızlar cerenim sağlıklı imiş maşallah herşey yolunda imiş ve 1800 gr. olmuş maşallah maşallah.... Üstelik siz teyzoşlarınada öücükler yolladı ballı ballı mucxxxxxxx.....
Çok şükür canım, kanamaların kesilmesine çok sevindim, insanı huzursuz eden, gereksiz endişeye sokan bir şey... Neyse ki bitmiş, inşallah olmaz bir daha da :) Duaların için sağol birtanem, ben de gece gündüz dua ediyorum, Allahım dualarımızı kabul eder inşallah canım :Iyiyim cok sukur, aman nazar degmesin.. Allahima sukurler olsun kanamam yok 1 aydir.. Insallah sonuna kadarda boyle gider..
Sanada maasallah guzel gidiyor hamileligin.. Aklima geldikce sanada dua ediyorum, insallah saglikli hayirli bir evlada sahip olursunuz...
ay ay ay benim Cerenim gelmiş... demek yine göstermedi kızımız yüzünü, naz yapacak tabii kızımız annesi :) boşver canım sağlıklı, iyi olsun da doğunca nasılsa doya doya bakacaksın zaten yüzüne :) severim ben onun ballı öpücüklerini annesi, canım benim :)iyi akşamlar kızlar biz geldik nasılsınız
:teytey::teytey::teytey::teytey:ikizler geliyor maşallah:teytey::teytey:durdun durdun turnayı gözünden vurdun vallaFilizzz kız çok sevindim biraz geç oldu ama tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin sağsalim kucağına almak nasip etsin arkadaşım
çok sevindim cnm kanaman olmamış,böyle dikkat et kedinea.s.Iyiyim cok sukur, aman nazar degmesin.. Allahima sukurler olsun kanamam yok 1 aydir.. Insallah sonuna kadarda boyle gider..
Sanada maasallah guzel gidiyor hamileligin.. Aklima geldikce sanada dua ediyorum, insallah saglikli hayirli bir evlada sahip olursunuz...
iyi akşamlar kızlar biz geldik nasılsınız
selam kızlar nasılsınız kimse yok galiba hepinize iyi pazarlar diliyorumm öpüldünüz ceren maşallah kızzz tombik olucak kızın herhalde öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?