Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Filizzz kız çok sevindim biraz geç oldu ama tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin sağsalim kucağına almak nasip etsin arkadaşım

hepinizi çok özledim ama biliyorsunuz evimde netim yok ancak ablamdan girebiliyorum arada

neşem kumsal Rahelim sizlerinde haberini aldımmı değmeyin keyfime dualarım sizlerle arkadaşlarım

burcummm aşkım benim az kaldı doğumuna Yusufumuzu sağsalim kucağına almak nasip olur inşallah

kızlar sıkı durunnn o kadar bekledim son anda pes ettim ve biliyorsunuzki o ay geldi meleğim daha doğrusu Rabbim çift yollamış iki bebeişim olacak kısmet olursa 2 hafta sonra falan cinsiyetlerini öğreneceğim hiç beklemiyordum ama cinsiyeti belirleyen erkek faktörü sayıdada etkenmiş ikiz kayınlarım vardı benim şimdide ikiz yavrularım olacak sizlerle paylaşmak istedim çünkü uzun zamandır girip haber verememiştim

yaseminim karabiberim bir zamanlar yazışıyor bebiş yapma çabalarımızla birbirimize destek oluyorduk şimdi siz meleklerinizi kucaklarınıza almışsınız Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah

hepinizi çok özledim ve çok seviyorum arkadaşlar

herdaim mavideniz ceren burda olurlardı şansa bakki şimdi kimseler yok olsun dilerim geçmişe göz atar görürsünüz hepinizi öpüyorum kocaman Allaha emanet olun dualarım sizlerle

aman gülüm, sen zaten ya yollarda ya da temizlik yaparken doğuracaksın kaydirigubbakcemile3
offfffffffff çok canım sıkıldı canım bişey de yapmak istemiyor böyle oturmak da
yemekleri koydum geldim belim ağrıyor
bana da çok sıkıcı geldi bugün, dışarıya da çıkmak istemedi canım, böylece günü geçirmeye çalışıyorum işte

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................27. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Kiz sen nerelerdesin bakim? Bunca zaman bir haber etmezmi insan, valla kirilmistim sana...

Ya inanilmaz birsey gercekten, bir mucize, demek Rabbim bunca beklemeden sonra ikiz nasip etti hemde dogla yoldan, cooookk tebrik ederim canim benim.. :1hug:a.s.

Ama bir daha bu kadar zaman lutfen habersiz birakmabenneyaptımki

canım beniiiiim çok sağol arkadaşım, amiiiiiiiiiiiin :)

bu arada senin haberine de çok sevindim güzelim... ne güzel ikizlerin geliyor, çok şükür Rabbime, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım ikizlerini :) bize cinsiyetlerini bildir canım tamam mı? merakla bekliyoruz arkadaşım :) arayı çok uzatma ya, merak ediyoruz seni :) çok öpüyorum canım :)

2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
14.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
16.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

kızlar bende 18+2 hamişim iki kaybım olmuştu şükür bu beni terketmedi benide ekler misiniz listenizee :) nasipse doğum 24eylül adı taha atilla olacak

Son düzenleme:
Rica ederim tatlım :) nasılsın? kanaman falan yok değil mi?

Iyiyim cok sukur, aman nazar degmesin.. Allahima sukurler olsun kanamam yok 1 aydir.. Insallah sonuna kadarda boyle gider..

Sanada maasallah guzel gidiyor hamileligin.. Aklima geldikce sanada dua ediyorum, insallah saglikli hayirli bir evlada sahip olursunuz...

iyi akşamlar kızlar biz geldik nasılsınız
geçmişe biraz göz attım ve hemen yanınıza koştummmm

beyazım deryam ben sana kızarmıyım hiç kuzummmmm melek annesisin sen yavyuuuu... :):):)

filiz ablam canımmmm senin canınmı sıkıldı bu gün oy oy oy kıyamam evde olsaydım gelirdim yanınıza emme evde değildim neyse sağlık olsun ne yapalım :)
bu arada ablacım öğürmelerin başlamış bunlar çok güzel haberler yaaa bak çok istiordun bunları yaşamayı ve yaşıyorsun nasıl bir duygu bu????

bensenb cicim demek ikizlerimiz geliyooooooooooooorrrrrrr aaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhh çok sevindim senin adına hayaım yaa herşey gönlünce olsun inşallah rabbim çifte mutluluk yaşatıyor sana süpperrr bir haber yaaa.... Nolur arada gel haber ver bize çok uzatma arayı lütfennnnnnn....

Menzil gülü balım kanaman yokmuş çok şükür çok sevindim umarım bundan sonra yaşayacağın tek kanama doğum kanaması olur ve oğluğun kucağında durur.....
Bu arada cicişleriniz çok güzel ben o topikten sürekli takip ediyorm haziran annelerini malum bende haziran annesiyim :):):)

ayrıca kızlarrrrrrrr biz bu gün doktora gittik malumunuz ceren hanım yine üç boyutluda göstermedi kendisini hemde 1 saat ara ile iki kez kontrol ettik doktor ama tık yok uyuyacağı tuttu hanımın yaa doktor şaştı kaldı inatçı bu kızz ya göstermiyor kendisini diyor sürekli saklıyor yüzünü. Neyse sağlık olsun o iyi olsunda 2 ay sonra kucağımda görürüm inşallah. Bu arada kızlar cerenim sağlıklı imiş maşallah herşey yolunda imiş ve 1800 gr. olmuş maşallah maşallah.... Üstelik siz teyzoşlarınada öücükler yolladı ballı ballı mucxxxxxxx.....

14.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

hoşgeldin canım benim nasılsın yerim ben onu kocaman olmuş kuzucum benim sen ne zannetin herkese göstermez o kaydirigubbakcemile3

Alla alla kimseler yok, cok ilginc.. Neyse kizlar bebemizin yeni cicilerini ekledim topigimize, burdan bakabilirsiniz..

Herkese iyi haftasonlari...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...arin-fotograflari-buraya-147.html#post6517646
canım hepsi çok güzel cicişleriniz allah hayırlısı ile kullanmayı nasipetsin inşallah
canııııııım demek ikizlerin geliyor kız daha sık git ablana bari merak ediyoruz habersiz bırakma bizi
u bende öperim onu kokulu kokulu hemde ne sandın kızım ağır başlı kız her daim göstermio kendini bizimkide öle rahatki doktora poz üstüne veriyor dr çok fotojenik dedi :)) erkek ya kız dediğin öle naz yapacak tabiii tatlım

Çok şükür canım, kanamaların kesilmesine çok sevindim, insanı huzursuz eden, gereksiz endişeye sokan bir şey... Neyse ki bitmiş, inşallah olmaz bir daha da :) Duaların için sağol birtanem, ben de gece gündüz dua ediyorum, Allahım dualarımızı kabul eder inşallah canım :
ay ay ay benim Cerenim gelmiş... demek yine göstermedi kızımız yüzünü, naz yapacak tabii kızımız annesi :) boşver canım sağlıklı, iyi olsun da doğunca nasılsa doya doya bakacaksın zaten yüzüne :) severim ben onun ballı öpücüklerini annesi, canım benim :)

evet canım keskin kokularda midem kalkıyor ve direk öğürmeye geçiyorum, valla hiç fena değil, yani uzun sürmediği için, sürekli olsa çekilir gibi bir şey olmazdı tabii :) midem bulandıkça sırıtıyorum ben.. heh yine bulandı, demek bebeğim iyi diyorum, mazoşistlik had safhada yani kaydirigubbakcemile3

bir bakayım diye girmiştim yine çenem düştü, hepinizi öptüm canlarım, şimdilik bye :)

selam kızlar nasılsınız kimse yok galiba hepinize iyi pazarlar diliyorumm öpüldünüz ceren maşallah kızzz tombik olucak kızın herhalde öptüm hepinizi

:teytey::teytey::teytey::teytey:ikizler geliyor maşallah:teytey::teytey:durdun durdun turnayı gözünden vurdun valla
canım çok tebrik ederim,sağlık durumun da iyi sanırım maşallahhhcinsiyetlerini de merakla bekliyoruzŞeniz
çok sevindim cnm kanaman olmamış,böyle dikkat et kedinea.s.

oyyyyy maşallah yerim ben onu
kızlar nazlı lur tabi cerende nazlıa.s
bizde onu kocaman öptük Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…