Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Yasemiiiiin nasılsın birtanem? doğum hikayeni bekliyoruz merakla, ne zaman yazacaksın? Sude Melis'imiz nasıl annesi? geceleri uykusuz bırakıyor mu sizi? hadi anlat merak ediyoruz canım :)

zor bir dönem olacak canım, en azından ailenin yanında olacaksın... eşin için de zor olacak... kaç ay yapacak askerliğini? uzun dönem mi kısa dönem mi?

5 ay yapcak abla ya bebegın ılk kıpırtılarını ne zaman duydun kac tane bebgın var

canım bu benim inşallah ilk bebeğim olacak, bundan önce 4 düşüğüm oldu, inşallah bu sefer herşey yolunda gider diye dua ediyorum, ben geç evlendim canım, dedim ya 3 sene oldu diye, o yuzedn bu konuda ben tecrübeli değilim canım ama tecrübeli arkadaşlar var, onlar sana söylerler, sanırım 16. haftadan itibaren duyuluyormuş hafif hafif :) bilemiyorum

benım ıkızım var benmde once evlendı ve 3 yasında bı kızı var 4 ay once esını trfık kazasında kaybettık hala onun uzuntusundeyım.sımdı annemlerın yanında Allhım en ıyısını bılıo abla dıcek bısı yok

kusura bakma canım, telefondaydım, o yüzden cevap yazamadım hemen

çok üzüldüm canım, başınız sağolsun gerçekten çok ama çok üzücü bir durum
ve 4 senelık bı evlılıktı
çok yenilermiş
bana kaynanam yasımdan dolayı kalık dedı yanlıs anlama hemde bunun gıbı uzucu kelıme ve hemde cenazem varken
çok üzüldüm hayatım, ne diyebilirim ki, kayınvalidenin terbiyesizliğine ver, sonuçta eşinin annesi, ne yapabilirsin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…